Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

inFamous: Second Son

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: inFamous: Second Son

Opasvideo uuden Photo Moden käyttämiseen
[video=youtube;SbkvRpL72mo]https://www.youtube.com/watch?v=SbkvRpL72mo[/video]
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Kyllähän tuolla Photo Modella ihan näyttäviä kuvia saa ja vieläpä erittäin helposti.
Tuossa muutama itse ottamani kuva, laitan varmuuden vuoksi spoilereihin:





Kyllähän nuo kuvat tuolla Aijaa.comissa reilusti pakattuja ja pienennettyjä on, mutta kyllä noista selvää saa.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Tullaan nyt hieman jälkijunassa hehkuttamaan, mutta on kyllä loistava peli! Aiemmat inFAMOUSit eivät iskeneet juuri ollenkaan. Molemmat sain ilmaiseksi, toisen Welcome back -kampanjasta ja toisen Plussasta, mutta kumpaakaan en jaksanut juuri alkua pidemmälle. Mutta tämä on kyllä kuin ihan eri planeetalta. Muistan edelliset ankeina, värittöminä ja tylsinä, mutta tässä kaikki on toisin. Väriä löytyy ja Seattle on viihdyttävä paikka vipeltää. Jos ynnää mukaan nuo kaupunginosien valloitukset, jotka kaikki tein, niin peli on juuri sopivan pituinen. Ei liian pitkä, ei liian lyhyt. Ja koska itse pääpeli on melko lyhyt, niin sen pelaa pahana uudelleen ihan silkasta pelaamisen ilosta. Ehdottomasti paras peli, mitä olen tähän mennessä PS4:llä päässyt pelaamaan.

Loppuun vielä muutama ottamani Photo Mode -otos. On kyllä hauska leikkikalu.

BmlCPnHIcAAiGjA.jpg:orig

BmlBkbBIYAAZ9Bt.jpg:orig

Bmk2QFQIgAAFdsE.jpg:orig

Bmk0gFPIcAA0al1.jpg:orig

BmkzpFjIEAAoH3N.jpg:orig

Bmky8Q7IgAE6Dj1.jpg:orig
 
Vastaus: inFamous: Second Son

En ole Infamous pelejä pelannut ennen kuin muutaman minuutin ja ihan ok fiilis jäi. Tämän uuden hankin sitten viikko pari sitten huuto.netistä kun PS4 tuli hankittua itselle lohdutukseksi erittäin paskojen tapahtumien jälkeen liittyen perheeseen ja kuolemaan. Noo lohtua tuli, peli imaisi maailmaansa ihan täysillä ja olen saanut viettää Delsinin kanssa ikimuistoisia hetkiä, ja pelin eeppisimmät hetket itselle liittyy ehdottomasti enkeleihin ;)
En aluksi aikonut sen kummemmin kerätä trophyja, mutta sitten kun niitä alkoi tippua kunnolla niin otin selvää onko loput vaikea saada. Harmillisesti tähän aikoihin olin jo toisella kiepillä puolessa välissä pahana joten Spesialisti vaikeustaso jäi kolmannelle kierrokselle.
Platina trofee sieltä äsken tippui ja tajusin että huh, tämä on varmaanki ensimmäinen peli Codeja lukuunottamatta vuosiin joita läpäisin, ja vielä KOLMASTI.

On hieno peli, kyllä! Pelin supervoimat ja futuristinen ote muutenkin antaa kunnolla pesäeroa nykyhetkeen ja omaan tilanteeseen, niin mikä parempaa ku paeta pahimpina masishetkinä Delsinin kyytiin terrorisoimaan DUPeja oikein kunnolla!

Tähän lopuksi että ajattelin että olisi kiva laittaa peli kiertoon että saisi rahaa Watch Dogsia varten, mutta onko tulossa jotain DLC:tä tähän peliin? Ketuttaa niin maan perusteellisesti jos myyn pois ja sitten tuleekin joku elämää suurempi lisäke.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Nostampa threadia lisäämällä oma mielipiteeni pelistä. Laitan kaiken varalta spoilereihin.

Mistäköhän sitä aloittaisi. Komeahan peli on ja pyörii sulavasti lähes koko ajan. Vain muutaman kerran muistan framejen hieman pudonneen. Maailma on sopivan kokoinen ja liikkuminen uusin voimien avulla on helppoa, vaivatonta ja hauskaa. Kuitenkin pelistä jäin hieman ontto olo lopputekstien lipuessa ruudulle.

Aloitetaampa vaikka juonesta. Aikaisemmissa Infamouksissa juoni on ollut tiivis ja jännittävä. Lopussa onkin ollut jokin mieleenpainuva kohtaus, joka saa suun loksahtamaan auki. Mitä Second Son tarjoaa - kiitos puheen vanhalta eukolta... Juoni oli kokonaisuudessaan tylsä, vaikka sitä mielellään seurasi. Jäin kuitenkin odottamaan sitä shokkeeraavaa lopetusta, josta jäinkin paitsi. Oikesti, ei edes minkään sortin pohjustusta seuraavalle osalle? Lopputekstien rullatessa odotin vain sitä, millainen herkku on niiden taakse piilotettu...

