Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

NHL 09:ssa tuli näpärästi voitettua joku jenkki, jonka pelistrategia perustui puhtaasti glitch-maaleihin. Häviönsä jälkeen hän kävi vauhkomaan, miten pelaan väärin tjsp. Kuittailin vähän takaisin, että pelaisi itse kuten jääkiekkoa pelataan eikä raiskaamalla vanhanaikaista koko ajan.Kaveri sitten ilmoitti pelaavansa AHL-rosterissa:)cool:), ja aikansa kun hänen lapsellisille viesteillä nauroin, taisi kaveri kyllästyä.

Tulikohan voitettua ihka oikea jääkiekkoilija?
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

En tiedä onko tästä jotain omaa ketjua, vai olisiko tälle sellainen pitänyt luoda, mutta häiriökäyttäytymistä tämäkin mielestäni on.
Eli nyt on parilta täysin tuntemattomalta tyypiltä (en muista että olisin edes missään nettipelissä tavannut) tullut jotain englanninkielisiä kiertokirjeitä.
Toisen sisältö oli suurinpiirein että: PSN olisi muuttumassa maksulliseksi 1.12.2009 alkaen ja jos haluat jatkossakin käyttää sitä ilmaiseksi lähetä tämä viesti X-määrälle käyttäjiä.
Ja toisen viestin mukaan PSN-tilille saisi 50€ rahaa lähettämällä viestin X-määrälle käyttäjiä.

Sain eilen juuri samanlaisen viestin ja ihmettelin kanssa, miten joku tuntematon taho pistää tuollaista. Noh ajattelin pistää tyypin estolistalle, ettei lähettele vielä tuota rahakirjettä.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Eileen tuli pelattua bf:1943 ja taas tuli teinipojalta viesti.Tämän kertainen taisi olla Espanjalainen kun alkoi haukkua putaksi :D .Tämäkin vain vain siitä syystä että puolustin yhtä lippua ja kaveri ei siten millään päässyt sitä pöllimään.Grid:ssä myös tullut samanlaisia vastaan jos he eivät voita niin olet milloin huijari tai käytät jotain bugia hyväksi.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Pelailin eilen BF1943:sta, ja olin lähes koko ajan tiimimme kärjessä tai paras, yllättäen sain ystäväpyynnön eräältä henkilöltä joka alkoi kyselemään "do you know about sharing" en oikein tiennyt mitä hän tuolla tarkoitti joten jätin hänen viestiinsä vastaamatta.
Tänään kun laitoin pleikkarin päälle alkoi häneltä satelemaan todella seköpäisiä viestejä ja tuli lopulta vihapostiakin, meni kyseinen jätkä välittömästi block listalle ja menin vielä raportoimaan tuosta Playstation viralliselle sivustolle, tuota ennen menin kuitenkin hädissään poistamaan kyseisen henkilön lähettämät viestit joten en muistanut tarkkaa kellonaikaa jolloin tuo roskapostien lähetteleminen alkoi, toivottavasti kuitenkin saavat jotain tehtyä tuollaiselle pellelle. Turhaa mielipahaa noista aina seuraa, onneksi olin sentään sen verran viisas etten mennyt provosoimaan häntä yhtään enempää.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Tänään aamulla MW2:sta pelatessa, tuli tuurilaukaus seinänläpi norjalaista kaveria päähän, joka sitten päätti olla hassu ja alkaa pommittamaan minua viesteillä norjan kielellä, yhteen asiallisesti vastaten kerroin etten ymmärrä mitään. Noh alkoi tulemaan sitten engelskaa sieltä viestien muodossa, joissa herra kyseli miten pystyin ampumaan häntä päähän seinän läpi niin tarkasti, tämän jälkee hän pyyteli jo neuvoa miten hän saisi samanlaisen Wallhackin. :rolleyes:

Mitään vastausta mihinkään en hänelle laittanut ja kokoajan tuli viestiä toisen perään, pyytäen samoja asioita. Blocklist kuitenkin teki taas tehtävänsä. :p
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Eilen tuli pelattua Uncharted 2 moninpeliä ja vastaan tuli pelaaja, joka tappoi muutamaan otteeseen tiimikaverin ja kerran minutkin. Utelin syytä tähän viestillä, ja ai että kun sen vastaus olikin niin riemastuttava:
:mad:

Tyhmyyden huipentumaksi tyyppi lähetti mulle vielä Ystävänlisäyspyynnön...
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Pelasin eräs päivä COD:WAWia verkossa, en ole pelissä mitenkään erityisen hyvä.
Joku peli kaveri laittaa minulle viestin kesken matsin jossa on vain otsikko "U ARE REPORTED"
Huvittaa vaan että jollain on mielenkiintoa laittaa noin jännittäviä viestejä.
Noh vastasin että "What u mean?" vastaus tulikin jotain U dumb ass kid!!! tjtn...
että sellaista, mistähän johtuu että aina nämä joiden nimi on O0oxxO0o tai sinnepäin on häiriköijiä.
Olen huomannut saman asian Rainbow 6 ja Battlefieldissä. Käsittääkseni ne on kaikki jenkkejä.
Selväähän on että kaveri pääsi estolistalleni.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Pelasin eräs päivä COD:WAWia verkossa, en ole pelissä mitenkään erityisen hyvä. Joku peli kaveri laittaa minulle viestin kesken matsin jossa on vain otsikko "U ARE REPORTED"

Tervetuloa verkkopelien maailmaan. Onneksi ne blocklistit toimii. En ole kyllä aikoihin saanut viestejä (pelaan jääkiekkoa), mutta sain heti ensimmäisen EASHL-matsin jälkeen "you f*****g sitä ja tätä" ja olin toisiaan ihan haavi auki että tällaistäkö tämä on. Onneksi meno on rauhoittunut siitä, mutta kyllä niitä konsoleita pelaavia hieman ongelmaisia ihmisiä on, jotka luulevat hieman liikaa itsestään ja joilla on vaikeuksia sopeutua ympäröivään maailmaan (jota sinäkin nyt selvästi häiritsit).
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Itselleni käynyt 2 kertaa. Yksi tuntematon sendi kokoajan kutsua peliin pelaamaan vaikka en omista kyseistä peliä. Pistin hänelle vistiä että en omista kyseistä peliä ja siihen loppui.

GTA IV matsia alkaessa yksi viestitti että tee joku x juttu en osannut joten hän haukkui tajusin tehdä vähän myöhemin ilmoituksen.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Hmm, ei ole kauheasti tullut vastaan. Tässä pari päivää sitten kyllä pelasin LBP ja joku random tyyppi pisti viestiä "H4H?" tms. Tyyppi löys nickini varmaan siten, kun julkaisin juuri kentän.

No, vastasin viestiin "No thanks." ja kävin sen jälkeen katsomassa vasta julkaistua kenttääni. Kenttää pelanneita 1 ja arvosana 1. Kiva juttu.

Muistan myös MW2:ssa pelanneeni Team Deathmatch -pelimuotoa ja ammuin snipulla tyyppiä quickscopella päähän game winning killissä. Kohta putkahtikin YV:tä, "U SUX GTFO" tms. Muistan myös tyypin ragetukset mikin välityksellä. : D

Sitten tosiaan noita ketjukirjeitä on pari tullut, nekin kyllä ystävälistalla olleilta muistaakseni.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Harmi kun Suomalaisia ei ole enää pelaamassa MAGia, ainakin Valorilta ovat kaikki karanneet. Nyt tämä tuntuu olevan ulkomaalaisten temmellyskenttä, aina votetetaan/haukutaan ja muuta vinetystä kuuluu mikkiin aina kun pelaan ryhmänjohtajana tai jossain muussa johtotehtävässä. Aika usein kuulee myös valitusta (lähinnä kirosanoja) mikistä jonkin täpärän lähitaistelutilanteen jälkeen.

Pahinta huutoa kuuluikin äsken, kun tiputin erään hepun neljästi ja koko ajan herätettiin henkiin. Kaverit pysyivät aina vain suojassa ja nostelivat tätä yhtä ammuttavakseni.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Tulee mieleen toiseksi paras ja kauhein viesti jonka olen saanut online pelaamisen yhteydessä. Joku laittaa viestin "SHUT UP N00B", vaikka en edes pelannut headsetillä kyseisenä päivänä.

Muutenkin tulee kyllä turhia nega-viestejä silloin tällöin jos oikeen 0wnaa pelissä.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Itsekin muistan tapauksen jostain puolen vuoden päästä. Pelasin NHL 09:ä netissä ja vastustajani johti 1-0 ekassa erässä. Yllättäen minut vain kirjattiin ulos PSN:stä ja kun kirjauduin takaisin niin oli viesti odottamassa tyyliin: '' FUCK U NOOB!!!!! '' . Vähän kyllä ihmettelin kun oli vasta eka erä menossa... :rolleyes:
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Juu teki tossa mieli pelailla hieman COD WAW:ia pitkästä aikaa kun uudemissa on aina kaikkee härdelliä ilmassa mutta kumminkin siinä useita verkkopeli matseja pelattuani törmäsin "kivaan" hakkeriin aloin hieman ihmettelemään kun hc free 4 all matsissa joku kutsui koirat heti pelin alettua ilman tappoja okei ei siinä vielä kaikki hän oli jotenkin hakkeroinut myös omat tekstit tulostaulukon viereen ja sitten huomasin resspawn odotellessa kun pääsee seuraamaan muiden pelaajien tekemisiä että sama hesseli lentelee kentän pohjan läpi ja pääsee kurkimaan kentän rajojen ulkopuolella otin ylös tietenkin hänen tunnarin fROM_Big_iSLaND näytti olevan oikeen plus tilaajakin psn täso vain 9.
Pahoittelut jos kirjoitettu epäselvästi ei sitä enää kolmen aikaa olla ihan skarppina...
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Mass effectiä kun pelaan netissä niin useassa pelissä ollut pieni saksalais porukka mikä haukkuu kaikkia peliin liittyneitä. En ehkä olen paras pelaaja mutta kyllä keskivertoa parempi. Sitten jos ei vastaa tai laittaa muten päälle niin ne kickaa nopeasti kun huomaa etten vastaa. Todella rasittavaa.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Ei tule vastausta. Tuollaisia tietoja tuskin annetaan. Ihan sama jos menet luovuttamaan PSN tilin jollekin ja se kaapataan. Et saa tietoja siitä kuka se oli.
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Eli jos tilini kaapattaisiin ja sitä käytettäisiin pelien ostoon niin en saisi tietää kuka sen teki enkä myöskään saisi vaadittua rahallista korvausta?. Miten sony käsittelee psn kaappaukset?
 
Vastaus: Häiriökäyttäytyminen PSN:ssa

Eli jos tilini kaapattaisiin ja sitä käytettäisiin pelien ostoon niin en saisi tietää kuka sen teki enkä myöskään saisi vaadittua rahallista korvausta?. Miten sony käsittelee psn kaappaukset?
Kyllähän noissa tilanteissa virheostokset toki hyvitettäisiin samassa yhteydessä, kun tili palautetaan oikealle omistajalleen mutta tekijää ei lähdetä yksilöimään (jos se tuollaisissa tilanteissa olisi ylipäätään mahdollistakaan). Mitä raportointiin tulee, tuskinpa ne häiriköt heti ensimmäisestä ilmoituksesta lentävät pihalle mutta jos samalle tilille alkaa kertyä valituksia riittävältä määrältä muita pelaajia (mikä se määrä sitten onkin), eiköhän siitä ennemmin tai myöhemmin se muutama päivä jäähyä napsahda ja lisää sitten sitä mukaa, jos sama meno jatkuu. Kaikki tämä tosin silkkaa vahvaa mutua - omakohtaista kokemusta banneista tai tilikaappauksista ei onneksi ole.
 
Ylös Bottom