Vastaus: FIFA 11 [PS3]
Tuli sitten itsekin lopulta innostuttua tuohon managerointiin uuvuttavien pelaaja-kausien jälkeen. Nyt jo neljäs kausi menossa ja hyvin on jaksanut ostella ja myydä pelaajia peleistä puhumattakaan.
Ensimmäinen kausi lähti käyntiin Melbourne Heart:in puikoissa Australian liigassa. Tavoitteena oli sijoittua kuuden parhaan joukkoon. Ensimmäisenä lähti puolet joukkueesta toisiin joukkueisiin myyntiin tai lainalle, ja ainoa siirto omaan joukkueeseeni oli Saksan 2. Bundesliigassa pelaava Stefan Aigner vasemmaksi keskikentäksi. Uudeksi ryhmittymäksi tuli 4-1-2-1-2 . Aigner osoittautui oivalliseksi valinnaksi tehden harjoituspeleissä viisi maalia. Hän jäi ainoaksi Euroopasta siirretyksi pelaajaksi, koska jostakin syystä neuvotteluissa pelaajat vetosivat hylkäyspäätöksensä joko siihen, että olivat liian vanhoja tai eivät halunneet siirtyä niin kauas nykyisestä seurastaan, vaikka seura olisi ilomielin luopunut pelaajasta.
Anyway, kausi alkoi lupaavasti joukkueen voitettua harjoitusottelut suht kovia joukkueita vastaan. Ensimmäiset kolme varsinaista peliä päättyivät tasapeleihin Perthiä, Adelaidea sekä Melbourne Victorya vastaan. Joukkue alkoi kuitenkin vähitellen nousta jumbosijalta pienien voittojen myötä, ja tasapainottelin lähes puolet kaudesta viidennellä ja kuudennella sijalla Alex Terran ja nuoren Babaljin tekemien maalien ansiosta. Lähdin suurimpaan osaan peleistä Victorya vastaan altavastaajana ja se näkyi myös tuloksissa. Omaan verkkoon oli tehty seitsemän ja vastustajan verkkoon kaksi. Onni kuitenkin kääntyi kauden viimeisessä pelissä, ja voitto tuli 1-0 Babaljin tekemällä puskumaalilla kulmasta. Kausi päättyi lopulta sarjan viidennelle sijalle.
Toinen ja kolmas kausi kuluivat myös Heartin riveissä, ja tulihan sitä tehtyä aikamoisia muutoksia. Siirtobudjettia oli yli 10 miljoonaa ja Australian liigan pelaajat olivat suht halpoja. Uudistin pakiston kokonaan ostamalla uuden maalivahdin, Galecovicin, ja laitapuolustajat, Zwaanswijk sekä Leijer, vastustajien riveistä. Myös keskikenttä sai vahvistusta Thomas Broichista. Vastustajien huonontuessa myös omat esitykseni paranivat ja toisen kauden lopussa sijoituin kolmanneksi.
Kolmannella kaudella lähetin Babaljin lainalle Etelä-koreaan ja tilalle palkkasin Shane Smeltzin, joka voitti maalipörssin 21:llä maalilla. Tavoitteena oli päästä kahden parhaan joukkoon, ja voitin lopulta liigan kahdella pisteellä Victoryn jäädessä toiseksi.
Neljännellä kaudella siirryin Itävaltaan LASK Linzin peräsimeen. Tasoeron Heartin ja Linzin välillä huomasi välittömästi, koska hävisin kaikki harjoituspelit. Palkkasin kuitenkin uuden topparin vahventamaan puolustustani, ja alkukausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Tällä hetkellä kolme voittoa, kaksi häviötä ja kolme tasapeliä. Tosin edellisellä seurallani on mennyt hyvin: kymmenestä pelistä kahdeksan voittoa ja kaksi tasapeliä ja liigan johto seitsemällä pisteellä. Tällä hetkellä tavoitteena on sijoittua kuuden parhaan joukkoon, ja se näyttää ainakin vielä mahdolliselta. Täytyy kyllä myöntää, että Australiassa oli hienommat stadionit

. Olisi kyllä hienoa siirtyä johonkin suurseuraan seuraavalla kaudella.
Vaikeustasona Professional
Ps. Ainoa mikä ihmetyttää on Babaljin kehittyminen. Player Growth kertoi että potentiaalia löytyy, jos vain antaa peliaikaa. No, minähän peluutin häntä kaksi kautta jokaisessa pelissä avauksessa. Taitotaso oli 55, ja se nousi kolmessa kaudessa vain 56:een. Toisella hyökkääjällä, 30-vuotiaalla Alex Terralla taitotaso nousi 67 -> 72, ja hänellä Player Growth oli jo loppunut. Eli mitä ihmettä?
Ps 2. Onkohan näiden pienien joukkueiden nostaminen pohjamudista noussut päähän, kun LASK:issa palkkaus on 7.400 euroa viikossa, ja tarjous Espanjan kakkosliigassa oli 22.400 euroa viikossa.