Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 18 - Ultimate Team (Kaupankäynti oikealla rahalla kielletty)

TOTY-korttien on tarkoituskin olla övereitä. 11 Maailman Parasta Korttia. Realismi mai ääs, sitä löytynee Fabren Sensible Soccerista, tai mikä tällä hetkellä onkaan suosiossa...

Eiks siinä KUNINGASPELISSÄ( jota vissiin jaettais ilmaiseksikin jos jollekin kelpais), oo mitään spessu"agentteja"?

Niinku vaikka James Bondage tai Mino Raiola?

Löytyyhän sieltä Usain Bolt :D
 
Mä en kyllä kans liputa hirveesti noille överikorteille. TOTSit tulee oleen samaa kuraa kun viime vuonna. Siellä alkaa OVR loppuun kesken. Tosin en itse noi OVR lukuja ees katsele vaa IGS pidän tärkeämpänä. Sieltä tulee kuitenkin joku pinkki yybertots bakajokohomo 99 shotilla kaikista pelottavin skenaario.
 
Onhan tässä toty keskustan kanssa menty pahasti metsään ratingin osalta, mutta eipä niitä montaa kertaa tule kohtaamaan kentällä. Pirullisiahan nuo Bakat ja kumppanit ovat kun ne on halpoja. Suurin osa jengistä kuitenkin on niitä satunnaisia pelaajia joilla ei muuhun ole varaa. Baka, Salah, Jesus, Sane, Mane kuitenkin melkoisen hyviä pelaajia irl joten ei ihme että niille käyttöä löytyy. Se että joku pelaa Musalla tässä kohtaa onkin sitten ihan toinen stoori... Kaikista vittumaisinta on pelata niitä oikeasti hyviä kortteja vastaan jos vaan käyttäjä on pelimies.
 
Eiks siinä KUNINGASPELISSÄ( jota vissiin jaettais ilmaiseksikin jos jollekin kelpais), oo mitään spessu"agentteja"?

On kyllä. Legendoja ja TOTY-pelaajia silloin ja tällöin. Tosin silloin, kun esim. tuollainen Modric/Iniesta sattuu TOTYsta kohdalle, niin se on sitten oikeasti Modric/Iniesta realistisilla tosimaailman statseilla. Noista molemmista on kokemusta parilta viime vuodelta ja nostohetkellä kyseisten pelaajien overallit olivat 88-89, eli peilasivat siihen tosimaailman pelaajaan. Ne tuntuivat kentällä esikuviaan ilmentäviltä. Samat sanat legendoihin myös, kun viime kaudella esim. Ronaldo ja Ronaldinho olivat nostohetkillä 90-92 overall, eli realistisia kuvia uriensa parhaista kohdista. Uskallan väittää, että tuollainen 95 Kante tai 96 De Bruyne ei tunnu omalta itseltään, vaan on enemmänkin "mielikuvituksen tuotetta oleva ylihyvä huijauskortti", jonka päälle on liimattu kyseisen staran naama.

Ei sillä, kyllähän tuollaisella on varmaan kiva pelata, jos hankittua saa, mutta ei se mikään oikea Kante tai De Bruyne ole, vaan epärealistinen huijauskortti. Toki EA noita puskee ulos, koska porukka noita haluaa ja on valmis polttamaan rahaa noita varten.

PESsin puolella Usain Bolt on muuten 75 overall. Tosi nopea ilman palloa, kohtuu nopea pallon kanssa, erittäin keskinkertainen driblailija, syöttäjä tai fyysisessä pelissä. "Hölmö" lisäys peliin, mutta ainakin realistinen sellainen.
 
Väitelkää PES vs Fifa ketjussa fanipoikajuttujanne. Ainakin edellisfoorumilla sellainen muistaakseni oli. PES on realistisempi, mutta otti syöksykierrettä surkeilla erikoisagenteilla ja legendojen typerällä toteutustavalla tänä vuonna. Loput muussa ketjussa tästä eteenpäin osaltani.
 
75 reitattu Bolt :D aika hiljaseksi vetää. 99 reitattu ronaldo kuulostaa uskottavammalta.
Päivän tots pakasta pedro ja joku 83 ukkeli. Ei paskempi kultapaketti.
 
75 reitattu Bolt :D aika hiljaseksi vetää. 99 reitattu ronaldo kuulostaa uskottavammalta.

Mielipiteensä tietenkin kullakin...

Boltin "PES-urasta" sen verran, että kyseessä tosiaan on 75 overall kaveri. Tosin jos kurkistetaan tuon overallin taakse, niin sitä tietenkin nostavat ylöspäin ne nopeus- ja fysiikka-arvot. Jos ne olisivat luokkaa "normaali" siellä 80 tai alle, niin taitaisi Boltin overall olla jotain 70-72 maksimissaan. Realistisempi tuo on 75 Bolt on silti kuin joku 95 Kante, 96 De Bruyne tai tuo hypoteettinen 99 CR7.

Mutta se Boltista tällä erää. Nyt keskityn muistelemaan Ronaldinhon uraa, jonka päättymisestä on uutisoitu tänään.
 
Aubameyang on muuten lähellä arsenal siirtoa. On ilmeisesti jo seurat päässy sopuun siirtosummasta. Ilmeisesti giroud lähtee vaihdossa.
 
Aubameyang on muuten lähellä arsenal siirtoa. On ilmeisesti jo seurat päässy sopuun siirtosummasta. Ilmeisesti giroud lähtee vaihdossa.
Tuota en usko ennenku nään.. Muutenki typerä siirto ku arsun ongelmat on ihan muualla kuin kärkipelaajassa. Hittoako dortmund edes tekee giroudilla...?
 
Tuota en usko ennenku nään.. Muutenki typerä siirto ku arsun ongelmat on ihan muualla kuin kärkipelaajassa. Hittoako dortmund edes tekee giroudilla...?
Sanchez on menossa manuun. Ilmeisesti hänen korvaajaksi. Vedolyönti toimistot ainakin antaa auban arsenal siirrolle enää 1.18 kertoimeksi eli aikas varmaksi voi laskea. Sitä giroudia en tiedä mitä ne tekee tai mitä kukaan muukaan kyseisellä herralla tekee...paitsi ehkä veikkausliigassa voi olla käyttöö:D
 
Uskokaa vaan, että jos Giroud siirtyy BVB:n kärkeen ja saa peliaikaa niin maaleja tulee. Kyseessä on yks aliarvostetuimmista kärkimiehistä IRL. Paukuttelee aika kovalla prosentilla vaihdosta maaleja. Vaikka Arsevihaaja olenkin niin Giroudia pidän pelimiehinä.
 
Nyt käynnissä oleva siirtoikkuna on siinä mielessä merkityksellinen ja mielenkiintoinen, et aika moni pelimies myös miettii tulevia MM-kisoja...esim. Giroud varmasti halajaa peliaikaa itselleen näyttöjä varten!
Et voipi tulla kovia siirtoja tai lainasoppareita, et penkkiosasto pääsee myös kirmaa nurmelle...
 
Ylös Bottom