Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 20

Career modeen ainakin ihan hyviä uudistuksia tällä kertaa.
Pohjalla edelleen täysin sama väsynyt pelimuoto since Fifa 12? Miksi tuota ei vaan voi uudistaa kokonaan, arvostaisin kovasti, nykyistä ei vaan jaksa enää. Toki tuo nyt pitää EA Accessissa vielä vahvistaa, mutta näkemäni betan perusteella. NHL-pelisarjassa tuo moraalihomma on täysi random vitsi ollut jo vuosia, toivottavasti EA otti Fifassa opiksi.
 
Älkää turhaan toivoko ja uskokaa paremmasta pelistä, tulette pettymään satavarmasti. Enkä enää ihmettele pelin huijauksia ja huonoutta. Eka kertaa kiinnitin huomioo ketkä tätä tekee, nyt tajuan miksi tää on mitä on. Sieltä tulee suomeen ja maailmalle muutakin kuin huono Fifa. Eism oheistuotteena jokakesäiset kerjaläiset eteläsuomen kaupungeissa ja muut "kivat" jengit! En kyllä enää ihmettee tätä peliä ja sen kehittymättömyyttä ja muuta sontaa, en kun nyt tiedän ketkä tätä tekee ! hah ja hah
 
Kyllä tämä nyt jää hyllyyn. Fifa ja skripti kiintiö täynnä. Sanoin hyvän netinkin irti kun suotta sitäkään maksan ja samalla sillä vielä varmistan että ea tekele jää todellakin hyllyyn.
 
Aivan mahtavaa, että career modeen on oikeasti panostettu tänä vuonna. Täytyy ehdottomasti käydä poimimassa julkaisupäivä. Paljon uusia/ paranneltuja featureja, kuten tuo uusi pelaajan potential systeemi takaa ainakin omalla kohdalla ettei career mode ala käymään tylsäksi liian pian. Odotukset on nyt kovat.
Linkin takaa näkyy kaikki uudet jutut, mitä tulossa careeriin.
 
Aivan mahtavaa, että career modeen on oikeasti panostettu tänä vuonna. Täytyy ehdottomasti käydä poimimassa julkaisupäivä. Paljon uusia/ paranneltuja featureja, kuten tuo uusi pelaajan potential systeemi takaa ainakin omalla kohdalla ettei career mode ala käymään tylsäksi liian pian. Odotukset on nyt kovat.
Linkin takaa näkyy kaikki uudet jutut, mitä tulossa careeriin.
Paperilla kivat, mutta käytännössä ei toimikaan niin hyvin. Uskoisin ainaskin niin.
 
Nyt kun oikein näit vaivaa vastata viestiini, niin perustelut olisi paikallaan, että viestissäsi olisi jotain arvoa. Vai jännittääkö pes fania, että kilpailija pystyy tekemään kokonaisvaltaisesti paremman paketin?

Vuosia on odotettu, että career mode uudistuisi, viime vuodet ovat olleet pelkkää copy/pastea vanhasta painoksesta. Nyt kun niitä kaivattuja uudistuksia ja parannuksia tulee, vastaanotto on tämä. Onhan se niin että pessimisti ei pety.
 
Vai jännittääkö pes fania, että kilpailija pystyy tekemään kokonaisvaltaisesti paremman paketin?

Ei jännitä, kun käytännössä tietää, että tuo ei ole edes mahdollista. EA ei pysty kenttägameplaytä yhdessä iteraatiossa niin paljoa uudistamaan, että se pystyisi sillä saralla kilpailemaan PESsin kanssa. Se vaan on kylmä fakta. Se vaatisi koko homman räjäyttämistä atomeiksi ja rakentamista uudelleen ja siihen EA:lla ei ole haluja, koska FIFA tuollaisenaankin takoo rahaa, koska porukka syytää sitä siihen pelikorttimuotoon. Tuskin EA:lla olisi kykyjäkään rakentaa peliä, joka pääsisi edes samalle tasolle gameplayssä PESsin kanssa puhumattakaan siitä, että olisi parempi siinä. Ja se gameplay on kuitenkin todellisille futisfaneille se tärkein asia, eivät ne pelikortit. EA toki pröystäilee lisensseillä, mutta eihän niillä ole lopulta edes niin väliä, kun PESsiin saa samat option filellä, jos haluaa. Eikä peruspelaaja edes niitä alkudemoja, joissa ne kaikki autenttiset stadionit näkyvät, katso kuin ensimmäiset 5-10 matsia. Sen jälkeen ne ohitetaan. Ja pelikorttimuodossa jokainen käyttää omalla joukkueellaan korkeintaan muutamaa eri stadionia...

