Grand Theft Auto Online

pelle

Well-Known Member
Mulla ainakin on rahaa tarpeeksi, koska mulla ei ole mitään pakkoa ostaa kaikkea.
En oikeasti tajua mitä niiden päässä liikkuu joiden on "pakko" ostaa esim kaikki vaatteet. Mikä helvetin järki?
Mulla alkaa ilmeisesti olemaan se lopullinen kyllästyminen jo lähellä. Uuden oppressorin kanssa oli hemmetin kiva tehdä prätkä bisneksiä kun sillä pääsee vauhdikkaasti paikasta toiseen kun menee aina maata pitkin kun mahdollista.
Esim paleto baysta kun tulee kaupunkiin niin aina vetää kaikkia vuoren rinteitä ja muita pitkin niin on hetkessä perillä eikä varmasti ole tylsää puita ja muita tolppia väistellessä.

Puutuminen kuitenkin iski jo parin tunnin jälkeen. Niitä uusia client keikkoja jaksoin muutaman kerran tehdä. Life invader hakkerointi dronella oli helposti paras keikka ja toisena tuli timanttien varastaminen. Taisin vajaa kymmenen kertaa tehdä ja sitten ei jaksanut enää.

Varmaan ensiviikolla taas pidän klubin taustalla päällä kun pelaan switchilla kun sen kanssa ei tarvitse tuijottaa kelloa, että koska täytyy myydä ettei mene rahaa haaskuun.
Arvostan kyllä taas enemmän niitä klubin nopeita ja simppeleitä myyntejä kun viimeksi oli taas bunkkeri myynneissä bugaava merryweather jotka ei löydä paikalle joten niitä on pakko mennä metsästämään ja heti kun ne näkee sut niin ne ajaa täysillä ohi susta sinne myyntipaikalle joten joudut taas jahtaamaan niitä.
Noita eri variaatioita taitaa olla kolme vai neljä ja ainoastaan yksi ei bugaa noin ja sama homma ollut siitä asti kun bunkkeri tuli.
 

OMI3R

Well-Known Member
Joo no en mäkä kaikkea osta, kaikkia vaatteita, vaan ne mitkä haluun. Laskin vaa huvin vuoksi että paljonko sitä rahaa menis jos ostais kaikki pannut ja kaiken tarpeettoman.
 

DejaVuh

Member
Pelaileeko täällä joku boxilla? Tilailin itelle tuossa RDR2 ja sain sen raha koodin gta onlinee. Ite en tuota koodia tarvi, koska ite pelailut ps4:lla tätä. Jos satut olemaan rahan tarpeessa pistä viestillä tänne.
 

ulTIMOte

Member
Pelaileeko täällä joku boxilla? Tilailin itelle tuossa RDR2 ja sain sen raha koodin gta onlinee. Ite en tuota koodia tarvi, koska ite pelailut ps4:lla tätä. Jos satut olemaan rahan tarpeessa pistä viestillä tänne.

Vieläkö koodi löytyy? Ite alottelin vastottain GTA Onlinen pelaamisen boxilla nii rahalle ois käyttöö.
 

Nero_fin

Member
Tullut pelattua tätä aikaisemmin pleikka kolmosella, nyt hommasin sitten pelin neloselle niin pitääkö tämä online-puoli nyt alottaa taas nollista?
 

OMI3R

Well-Known Member
Osasyy siihen on se että PS3:lla tyypit glitchaavat biljoonia rahaa ja tulevat PS4:lle Roope Ankkoina ostelee kaikkea, sekä tietenkin se että ei se 100 vuotta vanha masiina jaksa enää pyörittää näitä uusia laajennuksia.
 

Nero_fin

Member
On kyllä melkosta paskaa kun aloittaa taas alusta, runkkuritarit ampuu ilmeisesti siksi heti tehtävien alussa kun on liian low level tyyppi, kaiken huippu on se että nämä ”paremmin pelaavat” kusee miltei joka kerta tehtävän kuitenkin. Hauska tätä on silti pelata kuhan saa vain hyviä tyyppejä kavereiksi pelaamaan.
 

OMI3R

Well-Known Member
Haluisin kokeilla miten pitkälle hermot kestää ja tehää uuden ennätyksen mitä voi päiväs tienata:

6X Gunrunning- 810.000$
3X Cocaine- 603.000$
3X Weed- 306.000$
3X Methafetamin- 531.000$
Nightclub- 1.325.000$
Cash: Sighseer, headhunter, katuautot rekkatehtävät ym- 2.172.432
7X High End Cars- 560.000$

Total Profit= +6.307.432

Aikaa tohon meni noin 16h, välissä tietenkin kaupassa käynnit, syömiset, pissa ja kakkatauot ym. Seuraavana päivänä oliki tyyliin olot ku ois juonu litra kossua ja kauhee krapula.
 
Viimeksi muokattu:

Alienseedx6x

New Member
Onks kukaa saanu tungettuu Buzzardii autotalliin? Tai onnistuukohan edes joka tallilla? Kaikenmaailman grindaamiset helpottuis niin ettei mitää rajaa jos sais ton B;n spawnaamaa samal taval kuin autotki ..
 

OMI3R

Well-Known Member
En ihan ymmärrä tota sun buzzardin tunkemista autotalliin, ei se ei ole mahdollista. Mutta jos sulla on CEO toimisto, sä voit tilata interaction menusta buzzardin suoraan sun naaman eteen, ihan kun auton. Tulee vieläpä sekunnissa. Tai sit ostat Hangaarin jos on varaa, laitat sen sinne ja tilaat sit interaction menusta. Tosin silloin se ei tuu ihan naaman eteen, joten CEO toimisto parempi vaihtoehto.
 

Alienseedx6x

New Member
On se mahollista! Youtubes on paljonki videoita, mut hankalalta se vaikuttaa. Tarkotus oliskii et sen sais mekaanikon kautta spawnaamaa siihen selän taakse.. lähinnä noiden mc-myynrien takia sen hommasin, mut tällee siitä ei hirveesti iloo ole, kun se kuitenkii ilmestyy toiselle puolelle kaupunkia, vaik sitä tarvis just nyt..
 

OMI3R

Well-Known Member
Jaa, no noi on sit varmaanki niitä PC glichaajia/moddereita mitä lie, ei mitenkään että toi olisi jotenki tarkoitettu toimivan. Kyllä tiedän että gtaas saa tehtyä ja laitettu talleihin ties mitä ufoista kerrostaloihin, mut noi ei mua ole koskaan kiinnostanut.
 

Alienseedx6x

New Member
Hävittäjät tallissa on jo samaa kaliiberii ku niillä invamopoil lentely, mut toi buzzard clitchi kyl kiinostais just sen käyttöönoteon helppouden takii. Mikäli joku tossa on ps4;lla onnistunu, nii vinkkejä otetaan vastaan
 
Viimeksi muokattu:

Bandicoot

Well-Known Member
Emopeliä tuli aikoinaan pelattua PS3:lla ja pikkuisen onlnea testattua. Nyt olis kovat alet Storessa eli GTA V + Premium online edition 14,95. Onko tätä enää mitään järkeä ostaa, kun onlineen tulis mentyä ihan pohjatasolta? Miksi tämä tulisi ostaa?
 

OMI3R

Well-Known Member
Emopeliä tuli aikoinaan pelattua PS3:lla ja pikkuisen onlnea testattua. Nyt olis kovat alet Storessa eli GTA V + Premium online edition 14,95. Onko tätä enää mitään järkeä ostaa, kun onlineen tulis mentyä ihan pohjatasolta? Miksi tämä tulisi ostaa?

