Grand Theft Auto Online

OMI3R

Well-Known Member
Ite olen sitä mieltä et jos sillä batman autolla haluu ajaa nii voi pelata batman peliä. Mitä videoita kattonu niin on se kai nopein superi (kisoissa ei voi käyttää) perseessä se boosti ja edessä raketit niiku ritarässä autossa. Eikä edes kestä kuulemma yhtä sinkon rakettia, olis varmaa sit liian op, luodeista en tiedä miten se niitä kestää. Kuitenkin ite en laittais lähes 4 milliä kyseiseen autoon.
 

pelle

Well-Known Member
Onko tuo Vigilante minkään rahan väärti? Kannattaako sitä ostaa... Ei ole Pelleltä arvosteluvideota siitä "autosta" ;)
Juu päätin olla ostamatta. Ei ole tuon hinnan arvoinen kun ei sillä tulisi edes kruisailtua. Lisäksi mitä enemmän näin siitä kuvia niin sitä rumemmalta se alkoi näyttää. Kerrankin noin päin niin hillitsi ostohaluja.
 

pelle

Well-Known Member
Onhan se kiva, että tuli 16 uutta transform kisaa, mutta ei niitä meinaa päästä pelaamaan kun usein äänestys ruudussa on pelkkiä vanhoja kisoja.
Yli kahden tunnin aikana pääsin ajamaan jopa kaksi uutta rataa. Päätin sitten ajaa loput yksin jotta pääsee edes näkemään ne.
Eipä nuo enää pahemmin innostaneet. Sitä samaa kaasun pohjassa pitämistä, mutta koko transform efekti on jo menettänyt uutuuden viehätyksensä.

Nuo olisi pitänyt antaa heti alussa pelattavaksi eikä pantata näin pitkään. Ne kuitenkin on olleet jokaisen kovolla asennettuna jo smugglers run päivityksestä lähtien. Tietenkään Pentti peruspelaaja ei tuota tiedä vaan luulee, että rockstar tekee uutta sisältöä parin viikoin välein kun tipotellen annetaan autoja, lentokoneita ja kisoja.

Lisäksi melkein joka kisassa käytetään samoja ajoneuvoja. Lentokoneena mallard, pärränä opressor ja vedessä blazer aqua. En varmaan kovin väärin veikkaa kun sanon, että varmaan kymmenessä uudessa kisassa noista käytetään ainakin kahta saman kisan aikana.
Tuo saa kisat tuntumaan vielä enemmän toistolta. Lisäksi muutamassa kisassa on ruinerilla pitkä ja tylsä liitovarjo kohta.

Oli siellä yksi rata joka tuntui tuoreelta, mutta se oli jo halloweenina tullut inferno.
Säätila on muutettu ja taivas on vihertävä, merellä on kunnon aallot ja myrsky pauhaa. Tuosta tuli kohtalaiset far harbor fiilikset.
Lisäksi kisan edetessä puita syttyy palamaan ja osa kisasta juostaan ihmissutena.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Saas nähdä tuleeko sieltä perinteinen ryöstö vai joku contact mission tyylinen tehtävä rypäs.
Tuossa trailerillakin näkee kun kaikilla pelaajilla on delorean ja ryöstöissä ei koskaan ollut tilannetta jossa jokainen pelaaja saa alleen uuden ajoneuvon.

Uusimpien lisäysten mukana tulleet tehtävät sitten toimi juurikin noin.
Lisäksi rockstar mainitsi aiemmin, että vielä tämän vuoden puolella tulee uusia kiinteistöjä maze bank foreclosure sivustolle ja koska vuosi on jo melkein loppu niin on aika turvallista olettaa, että näitä tehtäviä tehdäkseen täytyy ostaa joku kohtuu hintava kiinteistö.

Mutta hei siinä on lentävä delorean kopio. Jollei tuota jotenkin pilata niin se on pakko saada sillä back to the future on edelleen yksi parhaista leffa trilogioista.
 
Tai sitten on normi heistei, ja niitä on hieman muokattu vanhoista. Maze bank foreclosureen tulee myyntii kartanot 10milj. hintalapulla. (katsoin mrclickbaitftw videon) Onkohan tuo delorean mk2 versio ardentista :rolleyes: alkaa kyllä hieman kyllästyttää nää "samat" päivitykset jo...
 

pelle

Well-Known Member
MrwhateverFTW:n videot on pelkkää spekulointia. Kaikki mistä se puhuu on joko pelkkää huhua tai suoraan gta forumilta poimittua ja usein se myös poimii videoidensa thumbnail kuvat suoraan sieltä. Eikä tietenkään kiitä lähteitään.

Älä anna sille klikkauksia vaan mieluummin seuraa gta forumia: http://gtaforums.com/forum/273-gta-online/
Siellä on tulevalle päivitykselle oma aihe ja toinen mitä kannattaa seurata on next dlc speculation thread.

