Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Far Cry 3

Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Kertokaa jo peliä kokeilleet onks tässä yhtä hyvä tunnelma kuin FC2:ssa? Kakkosessa juuri mukavaksi ton samoilu teki jotenkin maaginen tunnelma, aurinkon lämmön pystyi melkein tuntemaan ja hieno simppeli pianoteema soi hiljaa taustalla kun yritti paikantaa timanttikätköjä.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Omasta mielestäni tunnelma on huomattavasti parempi kuin edeltäjässään. Saari tuntuu elävältä ja meno on paljon vauhdikkaampaa kuin kuivassa ja tylsässä savannissa. Taistelut ja satunnaiset kohtaamiset ovat myöskin paljon mielekkäämpiä, sillä toisin kuin kakkosessa, uusimman Far Cryn kanssa ei melkeinpä koskaan tiedä mitä eteen sattuu.

Case in point: olin korkean rinteen huipulla, pienessä pöpelikössä piilossa, tarkkailemassa kamerani kanssa mitä alapuolella sijaitsevassa vihollisten leirissä tapahtui. Aurinko oli nousemassa, mutta näin pimeyden seasta pieniä valonpilkahduksia ja papaatilta kuulostavia ääniä. Alhaalla taisteltiin. Tässä oli oiva tilaisuus hiipiä lähemmäs ja hiljaa valloittaa alue itselleni.

Lähdin laskeutumaan, kun yllättäen askeleeni horjahti ja liu'uin alas mäkeä vähän matkaan. Tipuin harjanteelta alas ja hetkellisesti olin täydessä pimeydessä: jossain rinteessä oli reikä, josta tipuin luolaan. Taskulamppu päälle ja huomasin, ettei ulospäin ollut suoraa reittiä suuntaan johon olin ollut matkalla. Joten lähdin syvemmälle kohti saaren sisintä.

Matkalla kuitenkin eteeni osui karhu, joka oli juuri raahaamassa uhriaan luolaan. Äkillisen ja vaarallisen taistelun jälkeen sain karhun hengiltä. Seurasin polkua, mitä pitkin karhu oli näköjään tullut ja näin päivänvaloa. Pitkän matkan käveltyäni huomasin saapuneeni toiselle puolelle saarirykelmän osaa, jossa olin hetki sitten ollut. Päivä oli jo pitkällä ja huomioni kiinnitti kaukaisuudessa siintävä radiotorni. Päätin siis lähteä sitä kohti.

Tämä on vain yksi esimerkki lukemattomista erilaisista jutuista, mitä minulle on sattunut Far Cry:n parissa. Kakkonen ei oikeastaan toiminut minulle ollenkaan, mutta kolmosesta on nopeasti noussut yksi vuoden vahvimpia suosikkejani. Upeaa open world seikkailua kaikinpuolin.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Kertokaa jo peliä kokeilleet onks tässä yhtä hyvä tunnelma kuin FC2:ssa? Kakkosessa juuri mukavaksi ton samoilu teki jotenkin maaginen tunnelma, aurinkon lämmön pystyi melkein tuntemaan ja hieno simppeli pianoteema soi hiljaa taustalla kun yritti paikantaa timanttikätköjä.

Omasta mielestäni tunnelma on jopa parempi. Eilen löysin itseni mm. kuvaamasta auringonlaskua kameralla, mikä on aika kova saavutus peliltä. En yleensä ajaudu niin syvälle näihin peleihin, en edes yleensä jaksa niitä välistooreja katsella, mutta tässä janoan kokoajan lisää että tarina etenisi.

Co-op oli todella hyvä kokemus ja tulee varmasti pelattua kavereiden kanssa. Bandicootin kanssa eilen testailtiin. Kannattaa varata jonkin verran aikaa, jos lähtee co-op tehtäviä tekemään. Mielestäni sopivan pituisia ja monipuolisia. Välillä tapetaan ja välillä kisataan mönkkäreillä.

