Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gears of War

Vastaus: Gears of War

Itse itselleni vastaten: Co-oppina saa myös achievementit. Velipojan kanssa vedettiin juuri act 1 läpi ja hän sai itselleen pisteet kotiin.
 
Vastaus: Gears of War

Cubase sanoi:
Erikoisliikkeitä tulee käytettyä vielä tällä hetkellä suhteellisen paljon, mutta pelaajien kehittyessä nämä jäävät luultavasti pienempään rooliin. Erityisesti moottorisahaus on hidas ja näkyvä liike, jonka jälkeen kuoleminen ei ole harvinaista. Vuotavan vihollisen tallominen on nopeampi mutta ei läheskään yhtä tyylikäs tapa. Riippuu hyvin paljon tilanteesta, kannattaako erikoisliikettä käyttää. Siispä parhaana viimeistelytapana voi suositella suojasta ampumista. Tällöin ei altistu itse niin suurelle uhkalle kuin moottorisahatessa. Kierroksen viimeinen vihollinen on toki tyylikkäintä käydä viimeistelemässä ihan tämän vierestä. :p
Kyllähän siinä tulee aika hieno fiilis kun tapat koko vastustajan tiimin moottorisahalla. Ainakin itse oli aivan innoissani :)
 
Vastaus: Gears of War

Pari tuntia pelasin netissä ja huippua oli, quick matchillä tuli niitä "connection close" juttuja joku 5, sitte menin custom matchiin ja pääsin heti pelaamaan huippu servuun ilman minkäänlaista lagia! Ja siistiä oli! Ja Vielä hyvässä seurassa. 4 vs 4 on just sopiva netissä. GoW on huipuuU!!!!
 
Vastaus: Gears of War

Hemmetti siinäkö se vika oli... Eilen yöllä koitin päästä Quick Matchaamaan, mutta huusi vaan jatkuvasti vikaa connectissa ja kaikkee muuta vastaavaa. No tarviipa illemmalla taas koittaa tuota custom kikkaa.
 
Vastaus: Gears of War

Muahahahaahahaaa, mooottorisaaaaahaaaaa! On kyllä munakas, huh huh. Sitä tulee otettua tyhmiä riskejä ihan vaan sen takia, että pääsisi pilkkomaan heinäsirkkoja kilon palasiksi. Alkufiilikset muutenkin aikas hyvät. GoW on näyttävää, adrenaliinissa pyöriteltyä äijäilyä.

Vielä kun tuo kaveri hilaisi itsensä tänne, että saisi jonkun fiksumman tiimikaverin suojaamaan selustaa.
 
Vastaus: Gears of War

Sofaking sanoi:
Muahahahaahahaaa, mooottorisaaaaahaaaaa! On kyllä munakas, huh huh. Sitä tulee otettua tyhmiä riskejä ihan vaan sen takia, että pääsisi pilkkomaan heinäsirkkoja kilon palasiksi.

Juuri näin, se on iso riski mutta silloin kun ajotus osuu nappiin niin kyllä hymyilyttää.
 
Vastaus: Gears of War

Lyhyesti pienen kokeilun jälkeen : Loistava peli. Tätä on odotettu, alkoi jo hermo pettämään kun tähän asti hypetetyt pelit ei tarjonnut suurta iloa meikäläiselle. Vielä kun vähän treenataan niin kehtaa mennä Livenkin puolelle.
 
Vastaus: Gears of War

Yksinpeliä on tullut jonkin verran pelattua hardcorella, ihan mukavasti on paikoitellen haastetta, ei ainakaan liian helppo ole missään nimessä. Controlleihin tottui noin tunnissa ja sen jälkeen ne tuntuvat erittäin hyviltä. Lähitaistelu on hieman ongelmallista ja tähtäin liikkuu hieman hitaasti kun tähtää. Mutta on tällä pelillä kyllä isot pallit!
 
