Grand Theft Auto V

Nii ohan se ihan ok remaster, täs ny ku jo mainittiinki kyse on enemmänkin rockstarin "milked edition" bisnes mallista ja joillekin ihan jo periaattesta ei makseta enää penniäkään. Ne oikeesti voi loppuelämän remasteroida tätä ja tyypit vaan ostaa. Mut hei, mikäs mää oon sanomaan mihii tyypit rahojansa pistää.

Itseäni kuten jo sanoin sylettää että rdr online hylätty täysin, ihan vaa vittuilakseen antavat pelaajille "play this week a bounty and get pants" (ei oo ees vitsi) parempi ku vaa myöntäsivät että eivät enää tue rdr onlinee ollenkaa ku et antavat pelaajille läpsyjä päin näköö et täs teille porkkanoita ja housut. Eikö ees sen verran viitsitä nähää vaivaa että tekisivät edes uuden hevosen sinne tai jotain, tai edes ne joka vuotiset outlaw passit sekin olis jo meikäläisellä syy kerätä sieltä uusia tilperhöörejä.

Mut näin tälläkertaa, minä äänestän lompakolla, oli kymppi tai ei.
:p
 
Latasin ihan piruillessani tuon onlinen ps5:lle ja pakko myöntää, että yllätti todella positiivisesti. Toki olen pelannut tämän läpi ps3, ps4 useita kertoja, joten storymode ei enää jaksa kiinnostaa vaikka varmaan ihan hienolle näyttäis. Ja onlineakaan ei jaksa kuin sen, että muutaman kerran oppressorilla käy aiheuttamassa joillekin pahaa mieltä ja laittaa pleikkarin kiinni.

Kaiken kaikkiaan hyvää työtä Rockstarilta, mutta pikku hiljaa olisi aika kuopata tämä versio ja siirtyi kohti uutta lypsylehmää.
 
Introducing GTA+ for GTA Online | Rockstar Newswire
GTA+ is a new membership program exclusively for GTA Online on PlayStation 5 and Xbox Series X|S — launching on March 29 and providing easy access to a range of valuable benefits for both new and long-standing players on the latest generation consoles.

Being a GTA+ Member gets you a recurring monthly GTA$500,000 direct deposit to your Maze Bank account, plus the opportunity to claim properties in and around Los Santos that unlock gameplay updates you may have missed out on, special vehicle upgrades, Member-only discounts, GTA$ and RP bonuses, and more each month.
Here’s a breakdown of the benefits GTA+ Members will receive in the first month of Membership (March 29–April 27):
 • GTA$500,000 delivered automatically to your Maze Bank Account.
 • The Principe Deveste Eight — along with a complimentary Hao’s Special Works upgrade for it before it is made available to purchase by the general public — plus the HSW Orange Trip and HSW CMYK Glitch Liveries.
 • The Auto Shop located in La Mesa, introduces an assortment of gameplay updates from Los Santos Tuners. Current Auto Shop owners can relocate to La Mesa at no additional cost.
 • Waived LS Car Meet Membership fees. Current LS Car Meet members with GTA+ will be reimbursed GTA$50,000 during this event period.
 • Yacht owners can upgrade to the Aquarius Super Yacht at no additional cost.
 • The Gussét Frog Tee and Broker Prolaps Basketball Top and Shortsautomatically added to your wardrobe.
 • The Conveyor Livery for the Mammoth Avenger, HVY APC, and TM-02 Khanjali.
 • A selection of free paints and emblems for the Auto Shop.
 • 3X GTA$ and RP on Hao’s Special Works Race Series.
 • 2X Car Meet Rep on the Street Race Series.
GTA+ Members can also take advantage of special GTA+ Shark Cards that provide extra bonus cash from the PlayStation Store on the PS5 or Microsoft Store.


Every month, GTA+ will deliver a new set of exclusive rewards for Members to claim. Just go to Legendary Motorsport, Hao’s Special Works, Maze Bank Foreclosures, DockTease, and other stores found in the GTA Online web browser to obtain and enjoy each period’s Member benefits before they expire — and all GTA+ benefits are provided in addition to our regular GTA Online events, which will continue as normal for all players.
Sign up for just $5.99* a month starting on March 29 via the PlayStation Store on the PS5 or Microsoft Store, and you can cancel anytime.Stay tuned to the Rockstar Newswire and the official GTA Online website for each month’s GTA+ special benefits.
 
Voi luoja miten voi yhtä saatanan lehmää vaan lypsää ja lypsää. EA Sportsilta haettu tipsit loistavasti.

Yksinpeli maistuu kyllä taas pitkästä aikaa, näkee ettei peli ole ihan uusi, mutta silti tuota pelaa ilomielin.
 
Joo alkaaha tää gta onlinen rahastus olemaa jo koomisen väsynyt. Haluan kyl nähää sen ihmisen livenä ja jutella sen kanssa kuka meinaa tosissaa tätä "only 5,99 a month" juttua kokeilla.

Tämä on jollain tapaa myös pelottava, että jos syystä tai toisesta tästä "only 5,99" tuleekin menestys, niin lisäävät siihen gta+ härdelliin kaikkea benefittejä mitä ei muuten saa ja sit ku menestyy oikee hyvin nii sit onkin yhtäkkiä "only 9,99" ja siel se rockstar sit vaa nauraa partaansa ja vetää rahat pois, sit aletaan vaan yhä laiskemmaks dlc.n ym muun suhteen kun tehää vaa joka kk näitä "only 5.99" härdellei. Tai mistä olen melko varma, ne joka vuotiset DLC.t niin aivan varmasti jotain exlclusive härdelli tulee vain näille gta+ omistajille kylkijäisiks ja näin ollen yritetää houkutella uusia tilaajia, ei hemmetti XD!

Sit kun siitä tuleekin huikee menestys niin RDROnline kuolee (mitä se on jo nyt) täysin pois ja enää ei saada edes housuja eikä purkkipapuja.

On sanonta että "ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan sen joka maksaa" no en tiie, tässä tapauksessa se pyytäjäki vaikuttaa jo tyhmältä, toki maksajat entistä tyhmempiä.

:D
 
Viimeksi muokattu:
Eiköhän vähintään kaikki oikeasti hyvät tupla palkkio tapahtumat mene tulevaisuudessa tuon taakse.
 
Hyvin todennäköisesti, nyt kokeilevat kepillä hieman jäätä et "meniskö tämmönen hyvin kaupaks" Sit just tuplamassit ja kaikki alennukset, ym viikottaiset herkut menee ton härdellin taakse, sen verran nyt vähintään. Pitäähän siinä joku porkkana olla miks ihmiset alkais tilaa tota turhuutta, paras keino tietenkin täydellisessä maailmassa olis et kukaa ei ostais ja koko idea kuopattais, mut ku se on "only 5,99" nii kyllä tää ikävä kyllä alkaa menee kaupaks.
 
Nyt vaan toivoisi että maailmassa olisi tarpeeksi fiksuja pelaajia jotka jättäisivät nämä järkyttävät rahastukset omaan arvoonsa. Epäilen kyllä vahvasti..
 

Liitetiedostot

 • Screenshot_20220325_222516.jpg
  Screenshot_20220325_222516.jpg
  234,3 KB · Lukukerrat: 48
Nyt vaan toivoisi että maailmassa olisi tarpeeksi fiksuja pelaajia jotka jättäisivät nämä järkyttävät rahastukset omaan arvoonsa. Epäilen kyllä vahvasti..

Nyt jos koskaan kannattais pelaajien boikotoida tätä väsynytttä rahastusta että floppaisi koko idea heti alkuunsa. Mut kuten sanoit, epäilen vahvasti. Twitterissä en sit tiedä onko jotain trolleja mut kyl niitä puolustajia tähäänki rahastukseen löytyy, tyyliin että "imo its a great deal". Niiku millä tavalla tää nyt on "great" idea, tuntuu kyl et rockstarilla on alettu polttaa cräkkiä ku keksivät näin loistavia ideoita.
 
