Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Homefront

Vastaus: Homefront [PS3]

Ilmeisesti tää pätsi on tullut jongun tahon virheen takia liian aikaisin jakoon tai jotain sen suuntaista. Tai sitten kaikki on mennyt muuten vaan vituiksi.

Homefrontin kotisivuilla ainoa tieto on että pätsi on lähetetty Sonylle tarkastettavaksi.
Kaikki kolme twitter tiliä ovat olleet hiljaa ja mitään ei ole kommentoitu.
(@Caos_chefs, @THQChris ja @Homefrontgame)

Mystistä??? Muttei niin yllättävää....

Tilanne on siis edelleen se että mikään muu kuin skirmish ei toimi. Servuihin ei saa ollenkaan yhteyttä. Skirmish toimii kun se pyörii pelaajien houstaamana.


Edit: JVaara on tossa ylempänä näköjään ratkaissu ongelman!


edit2: http://www.homefront-game.com/forums/topic/15726
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Homefront [PS3]

Nyt on virallisesti julkaistu 1.03 patch

Homefront | Playstation 3 Game Update Released in Europe

Toimii ja peleihin pääsee. Muusta ei vielä näin parin tunnin kokeilulla osaa sanoa. Ei ainakaan kaatunut kertaakaan tuon parin tunnin aikana.

Ainoa ihmetyksen aihe on se että miksi patchi julkaistiin vain Euroopassa ja Australiassa??? Pohjois-amerikka ja Aasia jäivät vielä nuolemaan näppejään...
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Eikös noissa virallisissa ilmoituksissa yleensä ruukata listata ne asiat jotka on "korjattu"? Olis mielenkiintoisempaa pelailla ja "tarkkailla" samalla et mitä on fiksattu ja ei. :rolleyes:

e: olihan siinä pariin lauseeseen tungettukin tuo jo, odotin jotain massiivisempaa listausta, kun onhan tästä jo nelisen viikkoa tai ylikin kun retaili oli ulkona..
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Noniin nyt toimii peli loistavasti. On kyllä hyvä peli ja täytyy toivoa että mahdollisimman moni löytää pelin pariin nyt kun se on korjattu. Osa ehti jo luovuttamaan....

Tässä on kaikki ainekset vuoden yllättäjäksi.
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Tuntuu peli vähän paremmin toimivan, mutta nyt sitten jumahti ensimmäisen kerran. Jotain 4h kerenny patchin jälkeen pelaa tuota yhteensä, nyt tosin ensimmäinen jumi. ja party hommaa en oo kerenny vielä ku kahen matsin ajan kokeilla mutta ilmeisesti pääsee samalle puolelle kaverin kanssa. Mikit rätisee ja katkoo edelleen. Lupaava peli mutta seuraavaa patchiä jo ootan että nuo mikit sais korjauksen, nyt vähän hankala pelailla kavereiden kanssa.

Mutta silleen mukavampi homma että paremmin sujuu yksin ku pelaa. En oo vielä heittäny kervestä kaivoon tämän kanssa. Toivon parasta ja sitä ootellessa pelailen hyvää mutta pikku ongelmista kärsivää Homefronttia!
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Joo eli olisin kiinnostunut ks. pelistä. Nyt haluaisin muiden mielipiteitä tästä arvostelujen lisäksi.
Tiedän jo varmasti että hyvää yksinpeliä on turha odottaa. Kertokaa kaikki omat mielipiteenne tästä pelistä.
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Paras myöhään kuin ei silloinkaan. Myös PS3-version arvostelu nyt maailmalla.
 
Vastaus: Homefront [PS3]

No nyt on peli ostettu ja pelailtu kamppanja. Moninpelissä n. 30 levelinen. Jäi vain ihmetyttämään miten tuon downloadable content shotgunin saa?
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Se tulee ostettavaksi storeen jossain vaiheessa. Boxille se tuli ilmeisesti nyt seitsemäs päivä.

Lisäksi mappeja on tulossa ostettavaksi pari lisää. Voi olla että Pleikalle tulee kolmekin mappia, muistaakseni Boxilla oli yksi extra-mappi julkaisussa.

