Ghost Recon: Wildlands

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Nisupulla, 19.09.2015.

Tags:
 1. nikob

  nikob Member

  XBL:
  RS180000
  PSN:
  nixuRS
  Aika yleistä ubin peleissä tuo alkuhuuma, mutta jossain vaiheessa iskee että aika samanlaista tää on ollutkin koko ajan. Ainakin viellä on pitänyt koukussa tämä ja toiminta on ollut mielekästä, ympäristö on myös upea. Varmasti cooppina upea peli, silloin pystyy niin paljon tekemään erilaisia suunnitelmia tässä.
   
  laitos tykkää tästä.
 2. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Ja voihan sitä pelata peliä pikkuhiljaa eteenpäin, eikä puskea vaan kauhealla vauhdilla eteenpäin niin että peliin kyllästyy. Itselläni on kohta vuosi takana pelin yksinpelinkampanjan parissa, 80h (+20h betaa) ja alkaa enää olla vain muutama tehtävä ja pomo jäljellä.

  Onhan se ollut ihan mukava, että peli on tarjonnut koko vuodeksi kivaa stealthammuskelua. Paljon on peliä paranneltu päivityksillä, vähän kiiressä puskivat pelin ulos (toisaalta päivitykset sekä parannukset peliin on entisestään motivoineet palamaan aina pelin pariin). Laadullisesti peli on nykyisessä tilassa jo 7-8 arvosanan arvoinen, mutta hauskuus sekä koukuttavuus nostavat pelin arvosanan mielestäni sinne 8,5-9 asteikolle. Vaatii kyllä sitä, että pelaa taktisesti, ilman hudeja ja korkealla vaikeustasolla.

  Harmi, että Tier1-mode on vähän paskasti tehty. Se jäi kesken lvl35 kohdassa, kun pakotettiin extreme-tasolle ja viholliset imi luoteja kuin hyttyset verta. Vaatiisi erittäin kovaa grindausta, että saisi aseiden damagea nostettua niin korkeaksi, että viholliset kuolisivat edes kohtalaisen realistisesta luotimäärästä.
   
 3. nikob

  nikob Member

  XBL:
  RS180000
  PSN:
  nixuRS
  Tätä tullut nyt kokoajan pelailtua ja on kyllä koukuttanut, toiminta on melko samanlaista mutta silti ei haittaa. Jotenkin vain jaksaa tykästyttää, maisemat ovat myös mahtavia ja peli pyörii upeasti. Varmaan noin 20h takana, tarinaa ja tekemistä hyvin viellä piisaa.
   
 4. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897

  Internetin perusteella peliin on tulossa jotain uutta sisältöä/tekemistä myös yksinpeliin, mutta sen tarkempaa tietoa ei vielä ole. Seuraavassa päivityksessä tulee ainakin uusi reppu ja t-paita 1-year anniversaryn kunniaksi.

  ...

  Peli meni läpi vihdoinkin viime viikolla ja nyt tarvitsisin apua muilta pelaajilta. Pelissä on ilmeisesti kaksi online trophya, pelaa kolme tehtävää netissä (tämän pystyn tekemään randomien kanssa) ja viimeistele vihollinen nyrkeillä sen jälkeen, kun toinen pelaaja on ensin vahingoittanut vihollista aseella (tähän tarvitsisin toisen pelaajan apua). Löytyisikö täältä apua?
   
 5. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Miten tässä avataan noita vaatteita/varusteita?
  Mulla on auki vain oletukset ja ne mitä Ubisoftin clubin kautta sai auki.
  Aseet ja aseen osat osaan kyllä etsiä.

  Sit kysyisin myös sellaista, että kun ilmeisesti vastustajat pahenee kokoajan. Eli vaativat enemmän osumaa. Miten se käytännössä menee, eli miten mä saan omasta aseesta sit tehokkaamman? Ainakin tähän asti jokainen uusi ase ja oikeastaan osakin on ollut heikompi, kuin mun käytössä oleva Assault Rifle ja Sniper.
  Aukeaako sieltä vaan sit niin paljon parempaa läpäisykykyä omaavaa asetta jossain vaiheessa, vai miten se menee?

  Ja entäs oma armor, onko muuta kuin se 4-5 pykäläinen skilli luotien kestolle? Vai saako tässä jotain armoria auki joskus?
  Ja onko omalla ulkoasulla mitään merkitystä vihollisen huomaamisen kannalta? Eli onko se ja sama menenkö lämpökiikarille alttiilla hihattomalla paidalla, vai jollain armeija puvulla? Tai huomaako ne paremmin jos makaan vihreässä maastossa valkoisella puvulla?