Sinänsä hieno juttu, että EA nyt vihdoin uudistaa ura-pelitilaa, mutta se jää nähtäväksi, kuinka paljon nuo oikeasti muuttavat mitään ja vaikuttavat. Toimivuuskin nähdään sitten vasta aikanaan ja onhan noista jutuista ollut NHL-sarjankin kohdalla puhetta, että aina ne moraalivalinnat ja muut eivät ole lopulta toimineet kovin kummoisesti tai tuoneet mitään oikeasti merkittävää uutta. Toivotaan tietenkin, että nyt onnistuvat, niin olisi tässä FUTin ulkopuolellakin pelattavaa ja ne harvat, jotka tämän ostavat jonkun muun kuin FUTin takia, saavat rahoilleen vastinetta. Mitään mullistavaa en kyllä lähtisi itse odottamaan.

Jonkun verran olen itsekin seuraillut, mitä on tulossa, mutta eipä tässä nyt ole oikein mitään sellaista, että tarvitsisi lähteä pelisarjaa vaihtamaan. Viime vuoden PES maistui oikein hyvin ja tuleva versio näyttäisi olevan taas hieman parempi, joten mikäs tässä. Ihan mielenkiinnolla jään kuitenkin odottelemaan, millainen FIFA sieltä tulee ulos. Viime vuoden versio oli ainakin YouTube-koosteiden mukaan aika hilpeä tapaus, joten ihan mielenkiintoista nähdä, kuinka käy tänä vuonna. Saadaanko taas tubeen FIFA-AIDS-kokoelmia, joissa esitellään, kuinka hyvää se gameplay on ja kuinka fiksuja ratkaisuja tekoälyn ohjaamat pelaajat tekevät. Ei EA niitä älyttömyyksiä kuitenkaan ole saanut sieltä koodista poistettua, se on varma. Ne ovat olleet siellä jo niin monta vuotta putkeen, että olisi ne sieltä jo poistettu, jos EA haluaisi tai osaisi sen tehdä.

Kyllä sitä tavallaan huomaa itsekin odottavansa aina näitä uusia virtuaalifutiksia. Se on vähän niinkuin vuosittainen traditio, että ostaa sen oman pelin, perehtyy siihen huolella ja välillä viihdyttää itseään katselemalla sitä toistakin tuotetta. FIFAsta tulee kuitenkin aina niin paljon materiaalia, että sitä on ihan kiva katsella. Voi sitten tehdä vertailuja kahden tuotteen välillä ja todeta, että tulipa ostettua taas se parempi.
 
EA toki pröystäilee lisensseillä, mutta eihän niillä ole lopulta edes niin väliä, kun PESsiin saa samat option filellä, jos haluaa.
Itse olin PS2 aikana pes leirissä, koska fifan gameplay oli niin hirveää, että sitä ei voinut edes pelata. Noihin aikoihin option fileillä sai 1-2 uutta liigaa perustettua ja liigoja oli kaikenkaikkiaan vain nämä 3 vai 4 isointa. Nyky genillä gameplay fifassa on jo sillä tasolla, että sitä pelaa kyllä. Jalkapallopelien emä olisi jos fifa ja pes fuusioituisi ja pelissä olisi fifan sisältä ja pesin gameplay. Itselle tärkeintä on laajat lisenssit, jolla fifa pesee pessillä lattiaa.
Toki hieno juttu, jos option fileillä saa nyky pesseihin loputtomasti liigoja ja joukkueita. Tämä tuntuu itselle kuitenkin erittäin hankalalle. Minulla ei ole perheellisenä ihmisenä aikaa pelata kuin muutama tunti viikossa, joten vaivattomuus on elintärkeää minulle.
 