Pohjatasosta lähteminen tässä vaiheessa on kyllä melko rankkaa, kun kaikki maksaa kirjaimellisesti miljoonia ja sitten taas miljoonia ja kaikkea on paljon tullut viiden vuoden aikana ja se kaikki maksaa. Tarjous on kyllä kova, ton premium onlinen mukana tulee jotain firmoja ja jotain autoja ym että et ihan täysin pohjasta lähe, se on ihan kannattavaa juurikin niille jotka lähtee pohjalta ettei tartte ihan pohjalta lähtee. Mikäli ylipäänsä koko gta online viel kiinnostaa niin suosittelen. Mutta kuten sanoin, kaikki maksaa... ja paljon.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Rockstar veti kyllä uudet pohjat tuolla arena warsilla.
Autot maksaa miljoonia, aseet autoihin 200 000$-400 000$, kaikki modit myös samoissa hinnoissa. Esim tehokkain boost n. 400 000$ joka on siis vain tehottomampi versio rocket volticin boostista.
Kalleimmat asut samoissa hinnoissa.

Toki arena warsia pelaamalla saa alennuksia aina kun rank nousee, mutta ne alennukset tulee täysin randomilla ja arena rankeja on vaivaiset 1000 :D
Lisäksi koko arena wars on vain kasa adversary moodeja.

Itse käytin tuohon 11 miljoonaa koska halusin muutamasta autosta "mad max" version. Esim dominatorin apocalypse versio on kuin suoraan death race 2000:sta revitty. Onneksi noita päivitettäviä ei ole pakko ostaa vaan oman auton voi ajaa suoraan sisään ja tuunata.
Toki ensin on pakko ostaa se arena johon meni 1.5 miljoonaa yhdellä extra tallilla ja makuuhuoneella ja ne konversiot maksaa 1.5 miljoonasta ylöspäin.

Arena warsia voi kyllä pelata ostamatta mitään, mutta silloin ei myöskään arena rank nouse eikä uusia autoja voi ostaa eikä vanhoja tuunata.
 

OMI3R

Well-Known Member
No mua ei oikeestaa tässä vaiheessa enää yhtää järkytä nämä gta online järkyttävät hinnat. Päinvastoin yllättyisin jos jotain saiski halvalla, itelleni tämä dlc on "helvetin kallis lisää tallitilaa ja uus customi jossa voi vaihtaa eri värisiä ajovaloja autoihin dlc". Ruostepannut ei nappaa yhtää, ehkä vois just jonku mad max pannun väsätä ihan vaan koska voin, itse ajelu ja romuralli siel areenal nappaa sit yhtään. Kai sitä vois kerran tai pari kokeilla mut siihen se jääkin, noh ainakin jotain "erilaista" eikä sitä perus bisnestä et hae-->oota-->myy systeemillä. Halvaks tämä ainakin tuli, 3 miljoonaa siihen halliin ja sit se yks muskeli auto jonka jätin ihan originaaliks laitoin vaa peruspalikat.

Pienehkö pettymys kyl tämä dlc, kesä ja jouluaika on sitä kun tähä oottaa eniten niitä laajennuksia kun niissä on aina jotain suurempaa kun yleensä. Oisin oottanut jotain luxusta, nightlife oli melkein jo semmonen. Muistan ku tuli jahti ja talot, vaikka niil mitää tee on jotenki vaa hienoa tuhlata sitä rahaa johonki kiiltävään ja hienoon eikä mihinkää ruostepannuhin ja paskaluukkuihin.
 

pelle

Well-Known Member
Juu itselle jahti on edelleen yksi parhaista ostoksista ja helposti sen melkein 10 miljoonan arvoinen mitä siihen tuli laitettua.
Itse pelasin n.5 tuntia tuota arena warsia kunnes se alkoi tympimään. Siitä kyllä plussaa, että areenat on hemmetin hyvin tehty ja monipuolisia ja kun henki lähtee niin voi vielä pyörittää "onnenpyörää" ja ehkä päästä tekemään kiusaa dronella, ansoilla tai rc autolla.

Tuo rc autokin tulee muuten maksamaan 1.6 miljoonaa, mutta pakko se on ostaa, koska se vaan on niin pirun siisti.
 

pelle

Well-Known Member
Huomisen joululahja. Kyllä. Siitä saa tuon rusetin ja maalauksen pois.

45484845215_89fef7f2ac_o.png
 
Ylös Bottom