Multiplayer oli taas itselleni pettymys. Toivon, että siihen tulee jonkinnäköistä päivitystä, että sekin jaksaisi tempaista mukaan. Ainut positiivinen asia oli se, ettei se ole ihan niin ADHD-meininkiä kuin esim. CoD -pelit. K/D-ratioon taitaa vaikuttaa enemmän se ase, kuin ne taidot.. Mutta katsellaan nyt, annetaan vielä mahdollisuus. :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Ihan alkuun pitänee luultavasti mainita, että nykyään itsellä tuo pelaamiseen jäävä aika on todella pieni veikkaisin viikossa pelistä riippumatta noin 2- 4 tuntia viikossa (töiden jälkeen päivä kuluu iltaan asti lasten kanssa touhutessa, siihen päälle kotihommat ja avokkiakin pitäisi muistaa kuunnella ja huomioida :D ). Joten aika harvakseen sitä intoutuu pitkiä pätkiä mitään enään pelailemaan ja useasti ok peliäkin tulee pelailtua vaan tunnin verran.

Noh eilen tuli sitten saatua tuo Insane Edition PS3.lle ja kun kaikki nuo edellä mainitut kodin askareet oli hoidettu, vetäydyin omaan mancaveen ja pamautin pelin pyörimään. Tarinaa aloin pelata samantien ja parin ekan tehtävän jälkeen uteliaisuus vei voiton ja aloin metsästellä, samoilla metsissä/luolissa ja uiskenneltuakin tuli jonkin verran. Kun sitten muistin että perhana huomenna pitäisi töihin herätä kuudelta ajattelin että se perinteinen 1 tunti pelaamista arki iltaan on täynnä. Mutta kun katsoin kelloa se näyttikin jo liki kello yhtä yöllä, oli sitten hujahtanut 3 tuntia silmän räpäyksessä!

Vapaasta seikkailusta tykkään kyllä, mutta tontut ja muut fantasia mörököllit, loitsut jne eivät nykyään oikein enään uppoa itselle. Mutta tässä kun on nuo skyriminista tykkäämäni jutut oikean maailman sisällä, olen aivan hurmoksessa.

"Ajelin huvikseni kyläläisten romulla henkilöautolla talla pohjassa ja niinhän siinä kävi että vetäsin vahingossa yhden mutkan suoraksi ja auto rysähti pari metriä alas tieltä syvään ojaan. Noustessani autosta huomasin että jokin romuvana menee mäkeä alas n. 10m päässä autostani. Päätin seurata vanaa ja rotkon pohjalle päästyäni löysin sieltä auton jossa oli kuski jo muumioitunut mutta kuormassa hyvin säilyneitä arvoesineitä. Lähdin samoilemaan syvemmälle viidakkoon ja huomasin jonkin ajan kuluttua todella pienen luolan suun ja kas kummaa! Sinnehän pystyi möngertämään, paljastui että luola oli päätynyt 2 maailmansodan aikaisen japanilais sotilaan viimeiseksi lepopaikaksi. Onnessani hyvästä raha ja tavara saaliista jatkoin matkaa ja päädyin takaisin isomman tien varteen.

Tien vieressä oli hylätty talon rotisko, jota menin tutkimaan. Ja tovin huoneista tutkailtuani havahduin siihen, että kaukaisuudesta kuuluu auton ääntä. Talon pihaan kurvasin autollinen pahiksia, joista toinen totesi kuuluvaan ääneen "käy sitten pikaiseen katsomassa onko sielä mitään ottamisen arvoista!".

Otin jo äänenvaimennetun kiväärini valmiuteen ja kyyristyin odottamaan tulevaa. Samalla hetkellä ulkoa alkoi kuulua kovaa haukuntaa ja kiljuntaa. Viidakosta oli pamahtanut villisian perässä lauma kapisia villikoiria, jotka sitten kiinostuivatkin pahiksista enemmän kuin pakoon kirmaavasta possusta ja alkoivatkin hetkessä lauman voimalla rouskuttamaan näitä. Jäin katselemaan tätä showta ikkunan takaa ihmeissäni."


Aiemmin joku jo mainitsikin että noita pelissä koettuja hetkiä voi mainita, mutta ei ne näin tekstinä iske niin kuin sen itse pelissä extemporeena kokemana. Hyvät ihmiset jos minulta kysytään niin tämä on nyt se peli, joka FC 2.sen piti olla!

