FIFA 20

Mitä tykkäsit gameplaystä itsessään?
Ilmeisesti tää on mulle? Taklaaminen loistavaa, mutta pacehoraaminen on karmeaa. Enempää en osaa sanoa kun ei pelikokemusta niin paljoa vielä ole. Syöttäminen vaatii opettelua, kovin oudolta vaikuttaa.

Peli on tarjouksessa Gigantissa: 49,95€+Viaplay Total. Ei tuosta tarjous parane jos molemmat on kovassa käytössä.
 
Kuten niin monena vuonna aiemminkin, ostin molemmat pelit pleikalle. (Siis pes ja fifa). Kiluissaan sitten aloitin fifan, ja monta tuntia pelasin into pinkeenä editoiden vähän pelaajia, ja sitten aloitin careerin. Vaikka se ei juuri ole uudistunut, niin silti se on aika mahtava, monin verroin pessiä parempi. Päätin osallistua harjoitus turneeseen ennen kauden alkua. Ekan harkkamatsin pelasin tosiaan, jonka jälkeen totesin että oisha tälläkin rahalla voinut ostaa vaikka kaljaa.

Vuoden 2020 versioissa, fifa vs pes, ero on suurempi kuin mitä se on ikinä ollut. Pes on vienyt virtuaalijalkapallon niin lähelle oikeaa futista, että ero jopa viime vuoden painokseen (joka oli loistava) on uskomaton. Konamilla tuntuukin työ painottuvan nimenomaan gameplayhin, joka pyrkii realistisuuteen. Syöttäminen, fysiikka, laukaukset kaikki ovat järkyttävän paljon fifaa edellä.
Fifaa pelatessa syötöissä ei ole minkäänlaista painoa, massan tuntua pallolla. Puhdasta flipperiä, ja syötöt lähtee nopeasti riippumatta pelaajan asennosta. Futisfoorumilla joku sanoikin, että Fifa taitaa olla enemmän suunniteltu nykyisin lapsille alle 13v. Koska jalkapallon kanssa pelillä ei valitettavasti ole tekemistä, valitettavasti. Harmi, koska kaikki muu pelissä onkin erittäin mallikaalla tasolla.
 
Ei Fifassa ole tänä vuonna mitään muuta kuin FUT. Ilman Gigantin huikeaa tarjousta ois jäänyt hyllylle. Halvalla sain kun PES:kin tarttui ilmaiseksi kirjastoon arvonnassa PS4:lle.
 
Noniinno

VOLTA

Ei kelpaa?

PES tarjoaa paremman story moden?

Vaikka kestoa oliskin vaan perus-Codi-kamppiksen verran, ni kyllä se musta on aika kova juttu ja isohko panostus...
 
Jos joku saa Gigantista tekstiviestin että voi saada jopa pelin ilmaiseksi, älkää menkö tuohon. Ihan järkyttävän paska sähkösopimuksen kalastelun yritys
 
Rikkinäisen pelin pakkojulkaiseminen pakkatuottojen maksimonniksi on kyllä EA:maisinta mitä tiedän.
 
FIFA 20 on huono peli Switchillä. EA on myöntänyt sen itsekin. Käytännössä ovat antaneet ihan kirjallisen lausunnon, että FIFA 20 Legacy Edition on pelkkä rosteripäivitys edellisestä osasta. Lisäksi on tiedossa, että Switchin FIFA 19 ei edes sisältänyt kaikkia niitä gameplay-uudistuksia, jotka sisältyivät tuon pelin muihin versioihin. Lyhyesti sanottuna siis Switchin FIFA 20 on täyteen hintaan(tai siis 50 euron hintaan) myytävä FIFA 18.5.

 
FIFA 20 on huono peli Switchillä. EA on myöntänyt sen itsekin. Käytännössä ovat antaneet ihan kirjallisen lausunnon, että FIFA 20 Legacy Edition on pelkkä rosteripäivitys edellisestä osasta. Lisäksi on tiedossa, että Switchin FIFA 19 ei edes sisältänyt kaikkia niitä gameplay-uudistuksia, jotka sisältyivät tuon pelin muihin versioihin. Lyhyesti sanottuna siis Switchin FIFA 20 on täyteen hintaan(tai siis 50 euron hintaan) myytävä FIFA 18.5.


Mun mielestä sen hinta oli pari kymppiä halvempi switchin storessa kuin muila "uusilla" ja toisaalta, jos olisit nyt ostamassa ekaa fifaa, diili on hyvä. Uusimmat rosterit ja peli vähän halvemmalla. Itsellä FIFA18 jolla mennään, ei tarvetta päivittää
 
FIFA 20 on huono peli

...Ihan kaikilla alustoilla. Career mode on niin rikki, että on lähellä jäädä viimeiseksi fifaksi tämä. Ei näin voi kohdella maksavia asiakkaita, että julkaistaan täysin rikkinäinen peli Ultimate Teamia lukuunottamatta ja patchissa kestää viikkoja/kuukausi, vaikka amatöörikoodarit ovat korjanneet kaikki ongelmat parissa tunnissa PC:llä.
 
Eli tuo uusin fifa on ainakin tämän foorumin perusteella pelattava vaan ja ainoastaan lisenssiensä takia! :D

FUTiin nyt kukaan oikeasti jalkapalloa haluava pelaaja ei koske pitkällä tikullakaan :D
 
Päätti sitten EA paljastaa propelaajiensa henk koht tietoja. Nyt tottakai kertomassa Twitterissä että "olemme tietoisia MAHDOLLISESTA tietovuodosta ja tiedoitamme asiasta lisää heti kun tietoa on". Meanwhile jengi miettii oikeustoimia EA Sportsia vastaan.

Hieno firma.
 
Mitenköhä tää next-gen FIFA onkin niin vaikea?? En oo pärjänny enää 2011 version jälkeen juuri ollenkaan..
 
Miten pystyn pelaan vastakkain kaverin kanssa kahdella ohjaimella normipeliä ja Voltaa? Molemmat ovat päällä, mutta en löydä valikkoa, että toinen aktivoitusi valikkoon.
 
Itellä peli jumittu asennusvaiheessa, kaikki tutoriaalit läpipelanneena asennuslukema oli edelleen 61&. Poistin pelin ja kokeilen myöhemmin uudestaa.
 
Kysyn täällä kun en löytänyt PES2020 aluetta. Onko pessissä mahdollisuus pelata fifan pro kuvakulmalla. Olen sillä pelannut kai niinkauan kuin se tuli, en halua muulla ees enää pelata!
 
Ylös Bottom