Final Fantasy XV

Simo911

Active Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Kingsglaive -leffa on nykyään Viaplayssa katsottavissa. Suosittelen katsomaan kerran etukäteen ja vielä uudestaan vaikka joskus chapter 13 paikkeilla.
 

kopolanpoika

Active Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Herätellääs tätäkin ketjua, joko se chapter korjaus on julkistu ja jos on niin fiiliksiä mumuutoksesta? :cool:
 

Isaarou

Moderaattori
Ylläpitäjä
Vastaus: Final Fantasy XV

Viimein eilen meni tämäkin läpi. Siitä voinee jo päätellä, että peli ei varsinaisesti ihan imaissut mukaansa.

Reaaliaikaisten taistelujärjestelmien tulisi tarjota sulavaa ja responsiivista toimintaa, mutta siihen ei nyt valitettavasti täysin päästy. Varsinkin muutamat suurikokoisimmat pomot oli suunniteltu "kuhan näyttää eeppiseltä, niin ei väliä miten toimii"-periaatteella. Ei kokonaisuudessaan missään nimessä paska systeemi, mutta ei hyväkään. Lämmitti mieltä nähdä tekoälykaverit juoksemassa kohti voimakkainta hyökkäystään lataavaa pomoa kerta toisensa jälkeen. No, onneksi Hi-Potionit oli halpoja.

Tarina taas oli parsittu kasaan köykäisesti, ja lopputulos sisälsi useamminkin melko oudon ratkaisun. Aikarajahan se taisi tekijöillä tulla lopulta vastaan, eikä poikkeukselliset kehitysvaiheet varmasti auttaneet hommaa. Erittäin oleellista tietoa oli piilotettu johonkin nurkista löydettäviin kirjoihin, ja osa hahmoista unohdettiin kutakuinkin kokonaan. Lopussa laitettiin tarinan osalta kaasu pohjaan ja oiottiin kaikkien mutkien läpi suoraan maaliin. Gameplayn puolesta jouduttiin valitettavasti juoksemaan identtisiä kapeita käytäviä pitkin edestakaisin tovin jos toisenkin. En ihan mene takuuseen siitä olivatko vain omat korvani, mutta äänimaailman toteutuksessa tuntui olevan myös jotain pielessä läpi koko pelin varsinkin hahmojen puheen osalta.

Mukavan negatiivisten kappaleiden jälkeen vielä pari positiivistakin ajatusta. Mukana oli muutamia ihan kekseliäitä tai hauskoja yksityiskohtia ja elementtejä. Lisäksi pari ihan kelvollista hahmoa ja itse pääpahis esiintyivät edukseen. Suhteellisen nykyaikainen miljöö oli oikein raikas tuulahdus sarjaan, ja sitä oltaisiin voitu viedä jopa vähän pidemmälle.
 

janijj

Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Miten tässä pystyy saamaan isoja kaloja kalastettua. Oon saanut jo päivitettyä vavan ja kelan. Siimakin kestää jo sen 2000. Aina kun tulee iso kala niin siima menee poikki ennen kuin kala olisi väsynyt edes puoleen väliin. Pitääkö vaan saada paremmat vehkeet vai teenko jotain väärin. Lopetan kyllä vedon ennen kuin se tension menee liian punaselle. Silti siima vaan kuluu liian nopeasti. Ja saako sitä mitenkään keskeytettyä niin että kuva ei jäisi kalan suuhun?
 
Vastaus: Final Fantasy XV

Kun kalastelee alussa isoja kaloja (ja lopussa) niin pitää olla tosi kärsivällinen. Siinä vaiheessa jos siima välähtää punasella olet ollut liian innokas kelaaja. Käytannössa heti kun tulee tension merkki niin pitää lopettaa kelaaminen. Isojen kalojen kanssa pitää siis olla eeerittäin kärsivällinen. Voin kertoa että esim yhen questin kalassa meni semmonen tunti päälle että sai sen kelattua vaikka oli ihan parhaat tavarat ;)
 

Donitsi91

Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Tuli pitkän tauon jälkeen ostettua nuo Prompton ja Gladiuksen lisärit ja aikamoisia pettymyksiä olivat. Pelattavaa ei juurikaan ollut (toki olihan noi vain 5$/kpl) ja varsinkin Prompoton lisäri ei asepelleilyineen ollut yhtään mun makuun. Gladiuksen stoori oli ihan ok ja huomattavasti parempi pelikokemus kuin tuo Prompton oma.
 

Juri

Active Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Jos Ubisoftin Marion ja rabittien kollaasi oli outo, niin Final Fantasy XV:n ja Assassin's Creedin yhitsyminen on ehkä oudointa mitä pelisarjassa on nähty. Tälläinen on todella tulossa elokuun 31. päivä. Näyttää kyllä aika hauskalta. Ja tämä DLC on vielä ilmainen :)
 

templar

Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Jos Ubisoftin Marion ja rabittien kollaasi oli outo, niin Final Fantasy XV:n ja Assassin's Creedin yhitsyminen on ehkä oudointa mitä pelisarjassa on nähty. Tälläinen on todella tulossa elokuun 31. päivä. Näyttää kyllä aika hauskalta. Ja tämä DLC on vielä ilmainen :)
AC kollaboraatio ei tunnu niin oudolta kun ottaa huomioon että jo aikoinaan FFXIII-2 sai ladattavana lisäsisältönä Assassins Creed ja Mass Effect M7 puvut pelihahmoilleen. Muistaakseni samoihin aikoihin devaaja tiimi tunnustautui oikein koviksi AC faneiksi! ;) Japanilaiset on pervoa kansaa kuten tiedetään!