Noiden kahden avulla tietää jo pari tuntia päivityksen jälkeen mitä kaikki maksaa ja miten uudet hommat toimii. Samalla saa hyvän kuvan siitä, että kannattaako jotain ostaa vai ei.
 
Itellä ei oo toiminu tuo ifruit varmaa 6kk. Tulee kyllä renkaat, yms mut rekkarit ei tuu. En tiiä mikä on. Oon joskus saanu ostettuu pari rekkarii, mut kun meen uutta autoo tuunaa ja haluisin laittaa sexyn rekkarin nii ei siellä niitä oo. Välillä on, välillä ei. Onneks hermes saapuu vihdoin tähänki :cool:
 

pelle

Well-Known Member
Ihan jees päivitys.

Oikeastaan ainoa isompi miinus joillekkin saattaa olla se, että jos ryöstöjä haluaa hostata niin täytyy ostaa tuo uusi tukikohta joka maksaa halvimmillaan 1.5 miljoonaa ja esim tuota deluxoa ei voi tuunata kuin moc:ssa tai avengerissa joka on lentokone korvike moc:lle.
Sama koskee kaikkia uusia pienempiä warsctockissa myytäviä ajoneuvoja. Sitten esim uusi tankki customoidaan vain ja ainostaan tuolla tukikohdassa.

Plussia:

Nämä on ihan kunnon heisteja. Ilmeisesti tässä on kolme actia. Ekassa on kolme "freeroam prep" tehtävää jossa varastetaan esim tarvittavat ajoneuvot. Sitten on kolme setuppia ja finaali.
Nuo prep tehtävät on pakko tehdä publalla, mutta halutessaan ne voi kiertää myös rahalla. Ainakin nuo ekan actin hommat olisi voinut ohittaa maksamalla 94 500$ / tehtävä eli hieman vajaa 300 000$.
Setupit ja finaali toimii kuten aina ennenkin eli niissä ollaan vaan oman porukan kanssa.

Ilmeisesti porukalla on kiire kun kertaakaan kukaan ei edes yrittänyt ampua kun varastettiin nuo ajoneuvot.
Mulla on oma tukikohta siellä tuulivoimalalla eikä siellä ollut ketään joten ilmeisesti tein ok valinnan. Tuo oli kolmanneksi halvin n.1.8 miljoonan hinnallaan.
Toki otin siihen kaikki herkut vaikka esim orbital cannonia en tule koskaan käyttämään. Tuo maksaa 900.000$ ja sillä voi ampua minne tahansa pelin kartalla. Jos tähtää itse niin hinta 500.000$ / laukaus ja jos haluaa valita nimen listasta ja peli hoitaa tähtäyksen niin se on 750.000$ / laukaus.
Ei. Tuossa ei ole virhettä nollien määrässä. Ilmeisesti jokaisen laukauksen jälkeen on myös 48 minuutin cooldown.

Viimein saatiin myös sukelluspuku jonka kanssa voi sukeltaa niin pitkään kuin haluaa. Hintaa 140 000$ -150 000$.
Uusi radio kanava, uusia autoja ja vaatteita sekä ilmeisesti myös tatskoja ja naamareita.

Autoista tuli ostettua se vapid Riata, koska olen pitkään halunnut uutta offailu vehjettä ja siihen saikin mukavan paljon uutta osaa ja jopa useampi erilainen maalaus oli tarjolla.
Toki myös tuo deluxo oli pakko ostaa. Suoraan ostettuna sillä pystyy jo lentämään ja väri sekä vanteet on juuri oikeat. Aseet maksoi päälle 180 000$ ja sillä saa konetykit sekä hakeutuvat ohjukset, mutta ne jätin ostamatta. Lisäksi löytyy parit puskurit, spoilerit ja konepelti jos välttämättä haluaa auton hienon ulkonäön pilata.

Edit:

Vapid Riata offailua.

 
Viimeksi muokattu:
Saikos tota deluxoo viritettyä? Ainaki act 1 setupissa tuntu todella hitaalta varsinkin lentomoodissa. Act 1 pelattu jo läpi, eilen kerettii act 2 prepit tehä ja pari setuppia joten tänään se loppuun ja act kolmosen alottelu.

Edit. Niin ja virittämistä tärkeempi tieto, voiko deluxoo käyttää tehtävissä kuten batman autoo?
 
Pystyy virittää ja pystyy käyttää tehtävissä.

Mielestäni tämä on parhain dlc mitä on nähty sitten beach bumpin. Harmi kun rockstar rakastaa noita että tiputtaa kerran viikos yhden auton. Loistavia kulkupelei tulos!
 

pelle

Well-Known Member
Kyllä muuten ainakin deluxoon voi kaikki perus viritykset tehdä ihan los santos customissa. Jos siihen haluaa aseet niin sitten täytyy olla avenger tai moc.
 

