Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Hattrick

TheMeanMachines meni ja päihitti mut jälleen. Aika lupaavasti se alkokin, 9 minuuttia ja 1-0 häviöllä ja punanen kortti.

Vielä mainittakoon että Butcher boys, joka pudotti mut Suomen cupista voitti sitten koko homman! :)
 
Olipa uskomattoman heikkotasoinen semifinaali! mutta Huiske kiittää ja kumartaa ja jatkaa kohti finaalia! :D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan el Matador
TheMeanMachines meni ja päihitti mut jälleen. Aika lupaavasti se alkokin, 9 minuuttia ja 1-0 häviöllä ja punanen kortti.

Vielä mainittakoon että Butcher boys, joka pudotti mut Suomen cupista voitti sitten koko homman! :)

Mutta finaali on kaksi osainen! Kai?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Sheg
Mies meni näköjään Inter Sthlm:n joukkueeseen Allsvenskaniin, melkoinen harppaus Suomen kutosesta. :D

Oli kaveri vähän ihmeissään kun kerroin siitä hänelle, mutta sitten selitin mistä on kyse :D.

Nyt on Vuorentaustalla massiivinen keskikentän vahvistusurakka käynnissä. Eilen ostin Puolasta 24v erinomaisen pelinrakentajan erinomaisella kestävyydellä mielestäni aika halvalla, 273k maksoi. Toinen melkein samanlainen mutta hyökkäävämpi pitäisi vielä ostaa ennen ensi kautta ja uusi junnu reeniin myös.

edit: Löysin tänään täydellisen pelaajan ja juuri kun olin tekemässä tarjousta minuutti ennen määräaikaa HT kaatui (yllätys, yllätys). Joku sai halvan pelaajan, onnea hänelle.

edit2: Noniin, nyt löytyi toinenkin erinomainen pelinrakentaja, tosin kestävyydestä piti vähän tinkiä. Onneksi kestävyys nousee nopeasti. Toivottavasti joukkue on nyt valmis vitoseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Millaisia junnuja muilla tuli näin loppu kaudesta?

Itselläni,
Julius Huttunen (25771441)
19 vuotias, kelvollinen kunto, terve
Hän on ilkeä tyyppi, joka on tempperamenttinen ja suoraselkäinen.
Hänen kokemuksensa on tuhoisa ja hän on välttävä johtaja.


Erikoisuus: Pääpeli

Kansallisuus: Suomi
Arvo: 41 000 Euro
Palkka: 720 Euro/viikko
Omistaja: FC Noppajalat
Varoitukset: 0


Kestävyys: kehno Maalivahti: tuhoisa
Pelinrakennus: välttävä Syöttäminen: kehno
Laituri: välttävä Puolustus: välttävä
Maalinteko: heikko Erikoistilanteet: heikko

Kai tosta voi yrittää laituria treenata, vaikka onkin 19-v. Muistan kuitenkin lukeneeni, ettei viimeisenä lauantaina nostettu pelaaja täytä vuosia kausien vaihteessa, vai miten on?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan LASCAR
Millaisia junnuja muilla tuli näin loppu kaudesta?


Surkealla roskalla mentiin läpi koko kauden, ei mitään myyntikelpoista. Tänään päätin nostaa maalivahdin, tuhoisahan sieltä tuli. Hyvä nuorisojoukkue ollut monta monta viikkoa...
 
Huiskeen kannattajille ei ollut paras mahdollinen ystävänpäivä, tämä päivä muistettakoon heidän joukoissaan mustana valentiinona. :( Toistaiseksi Huiske pelasi viimeisen ottelunsa nelos-divarissa, mutta joukkueessa on aistittavissa vahva yhtenäisyyden tunne, jokainen haluaa vielä nostaa tämän joukkueen ansaitsemalleen tasolle!
Vaikkakin huhuja ollaan kuultu viitosenkin kovasta tasosta, niin asumaan sinne ei aiota jäädä!
 
Ikävä homma. Itselläni aika päinvastainen tilanne. 9-1 voitolla 64 parhaan vitosdivarijengin joukkoon ja ensi kauden sarja on todennäköisesti IV.63. Tasaisen pahalta näyttää, muttei todellakaan liian. Suoraa pysymistä lähdetään hakemaan.
 
Minä siirryn v.50 sarjaan. Neljäs sija on täysin mahdollinen, ehkä jopa kolmas sija. Tärkeintä kuitenkin on, että saa alkaa pelaamaan ihan kunnolla ja että on vähän jännitystä. Tällä kaudella voitin kaikki liigapelit, mikä kyllä piti katsomon täynnä, mutta vähän tylsää se oli. Eilen tuli muuten ekaa kertaa keskikentän arvosanaksi välttävä ilman keskustaa tukevaa laituria, tiistaina sitten kokeillaan kunnolla keskikentän voimaa :rolleyes:
 
Itsellä ensimmäisen HT-kauden saldoksi oman kutosdivarin ykköspaikka, maalikuninkuus ja karsintamatsi vitoseen.
Paljon kyllä olisi tullut tehtyä alkukaudesta toisin, jos olisi hokannut pientä taustatutkimusta tehdä...hyvä toki näinkin.

T: FC Jyväskylä United manageri (253635)

PS. Koukuttava nettimanagerointi HT on kyllä ja ihan tämän threadin ansiosta koko peli tuli ylipäätään henkkoht tietooni...sain Yargonkin pelaamaan jokin aika sitten ja nyt sekin mies on ihan pähkinöinä pelailemassa. ;)
 
Viidenneksi jäätiin omassa lohkossa. Onneksi piccasin viimeisen pelin niin pääsen hyvällä joukkuehengellä bottijoukkuetta vastaan. Eiköhän siitä pitäisi voitto ottaa. :)

Olin muuten suomen toiseksi paras viidenneksi sijoittunut vitosdivarilainen pisteiden mukaan. Tasaista siis oli meidän lohkossa.
 
Täällä tapahtui kauden päätteeksi melkoinen järkytys kun Karjalan Kurjat menetti viimeisellä 15 minuutilla karsintaottelunsa 3-1 tilanteesta... eli noilla minuuteilla vastustaja onnistui pistämään kolme maalia.

Kokonaisuutena tosin meni kausi hyvin. Otin joukkeen johtooni vasta puolessa välissä ja voitimme joka ikisen sarjaottelun tuota viimeistä lukuunottamatta. Tästä on hyvä lähteä seuraavalle kaudelle...
 
Joo neloseen mennään puhtaalla pelillä. Kyllä vähän tylsäks kävi, mutta onneks toi IV.23, joka luultavasti on mun tuleva lohko, näyttää aika mielenkiintoselta ja tasaselta. Jännittävä kausi tulossa, saas nähä miten tuolla selviydytään.
Ja jenssodelle tsemppiä ens kaudelle, eiköhän se oo nousu takas neloseen seuraavan kuden päätteeks. :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Yargo
Täällä tapahtui kauden päätteeksi melkoinen järkytys kun Karjalan Kurjat menetti viimeisellä 15 minuutilla karsintaottelunsa 3-1 tilanteesta... eli noilla minuuteilla vastustaja onnistui pistämään kolme maalia.

Ohhoh! mutta onpahan lohduttavaa huomata että Hattrick potkii muillakin päähän! :rolleyes:
ja onhan mulla vielä tuo cup-kannu haettavana kotio! :cool:
 
Päätinkin olla ostamatta mahtavaa puolustajaa, niillä rahoilla hankin erinomaisen pelinrakentajan ja erinomaisen puolustajan, näillä pitäisi pärjätä mainiosti alati kovenemassa v.107:ssa! Molempien deadline on huomenna. Ennustan ensi kaudesta menestyksekästä myös sarjapelien kuin junnulotonkin puolesta.
 
Vitosessa pysytään, ellei ihmeitä käy. Vastaan tulee karsinnoissa kutosen voittanut joukkue, joka sai joukkueen Hattrickiin 12.2.2004. Tähtiäkin tuo joukkue sai ainoassa pelissään 12.
 
Onnittelut the Mean Machinesille!!! konsoli-cupin kannu ansaittuun paikkaan! eipä tämän kauden esityksillä meikäläisen joukkueesta ollut lainkaan vastusta... :(
ehkäpä sitten ensi kaudella...

Ehkäpä saankin parannusta tuohon joukkueeni ala-arvoisiin esityksiin(varsinkin pelaajien arvoon nähden tähtimäärät merkillisen alhaisia) kun nyt tuli hankittua 81.000 eurolla clowni joukkueeseen. Onko jollakulla kokemuksia moisista? ja mitä mieltä tuosta hinnasta? oliko ylihintainen?
 
Tuohon hintaanhan ne aina menevät. Itse en ole vielä viitsinyt investoida muuta kuin semi-clowniin, kun aidonkin merkitys on kuulma varsin vähäinen.

Ja onnittelut taas Mean Machinesille!
 
Ylös Bottom