Ghost Recon: Wildlands

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Nisupulla, 19.09.2015.

Tags:
 1. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Nimi: Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
  Alustat: PS4, XB1, Windows 10
  Julkaisu: 7.3.2017
  Julkaisija: Ubisoft
  Kehittäjä: Ubisoft Paris
  Yhteistyömuoto: Neljälle pelaajalle
  Kotisivu: http://ghost-recon.ubi.com/wildlands/en-gb/home/

  Avoimen maailman Yhdysvaltojen armeijan erikoisoperaatioiden sävyttämä taktinen sotapeli. Maastona huumekeisareiden hallitsema Etelä-Amerikan Bolivia. Tehtäväsi on tuhota nämä kartellit yksin ja yhdessä tiimisi kanssa. Aikakausi on nykyinen, pelisarjalle ominaisia ilmassa lennätettäviä droneja unohtamatta. Sisältää vaihtuvat sääolosuhteet ja vuorokauden ajan. Yhdeksän eri luontotyyppyä vuoristosta aavikkoon. Päätehtävien lisäksi tiedossa sivutehtäviä. Pelaajalle annetaan mahdollisuus suorittaa tehtävät omalla tyylillään, hiljaa hiippailen vai aseet paukkuen. Kampanjan voi läpäistä myös neljän pelaajan kaveriporukalla.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2017
 2. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Tuo mahdollisuus käydä kampanja läpi porukalla on iso asia. Edellinen osa Future Soldier sen tarjosi hienolla tavalla. Ahtaassa putkessa tosin mentiin, mutta tunnelmat siitä huolimatta tai juuri sen ansiosta olivat tiiviit. Nyt haasteena avoin maailma. Neljään pekkaan, joista tyhjän paikan täyttää konsolin ohjaama soturi.

  Tässä otos edellisestä osasta, jotain tällaista luvassa:
   
 3. Lingoon

  Lingoon New Member

  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Kampanja ja co-op eivät nappaa, mutta jos tuossa on kunnon taktinen multiplayer niin ei voi muuta sanoa kuin hallelujah ja vihdoinkin!

  Julkaisija ei vakuuta, mutta yritän olla positiivinen.
   
 4. Lince

  Lince Active Member

  PSN:
  Lince
 5. nikob

  nikob Member

  XBL:
  RS180000
  PSN:
  nixuRS
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Näyttää kyllä hyvältä ja upeat ympäristöt. Jaksavat hioa tämän ihan loppuun saakka että näyttää yhtä hyvältä kun trailereissa ja pyörii hyvin niin melkein voi joutua hommaan.
   
 6. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Laitetaan vielä " frameborder="0" allowfullscreen>
   
 7. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Ikävä kyllä mitään merkkiä kunnon kilapilullisesta moninpelistä ei ole näkynyt. Toisaalta Future Soldier kohdalla moninpeli aikoinaan pidettiin aika loppuun asti melko salassa. Ja se olikin tosi hyvä kunnes UBI tappoi moninpelin fragmentoimalla pienen, mutta innoikkaan pelaajapopulaation DLC kartoilla ja pelimuodoilla. Mutta pahaa pelkään että tässä ei ole lainkaan, tai sitten on jokin puolivillanen päälleliimattu viritelmä.

  Itseäkään ei hirveämmin hömöjen AI-bottien ampuskelu kiinnosta, ei keskenään eikä vielä vähemmällä haastella pelattuna co-oppina. Eli melko salettiin meille tämä on skip, tai korkeintaan sitten alelaarista...tällä tietoa peliaika taitaa ainakin omalla kohdalla kulua suurimmaksi osaksi Bäfä ykkösen rintamilla sitten loppuvuodesta.
   
 8. Fabre#4

  Fabre#4 Well-Known Member

  PSN:
  Zamppa
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Itseä tämä taas napostelisi huomattavasti enemmän tässä vaiheessa kuin BäFä. Ihan sen takia, että avoin maailma ja vapaus suunnitella ja toteuttaa tehtäviä eri tavalla. Hiippailu avoimen maailman sotapelissä kiinnostaa huomattavasti enemmän kuin nettiräiskintä, mutta jokainen tietenkin omalla tavallaan.

