Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Vastaus: Grand Theft Auto Online

Cunning Stunts 1.19 päivitys autot:
Obey Omnis (the Quattro): 701k

Lampadati Tropos Rallye (Stratos): 816k

Grotti Brioso R/A (Fiat 500): 155k

Vapid Trophy Truck: 550k

Vapid Desert Raid: 695k

Nagasaki BF400: 95k

Western Gargoyle: 120k

Declasse Burger Shot Stallion: Free

Vapid Pisswasser Dominator: Free

Bravado Redwood Gauntlet: Free

- Disclaimer: I'm a returning player.

Emperor ETR1 (Lexus LFA): 1.995M

Progen Tyrus (McLaren F1 GT): 2.55M

Annis RE-7B (787B/R18 TDI): 2.475M
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Ei noista uusista kisoista oikein voi muuta sanoa kuin VMP.
Kapeita korkealla kulkevia ratoja joissa ei ole kaiteita. Lisää soppaan 15 keskiverto gta online pelaajaa "ajamaan kilpaa" niin tiedätte mitä tapahtuu. Miksi jarruttaa kun voi tuupata toisen pihalle tai miksi ajaa rinnalla kun voi kiilata pihalle.
Tietenkin ainoa tapa palata radalle on pitää kolmio pohjassa ja spawnata uudestaan. Pelissä kun on kohtuu hidas spawnaus niin kisa on hävitty välillä ennen kuin se on edes alkanut kun ekalla kierroksella lennät melkein 10 kertaa ulos tuollaisen kusipään takia.

Ikään kuin vitutuksen maksimoimiseksi noissa ei ilmeisesti saa edes non-contact vaihtoehtoa. En ainakaan äsken saanut valittua kun hostina olin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ voi yhyy. pelaa mielummin vaikka sims jos et kestä ku joku tönii sut ulos. tää on kuiteski gta, eikä mikää ajetaanrauhallisestijavarotaanetteimissäänimessäosutatoisii-peli.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kaikki GTA kisat on pskaa jos pelaa randomien kanssa, mutta esim. Kfin crewin kesken homma toimii. :rolleyes:

Uudet kisat vaikuttavat todella mukavalta vaihtelulta normaaleihin kisoihin kyllästyneelle.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ Njääh. Ei mulla ole enää aikoihin vkäyrä noussut randomeita vastaan kisatessa. Jos joku sattuu pyöräyttämään ympäri niin äkkiä sen auton siitä suoraan saa. Aika usein nuo kuitenkin vetää seuraavan jyrkän mutkan leveäksi kun eivät osaa ajaa ollenkaan joten siinä pääsee kivasti ohi.
Näissä kisoissa sitten onkin eri juttu kun on pakko respawnata.

Radat itsessään oli ihan jees paitsi thread the needle joka tuntui ihan jonkun randomin tekemältä radalta. Siitä radasta jossa ajetaan vinewood kyltin läpi tuli heti nostalgiset stunt car racer fiilikset.
En tiedä kuvittelenko, mutta välillä tuntui ettei auto kulkenut enää ison hypyn jälkeen kuten ennen. The duel radassakin bennysillä tuunattu sabre tuntui etenevän kuin täi tervassa enkä saanut ekana ajavaa buccaneeria kiinni. Noiden autojen välillä on kuitenkin aika iso ero sabren hyväksi enkä edes luistellut mutkissa.

Muutenkin ne isot hypyt tuntuu aivan turhilta. Jee pitkä ilmalento jossa ei ole muuta tekemistä kuin odottaa, että koska se auto mäjähtää tonttiin sieltä. Toki voi tehdä vaikka frontflipin, mutta ei niistä esim. mitään boostia saa alas tullessa. Noh jonnet tykkää kun saa tehdä iiiiisoja hyppyjä.

Se on kyllä kiva uudistus, että nyt voi erikseen määrittää mikä asu hahmolla on kisoissa päällä ja samoin voi määrittää sen onko kypärän visiiri auki vai kiinni.
Quattro kopio pitää kyllä varsin kivaa ääntä ja oli muutenkin kiva ajaa. Muita autoja en vielä osta ennen brouyghyn testejä.
Mitä noita tuli vakiona tyypattua niin ainakin trophy truck oli suorastaan hämmästyttävän hyvä ajaa ja pitoa löytyi soralla hyvin. Se fiat kopio sitten taas oli aika liukas ainakin sen omassa kisassa. Melkein yhtä kamala mitä panto vakiona. Kai se siitä paremmaksi muuttuisi kun ostaisi ja laittaisi paremman spoilerin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Pelimuodossa, missä on tarkoituksena ajaa kilpaa on todellakin oikeus odottaa rehtiä kilvanajoa, oli kyseessä sitten GTA, Formula tai vaikka MotoGP. Jokaisessa näistä peleistä löytyy hyviäkin kilpailijoita, mutta silti aina siellä on joku tuhoamassa muiden kisat. Onlinen ajokisat olisivat suurinta viihdettä, jos pelaajat osaisivat suhtautua siihen oikein.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Super ostoksille :D
ETR1 kellotti broughyn testissä 59.158 eli melkein kaksi sekuntia parempi aika mitä X80 protolla. Samalla eka auto jolla mentiin alle minuutin.
Onneksi tuo ei ole ruma joten kelpaa ostaa pois.

edit: Video poistettu tubesta.
Varmaan sen takia kun monet sanoi, että niillä kahdella muullakin uudella superilla saa paljon parempia aikoja eri spoilerilla. Broughy sanoi, että on tietoinen tuosta ja se on pc version bugi.
Sitten tuli myös kommenttia, että vakio iskareilla se lmp auto kellottaa kovempia aikoja verrattuna kisa iskareihin ja kuulemma myös ps4 versiossa.

Oletettavasti broughy siis tekee uudet testit.
Ei ole kyllä ennen tuollaisia eroja ollut esim iskareiden välillä ja kun rockstarista on kyse niin ei voi tietää mikä on suunniteltua ja mikä on bugi puhumattakaan siitä, että jos kyseessä on bugi niin korjataanko se.

Oli miten oli niin ainakin yksi super ilmeisesti pyyhkii X80 protolla lattiaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Tätä on tullut pleikkarilla parisataa tuntia pelattua, mutta siitä on jo jonkin verran aikaa kun pelaamisen lopetin. Nyt kuitenkin ajattelin hankkia PC version, kertokaas kuinka kauan pitää nykyään jyystää tehtäviä ja kisoja että pääsee ostelemaan kalliita taloja ja autoja, ja mitkä on parhaat rahan keräys tavat alussa.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

No pysyihän se x80 mitä 2 viikkoa nopeimpana superina :D Aivan varmasti tarkoituksella tehty, tyypit tuhlaa miljoonia siihen, menee kaks viikkoa tuleeki 3 vielä nopeempaa ja annis niistä ylivoimaisin, nyt tyypit ostaa nämä. Sit tulee vielä ne seuraavat autot ja ne sit taas ainaki joku niistä nopeempi ku nämä nykyiset. Hyvin lähtee ihmisten gta dollarit tililtä kyl tällä taksulla. Paitsi jos malttaa ootella ja ihmetellä ja kattoo kaikki arvostelut jne!
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

kavereitten kanssa ihan täyttä timanttia :D ja jos niitä ei ole niin se on voi voi ja kättä housuu, ei gta ole siihen syyllinen että haluaa valita sen "ihmispelko" elämän siellä itsemurhayksiössä. randomien kanssa ei nyt mitenkään koskaan MITÄÄN kannata kovin tosissaan ottaa. jos rahaa kerää niin niihinkin on ehkä vähä parempiakin keinoja :)
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Uusi video upattu ja kaikki 3 autoa nopeampia kuin X80, Annis nopein ajalla 57,7

Kyllä tipahti leuka lattiaan kun äsken tuon katsoin. Odotin, että paras vetää jonkun 58.xx ajan, mutta tuo 57.7 on jo ihan hullua. No en valita sillä tuo on vielä nätimpi auto mitä se etr1.

ei gta ole siihen syyllinen että haluaa valita sen "ihmispelko" elämän siellä itsemurhayksiössä.

Taas se kulunut ihmispelko toteamus. Kun meitsi ajaa kilpaa niin todellakin ajan kilpaa eli en kuitenkaan siinä samalla keskustelisi. En pysty keskittymään kisaamiseen jos puhun paskaa samalla.
Tuossa tilanteessa on aika sama kuka siellä langan toisessa päässä on. En myöskään halua odotella, että joku saa hommansa tehtyä freeroamissa tai odotella muutenkaan. Tänään kun tulen duunista kotiin niin laitan pelin päälle, myyn yhden auton ja ostan tuon uuden superin. Siitä sitten ajamaan kilpaa niin pitkään kuin jaksan.
Ei odottelua, ei "koska kerkeet pelaamaan?" viestejä tai odottamista, että kaverit ehtii pariksi tunniksi joskus illalla pelaamaan. Meitsi on silloin pelaamiset jo pelannut ja menen nukkumaan.

Miten muuten se "itsemurhayksiö" siitä miksikään muuttuu jos istuu yöllä headset päässä sohvalla puhumassa paskaa jollekkin joka asuu toisella puolella suomea?
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

niiih noh ei varmaan mitenkään mutta uskoisin että ei se sosiaallisen taidon parantaminen koskaan haitaksi ole. enkä mä nyt sit tiedä onko se niin vaikeeta saada kaverit linjoille tai varsinkaan "SE" kaveriporukka, esimerkiksi omalta kaveriporukasta löytyy monenlaista eläjää ja aina löytyy vähintää 2 pelaamassa, meni sitten 6 aikaan vähäkis aikaan ennen kun lähtee töihin tai 3 aikaa päivällä.

ja jos sattuu niin että ei ketään suomalainen ole paikalla niin sitten englantilaisia kavereita.


jos kerran se henki ja elämä on se kisat tämmösessä pelissä niin sitten sä varmaan hyväksyt ne haittapuolet jotka voi tulla mukana kun ei semmosta asetuksia pistä niin kun sä haluat.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Mä ymmärrän ainakin hyvin pellen pointin, vaikka kaverilistalla yli 200 hemmoa lymyileekin. Jos haluaisin ajella gta kisoja "reilusti", niin kyllähän ne tahallisesti kiilaavat/törmäilevät randomit ...tuttaa. Ja aina itellä ei oo mahdollista perheellisenä silloin pelailla kun muille sopisi ja sit kun ite olen iltavuoron jälkeen 23.30 jälkeen linjoilla, niin suurin osa porukoista on nukkumassa. Aikojen sopiminen voi oikeasti olla välillä aika hankalaa. Toki esim. Destinyn kohdalla oli se että sieltä löytyi porukkaa vuorokauden ympäri höpisemään/pelaamaan. Jos tosissaan ajaa kisaa niin ei siinä ihan hirveästi läppää silloin heitetä ja se kaikki höpinä jää sit sen kisan ulkopuolelle.

Edit. Poistettu tapatalk allekirjoitus
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

jos kerran se henki ja elämä on se kisat tämmösessä pelissä niin sitten sä varmaan hyväksyt ne haittapuolet jotka voi tulla mukana kun ei semmosta asetuksia pistä niin kun sä haluat.

Niinhän mä hyväksynkin. 6728 kisaa ajettuna ja lisää tulee.
Ihan normi kisoissakin ajan niillä asetuksilla mitä host käyttää. Niin paljon kuin vihaankin esim gta onlinen liikennettä joka muuttuu täysin retardiksi jos edes yhdellä pelaajalla on paska yhteys niin en silti lähde pois jos host pitää liikenteen päällä.

Tänään sentään oli ihan ok porukkaa liikkeellä. Vähemmän yllättäen pahimmalla kusipäällä oli krominen zentorno. Suorastaan hämmästyttävää kuinka hyvin se yleistys pitää paikkansa, että jos joku ajaa kromisella autolla niin se on täysi kusipää. Tullut huomattua monta kertaa kisoissa ennenkin.

Kaipa noita voisi huomenna vielä muutaman ajaa ja sitten takaisin normi kisojen pariin. Tosin nekin alkaa jo hieman kyllästyttää mikä ei ole mikään ihme näillä määrillä, mutta ehkä tuo uusi paras super saa hieman kiinnostuksen nousemaan. Valitettavasti sportit oli aika heikkoja, mutta pisswasser dominator tuli homattua kun se on ilmainen meille jotka ovat siirtyneet exgeniltä nykyiselle joten ainoastaan virityksistä täytyi maksaa.
Broughyn testeissä tuo hävisi ainoastaan bennysillä tuunatulle sabrelle joka ikävästi raapii maata niissä the duel stunt kisan silmukoissa joten tuo dominator on varmaan parempi vaihtoehto siihen ja onhan se varsin hienokin.

edit:

Lyhyt (alle 2 min) montagen tapainen tältä päivältä.
Varoitus: Jos pelkkä sana "hardcore techno" saa korvat vuotamaan verta niin älä katso.

[video=youtube;mS7PS1yA6jM]http://www.youtube.com/watch?v=mS7PS1yA6jM[/video]
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Ei noista uusista kisoista oikein voi muuta sanoa kuin VMP.

Ikään kuin vitutuksen maksimoimiseksi noissa ei ilmeisesti saa edes non-contact vaihtoehtoa. En ainakaan äsken saanut valittua kun hostina olin.

Risk-reward, eli mitä paskempi rata ja kolarisäännöt, sitä enempi rahaa, sama linja Rockstarilla on kaikessa tämän pelin kanssa. Et tule saamaan rehellistä kilvanajoa näihin uusiin ratoihin jos ei laiteta non contactia mahdolliseksi mitä epäilen ettei tule, tai ajele tietyn porukan kanssa...

