FIFA 20

Mitä järkeä PES fanien on tulla urputtaan tänne FIFAn puolelle. Menkää sinne omaan osioon keskustelemaan. Jos PES on niin hyvä kun annatte ymmärtää ,niin miksi tuhlaatte aikaanne täällä FIFA osiossa?
Taidettiin poistaa se "tappelu alue" koko sivustolta niin siksi.
 
Taidettiin poistaa se "tappelu alue" koko sivustolta niin siksi.

Jännä juttu, että fifamiehet ei oo möyhöttämässä Pes-ketjussa...
 
Varoituksen sana, että ovat Betaa ilmeisesti muuttaneet keskenkaiken päivityksillä ihmisten antaman palautteen perusteella peliä nopeammmaksi. Jo vuosiakausia realistisia slidereita FIFA-peleihin tehnyt Matt10 avautui asiasta Twitterissä aikalailla. Itse en ole enää nykyisin "Fifa-skenessä", joten sen tarkemmin tai kattavammin en ole asiaan perehtynyt.

No demo tulee jokatapauksessa syyskuun alussa, joten eiköhän siitä jokainen voi tehdä sitten omat johtopäätökset. Se on vain harmi, kun nyt ovat EA:lla kuunnelleet palautetta sekä kertonut asioista hyvin Pitch Notesien kautta ja nyt tavallaan vähän tappoivat sitä momentumia niiltä pelisarjan faneilta, jotka hakevat jalkapalloa Fifasta. FUT-pelaajille nyt on ihan sama mitä arcarehöttöä sieltä puskevat ulos.

Itsellä paluu FIFA-sarjan pariin vain venyy ja venyy. Sitten, kun laittavat vihdoin ne animaatiot kuntoon niin pystyy taas harkitsemaan. Pelin kokonaispaketin laajuus kyllä kiinnostaa ja monet aspektit gameplayn ulkopuolella on korkealla tasolla. Gameplayn osalta pelaajien sijoittuminen ja joukkueiden muoto pelaamisen aikana vakuuttaa, sekä kaikki taktiset mahdollisuudet mitä on käytössä.
 
Jos tähän saavat edelliseen versioon tulleen timed finishing sellaisen valikon taakse, että sen voi kytkeä myös tietokoneelta jatkossa pois niin menee ostoon. Hämmentävää että yhdellä täysin turhalla ominaisuudella onnistuttu pilaamaan pelaaminen tietokonevastustajaa vastaan miltei kokonaan.

Career modeen uudistuksista ainoastaan tuo uusi potentiaali systeemi on varmasti erittäin hyvä ja tervetullut. Muut ihan täyttä turhaa kuraa ja pinnallista paskaa. Harmi että tuosta potentiaaliuudistuksestakaan ei oikein kerkeä saada mitään irti, kun sitä yhtäkään kautta harvoin jaksaa yli puolen kauden verran pelata. Varsinkaan jos ei tuota timed finishingiä poisteta.
 
Mites tuo EA Access. Julkaistaanko trialit(10h) samalla tavalla kuin pelit yleensäkin storessa. Eli AU storessa julkaisu tapahtuu ensimmäisenä ?

Tällä aikataululla julkaistaan pelit normisti storessa:

AU 17:00
US 00:00
FIN 07:00

Niin ja perhana kun Norwich pelasi löysän pelin Westhamia vastaan. Pukin POTM heti julkaisussa olisi jotain niin nannaa.
 
Kuten sanoin Nhl puolella, taas tyhmiä huiputetaan, EA osaa sen ja ottaa lisää maailman huonoimpia pelintekijöitä duuniin kun surinosa vanhoista ei ittekkään kestä tehdä paskaa vuodesta toiseen... Hyväthän ei ees mee rapapalkoilla EEAalle!
 
Ihan hyvältä näyttää tähän asti näin vuoden tauon jälkeen. Volta vaikuttaa hauskalta ja Careerissa varsinkin Dynamic Potential on iso tekijä positiiviseen suuntaan. Gameplay tulee olemaan isoin kysymysmerkki jälleen, ainakin videoiden perusteella Fifa 19 oli sillä saralla huonointa koskaan.
 
Ihan hyvältä näyttää tähän asti näin vuoden tauon jälkeen. Volta vaikuttaa hauskalta ja Careerissa varsinkin Dynamic Potential on iso tekijä positiiviseen suuntaan. Gameplay tulee olemaan isoin kysymysmerkki jälleen, ainakin videoiden perusteella Fifa 19 oli sillä saralla huonointa koskaan.
Itseänihän ei taas Volta kiinnosta niin yhtään, kuten NHL:ssäkään ne 3vs3 ulkohöntsät jne. Siksi tekisikin hyvää pitää tästä välivuosi ja katsoa vuoden päästä uudestaan. Mutta katsotaan nyt taas sitten kun EA Accessin aika tulee ja pääsen FUT:n pariin 2x 10 tunniksi.
 
Vaikka olinkin sillä moodilla että jää fifa hyllyyn niin perkuleet löivät taas viaplay totalin kylkiäiseksi. Niin kai se pitää käydä hakemassa...


Toimiikohan tuo viaplay koodi molemmissa ea:n tekeleissä siis jos ostaa änärin ja fifan niin saa kaksi kuukautta?
 
Haluaisitko hieman valaista että miltä osin vaikutti hyvältä ja miten?
Mielestäni pelaajien liikkeet nimenomaan pallollisena parempia. Haltuunotot, syötöt jne. Sekä pallon käyttäminen tuntui jotenki aidommalta. Toki otanta on kovin lyhyt. Mutta ensireaktio oli tämä.
 
Ite en jaksa suurempia johtopäätöksiä demosta vetää jos se demon buildi on tosiaan joku pari kuukautta vanha versio.
 
Ite en jaksa suurempia johtopäätöksiä demosta vetää jos se demon buildi on tosiaan joku pari kuukautta vanha versio.
Olen itsekin sellaisessa käsityksessä, että tuo demo on vanhempi versio kuin suljettu beta. En käsitä miksi demoavat vanhaa paskaa.

Ihan hyvä muutos tuo että on pakotettu manuaaliseen puolustamiseen. Mutta toivottavasti julkaisussa AI ei ole sentään ihan noin aivoton boksissa. Legendary-AI tyyliin kävelee nokikkain veskan kanssa jos taklaat ohitse boksin ulkopuolella.

Contain on myös tehty täysin hyödyttömäksi demossa. Mahdoton taklata kun pelaaja ei suostu menemään 5 metriä lähemmäksi vastustajasta.
 
Viimeksi muokattu:
5h grindaamista PS4 FUT:ssa takana + Manager Career testiä pari tuntia. FUT:n tullut hyviä uudistuksia, tykkään esim tuosta kataloogin korvanneesta "grind listasta", jossa pitää suorittaa eri asioita että etenee leveleissä ja levelit tuo sitten palkintoja. Tykkään myös että tiettyjä pelejä pitää pelata ja voittaa tietyt rajat pakkoja ja palkintoja varten. Esim Squad Battleja 300 ja saat Ultimate Packin, sama homma Rivalsin kanssa. Epäselväksi jäi vielä että onko tuolla ne viime vuoden totaalisen koukuttaneet viikkosuoritteet, jossa esim pitää skoorata Liga Nos pelaajila, tehdä maalimäärä x peleissä, pelata singlejä hopeapelaajilla yms jne.

Manager Career sitten olikin valitettavan nopeasti testattu läpi. Sama copypastehan tuo nyt on aivan totaalisesti, aivan kaikki on samaa mitä vuosikaudet jo putkeen ja vain Pressikonfrenssit muutamalla kysymyksellä, pelaajamoraali ja umpityperät managereiden vaatetukset ovat uutta. Moraali+ Pressit oli tosin kyllä toimivalta tuntuvat asiat, moraali tuntuu oikeasti laskevan häviöiden, voittojen ja pelaamattomuuksien/pelaavuuksien mukaan joukkueella ja pelaajilla. Esim ostin pelaajan x ja pressi kysyi, aionko peluuttaa miestä ekassa pelissä. Sanoin kyllä ja miehen moraali nousi, mutta en kuitenkaan peluuttanut ja moraali laski. Lisäksi esim transfer listille pistäminen laskee moraalia ja pelaaja saattaa tulla kysymään, että miksi näin. Vähemmän pelanneille suosittelen, joka vuosi pelanneille ja pohjaan totaalisesti kyllästyineille en niinkään.
 
Ylös Bottom