Nyt työpäivää jatkamaan ja iltasella pääseekin lasten kanssa kokeilemaan karttaeditoria :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Mahtavia tarinoita olette kirjoittaneet kokemuksienne perusteella! Itse olen vielä ihan alkutekijöissä yksinpelissä ja odotan innolla juuri noita kuvauksienne kaltaisia yllättäviä tilanteita. Se on nimenomaan open-worldin suola!

Kooppia tul testattua eilen Therussun kanssa. Hauskaa räimettä oli ja kiitokset peliseurasta :) Koopin expa kertyy monipelin puolelle, joka on hyvä asia. Monipelistäkin tykkään, vaikkakaan se täällä ei ole saanut suurta suosiota. Pikkasen bugittaa, mutta sehän on ihan normaalia monipelien ekoina päivinä / viikoina.

Joku jo kysyikin, mutta kysytään uudestaan. Mihin nuo kameralla otetut kuvat tallentuvat vai tallentuvatko edes? Jotenkin olisin toivonut, että kun tuota kerättävää tästä pelistä löytyy, niin olisi hyödynnetty myös kameraa joidenkin kohteiden kuvaukseen.

Parissa paikassa kartalla näkyy "timantti" eli lootattava boxi. Kuitenkaan siinä kohdalla paikan päällä ei näy mitään eli onko kohde mahdollisesti puussa, luolassa vai onko kyseessä bugi?

On tämä kyllä mahtipaketti. Illalla taas pelin ääreen :)
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Parissa paikassa kartalla näkyy "timantti" eli lootattava boxi. Kuitenkaan siinä kohdalla paikan päällä ei näy mitään eli onko kohde mahdollisesti puussa, luolassa vai onko kyseessä bugi?
Itekkin olen samaa mietiskelly, saattasko olla maan alla jotenkin että pitää jollain lapiolla kaivaa se esiin? Tänään voisi korkata ton moninpelin, onko siitä vastusta codille :D
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Hienoja tilanteita tässä tulee roppakaupalla. Etenkin kohtaamiset eläimistön kanssa ovat olleet varsin huikeita, kissapedoilta tulee välitön noutaja jos on vähän heikommalla aseella liikkeellä.

Seuraavassa tulee noin puolituntinen huikeutta eiliseltä illalta:

Tehdessäni samaa tehtävää mikä näkyi Paavin arvosteluvideolla bongasin myös hänen tavoin vihulaisten lähistöllä maleksineen tiikerin. Näytti niin raukelta kaverilta että annoin raitanahkan olla. Hoidin melkein kaikki vastustajat yksi kerrallaan, sain paikan räjäytettyä ja hiivein puskaan piiloon lisäjoukkoja kun aseenani oli vain hidas, mutta hiljainen jousipyssy. Näin kolme vihollista, olin yhden jo ottanut tähtäimeeni kun se jannu alkoi ruiskia kutia vinhasti ympäriinsä. Tiikeri jysäytti paikalle, teilasi tyypin kerrasta. Toinen piraatti tuli taistoon mukaan, tiikeri nousi takajaloilleen ja tönäisi jannun jotain aitaa vasten, josta solttu lähti noin 20 metrin bugiloikalla suoraan ylöspäin (ainoa selkeä grafiikkabugi tähän mennessä). Nauroin kippurassa tilannetta etenkin kun solttu jäi sätkimään puolittain ilmaan, mutta mietin samalla miten ihmeessä sen tiikerin tapan. No viimeinen jantteri sitten hoiti tiikerin, mutta samaan syssyyn kissa sai viimeisen kaatonsa.

Kun olin putsaillut tehtäväpaikan paikan kaikesta mahdollisesta, näin joen toisella puolella olleen mäen päällä radiotornin. Painelin vauhdilla laiturille, siitä tommievilämäinen ponkaus ja ilmassa katselin veteen että "...kele, tuo ei muuten ole tukki". Tarzanmaisten krokotiilipainien jälkeen olin yhtä nahkaa rikkaampi ja jatkoin tornille.

