Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Haze

Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Omituista että Haze kehtaa tarjoilla PS2 tasoista törkyä.
Mää haluun sun PS2:n, jos se pyörittää tuollaisia pelejä.

Ensinnäkään Free Radicals ei ole ikinä brassaillut turhan paljon grafiikoilla. Timesplitterseissä, jotka ovat muuten PS2-sukupolven parhaita moninpelejä, oli ihan kiva tyyli, mutta teknisesti ne olivat melko kökköjä. Haze on selkeä parannus siitä. Kyllä tuota kehtaa jo katsella PS3-pelinä, vaikkei Killzonen tasolle ylläkään.

Toisekseen Hazea ei kannata pelata yksin. Moninpeli ja erityisesti coop-pelimuoto on tämän pelin SE juttu.

Hyvinhän tuo tuntuisi toimivan, pysyttelee edelleen mun ostoslistalla mahdollisesti ainoana FPS-pelinä, jonka ostan tänä vuonna (saa nähdä riittääkö rahat Resistance 2:een kaiken maailman Little Big Planettien ja muiden syksyn julkaisujen jälkeen, Killzone 2:kin lykättiin ensi vuoteen).
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Hyvä pelattavuus onkin sitten ainoa positiivinen asia mikä jäi mieleen demosta.. CoOp:na jaksoi jopa pari kertaa läpäistä, mutta kun homma on kokonaisuudessaan niin keskinkertaista menoa niin vaikea tästä on innostua.
Ääninäyttely tuntui aivan järkyttävältä kun pelaillut GTA:ta, " Can you.... can you see me ? "
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Demon perusteella aika keskiverto peli. Aseet oli tuhnuja, ääninayttelu kuraa ja Nectar ei hämmästyttanyt. Alelaarista voisi ehkä ostaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Pelattavuus tuntuu niin mahtavalta ja sulavalta, että multiplayerin odotus on aivan katossa. Toivottavasti tästä tulee suosittu klaanipeli. Ja toivottavasti kontrollien säätöihin lisätään tähtäysnopeuden säätö.
Samaa kummastelin itsekin kunnes muistin, että GTA:n takia olin ottanut ruksin pois 720p:n kohdalta. :D
Siis demo on oikeasti alle 640p-resolla varustettu. Ei siihen 720p-ruksit auta.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Ei voi kyllä muuta sanoa kuin, että "I told you so" ;)

Odottiko joku Free Radicalilta hyvää yksinpeliä? Split-screen on tämän pelin juttu jos sen joku joskus kaveripiiristä hankkii.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Niinpä, ainoastaan multi on ollut odotuksessa täällä päin. Toivottavasti nämä yleiset negatiiviset kommentit ei vaan pysäytä nettiräiskijöiden kauppaan ryntäämistä :(
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Ihmetyttää vähän ettei sitten saaneet demoon laitettua SplitScreeniä. Kuitenki niin kovasti painotettu tässä niitä kaikkia mahdollisia tapoja pelata kavereiden kanssa, ja sitten saivat demoon laitettua vain sen nettipelin.

Ja vähän turhankin helppo tuo yksin, ja siihen sitten lätkästään pari kaveria mukaan niin sehän on vain kilpajuoksua kavereiden kanssa että kuka kerkeää tappamaan vihun..
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Vaikeusasteesta on hyvä puhua, kun pelataan pelin varmaan ensimmäistä kenttää :rolleyes::mad:
Muutenkin edelleen asia minkä melkein kaikki unohtaa melkein aina... Nämä on vain demoja. Splitscreeniä ei olla ehkä saatu pyörimään ja ehkä resotkaan ei ole noin alhaiset koko versiossa.

Päivän sana: Demo
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Demohan tuo vasta oli, mutta pari asiaa häiritsi:

1) Hahmo tuntui juuttuvan turhan usein maastossa lojuviin esineisiin. Niistä ei päässyt hyppäämälläkään yli, vaan piti vaan kiertää se este. Jälleen kerran meillä on pelissä supersotilas, jolle vyötärön korkuinen este on ylittämätön.