Peli oli jo vuonna 2018 kaikkien aikojen tuottoisin viihdetuote. Enemmän kuin mikään elokuva, tai peli historiassa. Tästä rahaa on tullut neljän vuoden aikana vain lisää. Ahneudella ei ilmeisesti ole rajoja!
Peli oli jo vuonna 2018 kaikkien aikojen tuottoisin viihdetuote. Enemmän kuin mikään elokuva, tai peli historiassa. Tästä rahaa on tullut neljän vuoden aikana vain lisää. Ahneudella ei ilmeisesti ole rajoja!
Tähän hulluuteen ei saa pelaajat missään nimessä lähteä mukaan! Tai tästä tulee uusi normaali. Maksamme jo siitä, että voimme pelata moninpeliä, kohta joudumme maksamaan myös erikseen siitä, että saamme moninpelin kaikilla herkuilla! Tämä ei saa menestyä!
 
Viimeksi muokattu:
Tähän hulluuteen ei saa pelaajat missään nimessä lähteä mukaan! Tai tästä tulee uusi normaali. Maksamme jo siitä, että voimme pelata moninpeliä, kohta joudumme maksamaan myös erikseen siitä, että saamme moninpelin kaikilla herkuilla! Tämä ei saa menestyä!

Pahoin pelkään että toisin käy. Johan tässä on vuosia sitten mädätetty ihmiset kuukausimaksujen ja mikromaksujen orjiksi, tämä menee vaan siihen jatkoksi.
 
Kohdeyleisö on selkeesti uudet pelaajat tai pelaajat jotka joskus vähän kokeillut, uusi konsoli ja uudelleen julkastu gta5/online, lykätään tommone turhake ulos ja saadaan se kuulostamaan että ihan kun sä nyt saisit tolla kuuella eurolla jotain massiivisen hienoa. Todellisuudessa noi on vaa asioita mitä monilla kauan pelaanneilla jo on, vuodessa toi 6 euroa tekee enemmän mitä psn+ ja ikävä kyllä tähän hulluuteen on tyyppejä menossa mukaan koska on niin "halpaa" ja "saan sit kaikkea kiva mitä muut ei saa". Vaikka kaiken ton voi ostaa pelissä tienaavalla rahalla. Jos ne ois tehnyt ton gta plussan niin että voit ostaa jonkun jäsenyyden pelin sisäisellä rahalla ja tulla jonkun "klubin" jäseneksi olisi tilanne varmasti erilainen, nyt siinä gta pllussas luvataa jotan gta+ shark cards bonus kortteja XD.

Tää on jo oikeesti oksettava tapa ja ei ne siel rockstaril ees välitä kuhan nyt puristetaa jokainen pisara, Ylipäänsä tämä "remastered" todellisuudes on vain hieman siloteltu versio ps4 versiosta 60fps, juu näyttäähän se hieman paremmalta mutta tämän päivityksen ois voinut tehää ihan hyvin ilmaiseks, monet muut pelit tehnyt niin mutta koska rockstar nii se saa asiat anteeksi koska "ovat tehny hienoja pelejä". Tyypit vaan ostelee, koska tämä on gta. Kyl tässä(kin) ketjussa huomattiin että "kun on halpa nii miksei" samal periaattel lähetään myös ostelee tätä gta plussaa. Enkä mä edelleenkää sano miten ihmiset omia rahojaan käyttää, mutta joskus oikeesti kannattais vaan äänestää sillä lompakolla, oli se sitten "vain kymppi" tai "vain neljäkymppi".

Itse rockstar tietää että "kyllä näitä ihmisiä riittä pilvin pimein jotka tätä tulee ostamaan ihan sama mitä me lykätää ulos". Sen takia tämä edelleen vaan menestyy ja menestyy ja tämä on se syy miksei me edelleen olla edes nähty pientäkään teaseria tai logoa tai mitään gta kutosesta ja voin luvata että ei tulla näkemään vielä vuosiin.

Hyvin mahollista semmonenkin että se seuraava gta onkin tyyli GTA Online 2+.

