Grand Theft Auto Online

Qualitz

New Member
Saako noissa doomsday heistin setupeissa aina saman määrän rahaa (siis riippuen tietenkin vaikeustasosta) vai onko niissä jotain bonuksia? Mitä kaikkea tuohon all in orderiin tarvitaan? Kiitokset sille joka jaksaa vastailla.

Tekeekö täällä muuten moni vielä moni esim. Import/Exportia?
 

pelle

Well-Known Member
Setupeissa ei ole bonusta. Finaaleissa on sitten se perinteinen first time bonus. Viimeisen finaalin jälkeen voi sitten tulla vielä all in order ja loyalty bonukset ja onhan tuossa vielä criminal mastermind myös. Tosin mitään 10 miljoonan pottia siitä ei enää saa.
Itse sain hostina all in orderin. Tehtiin aina kaikki freemode prep hommat ensin, sitten setupit ja finaali.

En ainakaan huomannut, että loyalty bonusta olisi tullut vaikka sama tyyppi oli mukana jokaisessa hommassa. Ehkä se sotki kun ekassa setupissa ja viimeisessä finaalissa oli myös kolmas pelaaja mukana.

Itselle import / export on edelleen se paras rahan hankinta keino kun sitä tekee solo publalla. Pelkkiä top grade autoja kun hakee ja myy bobilla niin saa sen 80.000$ voittoa / auto ja niitä saa myytyä 20 minuutin välein. Parhaimmillaan niitä saa haettua kolme lisää tuon odottelun aikana varastoon.
Taustalla mulla on vielä bunkkeri tuottamassa rahaa. Ostan sinne aina tarvikkeita yhden satsin ja käyn 2.5 tunnin jälkeen myymässä aseet pois. Pidemmälle myydessä niistä saa 135 000$ voittoa kun vähennetään tuo tarvikkeiden hinta. Ihan ok tuotto yhdestä simppelistä myynti keikasta.
Tuolla määrällä myynti hommat hoidetan myös aina vain yhdellä autolla ja mitään paljous bonustahan noista ei saa.
 

buubaa

New Member
Ai meneekös se niin että jos yhdet suppliessit ostaa ja antaa kulua loppuun niin tulee ns. Yhden auton myyntikeikka joka kerta? Itekki tuli jo viime viikolla vedettyä kaikki heistit loppuun ja oli kyllä mukavaa vaihtelua. Ei tullu loyalty bonusta mullekkaan joka taitaa johtua siitä kun tein kaks preppiä yksin.
 

pelle

Well-Known Member
Juu noin se ainakin bunkkerissa toimii jos siellä ei ole yhtään valmista tuotetta valmiina.
Tuosta satsista saa 140.000$ kun myy lähelle ja 210.000$ kun myy kauas.
 
Viimeksi muokattu:

buubaa

New Member
No perhana, ja porukka väittää et onlinessa on vaikee tehä rahaa! Solo publalle vaa hakeen/myymään autoja kun niitäki saa niin että tulee pelkkiä top rangeja ja sit antaa bunkkerin valmistaa taustalle aseita kokoajan ja käy välillä myymässä. Siirtymätki hoituu deluxolla nopeeta :cool:
 

pelle

Well-Known Member
Muistutuksena, että huomenna tulee joululahjana ilmainen Hermes. Jos auton ulkonäkö miellyttää niin kannattaa jossain vaiheessa käydä onlinen puolella.

 

OMI3R

Well-Known Member
Toihan on vanha klassikko gta san andreaksesta/vice city. Vai että oikein ilmainen, no mikäs siinä sitten.
 

pelle

Well-Known Member
Korjataan nyt sen verran, että ostoista saa 10% takaisin, mutta kuitenkin korkeintaan miljoonan.

Also, all GTA$ spent in GTA Online between February 16th and 26th will get you a 10% rebate (up to GTA$1M cash back)
 

pelle

Well-Known Member
Itselle tuli tänään se 250.000$ veronpalautus sekä hieman yli 495.000$ rebate eli melkein 5 miljoonaa tuli käytettyä.
Ilmeisesti piti paikkansa se, että kaikista ostoista sai sen 10% takaisin. Itsellä suurin osa palautuksista kertyi I/E autojen virityksistä ja bunkkerin tarvikkeiden ostamisesta.
 

OMI3R

Well-Known Member
Ite innostuin ostamaan hieman autoja niin tuli 1.350.000 yhteensä, siitä kyllä 100k on jotain mysteeripalautuksia ku mun laskujen mukaa maksimissaa ois pitänyt saada 1.250.000, noh en valita. Tuli kyl tienattua myös takaisin ihan hyvin kun viimeviikol oli huumebisnekset 25% bonuksilla ja nyt tämän viikon bunkkerihommista 50%. Ainakin tämä viikko pitää vielä käyttää hyväksi ja grindaa rahaa jemmaan.
 

Qualitz

New Member
Suht jäätävää settiä kyllä myös tuo bunker 2x $ mikä on tiistaihin asti. Yöllä kun pitää pleikkaa auki (katselee security camera feediä) niin tuo on melkoinen rahasampo.

Uutta DLC:tä myös jälleen tulossa, innolla odotellaan.