Mikäli @Nikeldinho olet taukoa pitänyt, sitten varmasti voi Fifan Manager Career maistuakin. Joka vuosi pelin ostaneille on varmasti vähemmän kiinnostavampaa, kun siellä pohjalla on se tasan sama Manager Mode, mikä jo vuosikaudet. Samat väsyneet treenaukset joka viikko, samat väsyneet harkkaturnaukset heti kauden alussa ja samat väsyneet scouttaukset ja pelaajasiirrot. NHL:n Managerin jo muutaman vuoden testanneena, en usko itsekään että uudistukset toimivat kuten EA lupaa. NHL:n Managerissa esim tuo kemiajuttu on täysin lottokone ja siinä oli aina saman kaavan vastaus, joka toimi parhaalla tavalla. Toki EA:n Fifan puoli on reilusti isompi, joten voi olla että uudistuksiin on panostettu. Itse silti olen lopettanut sian ostamisen säkissä. Suosittelen testaamaan EA Accessilla ennen ostoa, peli tulee riittävän ajoissa ennen julkasua jakoon niin PS4:lla kuin Xbox Onellakin 10h testiin.

Sama toki PES:n osalta. En osta ennenkuin näen Twitchistä, että Managerin puoli ja/tai MyClub näyttää oikeasti uudelta/laadukkaalta. Ei se huikea gameplay auta, jos pelissä ei juuri pelattavaa omalle itselle ole.
 
Nyt kun oikein näit vaivaa vastata viestiini, niin perustelut olisi paikallaan, että viestissäsi olisi jotain arvoa. Vai jännittääkö pes fania, että kilpailija pystyy tekemään kokonaisvaltaisesti paremman paketin?

Vuosia on odotettu, että career mode uudistuisi, viime vuodet ovat olleet pelkkää copy/pastea vanhasta painoksesta. Nyt kun niitä kaivattuja uudistuksia ja parannuksia tulee, vastaanotto on tämä. Onhan se niin että pessimisti ei pety.
Epäilen niin, koska EA.

Ja miksi se haittais minua jos ea onnistuu kerranki tekemää hyvän urheilupelin, ja jos vielä paremman kuin pessin?
 
EA toki pröystäilee lisensseillä, mutta eihän niillä ole lopulta edes niin väliä, kun PESsiin saa samat option filellä, jos haluaa.
Ja mikä parasta tuo on tehty todella yksinkertaiseksi. Lataat netistä OF tiedostot >>Tiedostot jollekin muistitikulle tietokoneen kautta >> tikku kiinni pleikkariin ja Import.

Automaatio hoitaa nykyään kaiken muun. :)

Ainahan PES on sisältäny 1-3 keksittyä liigaa että sen tilalle voi luoda tiedostojen kautta vaikka meidän Veikkausliigan tai Bundesliigan halutessaan.
 
PESsiin tottuneena heti ensimmäisenä särähtää todella pahasti silmään, kuinka jokainen pelaaja kuljettaa ja syöttää palloa täysin samalla tavalla käyttäen sitä yhtä ja samaa animaatiota. Pelissä on myös liikaa vauhtia.

Kommentoin tätä nyt vähän samalla tavalla kuin aikaisemmin vertailin rallipelejä. Kyllähän tuo ihan virtuaalifutikselta sinällään näyttää, muistuttaa lajia sinällään. Kyllähän tuota varmaan futisfanina pelaisi, jos olisi ainoa vaihtoehto, mutta onneksi on varaa valita. Voisi sanoa, että PES on futismaailman Dirt Rally, kun taas FIFA on futismaailman WRC. Ei FIFA sinällään näytä totaalisen huonolta, kun sitä katsoo vain yksittäisenä pelinä, mutta kun sitä alkaa gameplayn puolesta vertaamaan kilpailijaan, niin näin realismia itse suosivana valinta on kyllä selvä.
 
Edelleen näyttää peliltä jossa ainut millä on väliä on pelaajan nopeus.

Ei erottunut Lewandowski tai kukaan mukaan esim fysiikkansa takia. Voi jättää Fifan rauhassa kauppaan.
 
Pelissä on myös liikaa vauhtia.
Gameplay näytti todella paljon hitaammalta betassa ja siinä ekoissa pelivideoissa, jotka EA jakoi.Tuosta vielä toinen gameplayn video. Itse pistin pelin varaukseen paikallisesta kirjastosta, saapunee sinne hieman myöhässä, mutta saa testiin pariksi viikoksi ilmaiseksi. Samat tein NHL-pelisarjan kanssa.
 
Mitä järkeä PES fanien on tulla urputtaan tänne FIFAn puolelle. Menkää sinne omaan osioon keskustelemaan. Jos PES on niin hyvä kun annatte ymmärtää ,niin miksi tuhlaatte aikaanne täällä FIFA osiossa?
 
Ylös Bottom