Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Fight Night Round 3

Vastaus: Fight Night Round 3

Vihdoin tuli ostettua tämäkin erinomaseen hintaan uutena kun tuli (ylipäätään, oon ettinyt tätä uutena jo pitkään) vastaan.

Eipä valitettavaa, mahtavapelihän tää on kuten aiemmatkin. Ainoastaan "uramoodi" on mitä on, vähän reeniä ja sit kehään, tähän tarvis jotain keksiä seuraaviin osiin.

Vanhana FN kohmekallo kehäraakkina iskut lähtee selkäytimestä, ja samalla tyylillä kuin aina ennenkin eli counterattackia, ensin pehmitetään vastustaja vartalolyönneillä ja sit siinä 5-6 erän aikana (ellei vastustaja ole jo kanveesissa) alotetaan moukarointi molemmilta puolilta.

Mukavasti vastusta tietokoneesta saa kun peli etenee, ja joutuu tosiaan taktikoimaan eikä vaan käymään päälle, saa nopeasti turpaansa tolla tyylillä.

Ja onneks EA on heivannut ilotulitukset ym. efektit millä sai kaikennäkösiä boosteja.
 
Vastaus: Fight Night Round 3

Kuinka ihmees otan livessä päihin aina vaikka yksinpelin pelannu läpi aika kevyestikin.

Pystyykö live matseissa käyttää noit tavallisia nappeja lyönteihin ?
Jos pystyy niin aika todennäköisesti syy voi olla siinä, et muut käyttää nappeja, ku en o yhtäkää matsia voittanu viidestä vaik laitoin et oman tason pelaajia vastaan.

Edit:

Joo näköjää voi käyttää nappeja eikä niitä voi mitenkään pakottaa pois käytöstä huoneessa. Aika helvetin epäreilua. Noh, eilen illalla onneksi sain ekan voittoni. Kai se on vaa opeteltava itse paremmaksi tattien heiluttajaksi.

Laittakaa kutsuja jos kaipaatte nyrkkeilyseuraa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom