Grand Theft Auto V

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Grand Theft Auto V

GTA 5 Assassination Mission Stock Market Guide

Tuossa on kohtuu selkeä guide.
Toki maksimaalisen hyödyn saa vasta kun kaikki ryöstöt on tehty ja vasta sitten alkaa tekemään noita lesterin keikkoja ja sijoittaa rahat tuon ohjeen mukaan.
Itse en odottanut tarpeeksi ennen osakkeiden myyntiä, mutta silti mulla on Franklinilla ja Michaelilla yli 100 miljoonaa. Trevorilla on vain joitakin kymmeniä miljoonia, koska sillä ostin sen golf clubin.
Lopuista kiinteistöistä ostin osan Franklinilla ja osan Michaelilla.

Tuossa vaiheessa ei sitten olekaan enää mitään mihin sitä rahaa voisi kunnolla käyttää.
 

Aksu

Well-Known Member
Nykyisen poliittisen korrektiuden aikakaudella kun eletään, niin veikkaisin että seuraavan GTA:n päähahmoina tulee olemaan, homo, lesbo, aasialainen, latino, tummaihoinen, valkoihoinen ja jopa arabi, niin kenellekkään ei tule paha mieli ja vältytään some-raivolta ;)
 

OMI3R

Well-Known Member
Ite voin lyödä melkein pääni vetoon, ettei seuraava gtaata tulla näkemään nykykonsoleilla.
 

OMI3R

Well-Known Member
Tässä mun oma teoria:
GTAIV-GTAV välissä oli semmoset noin 5 vuotta, ensimmäiset viralliset uutiset saatiin 3 vuotta myöhemmin GTAV logolla ja myöhemmin teaserilla virallisella rockstar sivulla. GTAV julkaistiin alunperin 2013 syyskuussa PS3/XBOX josta tulee pian tasan 5 vuotta. Yhtäkään virallista uutista/teaseria/kuvaa, yhtään mitään ollaan saatu, kaikki The Know, MrClickWTF ym sankarien huhuihin en usko siis yhtään, tasan 0%. Huhuja seuraavasta gtaasta olla saatu jo siitä lähtien kun GTAV julkaistiin.

Rockstar teki myös täydellisen parannuksen GTAV:ä seuraavan sukupolven konsoleille niin graafiikoilla kun kaikilla online herkuilla, rockstar tekee rahaa ja paljon shark cards myynneillä josta heille varmasti tulee näitä tuloja, vois sanoa että jopa täydellinen rahan lähde, seuraavaksi vuorossa RDR2. Sen jälkeen on GTAV julkaisusta jo yli 5 vuotta ja voin jo tässä vaiheessa sanoa että ei varmasti senkään jälkee tulla näkemään mitää merkkejä seuraavasta GTA pelistä.

Sen lisäksi tämä BENZ homma, riita/potkut/lähteminen/ rockstarilta joka omistaa gta oikeudet ei varmasti helpota hommaa. Joten mun henkilökohtainen teoria kertoo, ettei mitään seuraava gtaata ole lähiaikoina tulossa.

PS4 elinkaariki alkaa olee jo vähän siinä pisteessä ettei se tässä montaa vuotta ole enää se "next gen", tässä tapauksessa jos seuraava gta olisi jo tekeillä on rockstar kyllä helvetin hyvin sitten pitänyt lähes 5 vuotta salassa koko tekmistä? niinkö? Ilman mitään pientäkään kuvaa/teaseria tai mitään? Niin eiköhän se nyt ole niin että tämän sukupolven konsoleilla tuskin tullaan näkemään uutta gtaata, vedetään rahat shark cardseilla niin pitkään kun pystytään, pistetään väliin RDR2, katotaa sitten jos PS5/Xbox2xonexboxX saisi sitten ehkä? sen seuraavan kaikkien aikojen parhaan uuden gtaan.

