Just Dance -pelit

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Kysymys tätä peliä pelanneille. Mites tässä toi fitness puoli toimii?? Onko myös fitness puolella vaikeusasteet ? Että aloittelijakin pysyy mukana.
Näissä on yleensä "Just Sweat"-moodi, jonka tarkka toteutus vähän vaihtelee pelistä peliin, mutta yleisesti ottaen siinä ei ole suurta eroa Just Dancen normaaliin pelaamiseen. Just Dancessa ei ole suoraan eri vaikeustasoja, vaan jokainen kappale on luokiteltu erikseen arvioidun vaikeuden ja rasittavuuden mukaan yksinkertaisella asteikolla. Joistakin kappaleista on myös vaihtoehtoisia versioita, jotka jo valmiiksi antavat vihjeitä kovemmasta temmosta: esimerkiksi "Extreme", "Sweat Mash-up" tai "Dance Mash-up", jotka ovat yleensä tahoillaan kappaleen normaaliversiota vaativampia.

Yleisesti ottaen aloittelijakin pysyy kuitenkin pelissä hyvin mukana. Tietty syventyminen ja hienovaraisempi pelitaito tulee vasta pidemmän pelaamisen myötä, mutta Just Dancessa kappale ei esim. katkea kesken vaikka mokailisi tai tarvitsisi hengähdystauon. Tarkoituksena on saada mahdollisimman hyvät pisteet, mutta Just Dance -pelejä voi hyvin pelata omalla tyylillään ja tahdillaan. :)
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

2015 näköjään tullut kauppoihin. Kokemuksia?
Jonkin verran tuota on ehtinyt jo pelaamaan, ja upean kokonaisuuden on Ubisoft jälleen kerran saanut aikaiseksi. Just Dance 2015 tarjoaa sitä koukuttavaa Just Dance -pelattavuutta vieläkin hiotummassa ja pidemmälle kehittyneessä paketissa. Edellisen pelin uudistettu menurakenne on nyt mietitty uudelleen ja virtaviivaistettu sulavammaksi ja toimivammaksi, ja uudet ominaisuudet kuten Challenge-nettihaasteet vaikuttaisivat tarjoavan uusia mielenkiintoisia koukkuja pelaamiseen. Samalla esim. Just Dance 2014:n On Stage -versiot vaikuttaisivat kehittyneen kolmen tanssijan kappaleiksi, joissa yksi tanssija on pääroolissa ja lisänä on taustatanssijat, erotuksena 2:n ja 4:n tanssijan kappaleisiin joissa kaikilla hahmoilla on ollut melko samanlaiset liikkeet. Mash-Up-kappaleet ovat kehittyneet teemakappaleiksi, joissa pääsee nauttimaan edellisten pelien hienoista koreografioista uusimpien kappaleiden musiikin yhteydessä, ja samalla kuukausikohtaisia kappaleavauksia on ilmeisesti järkeistetty pelaamisen myötä avautuviksi uusiksi kappaleiksi ja muiksi bonuksiksi.

Kyllä se nyt vaan siltä vaikuttaa, että hienoa jälkeä on Just Dance -kehitystiimi jälleen kerran saanut aikaan, ja tarjolla on paljon uutta upeaa pelattavaa. :)
 

Har*

Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Kyllä se nyt vaan siltä vaikuttaa, että hienoa jälkeä on Just Dance -kehitystiimi jälleen kerran saanut aikaan, ja tarjolla on paljon uutta upeaa pelattavaa. :)
Kannattaakin nauttia. Jää ainakin brittimyyntien perusteella sarjan viimeiseksi osaksi. Wii-versio pääsi listan sijalle 38, muut formaatit eivät listalle mahtuneet. Wii-version myynnit olivat 55 % kaikista myynneistä.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Just Dance -pelit

Kannattaakin nauttia. Jää ainakin brittimyyntien perusteella sarjan viimeiseksi osaksi.
Suunta on Just Dancen kohdalla mobiileihin. Mikä tahansa nettiin liitetty näyttö riittää ja loput hoidetaan oman kännykän kautta. Ei olla sitouduttu kalliisiin laitehankintoihin, vaan välineet löytyy vanhastaan. Kaverit mukaan ja skabaamaan.