2) Tiheän maaston (tai oikeastaan hyvin tiukasti rajatun putkipelikentän) takia välillä oli hankala löytää eteenpäin.

Aika keskinkertaiselta vaikutti ja 1024*576-resokin on vain n. neljäsosa 1080p:stä. Liekö 1080p koskaan oikeasti ollut Free Radicalin tavoite, mutta kyllä nuo sub-HD-pelit ovat omalla tavallaan surkuhupaisia. Myönnettäköön, että jos en olisi tiennyt, en olisi juurikaan asiaa edes huomannut.

Vertailut Crysisin graffoihin ovat aika noloja, koska ympäristö oli loppujen lopuksi todella staattinen. Puista hieman kaarnaa irtosi, kun niihin ammuskeli, mutta siihen se oikeastaan jäi.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Toisaalta vähän vastapainona kritiikin esittäjille voisin todeta, että kovin moni fps tässä genressä ei ole vielä tarjonnut yhtä sulavaa ja muutenkin "smoothia" pelattavuutta kuin tämä. Lähinnä tulee mieleen vain Cod4 ja Resistance.

Tällä jo joku oli laittamassa samaan kastiin Timeshiftin kanssa ja siihen ei voi kyllä sanoa kuin että aika hakoteillä ollaan sen kommentin kanssa.

Graafisestihan tuo on kovin keskinkertainen, mutta täysin riittävä. Paljon muuta pelistä nyt ei toki vielä osaa sanoa ensimmäisen kentän perusteella.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

että kovin moni fps tässä genressä ei ole vielä tarjonnut yhtä sulavaa ja muutenkin "smoothia" pelattavuutta kuin tämä. Lähinnä tulee mieleen vain Cod4 ja Resistance.

Jep, pelin kontrollit ovat ihan helvetin hyvät, Free Radical osaa hommansa. Ja Hazen kontrollit ovat vielä niin hyvät, ettei autoaimia tarvitse lainkaan. Toivottavasti vaan lopullisessa pelissä saa säätää tähtäimen kääntyvyysnopeutta. Sanoisin, että tällä pelillä on hyvät mahikset päästä ensimmäisenä konsoliräiskintänä tasoihin Socomin kanssa ohjauksen sulavuudessa, jos tähtäintä pystyy säätämään varsinaisessa pelissä.

Nettipeliltä odotan kyllä aika paljon. Mielenkiintosta päästä näkemään miten eri puolet on tasapainotettu nectarin vuoksi..
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Joo, ei tämä nyt huonokaan ollut.. kontrollit tosiaan oli jees ja pelattavuus hyvä. Yksin peli splittinä on varmaa hauskaa ja itse onlinemättöä kans odotan innolla.. Tämä peli on tulossa jo sen mahtavan gamestop tarjouksen myötä niin pitäähän tämä katsastaa.. jos ei ole hyvä niin äkkiäkös tämän vaihtaa muuhun. :)
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Nyt on demo tullut pelattua kolme kertaa. Edelleen olen sitä mieltä, että ihan kelpo peli kyseessä. Ei edes kannata ruveta vertailemaan tätä Killzoneen tai johonkin "megaluokan" räiskintään. Mutta jos haluaa toimivaa perusräiskintää niin Haze kyllä tarjoaa hyvää viihdettä, ainakin demon perusteella. Jos nyt jotain huonoa haluaa sanoa niin viholliset kuolevat vähän tylsän näköisesti. Ne ikään kuin valahtaa maahan kun niitä ampuu.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Saa nähdä miltä kuolemat näyttävät rebelien silmin. Kai verta jne. lentää?

