Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallon EM 2004

el Matador

New Member
Eilen alko jalkapallon EM-kisat eikä täällä oo topikkia tästä ollenkaa!? Ainakin henk.koht. tätä on ootettu jo jonkin aikaa.
Loistavasti siis kisat alko, kun Kreikka yllätti Portugalin! Tänää pakko kattoo Ranska-Englanti. Mielenkiintoset kisat tulossa... :)
 
Tuo portugali matsi oli kyllä pienoinen pettymys kun veikkauslappuun tuli varmama kohteena Portugalille voitto laitettua.
 
Jep, kisat alkoi.
Kyllä oli minulle taas positiivinen yllätys miten Kreikka heti alkuminuuteilla rikkoi Portugalin pelin täysin. Hyvä matsi.
Itselleni Espanja-Venäjä oli kyllä jotenkin pienoinen pettymys.

Odotan myös suuresti kuinka Latvia pärjää. Sekä Hollannin pelit seuraan tiukasti.
 
Kaikki pelit seurataan mitkä ehditään. Näin äkkiä tulee mieleen että ainoastaan kesäolympialaiset ja futiksen MM-kisat on mulle hienompia penkkiurheilutapahtumia kun nää EM-kisat.

Ja tänään toivottavasti Ranska ottaa tappion. :cool:
 
Jep, tavoitteena olisi ettei yksikään matsi jää näkemättä, upeaa tämä penkki-urheilijan suvi! :D
Itselleni oli eka matsi pettymys, ei pelillisesti, mutta olisin toivonut Portugalin voittoa. Nuo pelaa kuitenkin teknisintä palloa kisoissa olevista joukkueista ja olisi harmi jos eivät pääse alkusarjasta jatkoon...
 
Kyllähän nämä kisat taas vähentävät sitä kuuluisaa "elämää" eli kisapäivien illat tulee istuttua tiukasti television edessä. Itsekin tulee urheilua katsottua enemmän vain kesäolympialaisten ja jalkapallon MM-kisojen aikana.

Oma suosikkini Espanja aloitti onneksi eilen voitolla, vaikka Venäjää saikin ennen ottelua hieman pelätä. Seuraavaksi voitto Kreikasta ja jatkopaikka alkaa olla varma.

Muutenkin Espanjan peliä oli ihan mukava katsella, paljon pientä hienoa pelaamista, eikä sortunut samanlaiseen puskemiseen mitä kotipaineiden alla pelannut Portugali.

Tänään sitten todellinen herkkupala, Ranska-Englanti. Tasurikin on englantilaisilta hyvä saavutus.
 
Jep, huolellisesti tulee kisoja seuratttua. Oma suosikkini on tietysti Ranska. Tänään kaatuu Englanti 3-0. ;)

Allez les Bleus!!
 
Kenen luulette voittavan?
Oma mielipide ----> Italia.

Totti on kuningas

P.S. Tietääkö kukaan mistä voisi tilata jalkapallo pelaajien paitoja?
Esim. Totti??
 
Aijai, pahalle näyttää Ranskan kannalta puoliajalla ja ehkä myös Lascarin tulosvetolapulla?

Toivon Hollannin voittavan kisat. Italia on kyllä yksi vahvoista voittajasuosikeista. Ranska saisi tippua heti alkuunsa. Olen vihannut Ranskaa vuoden 1998 jälkeen enemmän kuin toisia suuria "inhokkimaitani" Italiaa, Saksaa tai Argentiinaa. Kun sanon ehdottoman suosikkini Hollannin ohella olevan Brasilia(järjestyksessä Brasilia niukasti numero 1(ainiin Suomi, mutta eihän ne oo koskaan kisoissa) ja sitten Hollanti), on syykin varmaan selvä:D
 
Iltaduunin takia jää suurin osa matseista näkemättä, mutta eipä hirveästi haittaa kun Suomi ei pelaa. Otteluista katoaa yli puolet fiiliksestä kun ei voi kannattaa mitään joukkuetta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cyrus1
Aijai, pahalle näyttää Ranskan kannalta puoliajalla

Vaan kuinkas kävikään :) Englanti hölmöili oikein urakalla ja ZZ rankaisi. Enpä muista tuollaista loppuratkaisua matsille ennen nähneeni. Kaksi maalia lisäajalla.

