Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Toi on kyllä siis niin volvo amazon kopio. Mut eiköhän se oo kuitenkin kopioitu jostain jenkkipannusta.
IMG_2914_1024x1024.JPG
 
Dec. 25 Vapid Clique, Up-N-Atomizer Pistol, Slasher Festive Sweater, 5 Festive Liveries for the Chernobog, Firework Launcher w/ 10 Firework Rockets, 25 Sticky Bombs, 25 Grenades, 5 Proximity Mines, 5 Molotovs, Full Snacks & Armor
Dec. 26 – Blue Bleeder Festive Sweater & Festive Liveries for the Mammoth Avenger
Dec. 27 – Green Slaying Festive Sweater & Festive Liveries for HVY Barrage
Dec. 28 – Hail Santa Festive Sweater, Free Nagasaki Buzzard & Festive Liveries for the APC
Dec. 29 – Blue Cluckin' Festive Sweater & Festive Liveries for Buckingham Akula
Dec. 30 – Merry Sprunkmas Festive Sweater & Festive Liveries for Comet Safari
Dec. 31 – New Year’s Eve Gift (Black & Red Bones Festive Sweater, Fireworks and more), free HVY Insurgent Pick-Up & Festive Liveries for the Pegassi Oppressor
Jan. 1 – New Year’s Day Gift (Red Bones Festive Sweater, Fireworks and more)

Lahja listaus. Ne tärkeimmät korostettu. Kai sitä voisi ilmaisen buzzardin ja insurgentin ottaa. Tänään jaksoin jopa niin paljon pelata, että otin lahjat talteen.
Kertoo jotain siitä kuinka kyllästynyt peliin olen. Viimeiset viisi vuotta lumen tulo sai innostumaan ja joka päivä tuli pelattua vaikka väkisin. Nyt ei enää jaksa edes käynnistää peliä ellei olisi ihan ok kamaa tarjolla.
 
Olen pelannut kaverin kanssa vain 2-3 kertaa onlinea, joten olen ihan pihalla. Joten pari tyhmää kysymystä.

Mulla on kaksi pleikkaa ja haluan pelata kahdella tunnuksella onlinea privana. Joten:
1: Miten saan tehtyä priva servun? Yksinpelistä kyllä pääsen sen tekemään, mutta jos lataan suoraan onlineen, menee aina johonkin random servulle, enkä osaa sieltä siirtyä mitenkään priva servulle.
2: Kun menee Jobs listauksen kautta vetämään vaikka autokisan. Miten siitä sen jälkeen molemmat pääsee takaisin samaan priva freeroamiin? Tuntuu et aina menee puplic servuille ja vieläpä eri servulle, enkä taaskaan osaa tehdä priva käymättä yksinpelissä.
3: Mun tunnuksella oli lähes kolme milliä rahaa, vaikka en ole pelannutkaan, enkä tiedä mistä ne aikanaan olen saanut. Mutta toisella ei ole about mitään. Pystyykö tuolla privan puolella jotenkin järkevällä nopeudella saamaan rahaa edes halvimpaan taloon ja autotalliin?
 
Servun tyyppiä ei pysty vaihtamaan publasta privaksi kuin yksinpelin kautta eli lataa aina ensin yksinpeliin.
Kisan jälkeen pelin pitäisi heittää molemmat samalle servulle jos kumpikin valitsee sen free roam vaihtoehdon, mutta useimmiten tuo ei toimi.
Itse kyllä päädyn takaisin priva servulle oikeastaan aina jos olen sieltä johonkin joinannut, mutta kavereiden kanssa pelatessa ne on sitten usein lentäneet omille priva servuilleen joten jatkuvaa invite rumbaahan tuo on aina kun free roamiin palaa.
 
Tuli pikaisesti testattua nuo kahdeksan uutta rc bandito kisaa ihan yksin ajamalla ja kyllähän nuo sellaisilta vaikutti, että täytyy mennä ihan kunnolla ajamaan vielä ennen torstaita, koska siihen asti on tupla palkkiot.
Koska tuota vehjettä ei voi edes virittää nopeammaksi niin sitä ei myöskään ole pakko ostaa pärjätäkseen kisoissa joka on kiva juttu.
Kyllä tuo 100% varmuudella ostettua tulee, mutta en minä siitä 1.6 miljoonaa maksamaan ala. Eiköhän se viimeistään maaliskuussa ole jo -30% alessa.

Positiivisena yllätyksenä tuon ohjaaminen tuntuu yllättävän aidolta ainakin jos omiin traxxasin stampedeen ja rustleriin vertaa. Jos tuota voisi ohjata omalla rc ohjaimella niin pääsisi ihan hyviin fiiliksiin kyllä. Sitten kun tuo tulee ostettua niin heti ekana testaamaan bmx radalle.
 
Omat mietteet uusista kisoista ja rockstar editorilla tehty autotallien esittely. Nyt kun omat autot näkee tuossa muodossa niin suorastaan hämmästyy kuinka paljon niitä on kertynyt.
Tietenkin jotain on aina pakko unohtaa ja tällä kertaa unohdin vehicle warehousen jonka "kellarista" löytyy vielä ruiner 2000, rocket voltic, wastelander ja se mönkkäri jolla voi ajaa vedessä.