Vastaus: Gears of War

Pikkasen kankeelta tuntuu se ohjaus puolen tunnin pelaamisen perusteella kun niiden kiljoonan nappulan kanssa ei oo vielä sujut. Peli sen sijaan vaikuttaa helvetin hyvältä mätöltä, vihdoin tulee sellanen fiilis, että nyt pelataan next-gen peliä.
 
Vastaus: Gears of War

Oli ihan järkyttävän pitkä työpäivä, kun ennen sinne lähtöä tuli haettu gow postilaatikosta. Onneksi pääsi lopulta kotiin testailemaan. Liveen en jaksanut vielä kytkeytyä, vaan tyydyin kokeilemaan pelkästään yksinpeliä.

Jo helpoin vaikeusaste on vaikea tai sitten nuo tekoälyn ohjaamat apurit ovat vain älyttömän turhia. Jos pimeeseen ei saa mennä, niin miksi tekoälyn on ihan pakko juosta sinne. Sitten joko kuolee sitä pelastaessa tai joutuu yllättäen selviämään yksin hetken aikaa. Ja omat tuntuu vielä koko ajan tunkevan eteen. Vihollisen kohtaamisen aavistaa aina suojapaikoista. Ja nuo e-holet, niitä ei voi kuin vihata. Pitäis aina edetä järkyttävän pitkä matka, että saa ne suljettua, kun ei muka jaksa kranaattia heittää tarpeeksi pitkälle.

Siinä olikin huonot asiat. Ampumistuntuma on ihan ok. (Ainakin luulisi, että tommoset bodarit pystyis hallitsemaan rekyyliä normia paremmin tai sitten tulevaisuuden aseet ovat hiukan parempia). Juonikin on oikeasti hyvä, vaikka sitä ei paljoa ainakaan ~ekan viidenneksen aikana ole paljastettukaan. Parasta on kuitenkin tuo tunnelma. Uudenlaisia vihuja pukkaa jo alussa melko paljon ja luotia viuhuu päin jo pikkaisen kurkatessa. Ja vielä sokkoammunta, se tuntuu puuttuvan useimmista räiskintäpeleistä, mutta tästä se löytyy ja melko hyvin toteutettuna. Ehkä hieman liian tarkkaa.

Jospa aamulla ennen töitä jaksais kokeilla moninpeliä, tietenkin olettaen, että peliseuraa löytyy siihen aikaan. Yleensä ei kyllä tommoset pienet pelaajamäärät kiinnosta, mutta toivottavasti kentät on toteutettu hyvin siihen nähden.
 
Vastaus: Gears of War

Yöllä tuli vielä testattua pari erää livessä ja ei voi muuta sanoa kuin että todella helmeä meininkiä. Kai siihen olisi muutama pelaaja mahtunut lisää per puoli, mutta meno tälläänsäkkin on todella vauhdikasta. Kentät suunniteltu juuri oikein tuon kokoiselle porukalle.
 
Vastaus: Gears of War

Ronkka sanoi:
Peli sen sijaan vaikuttaa helvetin hyvältä mätöltä, vihdoin tulee sellanen fiilis, että nyt pelataan next-gen peliä.

Samaa mieltä. Tekee muutenkin tosi hyvää next-gen konsoleille, että vihdoinkin saadaan pelejä jotka näyttävät hyvältä ja vielä melkein koko ajan pyörivätkin mallikkaasti. Nostaa rimaa tuleville julkaisuille ja ehkä samalla pelaajat vihdoin tajuavat, että heidän ei tarvitse hyväksyä 65 :n hintalapulla mitään multiplatform Eragoneja tai Godfathereita. Pelit näyttävät Ps2 peleiltä ja kehtaavat vielä pyöriäkin huonosti.

En kommentoi GOW:a muutenkuin graafisesti sillä eilen ehdin vasta reilut puolituntia pelaamaan.
 