LÄHDE
 
Vastaus: Homefront [PS3]

No jopas sattui, juuri kun kiinnostus tätäkin kohtaan heräsi muutama päivä sitten. :rolleyes:
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Kaksi puolen tunnin sessiota nyt tuota demoa pelannut, joista molemmat päättyi koko slimin jäätymiseen. Paketti on ihan ok ja melkoisen vaikealta tuntuu, ainakin näin aluksi. Huitelin koko ajan siellä listojen häntäpäässä. Lukuunottamatta tuota viimeistä kierrosta, jossa oikeasti sain hyvin streakin päälle, kunnes peli jumiutui :eek:. Ampumiseen pitää todella keskittyä, etenkin pidemmälle matkalle täytyy ampua kertalaukauksia, että on edes jotain toivoa osumiseen. Myös suojauksen merkitys korostuu, ensimmäinen kierros meni cod-tyylisesti aukealla juoksennellen, mikä näkyi tilastoissa.

Meni kyllä muutama kierros ihan pelkästään silmien totutteluun, noin rosoista grafiikkaa en ole vähään aikaan nähnyt ps3-peleissä. Äänet on ihan munakkaat, siitä plussaa. Mutta en kyllä tiedä olisiko tästä bf3:n lämppäriä mulle... Joku uusi fps ton killzonen rinnalle pitäisi saada, muuten tulee tuskainen odotus. Tämän laitan kuitenkin harkintaan. :)
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Ei tää ny ihan niin susi ollu mitä kuvittelin tästä, mut ei silti houkuttanu kyl ostamaankaan. Vähä kontrolleja sai hakee ku bäfään tottunu, mut silti jollain ihmeen kaupalla pisteitä oli aina kiitettävästi. Ajoneuvot tuntu olevan erittäin hyvin balanssis, mitä en olis ikinä uskonu tältä peliltä ja emp naatit teki vehkeiden tuhoamisesta ehkä liiankin helppoa. Tulikin sit aina säästettyä kopteriin, ku tuntu sillä saavan edes jotain aikaseks. Aseet myös potki ihan hyvin, paitsi acr tuntu jotenki erikoiselta, ku sillä osu helpommin kauas ku piti vaan liipasimen pohjas. Matsit oli omaan makuun ihan liian nopeita, ei oikeen kerenny kunnolla pääseen vauhtiin kun se jo loppu. Kaatumista ei onneks esiintyny, mut välillä tuli jotain ihme jumeja.
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Patchia pukkaa...

Ability Pack:

- Ice Cold: Invisible on thermal views and airstrike sensors

- Situational Awareness: Enemy name appears when shot

- EMP Tactician: Deal more damage vs EMP’d vehicles

- Short Fuse: Reduced cook time on frag grenades

- Bomb Suit: Take less damage from explosives



Improvements to:

- Crashes

- Rank Resets

- Online stability

- Rendering optimizations & improvements

- Online connectivity

Homefront | PlayStation 3 Update Now Available
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Kauas tätä demoa pystyy pelata?

Edit: Enkä tajuu miks en pysty valtaa noit kohtia. Enkä myöskään miks suurimmaks osaks noi vihut on ku ei näkiskää mua? Kävelen vaa niitten eteen ja puukotan ni tuli killstreak 13...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Homefront [PS3]

Muistaakseni levelille 10 voi demoa tahkota. Peli on niin buginen, että en ihmettele yhtään vaikka vihut ei sua näkisikään :) Bugilistaan kuuluu myös ettei pääse pelaamaan, voit puukottaa toiselta puolelta kenttää vastustajan sekä pelin alussa sinulla ei ole aseita, mutta komea zombikäsi tussarin tilalla. On kyllä melkoinen pettymys sen hypetyksen jälkeen ollut tämä levy.. Pitää nyt vielä pari kuukautta kärvistellä ennen kuin bäfä julkaistaan.
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Muistaakseni levelille 10 voi demoa tahkota. Peli on niin buginen, että en ihmettele yhtään vaikka vihut ei sua näkisikään :) Bugilistaan kuuluu myös ettei pääse pelaamaan, voit puukottaa toiselta puolelta kenttää vastustajan sekä pelin alussa sinulla ei ole aseita, mutta komea zombikäsi tussarin tilalla. On kyllä melkoinen pettymys sen hypetyksen jälkeen ollut tämä levy.. Pitää nyt vielä pari kuukautta kärvistellä ennen kuin bäfä julkaistaan.

