Ghost Recon: Wildlands

Gimble

Well-Known Member
Se olisi pitkästä aika tänään nypätä pariakolmea frendiä virtuaalisesti hihasta ja kerätä suomivitja rintamalle, tämä on tiimipeli ennenkaikkea. Sen merkitys kiteytyy mm. oheisessa videossa. Puheet videosta puuttuu, mutta ehkä ilmankin puhetta idea tulee aika selväksi.

Nyt kun peli on tämän viikonlopun ajan ilmaiskokeilussa suosittelen muillekin_ja varsinkin heille jotka ei ole vielä edes kokeillut keräämään parikolme frendiä ja sinne vaan mähisemään. Oletan että matsien odotusajatkin ovat nyt kohtuullisia kiitos ilmaisviikonlopun. Mielestäni yksi parhaista PvP online shootereista tällä sukupolvella ja harmi kyllä se tuntuu olevan vähän salaisuus, ei missään tapauksessa kannata kävellä tämän ohi kunnolla kokeilematta jos PvP shooterit nabostelee.

 
Viimeksi muokattu:

Omenanraato

Well-Known Member
Eilen tuli kaverin kanssa myös käytyä kaverin kanssa pelailemassa kuukausien tauon jälkeen. Ja kyllä kannatti. Tänään vielä napsahti tälläinen sposti:
DE7BC792-9784-4BD3-9776-0BB8E0A6E392.png
 

Gimble

Well-Known Member
Breakpoint Hypen nostaessa päätään laitoinkin Wildlandsin Ghost War pitkästä aikaa tulille ajatuksena katsoa mitä sinne kuuluu. Pelissähän ei ole mitään vikaa muuta kuin (ainakin Xboxilla) verrattain pieni pelaajapopulaatio joka on tehnyt jopa quickmatchin löytymisestä varsinkin päiväasikaan haastavaa, Ranked matseista puhumattakaan. Viimeksi kun enempi pelasin "aktiivisuus" oli hyvin usein Low, nyt ilo todeta että oli peräti "Medium" ja Quick matsit ainakin löytyi heti. Tämä pitääkin ottaa takaisin työstöön, siellä oli näköjään kaikkia tehtäviä joita suorittamalla aukeaa Breakpointtiin sitten eriäisiä juttuja. Tehtäviä oli moninpeliin ja yksinpeliin molempiin, mm. "pelaa läpi" yksinpeliin ja "Pelaa Prestige 1" Moninpeliin. Jos on suorittuanut jo, oletan että peliin kirjautuminen riittää ja palkinnot ropisee laariin. Mutta en nyt vannoon mene. Hyvin on aikaa suorittaa- syyskuun 27. päivä saakka, herää spekulointi että olisiko moninpelin Beta sitten niillä huitteilla suurinpiirtein?

Lisätietoa täällä: https://ghost-recon.ubisoft.com/game/en-us/rewards
 

Gimble

Well-Known Member
En millään meinaa päästä taas tauon jälkeen yli siitä kuinka hyvältä peli näyttää X-ehostuksilla :eek: eikä siis vain yksinpeli vaan nimenomaan myös moninpeli. Aika wanha peli jo, silti heittämällä parhaan näköinen tämän tyyppinen peli.

Otin eilen taas pari ja kyllä tämä siinä määrin hyvin taas maistuu että huomenna pitää mennä ihan pitkällä kaavalla kunnolla suomitiimillä. Tässä viimeinen ottelu eiliseltä, ei se pöllömmin mennyt randojenkaan kanssa tällä kertaa.

 
Ylös Bottom