  Joku ehti jo kritisoimaan tämän pelin tekoälyä, joten laitetaan sen johdosta alle video, jonka satuin katsomaan tänään. Mitään varmuuttahan tuo ei vielä anna, mutta pelin tekijät kuitenkin kertovat ja kuvailevat videossa tekoälyn yllätyksellisyyttä, monipuolisuusuutta ja arvaamattomuutta. Ei varmaankaan ole mikään pelialaa mullistava tekoäly, mutta uskaltaisin veikata, että parempi kuin esim. BäFän, CoDin tai Divisionin vastaavat...

  [video=youtube;XYEN41RreBQ]https://www.youtube.com/watch?v=XYEN41RreBQ[/video]
   
 9. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Esittelivät peliä eilisessä Ubisoftin pressitilaisuudessa E3:ssa.

  Vahvistui kuva ennenkaikkea yhteistyönä kolmen muun tutun pelikaverin kanssa koettavasta seikkailusta. Tiedustelu, yhteinen taktiikka ja kohteeseen siirtyminen. Samanaikaisia operaatioita voice partyn kautta ajastettuna. Toimiminen varjoissa niin pitkään kuin mahdollista. Rauhallisesti ja maltilla. Kunnes mennään rytinällä ja tässä tapauksessa astetta näyttävämmin kuin edellsessä Ghost Reconissa, joka sekin oli erinomainen coop-kokemus. Yksin en lähtisi haastetta voittamaan. Ennakkotilaukseen lähtee.

   
 10. JusticeFist

  JusticeFist New Member

  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Olen tullut siihen tulokseen etten ennakkotilaa yhtään Ubisoftin peliä ainakaan ennakkoon. Sen verran jäi Divisionista paska maku suuhun. Ihan peruskaava, näyttävää asepornoa ja hidasta Dressmann-kävelyä auringonnousuun trailerissa, sitten keskeneräinen peli markkinoille jota korjaillaan sitten joskus.
   
 11. ruusteri

  ruusteri Member

  XBL:
  toppinen
  PSN:
  Toppinen
  Twitter:
  ruusteri
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Fiksua toimintaa. The Division jätti hieman karvaan maun suuhun, joten tämä ei nyt kauheena innosta. Katellaan julkaisun aikoihin sitten arvosteluita.
   
 12. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Kun peli viime vuoden E3-messuilla julkistettiin nousi se samantien odotuslistan kärkeen ja nyt se tippui sieltä. Peli on ilmeisesti taktisuuden osalta jäljessä jopa GTA V:sen heisteja tai mistään MGS V veroisesta taktisesta sotapelistä on turha edes puhua tässä pelin Alpha-vaiheessa. Peliä testanneet ovat todenneet, että se ei todellakaan vastaa niitä odotuksia mitä näistä videoista on saanut.

  - Suojamekaanikat puuttuvat täysin.
  - Taktiselta puolelta on ainoastaan makuuasento ja lentävä robotti, mitään muuta ei ole Gamespotin toimittajan mukaan
  - Viholliset ovat vain keskellä aukeeta, eikä suojassa joten mitään syytä taktisuuten ei edes ole
  - Visuaallisesti pelattava versio on tällä hetkellä todella kaukana tuosta mitä Ubisoftin E3-tilaisuudessa näytettiin

  Odotin Rainbow Six Vegasia Boliviassa, avoimessa maastossa. Näiden tietojen perusteella on peli lähempänä Serious Samia kuin mitään sotapeliä. Ghost Reconin raiskaus, HV Ubisoft.

  Tässä myös itse pelikuvaa:
  [video=youtube;W2EEmp9jTp0]https://www.youtube.com/watch?v=W2EEmp9jTp0[/video]
   
 13. Huttu

  Huttu Active Member

  PSN:
  HuttuFIN
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Jep, ei oikein vakuuta. Tuo Ubin esitys pelistä oli taas niin käsikirjoitettua pelaamista kuin heiltä voi odottaa, tottakai se silloin näyttää muikealta tiimitaktikoinnilta kun skriptatut eventit osuvat yksiin käsikijoituksen kanssa. Todellisuudessa se peli ei tule olemaan lähimainkaan noin hienoa menoa mitä on esitetty, viimeisimpänä oiva esimerkki Divisionin suhteen, niin esitettiin vastaavanlaisena kokemuksena ja lopputulos on ihan silkkaa yksinkertaista räiskintää vyötärönkorkuisten laatikoiden takaa, ilman mitään sen suurempaa taktikointia.
   