Just Dance Now - http://www.justdancenow.com

[video=youtube_share;PWa0Z5fBshg]http://youtu.be/PWa0Z5fBshg[/video]
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Ei olla sitouduttu kalliisiin laitehankintoihin
Tämähän nyt uudessa sukupolvessa on tosiaan ongelmana Just Dancelle. Minkään konsolin mukana ei tule peruspaketissa Just Dancen vaatimia ohjaimia: Wii U:n mukana ei tule Wiikakeja, PS4:n mukana ei tule Moveja tai kameraa, ja Xbonen halvemman konsolipaketin mukana ei tule Kinectiä. En nyt muista, missä yhteydessä kuulin joidenkin pelaajien tuskailevan siitä, että Just Dancen pelaamiseen PlayStation 4:llä tarvitsisi sen kameran. Mieleni teki huomauttaa, että se toimii myös niillä Moveilla, ja vielä paremmin kuin edes PS4:n kameralla, mutta niitä Move-kapuloitakaan ei tosiaan ihan jokaisesta PlayStation-taloudesta löydy.

Näin ollen ei ole ihmekään, että Just Dance pärjää yhä parhaiten alkuperäisellä Wiillä: siellä sarja nousi suosioonsa, keräsi suurimman yleisönsä, ja käytännössä ihan kaikilta Wiin omistajilta löytyy ne tarvittavat Wii-ohjaimet. Nähtäväksi jää, mihin suuntaan tilanne kehittyy tämän sukupolven aikana.
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

kuukausikohtaisia kappaleavauksia on ilmeisesti järkeistetty
Tätä täytyy nyt vähän tarkentaa, tai käytännössä korjata kokonaan. Nyt kun on vähän enemmän ehtinyt Just Dance 2015:n tarjontaa tutkimaan, niin ilmeisesti nämä kuukausiavaukset ovat yhä mukana. Tässä olisi ollut yksi sellainen ominaisuus, joka olisi saanut jäädä Just Dance 2014:een, koska jos nämä toimivat samalla tavalla, niin kuukausiavaukset voi saada vain siinä kuussa jolle ne on tarkoitettu. (Avauksen jälkeen niitä toki pystyy pelaamaan milloin vain samalla tallennuksella.) Nyt näitä ei edes näe ennalta niin kuin Just Dance 2014:ssa, vaan ne ilmeisesti tulevat näkyvillekin vasta sitten kun ne ovat tarjolla.

Juuri nyt tällaisena avauksena on Mash-up-versio Lady Gagan Bad Romancesta. Jos siis Just Dance 2015:n omistajia löytyy, niin kannattaa nyt käydä avaamassa tämä Halloween-teemainen vaihtoehtoinen versio kun se on vielä mahdollista!

Tosin tämä on nyt vähän arvailua sen perusteella, miten nämä JD2014:ssa toimivat. Kuukauden vaihtuessa tästä ehkä saa jo lisäinformaatiota. Lisäksi veikkaan, että joulukuussa on myös tarjolla jokin ajoitettu avaus...
 

iNdo

Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Toihan nyt on ihan paskaa jos noin. Eli esim 6kk päästä pelin ostavalta on mennyt jo iso osa katalogista tavoittamattomiin..?
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Toihan nyt on ihan paskaa jos noin. Eli esim 6kk päästä pelin ostavalta on mennyt jo iso osa katalogista tavoittamattomiin..?
No, ei tavoittamattomiin. Nuo kuukausiavaukset kiertävät ympäri, eli esim. jos ei viime kuussa saanut Just Dance 2015:ssä avattua Bad Romancen Mash-up-versiota, niin seuraava tilaisuus on ensi lokakuussa. Samalla kuitenkin joka kuussa näyttäisi jälleen tulevan jokin uusi avaus, eli tässä kuussa esimerkiksi Mash-up-versio Aviciin "Addicted to You"-kappaleesta.

