Firewall Zero Hour

Jakke44

Member
Onko mitään tietoa milloin työn alla oleva päivitys julkaistaan ja mitä siihen siteen kuuluukaan ? Ps.Pirun hyvä peli pelaan edelleen jopa useamman kerran päivässä tätä. Ainut että saisivat kyllä nopeuttaa tuota porukan kasaan kokoamista ettei kohtuutomasti tarviis odotella pelaajia että pääsisi pelaamaan ja että jos hosti lähtee niin muut pelaat kuitenkin jäisivät ja hostaus siirtuisi jollekin toiselle !
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tuota hosti emigrointia ovat pelaajat kovasti toivoneet. Tekijät taisivatkin jo kommentoida, etteivät ehtineet sinne asti vielä tässä vaiheessa kehitystyötä. Kyseessä 19 hengen studio.

Tuossahan ei ole ongelmaa, kun nappaa hostin itselleen kuten me teemme joka kerta. Loppuilta paukautetaan matsista toiseen ilman hostin pakoa.

Klassikosta kyse tämän kohdalla. Ensimmäinen killer appi taktiseen verkkoräiskintään VR:llä.
 

jujze

Member
Voisi itsekin taas hyppiä kentille räiskimään.. Saa nyt nähdä mitä PC:n 7d2d uusi versio tulee viemään peliaikaa.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Onko joku tulostanut/ostanut perätukin Aim Controlleriin? Houkuttelisi kyllä.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Yöllä ilmestynyt v1.08 päivitys korkattu.

Ovat muuttaneet chattia. Nyt tiimikaverin sijainnin arviointi äänenvoimakkuudesta on vaikeampaa, kun hyvin kuuluu kauempaakin. Tällä on kaksi puolta, onneksi yhä tulee stereona ja suunnan voi poimia äänestä. Tiukassa taistelutilanteessa tällä on merkitystä kun ei ehdi tähtäimestä katsetta irroittaa.

Uusista aseista löytyy ainakin Famas ja oma suosikki P90. Ammut sarjatulella, munakkailla äänillä ja aseohjain tärisee siinä samalla. Fiilistä on ja kun vielä osuu hyvin kauaksikin, niin hyvä hankinta oli.

Oikealla rahalla voi ostaa uuden pelihahmon, hinta oli 3,65 €. Naishahmo, jolla skillinä tuplasti C4:ia. Onneksi tuon skillin saa myös pelaamalla aukaistua.

Uusia maastokuvioita, trinkettejä ja skinejä aseisiin. Kenttiä ei saatu.

Hauskana yksityiskohtana nyt kuulee kun vihulla ase osuu kentän rakennelmiin, kuten seinät ja hyllyt. Asetta täytyy kuljettaa varoen. Samoin kuulin, kuinka vihu repäisi kranaatista sokan irti. Äänimaisema on arvossaan.
 
Viimeksi muokattu:

Revolveri

Active Member
P90 oli aivan mahtava! Noisemakeriä on myös paranneltu. Sieltä tulee randomisti eri aseitten ääniä. Vaikutti toimivalta nyt.
 

veltsu73

Member
P
Se tunne kun olet tiimisi viimeinen ja vastapuoli hyökkää päälle täydellä rosterilla. Tuossa menen kyykkyyn fyysisesti kuten aina VR:ssä kun pitää matalaksi mennä. Luontevasti.

cool
Ootteko kahtonu tiimin kesken .. et kyykkäkö se ukko pelissä ku itse fyysisesti polvistelet?no pöjästi ois tehty jos ei..
Tulihan tämä hankittua..reeni hommia vielä on ollu ..onha se kyllä huikee fiilis tuolla töytyillä menemään
 

Herojuana

Member
P
cool
Ootteko kahtonu tiimin kesken .. et kyykkäkö se ukko pelissä ku itse fyysisesti polvistelet?no pöjästi ois tehty jos ei..
Tulihan tämä hankittua..reeni hommia vielä on ollu ..onha se kyllä huikee fiilis tuolla töytyillä menemään
Pelihahmo kyykkii saman verran huolimatta kyykitkö napilla vai fyysisesti.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Frank esittelee tämän äskettäin ilmestyneen lisäpaketin DLC #2:n. Muuten ok, mutta tuo tiimin sisäisen chatin muuttaminen kuulumaan päädystä päätyyn on herättänyt keskustelua. Aiemmin pystyi päättelemään jo äänestä välimatkan taistelutoveriin, tai kuljettamaan linjassa viestiä eteenpäin.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Nelinpeli mulkaisi otsikon pelin. Tämän pystyy näin yli 500 tunnin veteraaninakin vielä katsomaan.

Itse pelaan aina seisten. Asetta kuljetan pääosin kuten asutuskeskustaistelijana intissä. Tähtään aina piippua pitkin tähtäimestä, en lonkalta. Kääntymisessä käytän portaittaista vaihtoehtoa videon smoothin sijaan.

Matsien välissä palataan lobbyyn. Siellä vaihdetaan tehtävän mukaiseen ja itse koostettuun loadouttiin, joka sisältää tietyn varusvalikoiman, skillit ja aseen. Siellä myös käydään tiimin sisällä nopea taktiikkapalaveri.

Nelinpelin videolla pelaavat ilman taktiikkaa, kuka mitenkin. Ei edusta ihan sitä pelaamista mihin itse on tottunut. Muuten ok.

 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tässä huomista päivitystä odotellessa tuli laskettua peliaika. Se on arviolta siellä 115-180 tunnin välissä. Tässä tulee talven aikana tiputeltua pelatuista peleistä 3. sijan Battlefield 4 (200 tuntia) ja tilalle nousee Firewall Zero Hour! Kuka olisi uskonut yksittäisen VR-pelin nousevan tällaiseksi haastajaksi vielä puolisen vuotta sitten?

 
Ylös Bottom