 
On nuo kisat vaan olleet erittäin hyvä lisä enkä muista onko tähän koskaan ennen tullut lisää sisältöä joka ei pakota ostamaan mitään ja silti pääsee kokemaan kaiken ja on kilpailukykyinen.
Rahaa tullut tienattua noista pelkistä kisoista jo tuon auton verran, mutta silti päätin odottaa sitä hinnan alennusta.

Jos joku muuten haluaa rahaa tekemättä mitään niin kannattaa muistaa käydä onlinen puolella joka helmikuun viikonloppu sillä pelkällä sisäänkirjautumisella saa 250.000$ / vloppu ja rahat tulee tilille seuraavana viikonloppuna eli vielä on mahdollisuus saada 750.000$.
 
Parin vuoden tauon jälkeen latasin pelin uudestaan ja olisi pari kysymystä, kun en muista enää: Mulla näyttäisi olevan CEO hommissa 16 autoa kerättynä ja ennen vietiin kavereiden kanssa aina kolmea tai neljää autoa kerralla. Kannattaako yksin pelatessa viedä vain yhtä autoa kerralla pois varastolta, vai onko silloinkin helpompaa/järkevämpää/tuottavampaa viedä useampia samassa tehtävässä?

Muutenkin joku voisi pikaisesti valaista, että mitä kaikkea mielenkiintoista tähän on tullut lisää. Nightclubit ilmeisesti ainakin, millaista hommaa sen pyörittäminen oikein on?

Vieläköhän päivämäärää muuttamalla pääsee julkiseen lobbyyn yksin vai onko se korjattu tässä välissä? :D
 
Viimeksi muokattu:
Jos tarkoitat sitä import export bisnestä? Niin silloin kannattaa myydä vain highend autoja, en nyt tarkkaa muista miten se meni, keräät tietyn määrän tiettyjä autoja, sen jälkeen voit hakea/myydä pelkästään highend autoja josta saat 80k voittoa per auto.

Nightclub bisnes on siinä mieles kätevää että sun ei tarvii sen eteen tehää/hakea mitää kamaa, se tuottaa ittestää rahaa, hitaasti mutta varmasti ja sen myynnit helppoja, sun pitää vaa omistaa prätkäbisneksiä 5kpl, bunkkerin jne että se tuottaa sen maximimäärän massia, kassakaappiin tulee myös 10k tunnis? max 70k, sen eteen tehää pieniä hommia että popularity pysyy maximissaa, pieni summa mutta silläki olen itse keränny kivan omaisuuden.

En tiedä onko päivämäärä lobbyhomma korjattu, ite aina muutan MTU asetukset kun pitää tehää puplahommia.
 
Jos tarkoitat sitä import export bisnestä? Niin silloin kannattaa myydä vain highend autoja, en nyt tarkkaa muista miten se meni, keräät tietyn määrän tiettyjä autoja, sen jälkeen voit hakea/myydä pelkästään highend autoja josta saat 80k voittoa per auto.

10 eri standard autoa ja 10 eri mid range autoa kannattaa aina pitää varastossa. Tuossa vaiheessa 12 seuraavaa on aina top range autoja.
 
Kiitokset vinkeistä. Vaikka tässä vaiheessa pelin elinkaarta pelaaminen on enemmänkin hupia kuin grindaamista, niin kyllähän isoin mahdollinen voitto on aina plussaa. Muistaakseni tuo i/E oli ihan hauskaakin puuhaa varsinkin kopterilla liikkuessa. Yksin oleminen on kyllä ihan pakollista hommaa kun bisneksiä tekee, pelaa sitten huvin vuoksi tai grindaten.
 
Kiitokset vinkeistä. Vaikka tässä vaiheessa pelin elinkaarta pelaaminen on enemmänkin hupia kuin grindaamista, niin kyllähän isoin mahdollinen voitto on aina plussaa. Muistaakseni tuo i/E oli ihan hauskaakin puuhaa varsinkin kopterilla liikkuessa. Yksin oleminen on kyllä ihan pakollista hommaa kun bisneksiä tekee, pelaa sitten huvin vuoksi tai grindaten.
Itellä käyny kerran silleen että i/e auto syttyi kesken ajon tuleen ja räjähti kun viimenenkin tyyppi lähti servulta ja jäin sinne yksin. Liekkö siinä joku juttu että ihan yksin ei voi publallakaan vedellä?
 
Tuo auton palamaan syttyminen on tapahtunut aina jos servulla on alunperin muitakin ja sitten jää yksin kun on viemässä autoa varastolle.
Jos alunperinkin on ainoa koko servulla niin mitään ei tapahdu.
 
Jos joku haluaa pleikalla tulla tekemään omia juttujaan rauhassa MTU lobbyyn niin voi ottaa yhteyttä. Tällä tavoin saisi NPC:t pois häiritsemästä.
 
Jos joku haluaa pleikalla tulla tekemään omia juttujaan rauhassa MTU lobbyyn niin voi ottaa yhteyttä. Tällä tavoin saisi NPC:t pois häiritsemästä.

Sopivasti +50% lisää rahaa I/E tehtävistä,viikon ajan. Tarkoittaa siis 120k voittoa autoa kohti. Lisäksi stunteista tuplarahat, superautoja -40% alennuksessa ja toimistoja sekä niiden varastoja -50% alennuksessa.
 
No joo, olihan siellä se "opening soon" tms. kyltti casinolla muistaakseni. Tosin lopetin tämän pelaamisen joskus vuonna 2015, niin muistikuva voi olla väärä.
 
Ylös Bottom