Onneksi sieltä nyt voi valita Rockstar created tai player created kisat joihin joinata ja jopa hostin voi laittaa että on aina sama hosti kun vaihdetaan kisasta toiseen (sikäli kun se hosti tulee paikalle) eli sekään ei pomppaa enään randomille. Nämä löytynee sieltä options valikosta jostain alhaalta... Tämä on hyvä lisä kyllä koska ei tarvi mennä mihinkään megasuperjumpparkouriin vaan pääset ajeleen oikeita kisoja suoraan.

Epäilen kyllä että jotkut tekee keinotekoisesti noita kisaratoja joissa on joku kontti aitana ettei sieltä tipu. Jostain luin kuitenkin että nuo stuntratojen osat olisi käytössä editorissa? Jos näin on niin tolla vaan rakentamaan joku nurburgringi johon kontteja estään tippuminen :)


Mitä tulee tohon kromiautoon, se pitää täysin paikkansa kyllä, toinen jonka huomaa helposti on että mitä värikkäämpi auto nin sitä nuorempi kuski, lime punaisilla vanteilla ja keltaisella raidalla esim. kuka piru sellaisesta tykkää, ehkä se 12v. jantteri joka haluaa väriä maailmaan...
Hahmoissa vähän sama juttu, musta on todennäköisesti se joka tappaa kaikki tai ainakin on jokin cod peluri ja värikäs voi olla mitä vaan mut usein ei tajua edes sitä että on helppo maalitaulu, neutraalit värit kertoo siitä et hahmo on ihmismäinen. <--- Huom. Nämä ei ole mitään faktoja vaan omaa kokemusta :)
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Mitä tulee tohon kromiautoon, se pitää täysin paikkansa kyllä, toinen jonka huomaa helposti on että mitä värikkäämpi auto nin sitä nuorempi kuski, lime punaisilla vanteilla ja keltaisella raidalla esim. kuka piru sellaisesta tykkää, ehkä se 12v. jantteri joka haluaa väriä maailmaan...
Hahmoissa vähän sama juttu, musta on todennäköisesti se joka tappaa kaikki tai ainakin on jokin cod peluri ja värikäs voi olla mitä vaan mut usein ei tajua edes sitä että on helppo maalitaulu, neutraalit värit kertoo siitä et hahmo on ihmismäinen. <--- Huom. Nämä ei ole mitään faktoja vaan omaa kokemusta :)

tämä, yleensä se ihmisen mieli heijastuu peleihin ja tämmösessä missä ulkomuodon/tavaroitten muokaaminen on helppoa ja monipuolista niin näkyy pelaajan ikä vielä helpommin/selvemmi.

tosin joskus se auton kokonaan kromaaminenkin voi olla joku hetkittäinen mielenvika.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Et tule saamaan rehellistä kilvanajoa näihin uusiin ratoihin jos ei laiteta non contactia mahdolliseksi mitä epäilen ettei tule, tai ajele tietyn porukan kanssa...

Kyllä tänään tuollainenkin ihme tapahtui. Useampi kisa varsin tiukkaa vääntöä jotka minä aina hävisin. Maaliin tultiin pari kertaa alle 0.5s erolla.
Muutenkin hämmästyttävn hyvä päivä ja ainoastaan yksi tyyppi sikaili tarkoituksella ja ajoi kromista schafteria :D Tuli kuitenkin useampi tunti pelattua joten kyllä siihen kisoja mahtui.
Tai sitten kaikki ongelmat tapahtui mun takana ja sen takia voitin niin monta kisaa tänään :D
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Sain viimeinkin aikaiseksi korjata hahmoni iho sairauden.
Tuohan tuli heti ps4 version julkkarissa kun ostin piilarit, mutta sen kanssa oppi elämään. Eihän sitä oikeastaan edes huomannut jollei esim ennen kisan alkua zoomaillut hahmoa. Kunnes tänään siinä oman hahmon vieressä oli kerrankin oikeasti hyvän näköinen nais hahmo (mun lisäksi siis :D ) ja täysin virheetön iho.
Alkoi häiritsemään niin paljon, että oli pakko taas googletella ja tehdä hahmon editointi glitch joka ihme kyllä edelleen toimii.

Sieltähän se syy selvisi kun skin damage kohdassa oli "textured" valittuna. Kaksi vuotta vanhoja social club viestejä kun luin niin jollain oli ollut "sandpaper" vaihtoehto. Eli ne piilarit jostain syystä vaihtoi tuohon kohtaan jotain.
Ei muuta kuin "none" takaisin ja taas näytti hahmo siltä miltä pari vuotta sitten heti siirtämisen jälkeen.

Niin voisitko vielä vääntää rautalangasta miten tuon ihon voi "parantaa"?
 
Ylös Bottom