Itse sanoisin edelleen, että tällä on potentiaalia olla loistava peli etenkin netissä. Teknisesti peli on ainakin tarpeeksi kykenevä kontrolleiltaan ja framerateltaan ollakseen sitä. Riippuu vaan niin paljon siitä, miten tuo on kokonaisuudessaan hoidettu tuo nectar ja sen vaikutus pelin tasapainoon eri puolilla pelatessa + tietysti kenttäsuunnittelu on tärkeää. Ja tietty nettikoodi vielä.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Free Radical ei pettänyt vieläkään, toimiva FPS-tekelehän tämä on.
varaukseni säilyy, onhan tässä ainesta vaikka muille jakaa.

kontrollit toimii ja nectar-hulluus on suorastaan mukavaa.
no, jos jotain negatiivista, niin pistooli on todella munaton, jopa rebel-puolella.

älkää hyvät herrat aina täysin hypettykö, niin ei tule pettymyksiä :p
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Jos nyt jotain huonoa haluaa sanoa niin viholliset kuolevat vähän tylsän näköisesti. Ne ikään kuin valahtaa maahan kun niitä ampuu.
Tästähän on ollu juttua että nectarin takia toisten kuolemat eivät näytä miltään vaan porukka vaa mätkähtää maahan. MUTTA kun tulee näitä nectarin aiheuttamia sivuvaikutuksia ym niin esim näkymä menee mustavalkoiseksi ja hahmojen kuolemat ovat karmeaa katseltavaa. Porukka huutaa tuskissaan jne jne. Mutta saa nähdä sit itse pelissä mite se on toteutettu. Olihan demossakin väläys kun tuli hetki jossa pelaaja kuuli huutoja.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

kaverin kanssa split screeninä pelattu demo nyt läpi. Todella turhalta tuhnuilulta tuntui koko roska, eikä oikeastaan erottunut millään tavalla muista sadoista fps-peleistä mitä nykyään tulee joka toinen viikko ulos markkinoille. Ainoa vähänkään kiinnostava asia oli Nectarin vaikutus jäpiköiden maailmantajuun - ruumiit katoavat jne.

Ei tästä kyllä mitenkään näe itsensä maksavan yli 20e.
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

Tästähän on ollu juttua että nectarin takia toisten kuolemat eivät näytä miltään vaan porukka vaa mätkähtää maahan. MUTTA kun tulee näitä nectarin aiheuttamia sivuvaikutuksia ym niin esim näkymä menee mustavalkoiseksi ja hahmojen kuolemat ovat karmeaa katseltavaa. Porukka huutaa tuskissaan jne jne. Mutta saa nähdä sit itse pelissä mite se on toteutettu. Olihan demossakin väläys kun tuli hetki jossa pelaaja kuuli huutoja.

Ok, no se selittääkin paljon.

Mitä hyviä räiskintöjä on mukamas ps3:lle? Muuta kuin julkaisupeli Resistance sekä COD4?
Onhan tämä nyt paljon parempi kuin ne muutamat räpellykset, mutta niitä ei edes lasketa.
No joo, makuasioitahan nämä on...
 
Vastaus: Haze [PS3 Hype]

-Munattomat aseet
-karun näköinen
-tylsältä kuulostava juoni joka on nähnyt samantapaisena miljoona kertaa, pelaaja ryhtyy taistelemaan työnantajaansa vastaan ja tuhoo koko firman yksin.

Tuskin tätä co-op tai moninpeli pelastaa kun yksipelinä tuskin kiinnostaa pelata ja moninpelissä on käytössä nuo samat munattomat pyssyt ja pari erikoiskikkaa mantel sotilaat käyttävät nectaria joka valaisee pahikset ja kapinalliset voivat leikkiä kuollutta tai saada soltut sekoamaan nectar yliannostuksesta jolloin ovat helppo saalis. Moninpelit taitavat olla sitä samaa vanhaa deathmatch,CTF, jne.

Kova hypetys ollut pelistä ja myöhästynyt, tuloksena tälläin hajuton ja mauton peli. Taitaa ilmestyä nopeasti XBOX360 jotta saataisiin edes osa rahoista takaisin.
 
Ylös Bottom