 14. laitos

  laitos Toimitus Ylläpidon jäsen

  XBL:
  laitospaitos
  PSN:
  teelaine
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Demottiinko tuolla jotain PS3-versiota, vai miksi tää näyttää näin surkealta :confused: Herää myös kysymys siitä, mitä kaikkea nyt nähtyä Ubisoft meinaa tästä poistaa ennen julkaisua... Eli: Ei jatkoon.
   
 15. Kirai

  Kirai Active Member

  PSN:
  Kiraih
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Eli Division jossain viidakossa. Ei siinä, Division on ihan hyvä peli, varsinkin porukalla. Tekeminen vain kävi puuduttavaksi pidemmän päälle. Eiköhän tämä tuu hankittua jossain vaiheessa, mutta pieni Ubi-varaus tähän tulee jättää.

  Toivottavasti taktisuus nyt on oikeasti läsnä tässä. Nuo scriptatut kohdat ei tuu varmasti pelistä noin löytymään. Ubi taas luppailee supertaktistaninjasotilasvääntöä, lopputulos lienee joku Rambo 6.
   
 16. diki fin

  diki fin New Member

  XBL:
  DIKIfromFINLAND
  PSN:
  Diki_FI
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Xbox One-versiolla taisivat tuota testailla. Omat odotukset nousivat hieman peliä kohtaan, kun tällä kertaa ei ollut tarjolla ultraviimeisteltyä pelikuvaa jota ei ole julkaistavassa pelissä.
  Jos nyt jo tuomitaan peli Alpha tai aikaisemman vaiheen grafiikoiden takia, niin ei ole ihme että Ubi on tupannut maailmalle vain huippuunsa hiottua "pelikuvaa".
   
 17. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Tällä hetkellä Ghost Recon on vähemmän taktisempi kuin The Division. Ainoastaan tuo hiipiminen ja kohteseen isku mistä suunnasta tahansa on sellaisia mitä The Divisionissa ei oikein kunnolla ole.The Divisionissa on kuitenkin suojamekaanikat, taktisia laitteita ja pakko pelata taktisesti vaikeimalla tasolla.

  En vaan voi ymmärtää pelinkehittäjiä, koska Ghost Reconin pitäisi olla taktisempi ja monipuolisempi kuin The Division. Toivottavasti siirtävät julkaisua ja tekevät kunnon pelin.
   
 18. Lebe80

  Lebe80 Active Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Temposaur
  PSN:
  Temposaur
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Peleissä on täysin eri kohdeyleisö. Wildlandsia jaksaisin tahkoa, mutta Divisionia en. Division on ennemminkin "roolipelimäinen" peli, kun taas Wildlands taas puhdasta räiskintää. Uskon, että Wildlands löytää kohdeyleisönsä ihan tälläisenäänkin.
   
 19. TranssiApina

  TranssiApina Member

  XBL:
  TranssiApina
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Ai että jaksaa huvittaa nuo näytellyt "gameplay" videot. Yritetään saada niin hiton hienoa ja taktista kuvaa, kun tietää että todellisuudessa mitään kuitteja mikistä kuulu, vaan "kikkelipierukakka" ja räkänaurua.

  Peli itessään näyttää niin perushutulta, että ei jaksa innostaa yhtään. Divisionkin jäi täysin väliin, ja se sentään näytti jossain määrin hauskalta.
   
 20. Nisupulla

  Nisupulla Jäsen / [FL]

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Nisu
  Switch:
  7988-0855-9081
  Twitter:
  nisupullafin
  Vastaus: Ghost Recon: Wildlands

  Peli itsessään pitää sisällään pelihahmojen välisen keskustelun. Siihen päälle pelaajat puhuvat mitä puhuvat. Näin mentiin edellisessä osassa ja todennäköisesti myös tässä. Ilman kommunikaatiota ja kevyttä roolittelua sekä omien asemapaikkojen tietoa tuskin mennään tälläkään kertaa.

  Pitää myös muistaa lähtötilanne. Kyseessä on läpeensä korruptoitunut valtio, jossa aseistetut joukkiot toimivat täysin näkyvästi mitään häpeilemättä. Kyse ei ole asemasodasta, jossa väijytään asemissa 24/7. Erikoisjoukko laitetaan paikalle tuhoamaan huumetehtaita ym. objekteja.

  Presentaatiossa luonnollisesti mennään täysillä eläytyen, kuten välillä kaveriporukoissakin coopatessa.
   

Jaa tämä sivu