Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Itellä ei oo toiminu tuo ifruit varmaa 6kk. Tulee kyllä renkaat, yms mut rekkarit ei tuu. En tiiä mikä on. Oon joskus saanu ostettuu pari rekkarii, mut kun meen uutta autoo tuunaa ja haluisin laittaa sexyn rekkarin nii ei siellä niitä oo. Välillä on, välillä ei. Onneks hermes saapuu vihdoin tähänki :cool:
 
Ihan jees päivitys.

Oikeastaan ainoa isompi miinus joillekkin saattaa olla se, että jos ryöstöjä haluaa hostata niin täytyy ostaa tuo uusi tukikohta joka maksaa halvimmillaan 1.5 miljoonaa ja esim tuota deluxoa ei voi tuunata kuin moc:ssa tai avengerissa joka on lentokone korvike moc:lle.
Sama koskee kaikkia uusia pienempiä warsctockissa myytäviä ajoneuvoja. Sitten esim uusi tankki customoidaan vain ja ainostaan tuolla tukikohdassa.

Plussia:

Nämä on ihan kunnon heisteja. Ilmeisesti tässä on kolme actia. Ekassa on kolme "freeroam prep" tehtävää jossa varastetaan esim tarvittavat ajoneuvot. Sitten on kolme setuppia ja finaali.
Nuo prep tehtävät on pakko tehdä publalla, mutta halutessaan ne voi kiertää myös rahalla. Ainakin nuo ekan actin hommat olisi voinut ohittaa maksamalla 94 500$ / tehtävä eli hieman vajaa 300 000$.
Setupit ja finaali toimii kuten aina ennenkin eli niissä ollaan vaan oman porukan kanssa.

Ilmeisesti porukalla on kiire kun kertaakaan kukaan ei edes yrittänyt ampua kun varastettiin nuo ajoneuvot.
Mulla on oma tukikohta siellä tuulivoimalalla eikä siellä ollut ketään joten ilmeisesti tein ok valinnan. Tuo oli kolmanneksi halvin n.1.8 miljoonan hinnallaan.
Toki otin siihen kaikki herkut vaikka esim orbital cannonia en tule koskaan käyttämään. Tuo maksaa 900.000$ ja sillä voi ampua minne tahansa pelin kartalla. Jos tähtää itse niin hinta 500.000$ / laukaus ja jos haluaa valita nimen listasta ja peli hoitaa tähtäyksen niin se on 750.000$ / laukaus.
Ei. Tuossa ei ole virhettä nollien määrässä. Ilmeisesti jokaisen laukauksen jälkeen on myös 48 minuutin cooldown.

Viimein saatiin myös sukelluspuku jonka kanssa voi sukeltaa niin pitkään kuin haluaa. Hintaa 140 000$ -150 000$.
Uusi radio kanava, uusia autoja ja vaatteita sekä ilmeisesti myös tatskoja ja naamareita.

Autoista tuli ostettua se vapid Riata, koska olen pitkään halunnut uutta offailu vehjettä ja siihen saikin mukavan paljon uutta osaa ja jopa useampi erilainen maalaus oli tarjolla.
Toki myös tuo deluxo oli pakko ostaa. Suoraan ostettuna sillä pystyy jo lentämään ja väri sekä vanteet on juuri oikeat. Aseet maksoi päälle 180 000$ ja sillä saa konetykit sekä hakeutuvat ohjukset, mutta ne jätin ostamatta. Lisäksi löytyy parit puskurit, spoilerit ja konepelti jos välttämättä haluaa auton hienon ulkonäön pilata.

Edit:

Vapid Riata offailua.

 
Viimeksi muokattu:
Saikos tota deluxoo viritettyä? Ainaki act 1 setupissa tuntu todella hitaalta varsinkin lentomoodissa. Act 1 pelattu jo läpi, eilen kerettii act 2 prepit tehä ja pari setuppia joten tänään se loppuun ja act kolmosen alottelu.

Edit. Niin ja virittämistä tärkeempi tieto, voiko deluxoo käyttää tehtävissä kuten batman autoo?
 
Pystyy virittää ja pystyy käyttää tehtävissä.

Mielestäni tämä on parhain dlc mitä on nähty sitten beach bumpin. Harmi kun rockstar rakastaa noita että tiputtaa kerran viikos yhden auton. Loistavia kulkupelei tulos!
 