:D
 
Viimeksi muokattu:
Minusta pelistä voi ihan hyvin maksaa kuukausimaksua, jos sitä pelaa päivittäin tai useita kertoja viikossa. On oikeastaan aika vaikea päättää missä kohtaa tuollaiset maksut menevät liian pitkälle. Jos maksullisesta roinasta saa merkittävää pelillistä hyötyä, ollaan jo aika moraalittomassa tilanteessa. Osalla ihmisistä on paljon rahaa tuhlattavaksi ja silloin tuollaiset muutaman euron maksut eivät tunnu missään. Sitten on kuitenkin myös ne, joilla on ongelmia pelaamisen suhteen ja jos kuukausimaksu tuntuu välttämättömältä jostain syystä, näitä henkilöitä käytetään epäsopivalla tavalla taloudellisesti hyväksi mielestäni.

Tosiaan kannattaa miettiä kaikkien battlepassien ja kuukausimaksujen suhteen sitä, että haluaako tukea ansaintamallia, joka aiheuttaa osalle ihmisistä ongelmia. Itse varmaan laiskana ja kuukausimaksuihin tottuneena maksaisin GTA V:n kuukausimaksunkin, jos sitä pelaisin intensiivisesti. Tavallaan minuakin siis käytettäisiin hyväksi, kun en kuitenkaan ihan miljonääriluokassa ole, vaan peleihin käytetty raha on lopulta pois jostain muusta aina. Olen kuitenkin budjetoinut erikseen rahaa pelaamiseen, jota ei varmaan ihan heikossa taloudellisessa asemassa olevat pysty tekemään.

Suurempi ongelma minulle on se, että jos laittaa rahaa kiinni kuukausimaksuun, pelin pelaamisesta tulee enemmän velvoittavaa, ettei mene rahat hukkaan. Se voi johtaa peli-innon lopahtamiseen, kun tuntuu siltä, että muun pelaamisen sijaan pitäisi pelata sitä peliä, jossa on rahaa kiinni, vaikka kyse olisi pikku summista.

Mielummin ostan vaikka sen ylihintaisen hevoshaarniskan, kun se ei velvoita pelaamaan silloin kun ei huvita.
 
Onneksi meikäläistä ei rahasteta. 2013 Xbox 360 versiolla tarina läpi.. Online ei kiinnostanut, eikä kiinnosta pätkääkään.. Tarina kerran läpi ja, se oli siinä..
 
Joo, pakko oli ostaa kun halvalla sai, eli tässä tapauksessa ilmaiseksi. Onhan tämä tosiaan jo xbox360 -versiona jauhettu lihamyllystä läpi, mutta nyt ps5:llä tuntuu siltä, että tätä onlineakin voisi ihan oikeasti jauhaa hieman lisää. Tekee paljon pelinautinnolle tuo vakaa 60fps vs ps4 15-30fps silmänmurhaajamode.

Tosin pelin talous on "hieman" viturallaan. Vuosien jälkeen palasin tämän päivityksen myötä pelin pariin, ja kas! kaikki 9 miljoonaa mitä tilillä näkyi olevan, paloivat bisneksien hankintaan. Nyt viikko-2 myöhemmin, nämä bisnekset ovat tuottaneet jo huimat pari miljoonaa!

Tosin pelaan ihan keskenäni, eikä tarkoitus ole koskaan ollut maksimoida tuottoja, joten sinänsä yhdentekevää, mutta naurettavaa yhtäkaikki.

Ehkä jatkan vaan non-contact racejen jauhamista, niistä kun saa paljon paremmin rahaa kuin näistä "bisneksistä", kunhan sijoittuu hyvin. Ja se on myös paljon mukavampaa ajanvietettä.

Mikromaksuista ja tulevasta vammamaksusta en välitä enkä sano tämän enempää.
 
Enkä mä edelleenkää sano miten ihmiset omia rahojaan käyttää, mutta joskus oikeesti kannattais vaan äänestää sillä lompakolla, oli se sitten "vain kymppi" tai "vain neljäkymppi".
Juuri tässä nähtiin protestin vaikutus GT7 kohdalla. Sony yritti törkeää rahastusta pelillä, siitä nousi tarpeeksi meteliä, ja ei kauan mennyt kun pyydellään jo anteeksi ja perutellaan tehtyjä päätöksiä. Jos vain sokeasti maksaa mitä pyydetään, niin loppua ei näy.
 
Ylös Bottom