Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gamerscore

Vastaus: Gamerscore

Mistähän mahtaa johtua että gamerscoren määrä näkyy väärin joidenkin pelien kohdalla? Itsellä on kokonaispisteitä oikeasti 13905, mutta jos menen compare games näkymään, niin siinä lukee kokonaispistemääräksi 13845.

samaa vikaa esiintyi itelläkin muinoisina aikoina 2007. poistui vika itsestään silloin
 
Vastaus: Gamerscore

Tämmönen lukuhan se siellä 29 164. Tarkotus olis saada 30 000 ennen heinäkuun alkua. L4D, Dark sectorin ja CIV Revon avustuksella. (NHL 2k7 ja 2k8 tuli ostettua Cmarketista kun olivat 1 € kipale. Kai noistakin voisi helpoimmat achit ottaa)
 
Vastaus: Gamerscore

Eilen illalla meni niin lähelle 75000gs, että piti vähän kaivella "pelilaatikon helmiä", että saa tasalukemat tulemaan. Tasaluvut kun ovat aina kauniita. :cool: Sitten vaan jahtaamaan seuraavaa tasakymppiä ja joskus ehkä 100k?
 
Vastaus: Gamerscore

Mistähän mahtaa johtua että gamerscoren määrä näkyy väärin joidenkin pelien kohdalla? ... Tiedän 2 muutakin henkilöä kenellä on samaa vikaa.

Hep! Sama vika täällä Alan Waken kohdalla, dashboardilla näkyy 49/50 ähkyä mutta tarkemmassa listauksessa 50/50 kuten livevepissä. 990/1000 GS.

Profiililehdellä näkyy 28425 GS, mutta viereisellä Achievement Progress välilehdellä 28415 GS.

Alan Waken vai dashboardin bugi?

EDIT:

Näköjään virallisella AW-forumilla tuosta onkin juttua.

http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=3670

ja erityisesti kuulostaa tutulta: http://forum.alanwake.com/showpost.php?p=87945&postcount=54

Uskaltaisikohan sitä tuon gamertag-recoveryn tehdä. Muistikuvissa on jotain epämääräistä sen suhteen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gamerscore

Bugiton oon ainakin ite. Vielä.

Seiskasukupolven konsoliin siirryttiin maaliskuun tienoilla, ja boxille tietysti. Tosta lähtien tähän päivään vajaassa 4kk:ssa scoret ~12k. Eli 3k / kk, Tai helmikuussa, huono muisti kun on.
 
Vastaus: Gamerscore

Tuli sitten tehtyä se gamertagin recovery ja nyt pisteet näkyy oikein. En sitten tiedä onko aikaisemmat recoveryt ongelman alunperin aiheuttaneetkin. Kaveri ainakin on sen tehnyt useaan kertaan ja hänellä on tätä samaa ongelmaa mutta eri pelin kanssa. Otanta on silti aivan liian pieni johtopäätösten tekemiseen.
 
Vastaus: Gamerscore

Boxi ollu kohta 3 vuotta ja scorea 42316
Edellisen kerran tänne kirjotettaessa marraskuussa 2007 pisteitä oli 4295
 
Vastaus: Gamerscore

Päivitystä. 30 000 meni rikki jo7.6.10. Nykyinen lukema on maaginen, 30 619. Alkanut pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä Achi hunttaus.
 
Vastaus: Gamerscore

Onko muilla ollut sellaista ongelmaa, että achievementit näkyvät väärin live.xbox.com sivulla? Joissakin peleissä ei näy kaikki achievementit (esim pitäisi näkykä 50 kpl mutta näkyy vain 30-40 kpl) ja joissakin peleissä ei näy oikein mitä achievementteja olen unlockannut. Jos selailen xboxilla noita achievementteja niin siellä ne näkyvät oikein. Gamerscoren määrä on kyllä oikea molemmissa paikoissa.
 
Vastaus: Gamerscore

Itse en kauheasti ole jaksanut keräillä gamerscorea, mutta kyllä niitä silloin tällöin tulee vähän keräiltyäkin. Gamerscore kirjoitus hetkellä vaivaiset: 7530
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gamerscore

2578 points löytyy, konsoli tullu kotia tammikuussa 2009. kyllähän archeista jonkinlainen pakkomielle syntyy. Joissain peleissä jotkut on vaan aivan mahdottomia, ettei viitsi edes yrittää.
 
