Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Iloiset tapahtumat yms.

Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

:D

Hämeen alueuutisissa vierailin. Trap-ammuntaa.

Jaa, no jo luulin, että Kävit Hameen uutisissa tääl Lahdessa :p
itse olin tyttären uimakoulua katsomassa maauimalassa ja ku pois tultii ni oltii koko perhe et wtf, miks messukeskuksen parkki paikka ja jäähallin parkkipaikka on täynnä autoja? No kotona selvis, siellähä oli Vanhanen ja kumppanit kilpasilla :eek:
Meinattii eka mennä sinne kattoo, et onkos täällä ny jotkut markkinat vai :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Ei mikään yksittäinen iloinen tapahtuma, vaan pikemminkin pitkäkestoinen "projekti".
Laihdutuskuurin(tai ehkä tämä on omalla kohdalla pikemminkin ollut jonkinasteinen elämäntapamuutos) tulokset alkavat näkyä aikas mukavasti ja tämä jos jokin on iloinen tapahtuma.

Päätös laihduttamisesta tuli tehtyä uutena vuotena 2009 ja silloin vaaka näytti niinkin hurjia lukemia kuin 112 kg. Nyt kesäkuussa 2010 painoa on 87 kg ja verenpaineet ynnä muut laskeneet lähes ihannelukemiin. Niin joo ja pituutta meikäläisellä on 187 cm.

Varsinaisesti ruokavaliota en muuttanut juurikaan. Pienensin vain annoskokoja ja jätin esimerkiksi sokerilitku mehut lähes kokonaan pois. Ja tärkeimpänä rupesin kuntoilemaan. Pääasiallisena liikuntamuotona lenkkeily ja siinä ohessa sitten vähän lihaskuntoa ja kavereiden kanssa kaiken näköisiä pallopelejä jalkapallosta jääkiekkoon. Kunto onkin kasvanut aika kohisten. Tammikuussa 2009 jaksoin juosta ehkä sellaisen 20 minuutin lenkin. Nyt esimerkiksi tänä aamuna tuli juostua noin 18 kilometrin lenkki aikaan tunti ja 42 minuuttia.

Kyllä se vaan nostaa hymyn huulille kun katsoo jotain vanhaa valokuvaa ja vertaa nykyiseen olemukseen... :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Ei mikään yksittäinen iloinen tapahtuma, vaan pikemminkin pitkäkestoinen "projekti".

Onnittelen! Muista kuitenkin pitää itsesi nyt tiukassa kurissa, ettei tule jojoiltua. Totuta kehosi uuteen olomuotoonsa; näin siitä tulee myös luonnollinen.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Onnittelen! Muista kuitenkin pitää itsesi nyt tiukassa kurissa, ettei tule jojoiltua.

Kiitoksia. :)

Kuri kyllä pysyy kun ei ole tarkoitus liikuntaa mihinkään lopettaa. Lenkkeilystä(ja muustakin liikunnasta) on tullut osa arkea ja hyvä niin.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Jiihhaaa! Jaappanista tulee taas parit frendit hieman pidemmälle vierailulle, meikäläisen suht pieneen kaksioon, ainakin näin aluksi:p. Kyseessähän on varsin hyvät ystävät, joiden kanssa ei pitkän välimatkan takia kovin usein tule törmättyä, viimeksi joskus tämän vuoden alkupuolella...
Tarkoitus olisi ainakin Tuska katsastaa, jonka jälkeen kattellaan sitten lisää.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Olipas mukavaa käväistä Pohojammaalla. Parinpäivän putki tuli kiskaistua pohjalaisittan ja eilen oli vielä pienimuotoiset polttaritkin. Vaikka olo ei nyt ole mikään paras(simahdettiin vasta aamu seitsemältä), niin kertakaikkisen hyvä fiilis jäi kun päästiin vähän kavereiden kesken parantamaan tätä maailmaa. Tuon härdellin jälkeen taas muistaa hetken aikaa, että mistä sitä onkaan kotoisin. Kerrassaan hyvä alku kesälle ja muistutus siitä, että kannattaa välillä potkiä itseensä vauhtia ja lähteä moikkaamaan vanhoja kavereita.