Ilmainen DLC on aina positiivista mutta en tiedä miten tähän pitäisi suhtautua. Vaikka FFXV:sta pidinkin, lisäsisältö on jättänyt paljon toivomisen varaa omituisuudellaan. Multiplayeria, kalastus VR:ää, emopelistä irrotettuja räiskintäseikkailuja ja nyt AC kollaboraation... päällimmäinen ajatus on vain että eikö FFXV:ää voisi jo jättää rauhaan ja keskittyä oikeaan sisältöön kuten esim. jatko-osaan. :)
 

Subi

Active Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Joo o sain inspiksen jatkaa tätäkin peliä ja se inspis meni aika nopeesti ohi, kun peli tilttas ja meni joku tunnin pelaaminen hukkaan :D
 

biokka

Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Peli meni vihdoin lävitse. Juoni oli kyllä erittäin outoa kakkaa puolesta välistä eteenpäin, ei voi ymmärtää mitä tekijöiden päässä on liikkunut. Koko peli muuttui käytännössä paskaksi, kun vapaa maailma otettiin alta pois. Juoni 2/5. Pelattavuus 4/5. Audiovisuaalisuus 4/5. Kokonaisuus 3/5.
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Final Fantasy XV

Tässä kun FF15:een tulee koko ajan lisää näitä päivityksiä, niin tulee mieleen että koskahan tämä peli on varsinaisesti "valmis", niin että ainakaan sisältöpäivityksiä ei enää tule?

Tällä hetkellä mennään versiossa 1.16, eli päivitysten määrä on ohittanut jo pelin järjestysnumeron. :D
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Tässä kun FF15:een tulee koko ajan lisää näitä päivityksiä, niin tulee mieleen että koskahan tämä peli on varsinaisesti "valmis", niin että ainakaan sisältöpäivityksiä ei enää tule?
Päivityksiä on luvattu ilmestyvän vielä ensi vuonna tulevan PC-version julkaisun jälkeenkin, eli ei tämä valmis ole vielä hetkeen.

Square Enix will continue to develop Final Fantasy XV for the next year, director Hajime Tabata announced during an Active Time Report live stream at Tokyo Game Show 2017.

According to Tabata, the team decided to continue development on the game in response to the strong requests of the fans who want Final Fantasy XV to continue and for the story to be further enriched. Upcoming add-on “Episode Ignis” was planned to be the last piece of content for the game, but it has now been decided to continue providing content over the next year.
Lähde: Gematsu
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Onko kukaan kokeilut tuota uutta Comrades laajennusta ? Miten se pelaa yksin tai porukalla ja onko siinä mitään järkevää tekemistä ja noin ylipäätänsä miten se toimii.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Nyt on PC versio päivätty ja samalla konsolitkin saavat uuden version sisältäen kaikkea kivaa uutta.

http://www.eurogamer.net/articles/2...y-15-royal-edition-announced-pc-version-dated

"An all-new dungeon in Insomnia City Ruins is introduced, as well as first-person mode and the ability to control the Royal Vessel, Final Fantasy 15's boat that takes players from Cape Caem to Atlissia."

Kaikki lisäsisältö tulee saataville myös alkuperäisen pelin ostaneille 20€ lisähintaan. Aika kova hinta varsinkin jos on jo season passinkin ehtinyt ostamaan koska tämä ei siihen kuulu. Mutta PC pelaajille ja niille jotka eivät ole peliä vielä konsoleille ostaneet tämä on voitto koska saavat kaikki yhdellä hinnalla.
 

tungata

Member
Tuli tämäkin nyt pelattua loppuun. Seitsemäs, yhdeksäs ja kahdestoista osa olivat aikanaan pelien parhaimmistoa, mutta tämä ei kyllä yllä nykypelien mittakaavassa parhaimpien joukkoon.
Mutta omaperäinen tämäkin oli. Tekijöitä ei voi ainakaan syyttää muiden matkimisesta.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Nyt on PC version demo ulkona se löytyy Steamistä, Originistä ja Windows storesta. Ensimmäisen chapterin saa pelata läpi kokonaisuudessaan, mitään sivutehtäviä ei ole.

Pikaisella kokeilulla pyörii hyvin kaikki asetukset tapissa ja Nvidia lisukkeet päällä 1440P 60 FPS. 4K jos haluaa pelata niin 30 FPS lukitus täytyy olla ja laskea joitain asetuksia ettei dippaile välillä alle, ainakin ne intron tuli tehosteet tuhoaa frameraten varsinkin jos pelaa 4K. Latausajat ovat myöskin valovuoden edellä konsoliversioiden 1-2 minuutin latauksia chaptereiden välissä.

GTX 1080
6700K
16Gb ram
SSD
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
4 luvatusta DLC episodista 3 peruttu ja vain episode Ardyn julkaistaan ensi maaliskuussa. Myöskin Hajime Tabata pelin ohjaaja on lähtenyt SE:tä pois.

"Finally, the previously announced DLC episodes featuring the characters Aranea, Lunafreya and Noctis, will no longer be produced. The FINAL FANTASY XV journey will conclude next year with the release of EPISODE ARDYN. The FINAL FANTASY XV development team wish to thank all players who have taken this journey with them and will celebrate the experience with fans to the end." 
Ylös Bottom