Vastaus: Gamerscore

En löytänyt nopeasti mitään järkevää ketjua, mutta täällä syvempää tietoa miten achievementit toimii yms. Pari yllättävääkin pointtia, eli esim. se ääni ja ilmoitus ko. trophyn saamisesta oli aivan viime hetken lisäys tiimiltä:

Xbox.com | Xbox Engineering Blog
 
Vastaus: Gamerscore

^Ihan mielenkiintoinen kirjoitus.

Eilen pamahti taas tasalukua koneeseen, eli nyt on tasan 82000.
 
Vastaus: Gamerscore

Boxi tuli ostettua jo julkaisussa.

Gs:ää nyt noin 72 000 ja rapiat päälle. Ennen ostin jotain laatupelejä (kuten lost :eek:) vain pojojen takia, mutta enpä enää jaksa tuhlata aikaani GS:n metsästykseen. Kuitenkin hyvä ja haastava achievement- lista antaa pelille kuin pelille kummasti lisäaikaa ja arvoa.

Pisteitä tärkeämpi on mielestäni ns. completion %, mutta sekään ei pysy ajan tasalla, kun ei viitsi ostaa kaiken maailman dlc:tä.
 
Vastaus: Gamerscore

Ei kyllä jaksa nykyään tippaakaan kiinnostaa tämä gs, kun ei siitä saa mitään vastaavaa hyötyä. Aluksi julkaisuaikoina tuli hiukan yritettyä kerätä pojoja, mutta sitä ei kestänyt kuin hetken. Lähinnä alkaa kyrsimään jos väkisin yrittää runnoa jotain vmäistä kohtaa pelistä vain gamerscoren takia.

Jos tällä saisi esim. ilmaista ladattavaa peliin tms. niin voisi kiinnostaakin. :rolleyes:
 
Vastaus: Gamerscore

Kysynpä täällä jos joku tietäisi, kun en tohdi uutta ketjuakaan avata. Onko jollakin tietoa että millä ihmeellä nuo kovimmat gamerscore-pumput keräävät tuota scorea? Mygamercard sivujen kovimmalla jampalla (käyttäjä mC Leaderboards) näyttäisi olevan tällä hetkellä gamerscorea 551 325... Ja kun vertailee noita pelejä, niin käytännössä lähes kaikista on maksimipinnat. Eli ihmetyttää miten jollakin riittää ensinnäkin taidot ja aika noiden pumppaamiseen, saatika sitten kiinnostus/hermot... Ymmärrän että joku on tahkonut vaikkapa Halo 3:sta kaikki achievementit, mutta että joku jamppa vetää lähes kaikista peleistä kaikki...

Väksiinkin tulee mieleen että onnistuvatko nuo jotenkin huijaamalla avaamaan noita saavutuksia?

Ja ettei aivan asian vierestä, niin itselläni scoree tällä hetkellä 53971.
 
Vastaus: Gamerscore

Onko jollakin tietoa että millä ihmeellä nuo kovimmat gamerscore-pumput keräävät tuota scorea?

Väksiinkin tulee mieleen että onnistuvatko nuo jotenkin huijaamalla avaamaan noita saavutuksia?

Itse asiassa Microsoft aikoinaan sulki joidenkin käyttäjien tilejä, kun huomasivat että huijausta oli tapahtunut. Toisin sanoen huijaaminen on mahdollista, mutta eletään siinä toivossa, että listoilta löytyvät scoret on hankittu rehellisesti. Ainakin niin kauan kunnes toisin todistetaan.
 
Vastaus: Gamerscore

vuoden vaihtuessa Gamerscore seisoi lukemissa 25 986. Uusi tavoite on 10 000 pistettä suurempi Gamerscore puolessa vuodessa ja Completed-listaan pyrin saamaan 10 peliä. Tällä hetkellä sieltä löytyy vain kaksi peliä. Palataan asiaan kesäkuun lopulla.

Ai niin, tämä unohtui. En ihan onnistunut, tuli maaliskuussa saatua töitä. Se rajoitti pelaamista jonkin verran. GS seisoo lukemissa 34 641. Voisin ottaa tavoitteeksi 40 000 pongoa vuoden loppuun mennessä ja Completed listaan viisi uutta peliä, tällä hetkellä yhdeksästä pelistä täydet pongot. Viime aikoina olen keskittynyt Halo Warsiin ja General -rankiin. 180 000 kokemuspistettä puuttuu. Sitten olis kasassa kaikkien Halojen kaikki Achit. Juuri sopivasti ennen Halo: Reachia. :D
 
Ylös Bottom