Grand Theft Auto Online

pelle

Well-Known Member
Tuli kerättyä kaikki 100 figuuria alla olevan videon avulla.
Vaikka tuo video oli kokoajan vieressä wiiu:n gamepadin ruudulla niin alkoi noiden kerääminen tuntumaan työltä jo ennen kuin edes puolet oli kerätty.
Palkintona noiden keräämisestä saa 150.000$, impotent rage asun joka ei kiinnosta ollenkaan sekä kahdeksan uutta figuuria jotka voi laittaa hyllyyn casinon kattohuoneistossa.
Tuo olikin se syy miksi nuo keräsin sillä pelissä ei ole tarpeeksi tavaraa noiden hyllyjen täyttämiseen ja olenkin yrittänyt laittaa tavaroita niin, että hyllyt näyttää tavallaan täydeltä vaikka oikeasti ovat puoliksi tyhjiä.

 

Tessu85

New Member
Kyllä meni maku online versioon... Keräsin viikonaikan varastoja täyteen ja tänä aamuna meinasin että kaverin kans myydään ne... Prkl rahapajat ja cocaine varastot olivat tyhjentyneet yön aikana... Eihän tässä saa ikinä hommattua kunnolla massia jos ei pelaa yötä päivää!
 

pelle

Well-Known Member
No sepäs oli halpa päivitys taas.
Pelihalliin upposi yli 10 miljoonaa, mutta nyt siellä on kaikki 14 pelattavaa arcade konetta ja upea kawaii sisustus :D
Tuli kyllä ostettua kaikki muukin extra kuten drone station ja master control terminal josta voi hallita kaikkia bisneksiä. Sinänsä käyttöä mulla ei noille ole, mutta juuri sitä vartenhan sitä rahaa hommataan, että sitten voi ostaa kaikkea kivaa.
 
Ylös Bottom