Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

...

Miten voit sanoa, ettei Ranska edes jaksanut hyökätä, jos et matsia edes nähnyt? ...

Kuulin kaverilta ja tämä sanoi, että Englanti puolusti ja Ranska ei jaksanut edes melkeinpä yrittää niissä hyökkäyksissään. Omaa havaintoa ei pelistä edelleenkään ole, mitä nyt koosteesta näin maalit.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Kuulin kaverilta ja tämä sanoi, että Englanti puolusti ja Ranska ei jaksanut edes melkeinpä yrittää niissä hyökkäyksissään. Omaa havaintoa ei pelistä edelleenkään ole, mitä nyt koosteesta näin maalit.

Tulee mieleen nelonen pro sm liiga mainos tosta :D.


Itellä ei mitään sen kummasempaa suosikkia ole, mut Real fanina toivon, et Portugali onnistus voittamaan Hollanin ja Ronaldo sais onnistumisia alle huonon Tanska pelin jälkeen.

Ainiin. Torres is Back? :p
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Ei toi Ranska tälläkään hetkellä varsinaisesti vakuuta, mutta voihan tolla tunnin tauolla olla myös oma vaikutuksensa asiaan. En nyt siis väitä, että Ukrainakaan olisi erityisen pirteästi esiintynyt. Heitän villin veikkauksen näin kesken pelin ja sanon, että peli päättyy tasuriin. En kuitenkaan paljasta loppulukemia. Kohtuullisen mielenkiintoinen tilanne olis tasurin jälkeen.

Semmoinen lisäys vielä, että kun viestiä rupesin rustaamaan, niin Ranskalle tuli tietenkin heti tuhannentaalan paikka.

E: Ranskahan mätti toisella puoliajalla aika nopeaan tahtiin nuo pari häkkiä. Nyt on peli sen verran taitavasti jäädytettynä, että taitaa olla Ukrainan mahdollisuudet jo aika ohuet.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Uskon Ranskan vievän Ukrainaa kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. 2-0 tai 3-0 lienee lähellä oikeaa lopputulosta.

Näinhän minä ennustajana tämän oikein tiesin. :D

Hyökkäys on myös Englannilla ongelmallinen, Welbeck ei tunnu olevan tarpeeksi hyvä yksinäiseksi kärjeksi, mutta ei taida siihen rooliin olla Jermain Defoestakaan. Tällä hetkellä Andy Carroll voisi melkein olla paras ratkaisu

Ainakin Hodari on lukenut nerokkaita neuvojani, Carroll aloittaa kärjessä. Saa nähdä onnistuuko..
E: Näköjään siellä myös Welbeck viilettää. Ei mentykään yhden kärjen taktiikalla.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Voit jatkossa laittaa privalla mulle vihjeitä tulosvetoon, jotta saa tässä kisojen aikana hieman lisätienestiä;).

No joo, mutta nyt on tosiaan se olla tiukempi matsi ainakin ennakkotunnelmien mukaan edessä. Ruotsilla on pakkovoiton paikka ja Englanninkin olisi hyvä saada pisteitä. Ruotsilla on ainakin kookas miehistö kentällä.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Parempi olla enää naureskelematta avauskokoonpanoille näissä kisoissa. Eilen kun Espanja-Irlanti -matsia aloin katselemaan ja huomasin El Ninon aloittavan, repesin vain nauruun. Muiden ihmetteleviin katseisiin vastasin, että eihän tuo 58milj€ mies osuisi edes maanpintaan ilman painovoimaa. Neljä minuuttia meni ja kas kummaa, eikä edes jäänyt miehen ainokaiseksi. Tänään Englannin joukkueessa avannut Andy Carrol on vastaavanlainen mies, joka on toistaiseksi suurimpana saavutuksenaan tehnyt Chelsean Torres-kaupasta vain entistä hauskemman. Oho ja hupsanssaa, siellähän se brittitähti availee maalihanojaan. Onneksi en ole kumpaakaan miestä turhaan pilkannut.

Oli Englannin ja Ruotsin välinen peli kertakaikkisen hieno ottelu. Ensimmäinen puolisko oli vähän nyhväämistä, mutta toisella kolmevarttisella sattui ja tapahtui melkoisesti. Arsenal-fanina etenkin Theo Walcottin upea kaukolaukaus lämmitti mieltä, mutta myös Welbeckin maalia seurannut Antti Ennekarin kommentti, "-- minkä tihisen laittoi", sai oluen väärän kurkkuun. Noistahan se Tihinen on toki tunnettu, vähän kuin Petri Pasanen tappavasta (kirjaimellisesti) rabonastaan. :rolleyes:

Toistaiseksi on ollut hienot ja maalirikkaat kisat täynnä viihdyttäviä otteluita, joten mikäs on ollessa. Ruotsin tippuminen piristi kummasti henkistä ja taloudellista mielialaa, ja omista hevosistani Saksa porskuttaa varsin tyylikkäästi eteenpäin. Josko Hollanti saisi vielä kammettua itsensä alkulohkosta jatkoon, niin olisi molemmat ratsut mukana, mutta pahaltahan tuo näyttää... Jos nyt jotain muutakin toivoisi, niin Portugali saisi lähteä laulukuoroon mahdollisimman nopeasti. Pepe on sen luokan häpeätahra jalkapallolle, ettei miehen edustamalle joukkueelle heru sitten minkäänlaista sympatiaa, vaikka muut pelaajat olisivat todellisia herrasmiespelaajia. Tosin Realissa noita sikailijoita on turhan paljon muutenkin, eikä muutamat oikeat jalkapalloilijat onnistu tiimiä pelastamaan. Ronaldo on kuitenkin esimerkkinä Real Madridin pelaajasta, jolle voi nostaa hattuakin. Keskittyy nykyisin entistä useammin olennaiseen sen sijaan, että yrittäisi teloa ja sikailla ottelusta toiseen. Sikäli sääli, ettei ole vielä näissä kisoissa onnistunut. Saisi latoa vaikka hattutempun jokaisessa ottelussa, kunhan Portugali tippuisi joka tapauksessa ennen finaaleja. :)
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Oli tosiaan hemmetin hyvät karkelot Englannin ja Ruotsin välillä. Paljon parempi ja maalirikkaampi peli kuin mitä odotin. Ensimmäisen puoliajan jälkeen odotin, että Englanti parkkeeraa bussinsa niin visusti oman rankkualueensa eteen, että sieltä ei ole tulemista, mutta mitäs vielä. Ruotsihan tuli toiselle puoliajalle tosi kovalla höngällä ja heitti pari häkkiä suht nopsaan tahtiin. Sen jälkeen valmentajawelho Hodari heitti kuitenkin pelastavan enkelin Walcottin kentälle ja tulosta rupesi syntymään. Ensin tasoitus ja vielä perään huikean 3-2 maalin pohjustus. En mikään suuri Englannin fani ole, mutta voitto Ruotsista lämmitti kuitenkin kummasti mieltä. :)
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Hyvinhän se Carroll-veikkauskin meni. Andy-boy iski maalin vaikka jäi muuten hieman pimentoon varsinkin toisella puoliajalla.
OT: Perkeleen Ruotsi kun menivät tekemään 2 maalia, sinne meni voittorahat vedonlyönnistä.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Tänään sitten Venäjä sais mennä jatkoon.

Huomenna kyl Portugalin toivon lyövän Hollannin. Senverran paska on Hollanti ollu ettei niille oikeen jatkopaikkaa suo.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Tämän päivän pelit ovat Portugali-Hollanti ja Tanska-Saksa. Molemmat matsit alkavat klo 21.45 Suomen aikaa. Tähän ketjuun voit laittaa veikkauksesi otteluiden lopputuloksista. Parhaiten oikein vastannut voittaa cdon.com musakoodin. Koodilla pystyy lataamaan kännykkään haluamansa biisin cdon.comista. Koodin arvo on 2-3 euroa ja se lähetetään yksityisviestillä voittajan sähköpostiin. Kannattaa osallistua!
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Iloinen Hollanti ja ailahteleva Portugali pelaavat tasapelin 2-2. Kurinalainen ja systemaattinen Saksa puolestaan voittaa sympaattisen Tanskan 2-1. Super Mario tekee ainakin yhden maalin.

Eilen tuli huomattua, että aika jännäksihän nämä vikan kierroksen pelit voi mennä, kun samaan aikaan matseja tahkotaan. Kummallisesti se Venäjäkin vai sai muljautettua itsensä ulos jatkosta, hah. Puolalle vähän toivoin jatkopaikkaa, mutta ei kai sitten.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Täytyy tunnustaa, että toivon Portugalin voittoa, vaikka aiemmin olin sillä mielellä, että kannatan ensin Englantia, sitten Hollantia. Mutta on tuo Hollanti vaan pelannut sen verran tylsästi ja paskasti, näin suoraan sanottuna, että en jaksa oikein innostua enää heidän pelistään. Portugali on ollut paljon parempi ja ansaitsisi jatkopaikkansa. Tosin eihän sitä tiedä, vaikka Hollanti nyt piristyis aivan kunnolla ja mättäis maaleja 'galin verkkoon, niin voisi jopa usko vielä palata heidän peliinsä. Mutta näillä näkymin toivon Portugalin voittoa. Tanskan voitto Saksasta olisi aika muikea, olenhan melkein aina altavastaajan puolella, ellei joku oma suosikki ole pelaamassa.