Szuper

Active Member
PC:n puolella tuosta vasta hauskaa tuleekin kun teet tehtävää publalla ja tziljoonia omistavat ampuvat sut pystyyn suoraan bunkkeristaan ja kun voivat modata vielä tuon 48min. kulumaan 48 sekunnissa :D Todellakin doomsday tämä.

Ajoneuvot on kyllä ihan ok mutta eipä tuo päivitys oikein tuonut muuta kun lisää sotaa tantereelle ja entistä enemmän sitä haluaa pelata invitessä tai publalla yksin.

Yhteen lauseeseen tuon voi kiteyttää, "Sitä samaa pa*kaa taas...".
 
Pystyy virittää ja pystyy käyttää tehtävissä.

Mielestäni tämä on parhain dlc mitä on nähty sitten beach bumpin. Harmi kun rockstar rakastaa noita että tiputtaa kerran viikos yhden auton. Loistavia kulkupelei tulos!
Ei näköjään ainakaan uusissa setupeissa pysty käyttään deluxoo.

Edit. Aaa eli ilmeisesti tehtävissä pystyy käyttään mutta setupeissa/heisteissä ei. Typerää sinänsä kun vigilantee pystyy mut mitään muuta ns. erikoisempaa ei.

Jäi muuten hämään että miten ton loyalty bonuksen saa? Tehtiin act 1-3 kaikki prepit ja setupit samalla 3hengen porukal mutta ei saatu muuta bonusta kun all in order.
 
Viimeksi muokattu:
Ei näköjään ainakaan uusissa setupeissa pysty käyttään deluxoo.

Edit. Aaa eli ilmeisesti tehtävissä pystyy käyttään mutta setupeissa/heisteissä ei. Typerää sinänsä kun vigilantee pystyy mut mitään muuta ns. erikoisempaa ei.

Jäi muuten hämään että miten ton loyalty bonuksen saa? Tehtiin act 1-3 kaikki prepit ja setupit samalla 3hengen porukal mutta ei saatu muuta bonusta kun all in order.
”It seems the Criminal Mastermind & Loyalty challenges doesn't apply to all of the Acts. "CM II" is for 2 players, "CM III" is for 3 players, "CM IV" is for 4 players doing the heist. That's your reward for doing it with 2/3/4 players.”
 

pelle

Well-Known Member
Once you acquire your gratis Double-Action Revolver, complete the Headshot Challenge in Freemode for a GTA$250,000
^
Tuohon sitten riittää ihan npc hahmojen ampuminen.

Ilmeisesti lunta tulee jo ensi tiistaina.

 

pelle

Well-Known Member
Kaikki ryöstöt tehty ja olihan ne ihan hyviä.
Freemode prep tehtävissä minut ja kaveri tapettiin kahdesti kun joku tuhosi meidän auton deluxon ohjuksilla. Muuten kukaan ei edes yrittänyt ampua kohti. Ehkä ne luuli, että olen helvetin kova pelaaja kun rank on yli 800 :D

Kivana yksityiskohtana se oma tukikohta muuttuu hieman elävämmäksi kun tehtävät etenee. Lisää porukkaa ilmestyy tietokoneiden ääreen, alakertaan tuli pari ruokapöytää ja siellä isossa hallissa oleviin lokeroihin ilmestyy vaatteita ja muuta sälää.
Lisäksi jokaisen finaalin jälkeen ilmestyy myös uusi esine koristeeksi.

Kun kaikki hommat on tehty niin wanted levelin poisto Lesterille soittamalla on myös ilmaista. Eihän se muutenkaan kallis ole, mutta kiva bonus kuitenkin.
Tappiolle näiden kanssa kyllä jäin kun tuli muistaakseni yli 4 miljoonaa yhteensä kulutettua tuohon tukikohtaan, mutta en minä näitä ryöstöjä muutenkaan rahan takia tehnyt vaan sen kokemuksen. Samasta syystä näitä ei tule tehtyä enää uudestaan paitsi jos kaveri ostaa oman tukikohdan ja haluaa avata jonkun ajoneuvon halvemman hinnan.
Itselle näistä häviää hohto jos alkaa tekemään uudestaan ja uudestaan. Samasta syystä olen orkkis ryöstötkin tehnyt vain kerran vaikka se erittäin hieno kokemus olikin.

Olin vielä niin reilu pomo, että kun viimeisessä finaalissa päätettiin pyytää kolmas tyyppi avuksi niin otin itselleni sen minimin eli 15% 1.2 miljoonan potista. Silti tosin sain all in order ja muiden bonusten kanssa 780.000$ joka oli varsin kiva yllätys.
 
Ylös Bottom