Odotin cut scenejä kovasti pelin edetessä. Välillä oli vain mukava rauhoittua ja ihailla komeita grafiikoita juonen edetessä. Eniten kuitenkin juonessa mätti se, että ainoastaan Delsin tuntui saavan aikaa. Ei mitenkään erityisen paljoa hänkään, mutta esimerkiksi juuri kun Delsinillä ja Fetchillä alkoi synkkaamaan, niin Fetch unohdetaan kokonaa ja raahataan uusi hahmo tilalle (Eugene). Eugenen kanssa alkaa hommat sujumaan niin Hank ilmestyy paikalle ja hyvästit Eugenelle. Ja sitten sitä ollaankin yksin lopputaistossa. Hitto olisin minä nyt edes yhden kohtauksen halunnut nähdä, jossa kanavoijat kokoontuvat yhteen heittämään läpyskää ja suunnittelemaan DUP:in tuhoa. Eugene mainitsee kerran Fetchin ja thats it. Puhumattakaan siittä kuinka eeppinen olisi ollut lopputaisto, jossa kaikki olisivat olleet mukana.

Sanotaanko näin, että juoni menee täysin niinkuin Delsin sanoo pelin ensimmäisen 10 minuutin aikana. Lähdetään seattleen, saadaan lisää voimia ja kukistetaan Augustine. Ei kummempaa. Ja karmavalinnoista sen verran, että tylsimmät ikinä. Ensimmäisessä oli jo jotain tuntua, mutta loput (oliko jopa kaksi ensimmäisen lisäksi, jotka ihan samantyyppisiä keskenään) eivät oikeen herättänyt minkään sortin tuntemuksia. Reggien kuolemakaan ei tuntunut juuri miltään verrattuna ensimmäisen Infamouksen luomaan tilanteeseen.

Tehtäviä oli mukava suoritella ja ainoa mikä jäin pännimään oli nämä jatkuvat takaa-ajot kanavoijien kanssa. On se nyt perkele ihme, että joka ikinen kanavoija jonka Delsin kohtaa ensimmäistä kertaa, ryntää heikkohermoisena karkuun :D

Moitteista huolimatta kelpo peli ja maistuu varmaankin monelle muulle paremmin kuin minulle. Ei se niin huono ole, etteikö jaksaisi pelata uudemman kerran pahiksena ja kerätä platina -trophyn. Täyttä Infamous -kokemusta jäin tosin kaipailemaan. Ei ehkä ihan täyden hinnan arvoinen peli komeasta kuorestaan huolimatta, mutta kelpo pelattava. 7/10 loppuarvioksi.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Peli vielä tuoreessa muistissa ja lisäriä pukkaa:

[video=youtube_share;fs8L_H8PtOE]http://youtu.be/fs8L_H8PtOE[/video]
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Tuossa viikonlopun aikaan tuli pelattua First light läpi ja voi poijjaat että se oli hyvä lisäri! Kontrolleja ja liikkumista oli muutettu entistäkin sulavammaksi. Liikkuminen kaupungin puolikkaalla oli nopeaa ja kaunista.
Tarina kesti minulla aika tarkkaan kolme tuntia, mutta vielä jäi osa keräiltävistä keräilemättä ja tutustumatta näihin areena taisteluihin syvemmin, eli vielä tekemistä riittää.
Tarina on tuttu jo second sonin pelanneille, joten mitään suurempaa juonikuviota ei tästä löydy. Se mitä Fetchin veljelle Brentille käy tarinan loppupuolilla on toteutettu erittäin hyvin ja tunteikkaasti.
Suosituksen peukkua tälle tekeleelle suolaisesta hinnasta huolimatta!
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Tuli pidettyä hieman pidempi tauko inFamouksesta ja tänään tuli tykitettyä peli läpi hyviksenä ja vaikeusaste oli normaali. Olen todella tyytyväinen pelin sisältöön. Varsinkin nuo pelin viimeiset pomotaistelut olivat kiitettävän haastavia. Täytynee seuraavaksi keskittyä vapauttamaan alueet ja suorittaa Paper trail -tehtävät.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Paper Trailista tykkäsin helvetisti, onkohan tuota mekaniikan muihin medioihin irroittamista kuinka paljon ylipäänsä harrastettu peleissä, itselle ei tule mieleen yhtään mitään?
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Secondsonia vielä pelailen, ostin storen alesta.

Osaakos joku läpipelannut sanoa pääseekö noita alueita tyhjentämään ja papertrailia pelaamaan senkin jälkeen kun on pelannut tarinan läpi.

Ja miten hemmetissä pikasiirtymä toimii tyhjennetylle alueelle, en ole vielä keksinyt.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Osaakos joku läpipelannut sanoa pääseekö noita alueita tyhjentämään ja papertrailia pelaamaan senkin jälkeen kun on pelannut tarinan läpi.
Kyllä.