  Entäs onko tuo yleinenkin bugi, ettei joku toiminto toimi? Viime viikolla kaveri ei saanut kranaatinheitintä koko iltana pois päältä ja eilen mulla yks kaks lakkasi sekä Drone, että kiikarit toimimasta. Sit noin 2h pelin jälkeen ne alkoi yks kaks taas myös sit toimimaan.

  Sit vielä loppuun. Jollain välilehdellä olen Tier 1:ssä ja Level 30:llä nousee Tier 2:een. Mitä nää tekee ja mitä niistä saa? Olen vasta Level 17, vaikka alkaa tätä menoa olemaan kartta auki jo Level 20 kohdalla, joten tier 2 tuntuu älyttömän kaukaiselta jutulta..
   
 6. Ac3way

  Ac3way Active Member

  Steam ID:
  Ac3way
  XBL:
  Ac3way
  PSN:
  BandW1897
  Normaali hahmon levelointi on välillä 1-30. Level 30 jälkeen voi kytkeä Tier1-moden päälle, jossa mennään Tier 50 -> kohti Tier 1:stä. Ja Tier-modessa saadaan resursseja, vaatteita tai aseita joka kerta, kun Tier leveli menee ympäri (käytännössä lähes aina vain resursseja). Lisäksi siellä on vaikeusaste rajoja, kuten Tier 34 jälkeen on pakko käyttää extreme-vaikeustasoa pelissä.

  Lisää vaatteita saa ostamalla DLC-paketteja tai lootbokseja. Välillä tuolla Challenge-osiossa on palkintona lootbokseja, kun tekee nee vaaditut asiat.

  Jos sulla ei ole Tier-mode päällä niin periaatteessa peli ei mitenkään keinotekoisesti vaikeudu mitä pidemmälle pelissä etenee. Se vaikuttaa missä alueella seikkailee, siellä on kartalla eri alueille 1-5 pääkallo kertomaan alueen haastavuudesta. Esim. 5 pääkallon alueella varmasti on vastassa isompia vihollisleirejä paremilla puolustuksilla, vihollisia luotiliiveillä ja muutenkin enemmän vihollisia jne. Ja tietenkin pelin vaikeustaso (normal, advanced, extreme) vaikuttaa haastavuuteen.

  Tier-mode päällä haastavuus ja vaikeustaso muuttuu peruspelistä, sekä sitten siinä on vielä lisäksi aseiden damagen levelöinti (mikä on aivan jäätäävää grindausta ja mikäli sitä ei tee niin tietyssä vaiheessa peli menee The Divisioniksi, viholliset ei tipu enää yhdestä luodista vaan pitää ampua koko lipas).

  Assault rifleistä moni on damagen annoltaan aika heikko, mutta on siellä muutama mikä tarjoaa perusasetta enemmän vauriota. Tehokkaita snipuja löytyy esim. Montuycista.

  Hahmon omalla ulkoasulla ei ole mitään merkitystä vihollisen toimintaan. Mikä on todella harmi.

  Nuo bugit on aika yleisiä internetin perusteella, itselleni tosin tuollainen toiminnon jumittuminen tapahtui vain kerran 90h peliajalla.
   
  Omenanraato tykkää tästä.
 7. OMI3R

  OMI3R Well-Known Member

  PSN:
  OmieR
  Ite vaihoin vaatteita ihan vaa fiiliksen takia, viidakossa viidakon vihreitä asusteita, aavikolla aavikon väriset jne. Olisi kyl hienoa jos se olisi jotenki vaikuttanut oikeesti pelissä niin että vihut ei huomaa niin helposti kun on tietyn maaston camoflaget päällä.

  Pelistä on kyllä nyt sen verran aikaa mutta jotenki toi hiippailu ois saanut paremmin toteuttaa, tarkoitan sillä sitä et kyllä tossa aikaa viettämällä sais siististi tehtävät läpi, mutta mitää palkintoa tai oikeeta syytä ei hiippailuun ollut. Monesti sitä aluksi meni kun hitman mutta siinä vaiheessa kun vihut alkoi huutelee TOLU JA PERA, niin aseet laulaen monesti ne sit meni läpi.
   

Jaa tämä sivu