En tiedä kuinka pitkään demoa voi pelata joten siihen en ota kantaa. Kaiken muun tästä viestistä sitten kumoankin.

Homefrontin suurimmat ongelmat alussa oli matchmakingin toimimattomuus ja kaatuilu mitä erillaisimmissa tilanteissa. Näistä on päästy eroon niin etteivät ne enää pelaamista haittaa. Niistä ei ole vaivaa enää sen enempää kuin muissakaan peleissä. Esim. BFBC2:n matchmaking on paljon paskempi kuin HF:n

Yhtään zombikättä en ole nähnyt, kertaakaan ei ole aseettomana tarttenut aloittaa vaikka peliä olen pelannut sen verran että ennen PSN:n kaatumista olin jo max.levelillä, siihen saa jo aika kasan tunteja mahtumaan.

Pelin statsit ei toimi vieläkään muttei se ainakaan minua haittaa ollenkaan.

HF on todellakin kokeilemisen arvoinen peli. Pelissä on yksi ominaisuus jota muissa peleissä ei ole, tasapaino. Kaikki aseet ja ajoneuvot on tasapainossa, mikään ei ole ylivoimainen ase muihin nähden. Mikään ajoneuvo ei ole ylivoimainen, kaiken saa helposti rikki jos vain viitsii.

@FINDarkside A,B ja C kohdat vallataan samanlailla kuin conkassa Bäfässä. Menet merkin lähelle ja sen valtaaminen alkaa. Mitä enemmän pelaajia merkillä on sitä nopeemmin sen saa vallattua. Jos olet yksin merkillä ja se ei ala latautua on merkillä todennäköisesti vihu jossain jemmassa.

Peli on todellakin ostamisen arvoinen edelleen...
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Senkun kumoilet, mutta asia nyt vain on niin kuin kirjoitin. Hankin pelin julkkariviikolla, joten tämän kanssa on aikaa tullut vietettyä.

Ao. tapahtumat ovat käyneet PSN kaatumisen, uusimpien patchien asennusten ja uusimman map backin asennuksen jälkeen.

-Pahimmillaan olen odotellut aulassa(GC) yksinäni +30 min, että pelaajia tulee tarpeeksi starttiin. Ei tullut, joten leave match ja uudestaan. Tämän toistat muutaman kerran, niin pääset peliin. Ja aivan sama mihin kellonaikaan olet pelaamassa.

- Zombikättä pidin myös urbaanina legendana, mutta tuossa yksi ilta pelaillessa sen kanssa sitten lähdettiin Angel Islandia valloittamaan.

- Lagi esim. eilen illalla aivan jäätävä. Avokkikin ihmetteli vieressä, että miten tuollaista voi pelata. Kun juoksit, niin yht´äkkiä oltiin teleportauduttu sillan päästä toiseen.. yritä siinä sitten.

- Farm-kentässä yksi mulkku tappoi minut ja muutaman muun varmaan +10 kertaa putkeen puukolla toiselta puolelta kenttää. Tämä on bugi jonka THQ on myöntänyt olevan, mutta ei viitsi asialle tehdä mitään.

En sanonut, että peli on surkea. Sanoin, että se on pettymys. Parilla fixillä tästä saisi aivan loistavan pelin, mutta kehittäjää ei kiinnosta tehdä asialle mitään. Käy lukaisemassa hoemfrontin sivuilla foorumia, niin ymmärrät kuinka tuskastunutta jengiä tämän parissa on.

Niin, ja tuosta tasapainoisuudesta olen sun kanssa samaa mieltä. Silloin kun kaikki toimii, niin pelinautinto on aivan mahtava.
 
Vastaus: Homefront [PS3]

Voi sua... Kyllä se on bugi. Meen semmoselle lipulle eikä siihen näyttöön tuu sitä valtaus juttuu. Näkyy vaan se pikkupallura mikä näkyy kaukaakin. Ja sitte kun oma tulee niin siitä pikkupallurast näkee et se alkaa valtautuu. Ja se saa pisteet koska enhän mä sitä yhtäään vallottanu. Siinä niin hyppelehdin lipulla kun oon tarkastanu pari kertaa ettei siel oo ketää.
Ja samalla kerralla olin näkymätön tai jotaki... Kun ei kukaan ampunu mua ja juoksi vaan ohi jos en kerenny ampuu niitä.
 
Ylös Bottom