Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kännykät

Vastaus: Kännykät

Ykkösluuriksi tuli Nokian E71. Jotain käyttöä täytyisi keksiä kakkoseksi jääneelle E65 Blackille.
QWERTY-näppiksellä on ihan kiva naputella viestejä ja kirjoitella foorumeille :D
 
Vastaus: Kännykät

1110i löytyy, mainio ja KESTÄVÄ peruspuhelin.

Joululahjaksi olen saamassa uutukaisen Nokia 7610 Supernovan. 3,2Mpx kamera, musiikkisoitin, peilipinta, FM-radio... Menee peruspuhelinpojulla sormi suuhun. :)
 
Vastaus: Kännykät

Nokia 6100 jeah, varmaan ensimmäisiä Nokian värinäytöllisiä luureja. Pystyy soittaan, lähettään viestei ja mukavan kokoinen, toimii.
 
Vastaus: Kännykät

Mutta voiko sen neljä tuntia nauhoittaa putkeen? Mun luurissa on rajoitus, että yhden videon pituus voi olla vaan 60 minuuttia. En ikinä nauhoita kännykällä niin pitkää videota. Edes kaikkien nauhoitettujen videoiden yhteenlaskettu aika ei ylitä tuota 60 minuuttia. :D

Mutta asiaan. Olisikohan ongelmana se, että em. puhelimella ei saa nauhoitettu kuin vaikka muutaman minuutin pätkän kerrallaan? Muistan, että joissain hieman vanhemmissa puhelimissa oli max. 1 minuutin videoita.

Kokeilin laittaa asetuksista-> videon "oletus pituus"= 16 sekuntia pystyy nauhottaa, sitten laitoin "enimmäis pituus"= 4h+ pystyy nauhottaa
 
Vastaus: Kännykät

Nyt, at the moment, ykköspuhelimena Nokian E71.
Mahtava kapistus, joka on hinta-laatu-suhteeltaan älyttömän hyvä. Pieni koko yhdistettynä täydelliseen Qwerty-näppäimistöön, mahtavaa.
Tämä mahtuu oikeasti taskuun, pienempäänkin.
Hinta on edullinen, ja onhan tätä syystäkin kehuttu Nokian ehkä parhaaksi luuriksi koskaan.
Suosittelen kaikille, ihan varauksetta.
Ilmaista ja maksullistakin softaa on internetin täynnä.

Huonoiksi puoliksi laskisin varmaan kameran, mutta mitä kaikkea pitää oikein puhelimesta löytyä? Noin 400e puhelimeksi tästä löytyy aivan älyttömästi ominaisuuksia, jopa vuoden navigointi ilmaiseksi, kepsin lisäksi. Toimivuudesta ei takuuta.

Nokiaa haukkuvat käyttävät joko halpismalleja ja asuvat vanhempiensa kellarissa, ovat saaneet maanantaikappaleita, tai ovat kuulopuheiden uhreja.

Tosin alkaa nuo kosketusnäytölliset sen verran kiinnostaa että HTC:n Touch Diamond/Pro, vapautettu Iphone tai joku vastaava olisi saatava. ASAP. Ja sitten vielä Core i7...
Go for broke, eikä edes siinä omassa merkityksessään. :(

tl;dr

Hyvä luuri, suosittelen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Kännykät

Tuli hommattua vähän aikaa sitten Samsung Omnia
Erittäin hyvä laite. Siirryin tähän noin 3 viikkoa takaperin Nokia N73. Aluksi tietenkin hieman hakalaa tottua uuteen käyttikseen, kun en ennen WMMobilea ole edes nähnyt. Mutta nyt kun on päässyt jyvälle niin aivan erinomainen laite. Laitetta pysty muokkamaan mielin määrin, kosketusnäyttö on mielestäni aivan mahtava (iPhonen omaa en ole testannut)ja MS Active sync:kin on huomattavasti parempi, kuin Nokian PC Suite. Suosittelen.
 
Vastaus: Kännykät

onko enkku valikoilla , paljon maksaa?

Äijä vois tehdä bisnestä meikäläisen kans iPhonesta.

ihan suomivalikko löytyy ja hintana reilu 600 euroa, tilasin juuri ocarina huilun, puhalletaan mikkiaukkoon, kyllä ne kaikkea keksii:) perjantaina suomeen jippii.
 
Vastaus: Kännykät

Itsekin tuli hommattua iPhone ja tässä sillä tätä kirjotellaankin. Ei voi kuin suositella. Omani ostin suomesta yksityiseltä käytettynä ja sonera lukittuna, mutta telefinlandin käyttäjänä ei haittaa. 400 16 gigan 3G iPhonesta kun ei omasta mielestäni ole ollenkaan paha hinta :p Erittäin hyvältä vaikuttaa kyllä näin muutaman tunnin näppäilyn jälkeen.
 
Vastaus: Kännykät

Osaisko joku suositella N73 Music Editioniin jotain hyvää muistikorttia?Hinta sais olla maksimissaan noin 40e.
 
Vastaus: Kännykät

Nokian N79 kännyn kävin ostaa gigantista hintaan 429 ja handfreen BH-102 about 30. N79 tosi näppärä peli kun on siinä pelit ja vehkeet joka lähtöön. Kunhan pelejä sais vielä lisää.
 
Vastaus: Kännykät

Hyvittääkö nykyään enää mikään gsm-liike pk-seudulla vanhoista puhelimista vaihdossa? Kuulin, että olisivat jo menneen talven lumia...
 
Vastaus: Kännykät

Hyvittääkö nykyään enää mikään gsm-liike pk-seudulla vanhoista puhelimista vaihdossa? Kuulin, että olisivat jo menneen talven lumia...

Pääkaupunki seudusta en tiiä,mutta kun oman puhelimen annoin vaihdossa samalla kun Gigantista ostin N73.Mutta eine siitä mitään hyvitystä antanu.Oli se puhelin sen verran huonossakin kunnossa.
 
Vastaus: Kännykät

Mulla on tälläinen vanha Nokian 6030, mutta joululahjaksi saan 3120 Classicin ja 4GB muistikortin:p

Ja Citymarketista saa noita 4GB muistikortteja nyt aivan luvattoman halvalla, 9.90. Sopii kaikkiin normaaleihin kännyköihin, kun on Micro SD ja Mini SD-adapteri.
 
Vastaus: Kännykät

Tilasin itselleni Nokia 5800 kännyn. Onko kukaan kerennyt jo hommata vai onkohan se ees vielä ilmestynyt?
 
Ylös Bottom