Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GTA: Vice City FAQ

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Bandicoot
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
noi gourangan forumin jutut on aika hauskoja kannattaa käydä lukemassa...varsinkin se observations-osio.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jori
Häh selitä toi 54 uusiks..... En tajunnu ollenkaan.....
Kun katsot kartasta niin näet että Starfish Islandin keskellä on kaksi kartanoa jotka ovat kokonaan katujen ympäröimiä (eivät siis rantatontteja). Niistä idempänä olevan pihalla on uima-allas ja siellä on paketti. Gourangan kartassa se on oikein.
 
Sori jos en oo mikää mestari etsii niitä kartan avulla :(. Kait voit silti auttaa mua etsimään ne :)?
 
En väitä että selität huonosti, selität kyl hyvi mut mä en vaa ymmärtäny tota äsköstä :(.
 
Ei helkutti. Ei viitsittäis täyttää tätä foorumia kaiken maailman "en löytänyt hidden packagea" viesteillä, joka tulee viiteen kertaan. Luulis riittävän, että joku antaa ohjeen tai linkin karttasivulle. Kaikkea kun ei viitsis kädestä pitäen näyttää. Seuraavaksi pitää luultavasti tulla kotiin näyttämään, mistä kaikki pelin salaisuudet löytyvät. Miettikää kahteen kertaan, kun postaatte. Turhat viestit kuormittavat palvelintilaa jo entuudestaan...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jori
Noku selittäisit tarkemmi :(. Btw ei muuten toiminu toi linkki.

Gamefaqs ei taida sallia linkittämistä, mutta sieltä se löytyy joka tapauksessa.

55 -> tulet ensimmäiseltä (idempi) saarelta Starfish Islandille -> käänny ensimmäisestä risteyksestä oikealle -> mene eteenpäin -> toinen talo oikella, sen talon oven edessä on paketti.

54 -> tulet ensimmäiseltä saarelta Starfish Islandille -> mene suoraan ensimmäisestä risteyksestä -> ensimmäinen talo oikealla -> joudut hyppäämään aidan yli kun portti on kiinni -> etsi uima-allas jossa paketti

et kai ole jo joskus aikaisemmin kerännyt paketteja pois?
 
hmm.. Kyllä se siihen crossipyörällä rälläilyyn kaatuu. Jotenkin samanlaista vapauden tunnetta ei vice cityssä saa kuin sai kolmosessa. Oli mahtava heittää hyppyjä kielekkeeltä joen yli ja käydä tönimässä toisten autoja kallioilta alas. Vice cityssähän ei juurikaan korkeuseroja ole, niitä kyllä olisi kaivattu..

GTA III maisemat yhdistettynä Vice Cityn kulkuneuvoihin ja muihin mahdollisuuksiin olisi ollut aikas täydellinen paketti.

Tohon kysymykseen; mikä on hauskinta mitä voi tehdä Vice Cityssä on melko hankala vastata, varsinkin jos on jo täydet prossat. Ei siellä loppujen lopuks oo muuta kuin teloittamista..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Saako mitään bonusta kun on vetänyt 100% läpi? Laittakaa vielä teksti valkosella, kaikki ei välttämättä halua tietää..;)
 
Ihan tiukkoja juttuja:

Olen lukenut, että saa pari kaveria mukaan retkille, sitten saa uudet kuteet, 200 energiat, 200 shieldit ja autojen kesto on kaksin kertainen. Saattaa olla vielä jotain muutakin.

Eli pakkohan ne 100% on pelata.
 
Vigilante on suorataan hermostuttavan vaikea (paitsi tankilla tai sillä helikopterilla - mutta niillä menee taas koko tehtävästä idea)

Miinuksia.
  • tolppia joka paikassa
  • ahtaat kadut
  • poliisien teko äly on suorastaan raivostuttava - aina takaa tulee joku paska lakki ja - BUSTED heh heh :mad:
  • poliisiauto kanttaa yli erittäin helposti ja on yksi huonompia autoja koko pelissä- toisin oli edellisessä versiossa
 
Ylös Bottom