Toivon että kaikki tämä mun teoria jää vaan teoriaksi. Usko tai älä, ite toivoisin uutta gtaata enemmän kun mitään muuta. Mutta ei hyvältä näytä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Niin tai voihan sieltä tulla GTA 6 sekä tälle sukupolvelle ihan sen lopussa ja ehostettu versio next gen laitteille. Jos parin vuoden päästä tulee uudet koneet niin ehkä voi olla ihan mahdollista ja peliä ollaan aloitettu jo vuosia sitten ja paljastetaan 2020 E3. Isommat myynnit siitä saataisiin että se tulee mahdollisimman monelle masiinalle.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Aikamoinen kiire tulee kyllä Rockstarille, jos meinaavat tälle laitesukupolvelle saada vielä uuden GTAnkin ulos. Nyt siellä väännetään tosissaan hommia, että RDR 2 saadaan vihdoin lokakuussa ulos. Silloin on jo joulumarkkinat 2018 ja nykyiset laitteet täyttävät 5 vuotta. Eiköhän sielä seuraavat laitteet tule ulos jouluksi 2019 tai viimeistään vuoden 2020 aikana, jolloin Rockstarille jäisi aikaa vuosi tai vähän toista saada GTA 6 ulos. Tietysti siellä varmasti peliä ollaan kehitelty samaan aikaan RDR 2:n kanssa, mutta kuitenkin. Kaiken pitäisi olla suurempaa, parempaa ja kauniimpaa kuin GTA 5:ssä, eikä se tapahdu helposti, nopeasti eikä halvalla. Iloisesti yllätyn, jos GTA 6 tulee vielä nykyisille laitteille, mutta oletan sen olevan jo seuraavien laitteiden pelejä. Sinänsä olisi hienoa, että aikanaan PS5:n kanssa voisi uutuuden viehätystä viettää oikeasti uuden GTA:n kanssa.

Sinänsä nuo mainitut huhut GTA 6:sta ovat erittäin mielenkiintoisia. Naispäähahmo olisi erittäin hyvää vaihtelua vitosen kolmikon, Niko Bellicin ja muiden nelosen lisäosien hahmojen jälkeen. Varsinkin, jos tarinasta tulisi astetta "vakavampi", olisi mielenkiintoista nähdä ja kokea rikollismaailmaa naishahmon silmin. Se olisi genrelle aika uutta. Lisäksi tietysti miljöö on myös kiinnostava. Miami/Vice City höystettynä jollain esim. Rion tyylisellä latinokaupungilla olisi erittäin mielenkiintoinen skenaario.
 

OMI3R

Well-Known Member
Nii, no mä en tiedä mutta mun mielestä rockstar ei ole? Tule koskaan olemaan E3 messuilla, joten heidän pelijulkistuksia tuskin tullaan siellä näkemään. Rockstar on niin perkeleen ovela pitämään kaiken salassa ja tekevät ne julkistukset niin pienesti, GTAV alkoi logolla, RDR2 alkoi punasella taustalla jne. Siitä sitten maailma sekoo ja sieltä alkaa pikkuhiljaa tulemaan kuvia ja teasereita/trailereita ulos, sit ollaan taas ihan hiljaa ja julkaistaan joku kuva tai kaks, rockstar ei koskaan sössöttele E3 messuilla heidän pelistä ison ruudun edessä. Eiköhän niillä tosiaan kuten ylempänä mainittiin ole nyt kiire sen RDR2sen kanssa, GTA: Online pitää pelaajat kiireisinä vielä pitkään ja sen jälkeen varmasti alkaa se RDR2 paasailu ja sen pelin DLC:t ym. Niin en usko että siinä RDR2sen jälkee tullaan ihan mitenkään hirveen nopeesti lykkää jo GTA peliä ulos.

Varsinkin kun rockstar on tosiaan semmonen lafka että ne ei lykkää joka vuos ripulia ulos, eiköhän tämä RDR2 ole tämän sukupolven "GTA" ja GTA: Onlinen mahdolliset laajennukset. Sekä tietenkin myös se, että rima on aika korkealla GTA5sen jälkeen niin pakko sieltä tulla se isompi ja parempi ja mahtavampi. Joten, kuten mun teoria ja ennustukset sanoo, next gen konslien yhtydessä. Olishan siinä myös aikamoinen console seller. Nämä on näitä teorioita vaan, tulihan GTAV myös ps3/xbox360 konsolisukupolven loputtua, joten... aina voi toivoa.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Pelailin pelin aikanaan läpi PS3:lla, ostin kuitenkin PS4:lle ja ”väkisin” pelasin siihen asti, että sain kaikki hahmot auki ja muutaman tehtävän pidemmälle.

No nyt ois tilanne, että pelailen tätä nykyisin muksun kanssa sillee ”simulaattorina”. Eli fps näkymästä poika ajelee liikennesääntöjen mukaan ilman aseita jne väkivaltaa.
Leikkii bussi/roskakuskia yms.

Mutta ongelma on raha. Rahaa on noin 200-500k per hahmo ja sillähän ei saa osteltua juuri mitään, kun pelkät autotallit maksaa enempi paria lukuunottamatta.

Eli onko mitään keinoa saada oikeasti miljoonia rahaa? Sen tiedän. Että Lester tms tehtävistä rahaa saa osakekaupoista, mutta olin ainakin sen tärkeimmän jo tehnyt. Tein sit seuraavan ja netistä katsoin ohjeet, niin kaikki rahat lyömällä likoon sain noin 30-50k vain voittoa. Eli ei paljoa hyödyttänyt.

Eli miten kykenen tekemään kunnolla rahaa? Koodia siihen ei tässä tainnut olla?
 

OMI3R

Well-Known Member
Kyllä pystyt tekemään miljoonia, ja ihan oikeasti. Mutta se kyllä vaatii myös sijoitusta, tarviit siis bisneksiä, biker business, toimisto, import/export mission jne. Kaikkia ei ole pakko heti ostaa, suosittelen aloittamaan ihan VIP hommia sightseer/headhunter. Siitä saa päälle 20k kerta ja siinä on cooldown. Sit ku rahaa on kertynyt suosittelen ostamaan import/export busineksen, siinäkin on kikka että pystyy myymään pelkästään high end autoja josta saa 80k voittoa per auto ja 20min cooldown, kylkiäiseksi suosittelen ostamaan biker busineksista kokaiini bisneksen, sen aikaa ku se tuottaa, myyt autoja jne. Eli kyllä, pystyt tienaa miljoonia mutta se vaatii myös miljoonien sijoitusta/aikaa/kärsivällisyyttä mitä monet ei kestä, koska jos ei mitää bisneksii omistaa, on alku vaikeeta. Se että bisnekset alkaa tuottaa ja maksaa omia takas mene tovi.

VIP Busineksii kuitenkin pystyt tekemään, riittää et tilillä on 50k rahaa. Niillä kun saa jo ihan tarpeeks, jos ei ole tarvetta ostaa mitää super kalliita leluja saa jo VIP hommilla ihan mukavan summan, kuhan mahtaa säästää ja ostelee vain sitä mitä tarvii/haluu. Suosittelen kuitenkin sijoittaa bisneksiin.

Sit on tietenkin shark cardsit, mitä en suosittele kyl ostamaan.

Edit: Sen verran vielä pakko lisätä, että biskenksii pysyt tekemään vain puplalla (joka on siis aivan perseestä) Mutta siihen on kikka, vaihan MTU asetukset 1500-->600 niin saat olla yksin rauhassa. Jos kahestaan pelaa niin MTU 900 niin ei tarvii välittää siitä ihmisjätealtaasta puplalla jotka vaan tekee sun elämästä hankalamman.
 

OMI3R

Well-Known Member
Ok, eli unoha kaikki mitä sanoin. Luulin että tarkoitit GTA: Onlinee... Yksinpeliin ihan omat jutut. Heistit, ja sit tietenkin ne osakekaupat.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Ok, eli unoha kaikki mitä sanoin. Luulin että tarkoitit GTA: Onlinee... Yksinpeliin ihan omat jutut. Heistit, ja sit tietenkin ne osakekaupat.
Juu, täällähän on oma ketju onlineen. :)
Puhtaasti siis yksinpeliä ja kun en itse ihan kauheasti haluaisi käyttää aikaa siksi, että poika pääsee välillä cruisaa millä autolla haluaa ilman varastamista.
 

pelle

Well-Known Member
Jossa sulla on 200-500.000 rahaa joka hahmolla niin kyllähän tuolla jo autoja ostelee.
Ota auto save pois päältä ja lataa tallennus kun haluat ostaa uuden auton.
Ei niitä muutenkaan kannata yksinpelissä talliin kerätä kun niitä ei edes mahdu kun vissiin kymmenen ja koska yksinpelissä ei ole mitään vakuutus systeemiä kuten onlinessa niin jos auton rikkoo niin se on sitten pysyvästi menetetty.

Miljoonat saa vain ryöstöt tekemällä ja ne isoimmat rahat niillä osakkeilla kun niihin sijoittaa ne kaikista ryöstöistä saadut rahat.
Muuten tuossa tienaa vain hiluja.
 

Omenanraato

Well-Known Member
Armeija vehkeet oli kaikki niin kalliita ettei saanut ja kun ne vaatii lentokentälle sen tallin, joka maksoi niin paljon ettei ole rahaa ostella, niin ei oikein riitä tuo rahamäärä. Urheiluautot myös 700k-2milliä. :/
 

pelaaja88

New Member
elikkä latasin gta v pelin levyllä konsoliin. levy meni rikki, ja jos ostan saman pelin (gta v) playstation storesta, täytyykö peli ladata ja asentaa kokonaan uusiksi vaikka levyltä olevat tiedot ovat tallella?
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
elikkä latasin gta v pelin levyllä konsoliin. levy meni rikki, ja jos ostan saman pelin (gta v) playstation storesta, täytyykö peli ladata ja asentaa kokonaan uusiksi vaikka levyltä olevat tiedot ovat tallella?
Valitettavasti se menee juuri noin.

PS. Siirsin viestisi parempaan ketjuun.
 
Ylös Bottom