Mutta perkules jos tämä krapula ei lähde ennekuin huomenna työt alkaa niin...

...sittempähän kärsin. :cool:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Jaahas, ilmeisesti kaikilla muilla sujui viikonloppu kosteissa merkeissä, paitsi meikäläisellä. :D

Mutta joo, kivasti pistettiin messut pakettiin, viimeisenä päivänä saatiin vähän enemmänkin kauppaa käytyä. Kummasti lähinnä nuo piekkarin vaimentimet tuntuvat vain jokaista kiinnostavan. :rolleyes:
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

No pääsitkös kellekkää sanomaa noista vaimentimista sitä mun neuvoani? :D

Oikeastaan tossa vikana päivänä oikein yritin saada asiakkaiden suusta sellaista kommenttia, mihin olisi voinut vastata tuolla, mutta kun ei! Noh, joku toinen kerta. :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Eilisestä koiranäyttelystä tuli hieman tunnustusta. Pikkukaveria vähän jännitti, mutta hienosti meni ensiesiintyminen. Tuomari tykkäsi ja kertoi koiran olevan muodollisesti pätevä ja ominainen rodulleen.

29508_402848580291_563855291_4608176_8076364_n.jpg
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Tuomari tykkäsi ja kertoi koiran olevan muodollisesti pätevä

Ei ihme noilla nyyteillä :D

Asiaan:
Viikko sitten tiistaina alkanut flunssa alkaa osoittaa parantumisen merkkejä. Tänään pääsi taas töihinkin, tosin huomenna lekurille tarkistuttamaan onko korvatulehdusta. Ensi viikolla onkin sitten hyvä aloittaa loma....
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Tänään tuli tieto saadusta lukiopaikasta. Nyt helpotti! Oli jo toinen yritys, kun viime vuonna ei keskiarvo riittänyt mihinkään! Now, let's party!:D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Tänään kotiuduin riparilta, ja helvetin hyvät muistot jäi ja ikävä leiriläisiä on. Sunnuntaina sitten konfirmaatio.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Nyt on aika paljastaa, miksi Rotta on lähes kadonnut foorumilta ja korttipakkakin on ollut naulassa. Ja myöskin miksi sama jatkuu vielä muutaman viikon.

Huomenna on viimeinen työpäivä ja sitten alkaa loma. Pelkästään siitäkin olisi jo fiilikset katossa, mutta tähän päälle vielä omat häät ja muutto uuteen huussiin lähenee kiireellä. Järjestelyä on ollut todella paljon ja tämän lisäksi töitä on riittänyt niin paljon, että eipä tässä ole juurikaan ehtinyt foorumilla notkumaan. Onneksi huomenna alkaa loma, sillä alan olla jo aika puhki tästä tahdista.

Ja lomaltapaluukaan ei tule potuttamaan, koska työt toi taas uuden haasteen eteen jota on lähdettävä haastamaan toiselle puolelle maapalloa muutamaksi päiväksi. Lisäksi uusi loma odottaa melko pian kesäloman jälkeen. Nimittäin isyysloma :D. Vois melkein sanoa, että nyt sattuu ja tapahtuu.

Onneksi foorumi ei yhtä valvojan rutkua kaipaa, mutta palailen kyllä aikanaan taas jakamaan tätä harrastustani teidän hyvässä seurassa kun kiireet hellittää. Alkaa jo nyt olla vieroitus oireita kun ei meinaa enää kahvitauollakaan ehtiä lueskelemaan päivän juttuja.

Eli jos tätä kiirettä ei lasketa, niin seuraavat kuukaudet on yhtä iloista tapahtumaa :cool:.
 
Ylös Bottom