Tasuria veikkasin itse ennen peliä, en tosin vienyt mitään lappuja. Täytyy sanoa, että jos olisin Englannin puolesta vetoa lyönyt niin jokin satunnaisesti valittu esine kodin irtaimistosta olisi kyllä kärsinyt lopussa ja pahasti.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jeremy
Enpä muista tuollaista loppuratkaisua matsille ennen nähneeni. Kaksi maalia lisäajalla.

Manu-Bayern, Mestarien Liigan finaali muutama vuosi sitten. Beckham sai tällä kertaa itse maistella, mille tuo tuntuu.
 
Pistetääs nyt tännekin sama mitä tuolla pelaajaboardilla on kirjoitellut...

Kun tuossa aikaisemmin kirjoitin siitä, että Englannin peli ratkeaa kapteeninsa panokseen, en kyllä ihan näin konkreettisesti sitä tarkoittanut. Ensimmäisellä puoliajalla Beckhamin loistava vapari, josta jollain ihmeellä Lampard löysi päänsä palloon pitkien ranskalaisten välistä. Maali jota ei tässä ottelussa pitänyt tapahtua, puskumaali Ranskan verkkoon.

Mutta sitten... pilkku jonka ilkeästi sanottuna Beckham mokasi. Loistava torjunta, mutta... ainakin brittimedia löysi itsellensä syntipukin huomisia lehtiä varten. Kuitenkin peli oli Englannin hallussa loppuun saakka. Rooney pelasi loistavan ottelun ja oli mielestäni virhe ottaa hänet pois. Samalla katosi brittien nopeiden vastahyökkäysten pelote.

Zidanelle sitten annettiin yksi mahdollisuus koko ottelussa. Kun ennen ottelua kirjoitin, että briteille tasurikin olisi ollut hyvä suoritus, tuossa vaiheessa ottelua sekin olisi tuntunut tappiolta. Ennen vaparia olisin voinut vaikka lyödä vetoa siitä, että hän vetää sen kiertäen vasemmalle. Ja sinne hän sen veti. Upea maali.

Ja kun ketsuppipurkki aukeaa... Gerrardilta amatöörimäinen virhe, tilanteessa olisi voinut potkaista pallon vaikka katsomon kattokerroksiin, mutta ei. Käsittämätön moka, ja kun tähän yhdistyy se ettei James uskaltanut syöksyä palloon pää ja kädet edellä, niin seurauksena pilkku. Zidadesta leivotaan kansallissankaria.

Englannin maalivahtipeli jäi vielä kysymysmerkiksi. James ei joutunut oikeastaan kertaakaan tositoimiin, eikä kumpaakaan maalia voi pistää hänen piikkiinsä. Tuomarityöskentely ei ollut mitään vahvinta. Ranskalta jäi yksi pilkku viheltämättä ja Jamesille olisi voinut rohkeampi tuomari pistää punaisen. Mutta ehkä se olisi ollut jo liian rankkaa...

Mestariksi pääseminen vaatii tuuria. Ranskan kisakiintiö tuli tänään täyteen.
 
Kyl toi Zidane on mahoton ja Ranska kun suosikki joukkue niin maistuu hyvälle. Melkein pitkävedon revin, mut onneksi en kerenny. Tais Beckham nähdä jonkun naisen ja keskitty siihen ja munas rankun.
 
Zidane otti taas tilanteen haltuun, loistava kaveri. Vähän ontu vielä Ranskan hyökkäyspeli, mutta luulen että kyllä se kone käynnistyy.
 
Kyllä oli hieno peli! Enpä ole tuollaista lopetusta koskaan nähnyt jalkapallomatsille. Itse olin Englannin puolella pelissä, mutta ei lopputulos kuitenkaan harmittanut. Sai ainakin viihdettä isossa määrin.

Nähdäkseni peli kääntyi Ranskan puolelle siinä vaiheessa, kun Barthez torjui pommin nenällään :). Mahtoi tehdä herkkua. Tällaisia pelejä lisää niin pysyy mielenkiinto yllä vaikkei Suomi päässytkään mukaan.

Tänään ei taida mitään ihmeellisiä pelejä tulla, mutta täytynee katsoa miten Italian pojat palloa pyörittää. Jos kuntoa riittää niin täytyy vielä pysyä hereillä ja kannustaa Ruotsi tappiolle.
 
Ylös Bottom