Tornista tiiraillessani bongailin alhaalta vuohia, joiden nahkaa olin metsästänyt. Vaijerilla alas, puskaväijystä nuolta mutta eipä osunut. Kaikki vuohet pelästyen kirmasivat edes takaisin, lähdin juosten perään. Samassa ruutuun tuli puolikaari, joka kertoi että minut melkein bongattiin. Pääsin nopeasti parempaan piiloon, puukotin vuohen ja nyljin nahat. Takaviistossa oli tosiaan auto tien poskessa ja punapaitapiraatteja partioimassa. Kiersin ryhmän taakse ja nousi ihan auton vieressä olleen kukkulan päälle. Puskasta kurkistin tilannetta, mutta ketään ei näkynyt. Samassa alkoivat AK:t laulaan, juuri siellä suunnassa mistä olin tullut. Näin ryhmän taaimmaisen jannun, tiputin sen nuolella heti. Puskasta tielle päästessäni huomasin sotimisen aiheen, lauma varaaneja oli yllättänyt sotilaat ja onnistunut kaatamaankin jo siihen mennessä kaksi muuta. Muuten olisin liuennut paikalta, mutta varaanilauma oli juuri minun ja liian kiinnostavan riippuliitimen välissä. Nappasin kuolleelta piraatilta rynkyn ja päästelin sarjaa varaaneihin. Kovin ovat sitkeitä penteleitä, mutta kyllä ne siitä kaatuivat. Tartuin riippuliitimeen kiinni ja käänsin katseen kohti seuraavaa seikkailua.

Tämä olisi ehdottomasti vuoden peli, ellei tuota asekeräilyä olisi tehty noin tyhmästi. Nyt rahalla ei ole oikein mitään käyttöä, kun avattu tai löydetty ase on aina ilmainen joka asekaapissa. Hauskinta peli on ollut tähän asti silloin, kun on painellut mahdollisimman pienellä asearsenaalilla menemään. Eli mukana puukko, jousi ja pari granaattia. Eli selviytymistaistelua saisi olla enemmän, mutta sitä onkin jos on itsekuria pitää mukanaan mahdollisimman pientä asevarastoa.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Täähän menee perjantai ihan putkeen...
Toiveikkaana lähden käymään postilaatikolla että josko pääsisi fiilistelemään FC3ella niin pihalla huomaan että myrsky on repinyt
harrasteauton suojana olevan pressutallin kahtia. Suomeksi sanottuna vit%¤##ttaa... no taustalla siintää pieni lohtu FC3sesta.
Postilaatikko tuottaa pettymyksen. Ei peliä.
Tais olla sit viimenen peli jonka tilaan PKPltä...
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Aah, siellä se odotti postilaatikossa :) Vihdoin voin itsekkin todeta, että tuossa se nyt asentaa :D Ei malta oottaa, että pääsee pelailee, varsinkin kun lukenut teidän mielipiteitä ja kokemuksia tähän mennessä.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Itekkin olen samaa mietiskelly, saattasko olla maan alla jotenkin että pitää jollain lapiolla kaivaa se esiin? Tänään voisi korkata ton moninpelin, onko siitä vastusta codille :D

Samaa pohdin myös. Joissakin tilanteissa se timangi ei ihan ole ollut siinä arkun päällä, vaan se on merkinnyt enemmän sitä että se on ollut lähistöllä.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

En kyllä ymmärrä mitä porukka näkee tässä. Aivan käsittämättömän tylsää (ja jopa hardillakin liian helppoa) räiskintää tyhjässä viidakossa. Stealth-kikkailukin rupee tökkimään ekan campin tyhjennyksen jälkeen, kun saman takedown -animaation on nähnyt 10 kertaa. Kyllä tätä nyt pelaa mielummin kun turpaan ottaa, mutta ei tämä keskinkertaista peliä kummempi ole :confused:
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Hmm... Ei tämä sysi huono ole, mutta alusta en pitänyt. Heti annetaan ase kouraan ja lähdetään niittaamaan vihollisia. No jaa, alun huonouden unhotaa, kun pelaa peliä eteempäin. Myöskään en pitänyt asekauppajärjestelmästä, kuten muutkin ovat sanoneet. Kyllä tämä silti on pakko koettava, jos joku vielä harkitsee pelin ostoa.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

