Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Firewall Zero Hour

Reilussa viikossa ehtinyt tapahtua. Pitkään erinomaisia videoita omalla persoonallisella tavallaan tehnyt PSVR Frank palkattiin yhteisöisännäksi First Contactiin, joka on tämän Firewallin takana.

Itse noustu jo yli 30 levelin. Seuraavaksi on tarkoitus avata C4-räjähde.

Tällä Frankin videolla yhteisön TOP10-videot tältä viikolta:

 
Onnistuuko pelaaminen istueltaan? Onnistuu tietysti jotenkin kun on kyykistysnappi mutta onko mitenkään sujuvaa? Väliaikaisessa asunnossa ei tilaa pelata seisaaltaan.
Kuumottaa kyllä äärettömän paljon, pitänee tilata paketti aim controllerin kanssa vaikka nyt ei ehtisi pelata uutta peliä, ei mitenkään.
 
Onnistuuko pelaaminen istueltaan? Onnistuu jos on kyykistysnappi mutta onko mitenkään sujuvaa? Väliaikaisessa asunnossa ei tilaa pelata seisaaltaan.

Mitä suomalaisten kesken puhuttu, on siellä jokunen joka pelaa istuavilteen. Itse aina seisovilteen, oikeaoppisessa ampuma-asennossa. :D
 
Ensisavut otettu. Ihan publicilla menin kun ei ollut aikaa testata kunnolla eikä mahdollista puhua. Tunnelma loistava kun otti musiikit pois häiritsemästä äänimaailmaa, tiimin kanssa höpisten toki nousee varmasti vielä aivan eri tasolle. Itse peli toimi verkossakin erinomaisesti, odotusaikaa ei minusta ollut kovinkaan paljon liikaa ja jos vielä tuosta nopeutuu niin erinomaista. Yhteenvetona: tätä olen hakenut, hidastempoista taktista räiskintää jossa mennään pienellä alueella ja tiimin työskentely on erittäin tärkeää. Hitaampi tempo sopii täydellisesti VR-maailmaan. Mahtavaa että tämä on tehty!

Väkisinkin tuli mieleen millainen on vuosien päästä tuleva Firewall 2. Uudella raudalla toteutettuna. Toisaalta se voisi olla omaan makuun huonompi kun resoluutio kasvaa mahdollistaen sniperit :rolleyes:
 
Semmonen kysymys pakko kysyy et paljonko tähän menee kovolta tilaa? RDR2 on tulossa niin ei viittis heti tätä poistaa kun se tulee.
 
Saatiin tänään peliin ensimmäinen päivitys. Jengi on eniten toivonut matchmakingin nopeutusta ja taisi se siihen jonkun boostin nyt tuoda. Muutenhan peli on ollut vakaa ja toiminut hyvin, joten muita muutoksia ei käytännössä vielä havaittu.
 
Saatiin tänään peliin ensimmäinen päivitys. Jengi on eniten toivonut matchmakingin nopeutusta ja taisi se siihen jonkun boostin nyt tuoda. Muutenhan peli on ollut vakaa ja toiminut hyvin, joten muita muutoksia ei käytännössä vielä havaittu.
Itselle tämä taisi kyllä olla jo ainakin kolmas päivitys.
 
Itselle tämä taisi kyllä olla jo ainakin kolmas päivitys.

Versio numero on 1.03, joten eiköhän tuo kolmas ollut. Ensimmäinen minkä huomasin, kun tuli kesken peli-illan ja saatiin hakea vauhtia järjestelmän puolelta.

 
Viimeksi muokattu:
Tässä tämän lauantai-illan paras kierros allekirjoittaneella. Pisteitä yli 1000, joka on näillä taidoilla hyvin harvinaista.

Suomiporukalla mennään ja ohjeita tulee haudan takaa kaiken aikaa. Videossa näkyy myös se mikä erottaa laseilla pelaamisen perinteisestä ruutuversiosta.

4 vs. 4 PvP
 
Viimeksi muokattu:
Moro! Liityin tuonne yhteisöön pleikkarilla mutta mikä se ois helpoin tapa liittyä muiden pelaajien seuraan?
 
Moro! Liityin tuonne yhteisöön pleikkarilla mutta mikä se ois helpoin tapa liittyä muiden pelaajien seuraan?

Keinoja on monia. Laita kaverikutsu jäsenistölle. Kun näitä alkaa olla, voit itse mennä peliin ja kutsua heidät pelaamaan. Toisaalta saat myös itse kutsuja.

Yhteisön kautta pääsee liittymään suoraan jäsenien peleihin, mutta tässä on (?) ilmeinen vaara joutua vastapuolelle. Sieltä löytyy myös tekstichatti, jossa voi ilmoitella halukkuudesta päästä pelaamaan muiden kanssa.

Tervetuloa!
 
Viimeksi muokattu:
Varma merkki momentumin olevan käsillä. Tänään ensimmäisen kerran, neljä viikkoa julkaisusta, eksyi tiimiin ns. "heliumi". En ole mikään ikärasisti, mutta täytti kaikki kliseet kiitettävällä tarmolla. :D
 
Viimeksi muokattu:
Huh pääsinpähän paukuttamaan pari ~800 pisteen erää. Nyt vasta ehti toisen kerran pelaamaan ja on se hieno peli. Älyttömän mukavaa sakkia sattui joka kerta ryhmään.

Sitä en kyllä ymmärrä miksi samaa karttaa ei pelata vaikka edes pari kertaa putkeen, tympii käydä aina aulassa ihmettelemässä ja odottamassa seuraavaa settiä. Onneksi lasit saa vedettyä silmiltä pois ilman että siirtää pantaa lainkaan, voi räpeltää vaikka puhelinta odotellessa.
 
Reilun viiden tunnin Firewall peli-ilta takana. Nähtiin pääosin hyvää pelaamista. Ensimmäisen kerran tuli vastaan oviblokkeri, joka lensi taivaan tuuliin C4:lla. Tuonhan saa avattua myös sievästi, mutta siinä menee aikaa ja pitää ääntä. Skillillä saa ilmeisesti (?) avausta nopeutettua ja äänettömäksi.

Suomalaista peliseuraa ei ollut vaikea saada. Katsoin yhteisömme jäsenistön karttuneen jo 62 taistelijaan. Samanaikaisesti oli neljä eri squadsia pelaamassa. Firewall Zero Hour Suomi.
 
Ylös Bottom