Ja miten hemmetissä pikasiirtymä toimii tyhjennetylle alueelle, en ole vielä keksinyt.
Mene vapautetun alueen isolle graffititaululle, paina ristiohjaimesta ylöspäin ja valitse siirtymä kartalta.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Ostin myös alesta ja pelasin/ahmin kahdella istumalla koko pelin. Mikä on itselle todella harvinaista, vastaavaan on oikeastaan tänä vuonna yltänyt itselle vuoden toinen kova yllättäjä Pikmin 3. Viime vuonna samoja fiiliksiä tarjosi vain last of us.

Todella hiottu kokonaisuus 4.5/5 ja tlou:remasteredin kanssa ps4:n paras yksinoikeuspeli.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Maltoin viimein lopettaa Dragon Agen kolmen läpipeluun jälkeen ja päätin ruveta pelaamaan tätä. Olipas lyhyt peli :D Tottunut viime aikoina pelaamaan paljon masiivisia 100h roolipelejä, että oli todella kummallista pelata tämä kahteen kertaan läpi viikossa ja samalla ehti olla muutakin elämää! Mystistä sellainen touhu.

Ensimmäisenä pelasin tottakai pahiksena, koska se on aina hauskinta. Toisella kerralla sitten hyvistelin, eikä sekään sitten niin kauheaa ollutkaan. Jäänyt aikaisemmista osista vähän huono maku toisesta pelikerrasta (hyvistelystä), mutta nyt toimi paremmin. Yksi oleellinen syy siihen on tiiviimpi paketti. Ihanaa, kun ei ole enää kerättävänä 200 shardia, joita ei näy kartalla! Muutenkin sivutehtäviä oli oikein sopiva määrä, eivätkä ne ehtineet käydä tylsiksi, eikä niiden tekeminen ruvennut kyrsimään missään vaiheessa. Mielestäni oikein hyvin tasapainoitettu siis kaiken kaikkiaan. Muutenkin pidin tästä osasta paremmin kuin Colen kanssa pelailusta. Pelattavaa olisi tosin voinut olla enemmän, en olisi pistänyt pahitteeksi. Enemmän hyvis/pahis-valintoja ja enemmän hengailua kavereiden kanssa.

Delsin oli ihana, tykästyin heti tyypin typerään huumoriin sekä hänen ja veljensä keskinäiseen sanailuun. Fetchiin ja Eugeneen olisin halunnut lähempää kontaktia, sillä he jäivät vähän etäisiksi, mutta Reggieen kiinnyin pelin aikana.

Pahiksen valinnoista ja lopusta.
Tuli LIEVÄSTI syyllinen olo tappaa Hank hänen tyttärensä "edessä", mutta kun sille linjalle lähdettiin, niin kyllähän se piti sillä myös jatkaa. Lapsi-parka huuteli siellä veneessä isäänsä, kun kuristin häntä. Oli myös aika karua, kun Delsin päätti räjäyttää koko Tribensa tuhkaksi, en odottanut sitä. Mitäs sulkivat ulos, tein kaiken heidän vuokseen! Kiittämättömät...

Delsinin voimista
olin ensin innoissani ja hyppelin joka putkesta kaikkialle kuin pahaisempikin kakara huutaen "Wuhuu!", mutta sitten kun Neon tuli kuvioihin, ei todellakaan ollut vanhoihin voimiin enää palaamista. Ihanaa, kun pääsi niin vaivattomasti kipuamaan seiniä pitkin, johan helpottui kulkeminen! Sitten, kun mukaan tuli vielä Video-voimat, niin johan oli ihanaa vain lennellä ympäriinsä. Näitä kahta sitten vaihtelin tilanteen mukaan ja kyllä ärsytti, kun oli pakko pelata Smokella siinä vaiheessa, kun Hank tuli kuvioihin, hehe. Concreatia en päässyt oikein kokeilemaan, pelasin kaiken 100% jo ennen kuin lähdin lopputaisteluun, joten se oli minulle yhtä tyhjän kanssa :D
Tänään pelasin hyviksenä läpi ja hankin pari viimeistä trophyä. Ding! Platinum, kiitos. Sitten odotellaan First Lightin tuloa Plussalle, niin voi taas palailla tähän maailmaan.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Voin sanoa että se first light on tarinallisesti jopa parempi. Mielipiteitä mielipiteitä joo. No ainakin se on tiiviimpi ja paljon enemmän tunne hermoja kutkuttava. Kumpa koko second son olisi ollut yhtä hyvää tykitystä.
 
Vastaus: inFamous: Second Son

Spoilaako tuo First Light Second Sonia? Kun tuo First Light tuli nyt PS+ jäsenille ilmaiseksi ja Second Son on kuitenkin tarkoitus joskus pelata, niin pitäisikö odottaa First Lightin pelaamista ennekuin Second Son on pelattu?
 
Ylös Bottom