En kyllä ymmärrä mitä porukka näkee tässä. Aivan käsittämättömän tylsää (ja jopa hardillakin liian helppoa) räiskintää tyhjässä viidakossa. Stealth-kikkailukin rupee tökkimään ekan campin tyhjennyksen jälkeen, kun saman takedown -animaation on nähnyt 10 kertaa. Kyllä tätä nyt pelaa mielummin kun turpaan ottaa, mutta ei tämä keskinkertaista peliä kummempi ole :confused:

Heh, menit sitten kuitenkin hankkimaan :rolleyes:
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Eilen alotin pelin ja semmoset noin 10h vierähti nii ettei huomannutkaan, maisemat ovat todella hienon näköisiä jopa playstation 3 järjestelmällä. Niiku arvelinkin peliaikaa kertyy pelkästää jo maisemia katsellessaan ja häröily ympäriinsä on just sitä mistä minä tykkään. Kieltämättä tämä peli ei sovi kaikille jos odottaa call of dutyn tapasta ammutaan koko ajan ilman taukoja samalla ympärillä kaikki räjähtää ja suurkaupunki sortuu ympärilläsi. Tästä on turhaa odottaa mitää suurta sotapeliä, enemmänki hieman pieleen mennyt loma paratiisissa, aseet näyttää ja kuulostaa todella hyvältä. Varsinkin R700 pulttilukko kivääri, monet pelit vois ottaa mallia tästä. Mulle on jo hauskaa se että katselen puita ja pilviä. Hieno peli!
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Ilmeisesti peli pyörii sulavasti PS3-konsolilla? Tietokoneelle tämän ostin, mutta aika nuhasesti pyörii ja olisi saatavilla suht halvalla PS3-versio. Vai onko samanlaista tökkimistä kuin Fallout-sarjan kanssa?
 
Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Moro
joskus 2000 luvun loppupuolella aikaisempia versiota pelanneena päätin sitten ostaa tämän. Ihan jees vaikuttaa olevan noin 1h pelailun jälkeen yksinpelillä...
Kokeilin eilen moninpeliä mutta en päässyt pelaan tilttas aina lataukseen ja tänään kökötellyt aulassa noin 10 min eikä peli ala:(
Missä vika miehessä vai konsolissa PS3????
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Moro
joskus 2000 luvun loppupuolella aikaisempia versiota pelanneena päätin sitten ostaa tämän. Ihan jees vaikuttaa olevan noin 1h pelailun jälkeen yksinpelillä...
Kokeilin eilen moninpeliä mutta en päässyt pelaan tilttas aina lataukseen ja tänään kökötellyt aulassa noin 10 min eikä peli ala:(
Missä vika miehessä vai konsolissa PS3????

Omituista. Eilen ainakin itsellä toimi ja tänään en vielä ole kokeillut. Testaile vielä ja jos ei toimi, niin kurkkaa Ubisoftin viralliselta foorumilta apuja.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Moro
joskus 2000 luvun loppupuolella aikaisempia versiota pelanneena päätin sitten ostaa tämän. Ihan jees vaikuttaa olevan noin 1h pelailun jälkeen yksinpelillä...
Kokeilin eilen moninpeliä mutta en päässyt pelaan tilttas aina lataukseen ja tänään kökötellyt aulassa noin 10 min eikä peli ala:(
Missä vika miehessä vai konsolissa PS3????

Itselläni ainakin toimi. Joku muutama tunti sitten pelasin moninpeliä ja cooppia.
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Taitaa tänään tökkiä multiplayer enemmän kuin eilen. Itsekään en päässyt tänään lobbyä pidemmälle.

Luin pelin handbookista, että sillä kameralla on ilmeisesti tarkoitus ottaa vain tehtäviä varten kuvia, eli ei tallennu kuvat mihinkään. Harmi.. :/
 
Vastaus: Far Cry 3 [PS3/X360 Hype]

Onko tässä mahdollisuus yö muuttaa päiväksi esim. Nukkumaan menemällä samalla tavalla kuin Far Cry 2? Loisto peli kyllä muuten on, 2 osa olikin iso pettymys. Täytyy yrittää noita nahkoja keräillä että saisi lisää aseita kannettua mukana.
 
Ylös Bottom