Kyllä muuten ainakin deluxoon voi kaikki perus viritykset tehdä ihan los santos customissa. Jos siihen haluaa aseet niin sitten täytyy olla avenger tai moc.
 
PC:n puolella tuosta vasta hauskaa tuleekin kun teet tehtävää publalla ja tziljoonia omistavat ampuvat sut pystyyn suoraan bunkkeristaan ja kun voivat modata vielä tuon 48min. kulumaan 48 sekunnissa :D Todellakin doomsday tämä.

Ajoneuvot on kyllä ihan ok mutta eipä tuo päivitys oikein tuonut muuta kun lisää sotaa tantereelle ja entistä enemmän sitä haluaa pelata invitessä tai publalla yksin.

Yhteen lauseeseen tuon voi kiteyttää, "Sitä samaa pa*kaa taas...".
 
Pystyy virittää ja pystyy käyttää tehtävissä.

Mielestäni tämä on parhain dlc mitä on nähty sitten beach bumpin. Harmi kun rockstar rakastaa noita että tiputtaa kerran viikos yhden auton. Loistavia kulkupelei tulos!

Ei näköjään ainakaan uusissa setupeissa pysty käyttään deluxoo.

Edit. Aaa eli ilmeisesti tehtävissä pystyy käyttään mutta setupeissa/heisteissä ei. Typerää sinänsä kun vigilantee pystyy mut mitään muuta ns. erikoisempaa ei.

Jäi muuten hämään että miten ton loyalty bonuksen saa? Tehtiin act 1-3 kaikki prepit ja setupit samalla 3hengen porukal mutta ei saatu muuta bonusta kun all in order.
 
Viimeksi muokattu:
Ei näköjään ainakaan uusissa setupeissa pysty käyttään deluxoo.

Edit. Aaa eli ilmeisesti tehtävissä pystyy käyttään mutta setupeissa/heisteissä ei. Typerää sinänsä kun vigilantee pystyy mut mitään muuta ns. erikoisempaa ei.

Jäi muuten hämään että miten ton loyalty bonuksen saa? Tehtiin act 1-3 kaikki prepit ja setupit samalla 3hengen porukal mutta ei saatu muuta bonusta kun all in order.

”It seems the Criminal Mastermind & Loyalty challenges doesn't apply to all of the Acts. "CM II" is for 2 players, "CM III" is for 3 players, "CM IV" is for 4 players doing the heist. That's your reward for doing it with 2/3/4 players.”
 
Once you acquire your gratis Double-Action Revolver, complete the Headshot Challenge in Freemode for a GTA$250,000
^
Tuohon sitten riittää ihan npc hahmojen ampuminen.

Ilmeisesti lunta tulee jo ensi tiistaina.

ab5870d32af178db116302cacd82343137b9a7f2.png
 
Kaikki ryöstöt tehty ja olihan ne ihan hyviä.
Freemode prep tehtävissä minut ja kaveri tapettiin kahdesti kun joku tuhosi meidän auton deluxon ohjuksilla. Muuten kukaan ei edes yrittänyt ampua kohti. Ehkä ne luuli, että olen helvetin kova pelaaja kun rank on yli 800 :D

Kivana yksityiskohtana se oma tukikohta muuttuu hieman elävämmäksi kun tehtävät etenee. Lisää porukkaa ilmestyy tietokoneiden ääreen, alakertaan tuli pari ruokapöytää ja siellä isossa hallissa oleviin lokeroihin ilmestyy vaatteita ja muuta sälää.
Lisäksi jokaisen finaalin jälkeen ilmestyy myös uusi esine koristeeksi.

Kun kaikki hommat on tehty niin wanted levelin poisto Lesterille soittamalla on myös ilmaista. Eihän se muutenkaan kallis ole, mutta kiva bonus kuitenkin.
Tappiolle näiden kanssa kyllä jäin kun tuli muistaakseni yli 4 miljoonaa yhteensä kulutettua tuohon tukikohtaan, mutta en minä näitä ryöstöjä muutenkaan rahan takia tehnyt vaan sen kokemuksen. Samasta syystä näitä ei tule tehtyä enää uudestaan paitsi jos kaveri ostaa oman tukikohdan ja haluaa avata jonkun ajoneuvon halvemman hinnan.
Itselle näistä häviää hohto jos alkaa tekemään uudestaan ja uudestaan. Samasta syystä olen orkkis ryöstötkin tehnyt vain kerran vaikka se erittäin hieno kokemus olikin.

Olin vielä niin reilu pomo, että kun viimeisessä finaalissa päätettiin pyytää kolmas tyyppi avuksi niin otin itselleni sen minimin eli 15% 1.2 miljoonan potista. Silti tosin sain all in order ja muiden bonusten kanssa 780.000$ joka oli varsin kiva yllätys.
 
Saako noissa doomsday heistin setupeissa aina saman määrän rahaa (siis riippuen tietenkin vaikeustasosta) vai onko niissä jotain bonuksia? Mitä kaikkea tuohon all in orderiin tarvitaan? Kiitokset sille joka jaksaa vastailla.

Tekeekö täällä muuten moni vielä moni esim. Import/Exportia?
 
Setupeissa ei ole bonusta. Finaaleissa on sitten se perinteinen first time bonus. Viimeisen finaalin jälkeen voi sitten tulla vielä all in order ja loyalty bonukset ja onhan tuossa vielä criminal mastermind myös. Tosin mitään 10 miljoonan pottia siitä ei enää saa.
Itse sain hostina all in orderin. Tehtiin aina kaikki freemode prep hommat ensin, sitten setupit ja finaali.

En ainakaan huomannut, että loyalty bonusta olisi tullut vaikka sama tyyppi oli mukana jokaisessa hommassa. Ehkä se sotki kun ekassa setupissa ja viimeisessä finaalissa oli myös kolmas pelaaja mukana.

Itselle import / export on edelleen se paras rahan hankinta keino kun sitä tekee solo publalla. Pelkkiä top grade autoja kun hakee ja myy bobilla niin saa sen 80.000$ voittoa / auto ja niitä saa myytyä 20 minuutin välein. Parhaimmillaan niitä saa haettua kolme lisää tuon odottelun aikana varastoon.
Taustalla mulla on vielä bunkkeri tuottamassa rahaa. Ostan sinne aina tarvikkeita yhden satsin ja käyn 2.5 tunnin jälkeen myymässä aseet pois. Pidemmälle myydessä niistä saa 135 000$ voittoa kun vähennetään tuo tarvikkeiden hinta. Ihan ok tuotto yhdestä simppelistä myynti keikasta.
Tuolla määrällä myynti hommat hoidetan myös aina vain yhdellä autolla ja mitään paljous bonustahan noista ei saa.
 
Ai meneekös se niin että jos yhdet suppliessit ostaa ja antaa kulua loppuun niin tulee ns. Yhden auton myyntikeikka joka kerta? Itekki tuli jo viime viikolla vedettyä kaikki heistit loppuun ja oli kyllä mukavaa vaihtelua. Ei tullu loyalty bonusta mullekkaan joka taitaa johtua siitä kun tein kaks preppiä yksin.
 
Juu noin se ainakin bunkkerissa toimii jos siellä ei ole yhtään valmista tuotetta valmiina.
Tuosta satsista saa 140.000$ kun myy lähelle ja 210.000$ kun myy kauas.
 
Viimeksi muokattu:
No perhana, ja porukka väittää et onlinessa on vaikee tehä rahaa! Solo publalle vaa hakeen/myymään autoja kun niitäki saa niin että tulee pelkkiä top rangeja ja sit antaa bunkkerin valmistaa taustalle aseita kokoajan ja käy välillä myymässä. Siirtymätki hoituu deluxolla nopeeta :cool:
 
Muistutuksena, että huomenna tulee joululahjana ilmainen Hermes. Jos auton ulkonäkö miellyttää niin kannattaa jossain vaiheessa käydä onlinen puolella.

ehD6O4k.jpg
 
Toihan on vanha klassikko gta san andreaksesta/vice city. Vai että oikein ilmainen, no mikäs siinä sitten.
 
Korjataan nyt sen verran, että ostoista saa 10% takaisin, mutta kuitenkin korkeintaan miljoonan.

Also, all GTA$ spent in GTA Online between February 16th and 26th will get you a 10% rebate (up to GTA$1M cash back)
 
Ylös Bottom