Vastaus: Gears of War

Kiitos Hakkizille arvostelusta. Vielä kuitenkin harkitaan mitä tämän kanssa tehdään. Ostaakko vai eikö ostaaa, kas' siinäpä kysymys :confused:
 
Vastaus: Gears of War

Nyt on hyvä fiilis! Kävin hakemassa GoW:in Gigantista 49 eurolla. Täytyy ottaa vielä pelistä "pienet" tyypit ja lähteä sitten kouluun. Kommenttia täytyy itse pelistä laittaa sitten kun on kunnolla kerennyt testaamaan.

Edit: Ensitestin perusteella todella miehekästä menoa, siis todella miehekästä. Konrollit on kunnossa ja grafiikka on myös todella hienoa. Tämä on nyt sitä paljon mainostettua nextgeniä:).
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gears of War

Eilen illalla pääsin viimein pelaamaan ja tulikin otettua siinä sitten parin tunnin sessio yksinpeliä. Kerrankin peli, joka tuntuu olevan jotakuinkin hypensä arvoinen. Kontrollit toimii hyvin, paitsi jos vihollinen pääsee liian lähelle, jolloin sitä vain räiskii tattia pyörittäen ja toivoo, että osuu. Ammuskelu suojien takaa ja suojasta suojaan eteneminen on hauskaa ja tuo mukavasti vaihtelua muuten melko pystyynkuolleeseen genreen. Grafiikkakin alkaa vihdoin näyttämään siltä, mitä tältä konsolipolvelta odotti (mielenkiinnolla odotan miltä pelit näyttävät vuoden päästä).
Harmi, että huominenkin on töitä, mutta huomisiltana sitten pääseekin tätä testailemaan co-opina kaverin kanssa ja se varmaan on vielä hauskempaa.
 
Vastaus: Gears of War

Hain pelin gigantista. Muutama laatikollinen niillä siellä oli. Alkua tesmailin äskettäin ja totesin puheet nopeasta kuolemasta pitävän paikkansa. Kuollut nyt kahdesti siinä alussa kun jarnot hitsaavat itsensä ovesta sisään.
Päivittyikin peli heti kun koneeseen laitoin.
Elämä hymylee. Vikkonloppu, 12kk Live hyllyssä ja GoW. :D

EDIT:
Suomi kuntoon.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Gears of War

Kolmas act alkoi juuri hardcorella ja aika herkkuahan tuo on ollut. Tästä irtoaa vahvat Resident Evil 4 vibraatiot: visuaalisesti upeaa ja tunnelmallista präiskyttelyä. Tykkään suojamekaniikasta ja toiminta on elokuvamaista. Mikäs sen hauskempaa kuin ampua sokkona haulikolla ahtaaseen huoneeseen tai hypätä nahkasohvan yli juuri ennen kuin se ammutaan kappaleiksi, virittää moottorisaha ja antaa örkin kappaleiden lentää.

No vikojakin on. Checkpointit ovat välillä vähän tyhmästi ja saman kohdan jankkaaminen tuppaa hermostuttamaan. Hardcore on kyllä toistaiseksi tuntunut sopivalta vaikeustasolta, haastetta piisaa, mutta ihan mahdottomuuksia ei ole myöskään tullut. Välillä tosin on joutunut käyttämään epäilyttäviä konsteja, kuten ampumaan boomereita millin raosta kiikarikiväärillä, ilman että ne edes tajuavat mitä tapahtuu.

Tiimikaverit hölmöilevät aina vain enemmän ja lähitaistelu on hölmön kankeaa. Moottorisahaa ei saa käynnistettyä jos lipas on tyhjä, minkä ansiosta henki lähtenyt useamman kerran.

Kyllä tämä ihan rahansa arvoinen sijoitus tuntuisi olevan, moninpelikin pyöri mukavasti ja oli asiallista mättöä kompakteine kenttineen. Koskas kunnon suomi-matsit?
 
Vastaus: Gears of War

Näyttää pahasti siltä, että viikonloppu on pilalla. Kaupungin ainoa pelikauppa ei ollut peliä saanut ollenkaan, varauksesta huolimatta. Gigantissa olivat jo kaikki myyneet ja Prismasta/Citymarketista en ole vielä päässyt tarkistamaan. :mad:
 
Ylös Bottom