Portugali 3 - 1 Hollanti (tai mahdollisesti 2-1, jos Hollanti pelaa aiempaa paremmin)

Tanska 2 - 3 Saksa
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

täällä sama, Hollanti on pelannu niin paskasti et Portugali ansaitsee jatkopaikan.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

MIten Venäjä ei päässyt jatkoon, vaikka heillä on maaliero 2maalia paremmin, kun Kreikalla? Vai ratkaiseeko tasapisteissä keskenäisen ottelun tulos?
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Heittää vähän omia ajatuksia illan peleistä: Saksa on jatkossa. Se on varma se. Vähintään tasapeliin germaanit pelaavat, riippuen voitonhalusta, jonka uskon olevan kova. Hollanti - Portugali onkin sitten kinkkisempi. Henkilökohtaisesti toivon Portugalin vievän ja pakko se uskoa, että CR7 osuu tässä pelissä. Hollanti tarvitsee vähintään 2 maalin voiton, eli luultavasti RvP ja Huntelaar ovat molemmat kehissä. Jopa kahdella kärjellä? Hollannin ylihyökkäävä pelitapa kostautuu tai sitten aiheuttaa jättipotin, eli alkuun pari kolme maalia ja Hollanti on taas mukana jatkopaikassa.

Tulosveikkaukset: Saksa 2 - Tanska 0
Portugali 3 - Hollanti 1
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Hollanti säilyi vaisuna, vaikka matsi lupaavasti alkoikin. Van der Waalsin eiku Vaartin nostaminen avaukseen kannatti. Melkein molemmat veikkaukset osuivat oikeaan, mutta nyt pitää tyytyä Tanska-Saksaan.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Tuota tahtia, kun Ronaldon esitykset kohenee niin Portugalilla mahdollisuudet kasvaa. Kaikenkaikkiaan koko joukkue pelaa aivan pirun hyvin ja kurinalaisesti.
 
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Omat suosikkijoukkueet tippuivat jo (Tanska, Ruotsi ja Puola) joten hieman toivon että Ukraina menisi jatkoon niin olisi ainakin toinen kisa-isännistä mukana vielä välierissä. Täytyy sanoa että ainakin hyvin pelasi Tanska vaikka se nyt ei ihan riittänytkään Portugalia tai Saksaa vastaan. Omasta mielestäni Tanskan joukkueessa Kjær oli kyllä mies paikallaan, hiton kova puolustaja joka hoiti oman paikkansa hyvin ja muutenkin oli aktiivinen. Juurikin sellainen "iskee kun muut epäröi" tyyppi. Puolan joukkueesta ykköseksi täytynee varmaankin nostaa joukkueen kapteeni Jakub Błaszczykowski. Siinä on mies paikallaan. Ja Puolan jengi oli muuten aika kova. Ja Ruotsin joukkueesta tietysti Ibrahimovic, vaikkakin tällä kertaa ei Ruotsin paukut riittäneet jatkoon.

Huomenissa (tai siis tämän päivän puolella, muuta eniveis) taas jännittäviä pelejä luvassa, Kroatia-Espanja on katsottava, kun tulevat hieman tyhmästi pelit päällekkäin televisiosta.


Pikkuhiljaa syksymällä nenät kohti FIFA world cuppia. Noissa karsinnoissa oma ykkös-suosikki on ehdottomasti Norja, siis Suomen jälkeen. Ja kivahan se olisi jos joku pienempi futismaa pääsisi mukaan (esim. Islanti, Latvia tai vaikkapa Färsaaret)


Näissä tunnelmissa (ehkä hieman masentuneissa) jatketaan iltaa/yötä. Ja hyvät kesän(lomien) jatkot kaikille!


EDIT: Niin ja voisihan nuo olympialaisetkin katsella. Vähänniinkuin unohtui koko olympilaiset :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Jalkapallon EM 2012 Puola & Ukraina

Eilinen Hollanti-Portugali -matsi oli mahtavaa viihdettä! Erityisen hienoa matsissa oli sen lopputulos ja CR:n onnistuminen. Miehen siirtyessä Madridiin en hänestä pitänyt lainkaan ylimielisen asenteensa ja laiskan pelityylinsä johdosta, mutta aikojen saatossa hän on voittanut arvostukseni. Viime vuosina hän on kypsynyt pelaajana ja jaksaa painaa duunia myös puolustussuuntaan huomattavasti aiempaa paremmin. Tuo hänen "ylimielisyytensä" on mielestäni sallittua, kun on kyse noinkin huikeasta pelaajasta. Tuo hänen asenteensa on myös yksi piirre, joka erottaa hänet massasta ja tekee hänestä vieläkin vihattavamman/rakastettavamman.

Miksi, hyvä UEFA, oi miksi, on matsit pelattava päällekkäin?! Viettäisin ilomielin koko illan tv:n ääressä laatufutiksen parissa, mutta nykyisellä järjestelyllä jää joka ilta toinen matsi näkemättä! Kenen etuja tämä palvelee? Murr!:mad:
 
Ylös Bottom