Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Horizon Forbidden West

Tosiaan ton Spider-Man remasteroinin saa vaan ton ultimate editionin mukana eikä sitä tule myyntiin erikseen?


Taitaa olla ihan suoraan last gen to next gen siirtymä
Näin itsekkin ymmärtänyt taaksepäin sopivuudella toimii ja paranneltu versio myyntiin erikseen koska Spiderman ei saa ilman miles morales dlc
 
Odotukset ovat korkealla joten toivottavasti pitää kutinsa:

Tälläisistä näyttelijöiden omista hypepuheista ei liikaa kannata innostua, mutta kyllähän sen jo kaikki tietää, että kun peli julkaistaan tänä vuonna niin taas loksahtaa ihmisillä suut auki siitä minkälaista jälkeä Guerrilla on Decimalla saanutkaan aikaan. Ja mikä parasta tuota graafista loistoa ei saavuteta pelattavuuden kustannuksella vaan dinorobotteja vastaan taistelu on pirun hauskaa ja dynaamista.
 
Olisi kyllä itselle iso yllätys, jos Forbidden West tulisi tänä vuonna ulos, vaikka Sony alunperin näin on kaavaillut tai ainakin mainostanut.
Juu, saas nähdä koska julkaistaan. Ratchet & Clank tulee kesällä, niin ehkä tämä on loppuvuoden peli ja sitten pitäisi se uusi God of War tulla myös tämän vuoden aikana.

Jos God of War: Ragnarok ja Horizon: Forbidden West tosiaan tulee tänä vuonna, niin on kyllä herkkua luvassa :)
 
Peli antaa pelaajien kokea ruohon aivan uudella tavalla, voit tuntea sen käsissäsi kun pelaat.

Pikkuhiljaa Dualsensen ominaisuuksia aletaan hyödyntämään tavalla joka tekee siitä täysin ylivertaisen ohjaimen.

 
Ruohotuntemusten sijaan ottaisin mieluummin 60fps-laastarin edelliseen peliin. Jostain syystä peli jäi kesken, vaikka paikoitellen siitä pidinkin.
 
Ruohotuntemusten sijaan ottaisin mieluummin 60fps-laastarin edelliseen peliin. Jostain syystä peli jäi kesken, vaikka paikoitellen siitä pidinkin.
Sama kävi itselläkin. Sormet ristiin, että 60fps tieto ykkösosalle tulis tämän yhteydessä

Ooh beibi torstaina mennään:


Tämä on tooodella kova uutinen, toivottavasti saataisiin jo syksyllä eikä vasta marras-joulukuu akselilla
 
Miksi noiden pitää hölistä noin helvetisti taistellessa ja muutenkin? Ärsyttävää.

Mutta näyttäähän tuo nyt aivan mielettömän hienolta.
 
Aivan varmasti löytyy 60fps tila, ei semmoista voi yksinkertaisesti jättää enää pois. Peli näyttää hyvältä mutta itseä häiritsee tuo skriptattu kiipeily, tuo oli mielestäni ensimmäisen osan yksi isommista vioista, ois paljon parempi jos sais itse valita kiipeilykohteensa ja reittinsä, nyt mennään oikeastaan raiteilla.
 
Toivottavasti edelleen 2021 julkkari pitää paikkaansa. On kyllä hienosti viety kaikkia pelimekaniikkoja eteenpäin. Varsinkin tuo liikkumisen nopeuttaminen ja monipuolistaminen on mieleeni! Combot ja muut näytti myös hienolta. Tulis jo!
 
Upealtahan tuo näyttää kaikin puolin ja mukavasti ovat löytäneet parannuksia asioihin jotka ensimmäisessä pelissä olivat puutteellisia (melee pisti ensimmäisenä silmään).

Monihan varmaankin toivoo, että tässä jatko-osassa pystyisi lentämään, mutta itselleni riittää vallan hyvin tuo glider. Mielestäni paljon mielekkäämpää kiivetä johonkin korkealle ja sieltä leijailla alaspäin, kun vain kutsua robottikotka paikalle ja lentää tällä mutkatta paikasta toiseen. Tuossa kohtaa katoaa mielestäni hieman se seikkailun ja tutkimisen tuntu.

Olen myös varma, että peliin 60fps mode saadaan. Ei taidettu Ratchetiin tai Miles Moralesiinkaan tuota heti julkistaa vaan se info tuli vasta myöhemmin.
 
Ylös Bottom