Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kena: Bridge of Spirits

Nisupulla

Jäsen / [FL]
img_5283.jpg


Nimi: Kena: Bridge of Spirits
Kehittäjä: Ember Lab
Julkaisija: Ember Lab
Alustat: PS5, PS4, PC (myöhemmin ehkä myös muita alustoja)
Lajityyppi: Seikkailu
Julkaisu: 24.8.2021
Kotisivut: https://www.emberlab.com/
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/kena-bridge-spirits

Kena: Bridge of Spirits on tarinavetoinen toimintaseikkailu, joka sijoittuu viehättävään maailmaan, ja on etsijälle rikas sekä nopeatempoinen taisteluiltaan. Pelaajat löytävät ja kasvattavat pienistä henkiotuksista, nimeltään Rot, joukkueen, joka parantaa heidän kykyjään ja luo uusia tapoja manipuloida ympäristöä.

Tämä Pixar-animaatioita ulkoisesti muistuttava seikkailu on saanut mitä ilmeisimmin innoituksensa Zelda-peleistä. 
Viimeksi muokattu:
Tämä oli yksi Sonyn tilaisuuden mukavista yllätyksistä, näytti todella kivalta. Värikäs ja satumainen maailma.
 
Jep, tässä yhdistyy seikkailu ja nopeatempoinen taistelu sadunomaisen värikylläiseen maailmaan. Kaikki tekijöitä jotka herättävät tuolla ulosannilla heti mielenkiintoa.

Tämä voi olla onnistuessaan täsmäosuma joulumarkkinoilla. Nyt jos koskaan on tällaiselle kysyntää.
 
4K trailerin perusteella todella näyttävä peli ja tunnelma myös aivan loistava. Saa nähdä mitä itse peli sitten tarjoaa, pystyykö lunastamaan pelin trailerien nostattamaa mielenkiintoa.

E. PS Blogin mukaan pelin hinta vain $39,99. Hmm...
 
Peli vaikuttaa kaikinpuolin upealta, mutta tosiaan tuosta animaatioiden loisteliaasta laadusta, studion koosta ja pelin hinnasta päätellen odotettavissa on alle kymmenen tunnin lyhyehkö seikkailu. Eikä tuossa mitään vikaa siis, lineäärit pelit jotka eivät venytä kestoaan liikaa ovat aina tervetulleita.
 
Näyttää kyllä upealta, tätä voisi jopa trailerin perusteella sovitella ostoskoriin.
 
Peli vaikuttaa kaikinpuolin upealta, mutta tosiaan tuosta animaatioiden loisteliaasta laadusta, studion koosta ja pelin hinnasta päätellen odotettavissa on alle kymmenen tunnin lyhyehkö seikkailu. Eikä tuossa mitään vikaa siis, lineäärit pelit jotka eivät venytä kestoaan liikaa ovat aina tervetulleita.
Tällainen kehitys olisi jossain määrin jopa toivottavaa. Laadukas ja lyhyt peli.

Välillä ei vaan ole elämässä aikaa tai kaipaa vaihtelua jonkin +100h pelin lomaan.
 
Ei se määrä vaan se laatu vai mitenkä se meni. Tässä taannoin pelasin Little Nightmare kakkosen läpi, vaikka siihen meni se yks ilta kun teki kaiken mahollisen, ei tuntunut ollenkaan mitenkään kusetukselta vaan sai koko rahan edestä laadukasta viihdettä.
 
Tämäkin tulee myös PS4.. Luulin, että eka hyvä PS5 yksinoikeus omaan makuun olisi tämä.. PS5 tämä pelataan julkkarina, mutta PS5 exclu ei ole tämäkään..


 
Tämäkin tulee myös PS4.. Luulin, että eka hyvä PS5 yksinoikeus omaan makuun olisi tämä.. PS5 tämä pelataan julkkarina, mutta PS5 exclu ei ole tämäkään..Joo tämähän on ollut tiedossa jo ekasta julkistuksesta lähtien.
 
En tiedä onko uutta pelikuvaa, vai onko noissa aikaisemmissa trailereissa jo näytetty samat?

 Paljon uutta gameplaytä tässä 10 minuutin videossa kuten 2 Boss Fighttia. hyvältä kyllä näyttää, ja tuosta gameplaystä tulee kyllä mieleen Horizonin ja Breath of the wildin sekoitus, tämä myös lupaa erittäin hyvää niille jotka kaipaa haastetta. mutta varmasti löytyy kaikille se sopiva vaikeusaste kerta peli sisältää vaikeusasteet.

Mike says the team has a lot of Sekiro and Soulsborne fans on the dev team, and while the game isn’t quite up to FromSoftware's difficulty, players will be challenged on the highest setting.
 
Mulla on kovat odotukset ja toiveet tätä peliä kohtaan. Nyt kun BotW2 julkaisu on varmasti vasta ensi vuonna, niin tämän vuoden julkaisuista odotan tätä kaikista eniten.

Visuaalisesti tämä on mun silmiin Zeldan ja Orin vauva, joka jo se yksinään herätti kiinnostuksen peliä kohtaan. Nyt noiden uusimpien videojen perusteella combat näyttää myös hauskalta. Julkaisupäivän ostos siis varmasti. (Tosin action-adventuret muutenkin mun lemppari peligenre ja hankin kyllä kyseisen genren pelit yleensä ennemmin tai myöhemmin, jos ne ei sisällä raakaa väkivaltaa vaan.)

Toivoisin kyllä, että tämä olisi vähän pidempi kuin 10h. Siinä ajassahan vasta pääsee sisään pelin mekaniikkoihin ja maailmaan. Ei tarvi olla mikään 100+h peli, mutta jos nyt vaikka edes 20-30h.
 
Onkohan tämän fyysisestä julkaisusta kuulunut mitään?.. Jossain vaiheessa tekijät puhuivat vain digitaalisen julkaisusta Pleikkarille ja Epic storeen. Vai kävisikö, kuten The mediumin kanssa, että fyysinen tulee, kun Pleikkarin ajastettu yksinoikeus(Sellainen tämä muistaakseni oli) päättyy. Siinä tapauksessa odotan fyysistä, kun pelattavaa kyllä riittää..
 
Ylös Bottom