Indiepelit yleisesti

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
On tuo myös konsoleille saatavilla.
Kas, näinpä näyttääkin olevan. Tämän siitä saa, kun luottaa ensimmäiseen ”Alwa’s Awakening wiki” -hakutulokseen. :p

Eka osa on itelle siinä mielessä tuttu, että juuri julkaisun kynnyksellä vuonna 2017 toimin sen Mac-version epävirallisena testaajana. Ihan mukavaa 2D-metroidvaniaahan se tuntui olevan, mutta ei tuo MacBook Airin näppiksellä pelaaminen oikein ollut mieleeni.
 

robi123

Member
Balthazar's Dream

Hankin tän storen tarjoushulinoilta jokin tovi sitten, ei olisi pitänyt. Tämä peli on pelaamiskelvoton ainakin Vitalla. Kun pitäisi hypätä peli hyytyy ja pätkii joka tekee siitä mahdottoman tehtävän. Oon tätä tässä töitten lomassa joutoaikana näpytellyt useina päivinä ja olen chapter nelosessa totaalijumissa. Tubevideoiden perusteella PS4sella sentään peli jollain tapaa pyörii mutta Vitalle en suosittele kenellekkään. Karmea tapaus.
 

HerraNenä

Active Member
Risk of Rain 2

Löytyykös foorumilaisilta tätä helmeä ps4:lle? Olisi mukava päästä koittamaan cooppausta, koska jo medium vaikeustaso tuntuu olevan yksin aikas perhanan hankala. Tosin nyt kun on easylla saanut avattua muutaman uuden hahmon, niin voisi niilläkin kokeilla miten onnistuu.

Kyseessä siis 3rd person roquelike ammuskelua (silky smooth 60fps). Kentistä lootataan buffia buffin perään ja etsitään teleporter, jonka aktivoimalla ilmestyy boss, tämän kukistettuaan pääsee sitten luonnollisesti seuraavaan kenttään jne.

Tuossa vielä jonkinnäköinen traileri

edit. Ohoh, näköjään opencritic -keskiarvo 87, aika kova.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom