Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Jalkapallon EM-kisat 2008

Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win." - Gary Lineker

Huomenna täällä on sormet ristissä Espanjan puolesta, että kirous vihdoin hellittäisi. Saksalle en mestaruutta halua, kun niilä taitaa olla edellisestä aikaa vasta 12 vuotta.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Ja voi missä kohtaa Turkkilainen loukkaantuu! Oisivat tasan tarkkaan menneet finaaliin ilman tota, henki oli sen verran kova.

Mitä täällä Espanjaa puhutaan finaaliin? Venäjähän tulee pistämään ne ihan täysin maanrakoon kattokaa vaan, 3-1. Kristallipallo on puhunut.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Mitä tarkoitat koneihmisellä?

Pelaavat konemaista jalkapalloa, tylsää peliä, saksalaiset ovat tylsiä koneihmisiä.

Ei voi mitään, nyt kävi näin. Huomenna tosin Espanja kaataa Venäjän ja finaalissa Saksa kaatuu.

Miten kukaan voi kannattaa Saksa... ;)
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Ihme tunarointia Sveitsi-Itävalta akselilta TV-kuvan kanssa. Amatöörejä:mad:

Ei välttämättä ihan amatöörejä. Ikävä ukkosmyrsky juuri siellä, mistä ottelu lähetetään muualle. :(

Mitä täällä Espanjaa puhutaan finaaliin? Venäjähän tulee pistämään ne ihan täysin maanrakoon kattokaa vaan, 3-1. Kristallipallo on puhunut.

Ainakin olisi haave, että Espanja jatkaisi finaaliin. :rolleyes: Venäjä ei kuitenkaan anna finaalipaikkaa helpolla.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Pelaavat konemaista jalkapalloa, tylsää peliä, saksalaiset ovat tylsiä koneihmisiä.

Ei voi mitään, nyt kävi näin. Huomenna tosin Espanja kaataa Venäjän ja finaalissa Saksa kaatuu.

Miten kukaan voi kannattaa Saksa... ;)

Saksalaisten jalkapallo on ollut kyllä kaikkea muuta kuin tylsää katsottavaa niin tässä EM- turnauksessa kuin viime MM- turnauksessakin. Uudet tuulet puhaltavat Saksankin suunnalla. Jos tiivis joukkuepeli yhdistettynä kurinalaiseen puolustuspelaamiseen on yhtäkuin konemainen pelaaminen, niin sitten kai ymmärrän pointtisi. Omasta mielestäni kuitenkin huomattavasti mielyttävämpi seurata Saksan peliä kuin esim. Italian peliä. Sakemannit eivät myöskään liiaksi filmaile, joka on omasta mielestä erittäin iso plussa.

Jälkimmäiseen kysymykseen en edes vaivaudu vastaamaan, kun vastausta ei ilmeisestikään edes haettu. Samaa voisi hymiön varjolla kysyä myös useiden muiden maiden kannattajilta.

Todetaan nyt vielä tähän loppuun, että miten joku voi olla fanittamatta fanittaa Saksaa?;)Yllättävän vähän löytyy foorumilta Saksan faneja. Minä ja Nisu taidetaan olla aika yksin tämän asian kanssa:).
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Pelaavat konemaista jalkapalloa, tylsää peliä, saksalaiset ovat tylsiä koneihmisiä.

Oletko katsonut paljonkin Bundesligaa Urheilukanavalta viime vuosina? Epäilen, koska Saksan liigassa pelataan todella vauhdikasta, mutta taktista futista. Turkki-peliä en nähnyt, mutta sakemannit pelaavat yleensä hyökkäävää jalkapalloa, kuitenkin erittäin kurinalaisesti joukkueena. Harvoinpa Saksan matsit 0-0 päättyvät, toisin kuin Italian. Tänäänkin iskivät kolme maalia 90 minuutissa, joten missä vika? Ihmettelen myös, miten vain Saksa pelaa "konemaista futista", kun Italia, Ranska, Englanti & co pelaavat yleisön silmissä "taktisesti kypsää jalkapalloa". Mistä tämä johtuu? Itse kun en ole huomannut Saksan ja esim. Englannin pelityyleissä kovinkaan suurta eroa. Samaten "konemainen jalkapallo" on terminä vähän outo. Voisitko selventää sen merkityksen, kun otit asian kerta puheeksi?

Tuohon mahtavaan "saksalaiset ovat tylsiä koneihmisiä"-kommenttiin haluaisin vähän perusteluja. Pariin sikäläiseen vaihto-oppilaaseen olen koulussa tutustunut ja ihan mukavia heppuja ovat...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Mulle tuli tosta koneihmis-kommentista heti mieleen, että he ovat konemusaa kuuntelevaa porukkaa ;) Ja sitä musaahan sieltä Saksanmaalta tulee paljon!

Kun pelataan oikein kurinalaisesti, niin meno voi hyvinkin näyttää konemaiselta, muuten en ymmärrä tota kommenttia. Viihdyttävää yleisöön menevää futistahan Saksa pelaa. Onneks Italian kaltaista peliä pelaavia joukkueita ei oo kovin montaa, on nimittäin aivan hirveää katseltavaa. Näin enemmän lätkää seuranneena ihmisenä tollanen tyyli ei jaksa innostaa ei niin sitten yhtään. Passiivista, varmistelevaa ja filmaavaa futista, ei näin! Veikkasin tosin, että Italia ois vieny tänki turnauksen tolla pelillään, mutta onneks ei! Saksa - Venäjä finaali kehiin, niin nähdään kunnon rymistelyt! Ois taas kiva nähdä, kun Arshavin on siellä kentällä ku kapellimestari ;) Mutta vielähän toi Espanja pelikin on tulossa. Veikkaan samaa mitä sedät studiossa, että Venäjän voimavara on toi, että hävisivät isoin numeroin viimeks Espanjalle.

Ja kuulin vähän juttua, että tällä kikalla ratkastais finaali:
http://www.v2.fi/hauskat/667/Ninja-jalkapallo-ottelussa/
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Tuomas Puhan kaksoisolento ratkaisi eilisen pelin...

Tämän päivän Saksasta puhuttaessa voidaan unohtaa Lothar Mattheuksen ajan liberopeliä pelannut Saksa. Berti Vogts kun sai potkut surkuhupaisten 2000 EM-kisojen jälkeen, on Saksassa kasvanut kokonainen uusi sukupolvillinen moderneja pelaajia, joiden kohdalla voidaan unohtaa "konemainen Saksa". Pyh, luovaa, fiksua, älykästä ja jopa uhkarohkeaa peliä: Schweinsteiger, Ballack, Lahm, Podolski... Jumantsukkeli ! Joka väittää Saksaa tylsäksi, niin katsokoot Espanja-Italian uudelleen nauhalta ja ihmetelkööt sitten uudestaan.

Espanjasta puheenollen: peli ollut koko turnauksen pahasti laskusuunnassa. Ensimmäinen peli oli hyvää tykitystä, mutta Ruotsi-peli oli jo huonompi ja ei se Kreikkaakaan vastaan säväyttänyt. Italia peli olijo sitten pelkkää nyhjäämistä. Espanjalaiset ja venyminen turnauksessa eivät vain sovi samaan lauseeseen, olisikohan muutoksen aika? Jos meno jatkuu Italia-pelin tasolla, niin finaalissa on sitten maailmansotien uusinta: Saksa-Venäjä.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Tänään on se päivä jota on odotettu pitkään. Espanja raivaa tiensä finaaliin ja mikäs sen upeampaa kuin kaataa Saksa finaalissa. Siinä olisi täydellinen lopetus upeille kisoille joissa on nähty paljon iloista hyökkäävää jalkapalloa.

Venäjän jalkapalloihme on tänä kesänä ollut melkoinen, ja jos kyseinen maa olisi tänä vuonna ollut yhtään vähemmän voitokas niin voisin jopa pitää mahdollisessa finaalissa peukkuja Saksaa vastaan. Nyt vain katkerana toivon, että häviäisivät edes yhdet kisat tänä vuonna.

Turkille kaikki pisteet. Jos pelkällä henkisellä vahvuudella ja tahdolla voisi viedä mestaruuksia, Turkki olisi sen ansainnut. Etenkin alkusarjan voitto Tsekeistä oli sellaista pommitusta, että on turha puhua mistään yhden maalin ihmeestä (vrt. Kreikka). Saksa on silti osoittanut kisojen edetessä, että se on vaarallinen etenkin silloin kun monet alkavat jo pyyhkimään nimeä suosikkien joukosta. Tuo vahvuus oli eilenkin ratkaisevassa roolissa. Etenkin eilisen ekan puoliajan jälkeen olisi voinut samantien sanoa, että Saksalla ei ole mitään osaa eikä arpaa. Yksi maali puoliksi tuurilla ja pari muuta vetoa kohti maalia, vastaan Turkin lähemmän kymmenen tiukkaa paikka kertoivat sen, miten pahasti Saksa oli ottavana osapuolena ja onnistui silti nousemaan.

Niin, tänään Espanja - Venäjä. 2-1. Espanja ekalla puoliajalla 2-0 johtoon, Venäjä kaventaa kun pelattu on 70-80 min ja pommittaa vielä kerran n. 85 kohdilla ylärimaan. 11 kulmaa ja eka maali 10-20 min Torres. Varmaa tietoa ;)
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Esimerkki koneihmisestä, vieläpä saksalainen (yllätys!): http://www.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4

:D

Huikea ilta taas tulossa jalkapallon ystäville. Tovottavasti tällä kertaa eivät luonnon sääilmiöt pääse sotkemaan kuvayhteyttä, ja näin selostajan vaihtamaan lennossa tyyliään. Teki sen muuten eilen erinomaisesti ja fiiliksissä oltiin mukana, vaikka itse nurmea ei edes näkynyt.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Jep, täällä ollaan jo Saksan pelipaita päällä valmiina kohtaamaan Turkki :D

Kuin myös oltiin täällä. Ja jatkoksi piti tietenkin edustaa tänään töissä pelipaita päällä :cool:

Bundesligasta vielä. Peli on todellakin hyvin viihdyttävää, ja mikäli paikan päälle sattuu niin tunnelma on sitäkin parempaa, onhan katsomoiden täyttöaste Saksassa Euroopan liigoista suurin. Onkos monikin käynyt seuraamassa Bundesligaa tai jotakin muuta suurempaa sarjaa livenä? Kertokaahan kokemuksia ja lippujen hintoja. Itse olin huhtikuussa katsomassa Bremen-Schalke -ottelua (5-1, Peetukin pääsi loistamaan) hintaan 35 euroa, mikä tuntui varsin kohtuulliselta mustan pörssin lipuksi, ottaen huomioon ottelun tärkeyden. Muutenkin lippujen hinnat ovat Saksassa varsin halpoja verrattuna muihin pääsarjoihin, joten suosittelen.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Ilmiselvästi tiukka matsi tuossa varttia vaille alkamassa. Täytyy myöntää että sympatiat kaikesta huolimatta on Espanjalla, vaikken tyytymätön olekaan, jos "altavastaaja" Venäjä korjaa potin. Joka tapauksessa tulossa huikea loppuottelu:

Saksa - Venäjä :cool:

tai

Saksa - Espanja :)
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Güiza chippaa tilanteeksi 2-0 ja hyvältä näyttää! Venäjä on ollut aika luokaton toisella puoliajalla ja Espanjan syöttöpeli repii sen puolustusta auki kerta toisensa jälkeen. Arshaviniakaan ei ole paljoa näkynyt...:rolleyes:

Edit: 3-0..........kaunista...
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Näinhän tämän pitikin mennä, juuri niin kuin kirjoitettu :b Vähän harmittaa, kun Torresin menivät niin aikasin vaihtamaan pois, mutta eipä siitä näköjään ollut haittaakaan. Villa pois aloituksesta, jos edes on pelikunnossa ja Fabregas kentälle.

Mitä tuohon Saksaintoiluun tulee, en ole koskaan ollut Saksa-fani. En kielessä, en jalkapallossa enkä missään.

E: Hahhah, sieltä tuli Kolkankin suusta, "..Saksa pelaa konemaisesti.."
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Viva España! Espanja on vahva.
Näistä neljästä viim. maasta olisin finaaliin halunnut nimenomaan Saksan ja Espanjan.

...Ja Saksa kaatuu finaalissa.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Ah, oli niin dominoivaa hyökkäyspeliä toisella puoliajalla, että oksat pois. Näillä eväillä tulee huikea finaali, vaikka siinä varmasti lähdetäänkin liikkeelle käsijarru pohjassa. Toivottavasti siinä pelissä avausmaali tulee ajoissa, sillä sitten nähdään tiukkaa vääntöä. Finalistit osaavat hyökätä.

Mitä tulee tämän illan matsiin niin juuri kun meinasin alkaa manaamaan Güizan lontustelua niin mies pistää upealla siirrolla pallon yli veskarin. Toisaalta johan se nähtiin tämän kauden La Ligassa, että melkoinen maalirohmu on kyseessä vaikkei aina näytäkään kaikista nopeimmalta tyypiltä kentällä.

Vaikeaa tekee, sillä Fabregas pitäisi saada mahtumaan avaukseen. Tuota odottelin jo kisojen avausmatsista asti, sillä Cesc on jumalainen pallotaituri. Vaan ken otetaan pois, varsinkin jos Villa on pelikuntoinen? Kenties aloitetaan samalla pakalla kuin tänään ja haetaan jo aikaisin Saksan puolustuksen sekoittavia vaihtoja.

Hienojen kisojen hieno päätös joka tapauksessa edessä, päättyi finaali miten vaan.
 
Vastaus: Jalkapallon EM-kisat 2008

Ah, oli niin dominoivaa hyökkäyspeliä toisella puoliajalla, että oksat pois. Näillä eväillä tulee huikea finaali, vaikka siinä varmasti lähdetäänkin liikkeelle käsijarru pohjassa. Toivottavasti siinä pelissä avausmaali tulee ajoissa, sillä sitten nähdään tiukkaa vääntöä. Finalistit osaavat hyökätä.

Mitä tulee tämän illan matsiin niin juuri kun meinasin alkaa manaamaan Güizan lontustelua niin mies pistää upealla siirrolla pallon yli veskarin. Toisaalta johan se nähtiin tämän kauden La Ligassa, että melkoinen maalirohmu on kyseessä vaikkei aina näytäkään kaikista nopeimmalta tyypiltä kentällä.

Vaikeaa tekee, sillä Fabregas pitäisi saada mahtumaan avaukseen. Tuota odottelin jo kisojen avausmatsista asti, sillä Cesc on jumalainen pallotaituri. Vaan ken otetaan pois, varsinkin jos Villa on pelikuntoinen? Kenties aloitetaan samalla pakalla kuin tänään ja haetaan jo aikaisin Saksan puolustuksen sekoittavia vaihtoja.

Hienojen kisojen hieno päätös joka tapauksessa edessä, päättyi finaali miten vaan.

Juuh, itsekin meinasin alkaa manailemaan, kun Güizaa laittoivat Torresin tilalle kentälle, mutta hyvinhän se lopulta päättyi:). Itelle tulee tosta Güizan pelityylistä ja ulkoisesta olemuksesta jotenkin Cristian Vieri mieleen. Hyvin saman tyylinen liikendintä kentällä ja tappavan tehokas viimeistely. Löytyykö ketään muuta, joka olisi ollut huomaavinaan saman asian?:)

Niin ja tosiaan erittäin hieno finaali tulee olemaan edessä. Täytyy varmaan kaverien kanssa lähteä ihan Sporttiin paikan päälle matsia katsastamaan. Saksaa koitan itse kannustaa voittoon, mutta todella tiukka peli tulee kyllä olemaan.
 
Ylös Bottom