Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo 4

Vastaus: Halo 4

Muutama roundi takana uusissa kartoissa, vielä on turha vetää mitään johtopäätöksiä kenttien laadusta, mutta jo nyt se on selvää että nämä kentät osuvat juuri siihen kokoluokkaan, jossa oli eniten täydennystarpeita. Uudet kentät sopivat juuri noihin 4 vs 4 mättöihin mukavasti, kaivattua vaihtelua Abandonille, Adriftille ja Havenille.
Jessus onpa tullut jauhettua tätkin peliä melkoisia määriä, varsinkin kun suhteuttaa tuohon käytettävissä olevaan aikaan. Ei tämä paras Halo ole, mutta parempi silti kuin muut nyky FPS:sät.
 
Vastaus: Halo 4

Eipä Halo 4:n moninpeli oikein edeltäjiensä tasolle pääse. Parin viikonlopun pelaamisen perusteella yleinen pelattavuus on kyllä ihan hyvä, ja erilaiset pelimuodot toimivat kohtalaisesti. Muut kuin BTB kartat ovat kuitenkin liian pieniä ja ahtaita. Pitkiä näkölinjoja ei juuri ole, tai ne on sotkettu ihmeellisillä valoefekteillä. Announcer huutaa korvissa jatkuvasti, joten välillä tuntui että peliäänistä jäi puolet huomaamatta. Satunnaiset power weapon spawnit eivät toimi, monta kertaa huomasin olevani ainoa jota esimerkiksi sniperin poimiminen kiinnosti. Toisaalta välillä toiselle tiimille päätyi team regicidessa sekä sniper että incineration cannon, vain siksi että ne sattuivat spawnaamaan samaan päätyyn kenttää. Myös satunnainen ordnance antaa välillä plasmakranaatin ja välillä binary riflen, minkä ansiosta Ragnarokissa sain helpon running riotin.

Pelattavuuden suurin moite on kiikarin läpi tähdätessä tuntuva "rekyyli" kun itseä ammutaan. Aikaisemminhan tähtäimen zoomi hävisi mutta tähtäin pysyi paikallaan. Tämä muutos aiheuttaa sen että esimerkiksi borderline-op DMR:ää vastaan on melkein mahdotonta taistella jollet pääse ampumaan ensin. Sprint ei sinänsä haittaa vaikka se hidastaakin mielestäni liikaa tavallista liikkumisnopeutta. Armor Abilityt ja ajoneuvot eivät onneksi ole liian tehokkaita.

Samassa pelisessiossa tuli pelattua myös Halo 3:n ja Reachin moninpelejä. Halo 3 on edelleen selvästi paras näistä, paljon simppelimpi ja reilumpi kuin uudemmat Halot.
 
Vastaus: Halo 4

Nyt tuli tämäkin vihdoin hommattua ja maistuu yllättävän hyvin verkkopelikin. Mutta mutta, onko tosiaan niin että noita spartan opseja ei pääse kakkia pelaamaan matchmakingin kautta, vaan tuolla on nuo muutama hassu "suosikki"? Ei noita oikein jaksa jauhaa yksin varsinkaan vaikeammilla vaikeusasteilla.
 
Vastaus: Halo 4

Nyt tuli tämäkin vihdoin hommattua ja maistuu yllättävän hyvin verkkopelikin. Mutta mutta, onko tosiaan niin että noita spartan opseja ei pääse kakkia pelaamaan matchmakingin kautta, vaan tuolla on nuo muutama hassu "suosikki"? Ei noita oikein jaksa jauhaa yksin varsinkaan vaikeammilla vaikeusasteilla.

Itse olen miettinyt samaa...aloitin taas Halo 4:sta kuukausien tauon jälkeen pelaamaan kun olin frendillä, ja pelattiin nuo Spartan Ops jaksot melkein kaikki läpi. Kokeilin sitten himassa vielä yksin, mutta ei oikein napannut. Sata kertaa hauskempaa kaverin kanssa. :) Mutta silloin kun ei ole mahdollisuus kaverin kanssa pelata, niin kävisihän se tuolta matchmakinginkin kautta...mutta niiden vähyyshän siellä se on se ongelma. Siellä ei ole koskaan niitä lukuja, mitä en olisi pelannut. :D
 
Vastaus: Halo 4

Forward Unto Dawn sai Emmy -ehdokkuuden, mutta missäs se oikein on saatavilla?

Edit: löytyikin jo hieman epävirallisia kanavia käyttäen. Ihan hyvää settiä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Halo 4

Tästä jollekin kauniille Halon hakkaajalle omalle avatarilleen Halo-aiheinen t-paita. ;)

Halo 4 Avatar Tee (Female):

GDPC9-MVBW6-DH8QX-TXMJH-VKDJ3
 
Vastaus: Halo 4

Tää on ollu vähä huonolla hapella ja vasta tänään pelailin esim Spartan opseja. Meinasin kuolla nauruun näistä suomennoksista - verilöylyraportti ja siinä mitalli Melkoinen murhaaja :D
 
Vastaus: Halo 4

[video=youtube_share;yQj4BMhLtuE]http://youtu.be/yQj4BMhLtuE[/video]

Yllä jäätävän kehnoa (mutta sitäkin katkerampaa) Halon pelaamista pienessä humalassa. Jopa Halo 4 sopii varsin hyvin offlinessa mätettäväksi jaetun ruudun kokemukseksi. Harmi, että valtaosa nykypäivän räiskinnöistä ei sisällä lainkaan mahdollisuutta split-screeninä pelaamiselle. Pään aukominen samalla sohvalla tuottaa nimittäin ainakin meikäläiselle suurempaa tyydytystä kuin pentujen teurastus Xbox Livessä. Etenkin kun kaveria voi tarpeen tullen meleettää oikeassa elämässä matsin jälkeen! Halo 4:ssäkin saisi kyllä olla enemmän pikkumappeja, suurin osa on ymmärrettävästi sellaisia 8 - 16 pelaajan temmellyskenttiä.
 
Vastaus: Halo 4

Nyt viimeistään on moninpeli pilattu, kun et voi enää pelata pelkkää infinity slayeria ilman dlc:tä. Jos olen ostanut pelin ja maksan myös live ajasta, niin sen pitäisi riittää että voin pelata haluamaani pelimuotoa, varsinkin kun dlc:t maksavat kympin kpl.

Mentiin selvästi huonompaan suuntaan, kun 343i astui puikkoihin. Pitkät latausajat, naurettava, samoja kenttiä suosiva äänestyssysteemi, hahmoluokat jne. Halot ovat olleet itselleni suuri syy pysytellä xboxin riveissä, mutta niin totaalisesti on sekin pilattu, että seuraava konsolini tulee olemaan Playstation. Niin ahne ja paska maku on jäänyt suuhun.
 
Vastaus: Halo 4

Hei onko kukaan huomannut ongelmia Halo 4:sen DLC achievementeissa?

Ostin tuossa viime kuussa Season Passin ja siinä tulevat kolme karttapakettia toivat kourallisen achievementteja.

Nyt kun pelailin tuota DLC listaa niin huomasin että achievement "Sight Seeing" ei avaudu, eli suorita yksi MM peli jokaisella Castle kartalla.

Kun googlettelin lisää niin monet pelaajat valittelivat että myös Bigfoot, Ashes to Ashes, Hello Nurse eivät myöskään avaudu? Onko muilla ollut näitä ongelmia?

Minua raivostuttaa suunnattomasti se että maksoin 23e tms lisäsisällöstä johon on vaikea löytää peliseuraa (sitä listaa pelaa vain noin 50 henkilöä iltaisin) ja lisäksi sisältöä on rikki. VMP. Ei todellakaan kiinnosta jatkossa heti ostella mitään lisäsisältöjä 343:lta.
 
Vastaus: Halo 4

Yees onhan tuota ollut.. Tosin en ole pitkään aikaan pelaillut ja Halo 4 moninpeli kuoli nopeasti imo. Ei mikään ihme kun toivat sen COD tyylin mukaan -.- Toivotaan että Halo 5 toisi moninpeliin saman tunteen mitä Halo 2 tai 3.
 
Vastaus: Halo 4

Voi Jeesus Kristus. Pelasin juuri Halo 4 MCC:n avustuksella lävitse. Kerettiläisenä toisinajattelijana kehtaan väittää, että kampanja on parempi kuin Halo 3:ssa. Tykkään. Miksei missään ole hehkutettu tän kampanjaa ja sitä kuinka hiton mahtava se on!:D
 
Vastaus: Halo 4

Voi Jeesus Kristus. Pelasin juuri Halo 4 MCC:n avustuksella lävitse. Kerettiläisenä toisinajattelijana kehtaan väittää, että kampanja on parempi kuin Halo 3:ssa. Tykkään. Miksei missään ole hehkutettu tän kampanjaa ja sitä kuinka hiton mahtava se on!:D

Tykkäsitkö siis pelattavuudesta, vai tarinasta, vaiko molemmista? Halo 4:n kampanja taitaa olla aika ristiriitainen tapaus Halo-fanien keskuudessa. Mielestäni kampanjan pelattavuuspuoli oli hyvä lukuunottamatta Promethean-vihollisia ja osaa kentistä. Halo 3 vie kuitenkin voiton paremman kenttä- ja skenaariosuunnittelun takia. Tarina oli Ok, mutta omaan makuuni liian melodramaattinen ja en tykkää myöskään siitä että Forerunnerit "herätettiin henkiin". On se huomattavasti parempi kuin Halo 5, mutta sijoittaisi sen vasta alkuperäisen trilogian perään ja samalle tasolle Reachin kanssa kokonaisuutena.

MCC-ketjussa saattaa olla tuoreempaa keskustelua aiheesta.
 
Vastaus: Halo 4

Tykkäsin itse asiassa molemmista. Pelattavuus oli sutjakkaa ja itse tarina oli todella paljon mieleeni. Mielestäni tuo melodramaattisuus minkä mainitsit (ja mistä tykkään yleisestikin _paljon_) sopi tähän elämää isompaan juonikuvioon. Didact oli voittamaton pahis, jonka päämäärät avautuivat vasta terminaalien kautta kunnolla, vaikka itseltäni puolet terminaaleista jäikin avaamatta. Prometheaneista en välittänyt suuntaan tai toiseen mitä vihollisiin tuli, mitä nyt olivat mielestäni kivan näköisiä. Ainoat jota inhosin olivat ne lentohärpäkkeet jotka teki suojia ja henkiinherättämisiä. Mutta kokonaisuudessaan yksinpelikampanjalle antaisin vahvasti 8.5/10. Moninpeliä en harrasta yhtään, joten siitä ei voi sanoa mitään.
 
Vastaus: Halo 4

Kyllähän 343 on onnistunut lähes "mahdottomassa" tehtävässä, eli H4 ja 5 uudistavat riittävästi vanhaan trilogiaan nähden, säilyttäen kuitenkin sen mikä Halosta teki Halon. Siitä on nostettava isosti hattua, vaikka aina pikkujutuista voisi valittaa.
 
Ylös Bottom