Mutta nämä kuukausiavaukset eivät kuitenkaan siis koske kappaleiden perusversioita eivätkä muita muuten avattavia vaihtoehtoisia versioita. Pelin kaikkien kappaleiden perusversiot ovat aina suoraan pelattavissa ilman mitään ylimääräisiä avauksia. Esimerkiksi tuosta Bad Romancesta on kuitenkin pelattavissa perusversio, ja lisäksi voi avata vaihtoehtoisen version "Official Choreo". Lokakuun Mash-up-version kanssa Bad Romancesta on siis yhteensä jo 3 eri versiota.

Lisäksi näitä kuukausiavauksia on tällä hetkellä vahvistettu 6 eri versiota, eli ne eivät onneksi vie suurta osaa pelin kokonaistarjonnasta. Just Dance 2015:ssä on valmiina 45 peruskappaletta. 44 on heti pelattavana, yksi avautuu tunnin pelaamisen jälkeen. Lisäksi uPlaysta voi aktivoida peliin bonuskappaleeksi edellistä pelistä otetun Nitro Bot -kappaleen. Peliin saa myös ilmaisena DLC-kappaleena kappaleen "Break Free", ja ilmaisia DLC-kappaleita saattaa tulla lisää ajan myötä.

Näiden lisäksi yhdeksästä kappaleesta on tällä hetkellä vaihtoehtoiset versiot, jotka avautuvat pelaamisen myötä. Ja sitten on myös "Party Master"-versioita ominaisuutta tukevilla alustoilla. Ja sitten näiden lisäksi on 26 vaihtoehtoista Dance Mash-up-versiota, joista tällä hetkellä ne 6 on varmistettu kuukausiavauksiksi. Onko tarpeeksi sekavaa? :D

Kuukausiavauksissa ei siis menetä ihan hirveästi, mutta ovat ne silti ärsyttäviä...
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Just Dance 2015:ssä on kenties yksi hilpeimmistä joulukappaleista koskaan, Bollywood-ysäriä kuten Doctor Bombayta muistuttava Xmas Tree:Lisäksi tämä kappale on Just Dance -originaali, eli ihan omasta taskustaan ovat vetäisseet tällaisen revittelyn :D
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Sieltä se tulee: Just Dance 2016!Peli julkaistaan Euroopassa 22. lokakuuta PlayStation 4:lle, PS3:lle, Wii U:lle, Wiille ja Xboxeille. Nykyisen sukupolven konsoleissa on uutena ominaisuutena "Just Dance Unlimited", maksullinen lisäpalvelu jolla voi striimata lisää kappaleita isosta Just Dance -valikoimasta. Näissä versioissa voi liiketunnistusohjaimien lisäksi käyttää myös kännykkää ohjaimena.

Uuteen Just Danceen tulee myös pientä Suomi-väriä, eli Ievan polkka "Hatsune Mikun" esittämänä:

 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Just Dance 2016:sta on nyt tullut demo ainakin PlayStation 4:lle ja Wii U:lle. Demossa on pelattavana Calvin Harrisin kappale "Blame". Tämä demo ei myöskään tarvitse Moveja, kameraa tai Wiikakeja, vaan kännykälle ladattavan mobiiliapsun avulla älykännykkä muuttuu liiketunnistusohjaimeksi. Toki perinteiset ohjaustavatkin ovat yhä tallella.

Tämä on tietääkseni ensimmäinen kerta, kun Just Dance -sarjasta julkaistaan julkinen konsolidemo.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Vastaus: Just Dance -pelit

Peli julkaistaan Euroopassa 22. lokakuuta PlayStation 4:lle, PS3:lle, Wii U:lle, Wiille ja Xboxeille. Nykyisen sukupolven konsoleissa on uutena ominaisuutena "Just Dance Unlimited", maksullinen lisäpalvelu jolla voi striimata lisää kappaleita isosta Just Dance -valikoimasta. Näissä versioissa voi liiketunnistusohjaimien lisäksi käyttää myös kännykkää ohjaimena.

Uuteen Just Danceen tulee myös pientä Suomi-väriä, eli Ievan polkka "Hatsune Mikun" esittämänä
Viime viikon Gamescomissa pelasivat tätä kännykät liikeohjaimina. Oli kieltämättä huvittavaa kuulla kotimaisen Loituman tunnetuksi nettimeemiksi nostaman Levan Polkan raikaamista pitkin messuhallin käytäviä. Jonotin samaan aikaan naapuriosastolla toiseen peliin ja jäi tämä hetki talkentamatta.

Sen sijaan tässä mennään toisella biisillä:


Just Dance 2016
 

WildLag

New Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Testasin tuon kännykkä sovelluksen ja demon. Toimi ja oli hauskaa. Valikoissa oli valittavana move kapulat tai playstation kamera, eli voinko pelata tätä pelkällä kameralla kinect tyyliin vai pitääkö siinä olla ohjain / puhelin /move kapula samaan aikaan käytössä? Jokatapauksessa tämä lähtee ostoon.
 

Mikz

Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Testasin tuon kännykkä sovelluksen ja demon. Toimi ja oli hauskaa. Valikoissa oli valittavana move kapulat tai playstation kamera, eli voinko pelata tätä pelkällä kameralla kinect tyyliin vai pitääkö siinä olla ohjain / puhelin /move kapula samaan aikaan käytössä? Jokatapauksessa tämä lähtee ostoon.
Edellistä Just Dance peliäkin pystyi pelaamaan pelkän kameran kanssa, ei tarvinnut kapuloita PS4lla
 

WildLag

New Member
Vastaus: Just Dance -pelit

No sitten joutuu investoimaan kameraan. Tulee halvemmaksi kuin wiiU + kapula tai xbone ja kinect. Tosin wiiU kiehtoo edelleen. Noh katsotaan josko se löytäisi tiensä tähän talouteen joskus.
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

No sitten joutuu investoimaan kameraan. Tulee halvemmaksi kuin wiiU + kapula tai xbone ja kinect. Tosin wiiU kiehtoo edelleen. Noh katsotaan josko se löytäisi tiensä tähän talouteen joskus.
Vaihtoehtona PS4:llä pystyy pelaamaan Just Dancea myös pelkillä Move-kapuloilla ilman kameraa. Tällöin jokainen pelaaja tietenkin tarvitsee oman kapulan, ellei pelaa vuorotellen.
 

WildLag

New Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Vaihtoehtona PS4:llä pystyy pelaamaan Just Dancea myös pelkillä Move-kapuloilla ilman kameraa. Tällöin jokainen pelaaja tietenkin tarvitsee oman kapulan, ellei pelaa vuorotellen.

Nuo kapulat ei houkuttele, niin ostettiin sitten se kamera ja just dance 2015. Oikein mukava peli ja eiköhän se 2016 tule myös ostettua. Move kapulat aika tehokkaasti tehty hyödyttömäksi kun kännykälläkin pystyy tätä peliä pelaamaan.
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Move kapulat aika tehokkaasti tehty hyödyttömäksi kun kännykälläkin pystyy tätä peliä pelaamaan.
Tuo kännykkäohjaus toimii tosiaan yllättävän hyvin. Minä kuitenkin mieluummin pelaan kapuloilla, mutta onpahan vaihtoehtoja.

Myös JD2016:n kokonainen kappalevalikoima on nyt julkistettu, ja sieltäkin löytyy vaihtoehtoja ja skaalaa. Mukana on tuttuun tapaan yli 40 uutta kappaletta, mukana mm. Uptown Funk, All About That Bass, Hangover (BaBaBa), Under the Sea (Pieni Merenneito) ja Angry Birds -teema. Lisäksi maksullisen Just Dance Unlimited -palvelun lupaillaan lisäävän peliin todella laajan valikoiman aikaisempien pelien kappaleita nykykonsoleilla (JD Unlimited ei ole tulossa edellisen sukupolven konsoleille).

Just Dance 2016 Complete Tracklist

"Heartbeat Song" by Kelly Clarkson
"Teacher" by Nick Jonas
"Chiwawa" by Wanko Ni Mero Mero
"Copacabana" by Frankie Bostello
"This Is How We Do" by Katy Perry
"Drop The Mambo" by Diva Carmina
"Hit The Road Jack" by Charles Percy
"These Boots Are Made For Walkin'" by The Girly Team
"Irish Meadow Dance" by O'Callaghan's Orchestra
"Junto a Ti" From Disney's "Violetta"
"Kaboom Pow" by Nikki Yanofsky
"Kool Kontact" by Glorious Black Belts
"You're The One That I Want" From The Movie Grease
"The Choice Is Yours" by Darius Dante Van Dijk
"Under the Sea" From Disney's "The Little Mermaid"
"When The Rain Begins To Fall" by Sky Trucking
"You Never Can Tell" by A. Caveman & The Backseats
"Uptown Funk" by Mark Ronson Ft. Bruno Mars
"All About That Bass" by Meghan Trainor
"Animals" by Martin Garrix
"Hey Mama" by David Guetta Ft. Nicki Minaj, Bebe Rexha, & Afrojack
"Blame" by Calvin Harris Ft. John Newman
"Born This Way" by Lady Gaga
"Want To Want Me" by Jason Derulo
"Gibberish" by MAX
"Hangover (BaBaBa)" by Buraka Som Sistema
"I Gotta Feeling" by The Black Eyed Peas
"Ievan Polkka" by Hatsune Miku
"Let's Groove" by Equinox Stars
"William Tell Overture" by Rossini
"Balkan Blast Remix" by Angry Birds
"Rabiosa" by Shakira Ft. El Cata
"Stuck On A Feeling" by Prince Royce
"Boys (Summertime Love)" by The Lemon Cubes
"Fun" by Pitbull Ft. Chris Brown
"Circus" by Britney Spears
"Fancy" by Iggy Azalea Ft. Charli XCX
"Same Old Love" by Selena Gomez
"Cool For The Summer" by Demi Lovato
"Lights" by Ellie Goulding
"No Control" by One Direction
"I'm An Albatraoz" by AronChupa
http://www.gamespot.com/articles/every-song-in-just-dance-2016/1100-6430928/
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Just Dance -pelit

Nyt täytyy valitettavasti antaa varoitus Just Dance 2016:sta. Nykysukupolven versiot eli PS4:n, Wii U:n ja Xbonen versiot JD2016:sta eivät sisällä ollenkaan aikaisempien pelien mainiota World Dance Floor -onlinemoodia! Se on korvattu "World Video Challenge"-moodilla, jonka toteutus tökkii pahasti. Sillä on enemmän yhteistä JD2015:n online-haasteiden kanssa, ja jokainen Take all comers -trophya metsästänyt tietää, että nämä haasteet eivät olleet JD2015:n parhaita puolia. Mutta nyt niistä on tehty onnistuneen World Dance Floorin korvaaja?! Paradoksaalisesti vanhan sukupolven laitteilla eli Wiillä, PS3:lla ja X360 World Dance Floor on yhä toiminnassa myös Just Dance 2016:ssa, joten nyt vanhan sukupolven versiot ovat käytännössä uuden sukupolven versioita parempia jos yhtään välittää online-pelaamisesta.

Ensivaikutelmien perusteella JD2016 on muuten hyvä peli, mutta World Dance Floorin puute uuden sukupolven versioista on aivan valtaisa kämmi. :mad:
 
Ylös Bottom