EDIT: Tai ihan päivälläkin, oli kotona tai ei. Ei tarvi grindata I/E jos ei jaksa kun bunkkeri tekee rahaa samalla kun teet itse mitä huvittaa. =)
 
Viimeksi muokattu:

OMI3R

Well-Known Member
Mitä uutta DLC:tä sieltä on nyt tulossa? Ei ainakaa rockstarin mukaan ole mitään ilmoitettu.
 

pelle

Well-Known Member
Eipä ne tämän tarkemmin ole mitään kertoneet.

"Future Updates confirmed for GTA Online
With more shark cards than ever being purchased and more players joining each day, 2017 was the most successful year ever for Grand Theft Auto Online. Due to the release of the Doomsday Heist, December had more players than any other month since the release of GTA Online in October 2013. That’s pretty impressive, given the age of Grand Theft Auto V and GTA Online (five years old). Take-Two also confirmed that Rockstar Games will continue to support Grand Theft Auto Online with future updates."

Edit: Jaa eipä tuokaan virallinen lähde ollut.
 

pelle

Well-Known Member
Mulla alkaa varmaan olemaan bunkkeri jo plussan puolella pikku hiljaa vaikka ottaa moc:n ostamisen ja fast trackingin huomioon.
22 miljoonan edestä myyty aseita. Toki tarvikkeisiin on mennyt muutama miljoona, mutta ihan hyvin tuo on tuottanut.
Jätän taas pleikan yöksi päälle jotta pääsee vielä huomennakin nauttimaan tupla rahoista. Ellei peli heitä jotain erroria yön aikana.

I/E autojakin myyty jo 73 miljoonan edestä eli sellaiset 681kpl.
 

OMI3R

Well-Known Member
Ja minä kun luulin että mun 40 miljoonan I/E bisnes olis jo ihan perkeleesti. Bunkkeri mulla maksanut kyl takaisin, 20 millin edestä ja vielä kaikki haut tulee ite tehtyä kun kahestaan ne täyttää nii pääsee kolmella keikalla, eikä tarvi ku kerran täyttää ja sit vaan myy kun on vaan yksi myyntiauto. Huumebisneksiä pitää sit vähä välii täytellä ja ihmetellä, et siinä mielessä tykkään siitä bunkkerista enemmän, jotenki helpompaa.
 

Qualitz

New Member
Tänään sitten tuli se uusi DLC. Taipan aika helvatan nätti auto.

Vehicle Warehouset sais kyllä jonain viikkona olla alessa... että pääsis tuolta La Mesasta pois.
 

OMI3R

Well-Known Member
No tää on mun mielestä enemmän pieni välipala kun varsinainen dlc, niitä samoja stunt raceja jollain pienillä twisteillä. Uudet autot toki aina kelpaa, tässä onkin kivasti muutaman millin tienannut viime viikkojen aikana.
 

pelle

Well-Known Member
Rockstar kyllä ylitti itsensä näiden hotring ratojen kanssa. Ne nimittäin on vieläkin tylsempiä mitä special vehicle seriesin rocket voltic radat.
Väkisin ajoin 20 kisaa jotta sain kaikki maalaukset avattua ostettavaksi. Itse ostin vasta hotring sabren joten en tiedä kuinka moneen noista uusista autoista saa noita kisa maalauksia laitettua, mutta ompahan nyt kaikki ostettavissa.

Uudet superitkin on aivan paskoja suorituskyvyltään. Broughyn testeissä molemmat sijoilla 30+ Ainoa auto jolla on taipania paskempi kierrosaika on bullet :D
Uusi entitykin maksaa n.2.5 miljoonaa ja roikkuu tuolla listan häntäpäässä. Esim orkkis entity on sitä pari sekuntia nopeampi ja maksaa vain 750.000$.

No säästyypähän rahat kun ei tartte kumpaakaan ostaa. Eikä ne kyllä mitään hienojakaan ole.

edit:
Doomsday vehkeille tulossa transform kisat myös. Saas nähdä miten onnistuu strombergilla kisaaminen veden alla miinoja väistellen. Voi olla joko ihan jees tai paskinta ikinä.

On May 1st, dodge underwater mines, glide over scenic raceways and boost through air gates as you take on 10 unique new Special Vehicle Races featuring the Deluxo, Stromberg and Thruster from The Doomsday Heist. Then, seven new Transform Races are making their way to GTA Online on May 29th - featuring a slew of new and classic race vehicles across a fresh batch of challenging courses.
 
Viimeksi muokattu:

fader

Member
Kertokaas nyt ahkerimmat Onlinen pelaajat, miten siinä käytännössä pääsee siihen vaiheeseen, että voi alkaa niitä autoja anastelemaan ja myymään eteenpäin? Entä mitä muita rahankeruuvaihtoehtoja tuossa oikein on? Oon onlinen puolella ihan alkutekijöissä, eli suorittanut ehkä 1-2 heistiä ja saanut talon ostettua, mutta täällä tyypit puhuu bunkkereista ja autotalleista, asekaupasta jne. Miten noihin pääsee käsiks, vai pitääkö suorittaa vielä lisää heistejä tms?
 
Ylös Bottom