Keskustelua Star Wars -elokuvista

Aphex

Active Member
TLJ tuli katsottua ja nyt kun katsoin tuoretta Red Letter Median arvostelukeskustelua niin heti alkuun tuli hyvin leffaa kuvaava lause: "It's not a mess but it's messy". Pidemmittä puheitta: ensimmäinen puolikas oli surkea tempoltaan, huumori oli paskaa, kapinallisten tarinalinja polki paikallaan neljä viideosaa elokuvan kestosta (pitkä kuin nälkävuosi), ja valtaistuinhuoneen taistelu oli loistava. Päällimmäisenä leffasta jäi mieleen pettymys ja huono maku, valitettavasti. Rey ja Kylo Ren olivat leffan ehdottomat kohokohdat.
 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Hyvä oli The Last Jedi!

Pitkänlinjan fani tykkäsi kovasti, tutuista hahmoista ja monista yksityiskohdista jotka olivat suoraan meille osoitettuja.

Sukupolvenvaihdos tähdissä on nyt tehty uskottavasti. Ovat mielenkiintoisia. Mukana myös turhaa pönötystä loitolla pitävää huumoria. Taistelu jatkuu Battlefrontin puolella.

8 1/2

Reyn menneisyydestä...

...Eiköhän se Palpatine sieltä vielä paljastu Reyn isäksi. En usko tuohon ”mitättömään taustaan”.
 
Viimeksi muokattu:

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Mitä enemmän tuon uuden filmin katsomisesta on aikaa, niin sitä enemmän sitä tulee kyllä "vihailtua".

Spoilereita.

Eniten ketuttaa kaikki Lukeen liittyvä. Joutuu olla Mark Hamillin kanssa samaa mieltä, että ei tuo nyt oikein ole se Luke, joka nähtiin aiemmissa filmeissä. Yrmeä mörökölli, joka meinaa tappaa veljenpoikansa noin vain, vaikka aiemmissa filmeissä oltiin niin positiivisia ja toiveikkaita.

Ja ihmisten rakastamat hahmot tapetaan noin vain, ilman että koko kolmikkoa Han Solosta lähtien ehdittiin näkemään yhdessä. Se on jotain aivan käsittämätöntä omasta mielestäni. Hahmoille ei anneta kunnon jäähyväisiä.

Phasman rooli oli aivan turha, Snokesta maalailtua isoa pahiskuvaa ei koskaan hyödynnetty ja pieneneä asiana Reyn treenikoosteen paria kuvakulmaa vihasin.

Mutta eniten harmittaa kaikki potentiaali, mitä Luken lähtiessä menetettiin. Skywalkerin paluusta ja super-duper-jedivoimista olisi saanut aikaiseksi todella hienon ja näyttävän kohtauksen. Olihan se yksi taistelu ihan hieno periaatteessa, vaikka hieman lyhyt ja heppoinen, mutta ei tuo riitä mihinkään.

Mutta olihan tuo hieno kuin mikä. Hyviäkin kohtia oli.

Pähkinänkuoressa: Ihan hyvä elokuva, suorastaa kuppainen Star Wars.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Kiva saada lisää tietoa Han Solon taustoista. Jotain tiedetän vanhastaan ja nyt se nähdään kankaalta.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Keskeyttäkää kaikki mitä teette ja kuunnelkaa Joonas Suotamon haastattelu Emilia Clarken (sekä Woody Harrelsonin) kanssa. Loistava klippi! :D

 

Fabre#4

Well-Known Member
Tuli käytyä katsomassa tuo Solo: A Star Wars Story. Varsin hyvä leffa ja tarinakin pyöri mukavasti vähän "sivuraiteilla" siitä, mitä episodit ovat. Mielestäni hyvin jaksotettu leffa, toimintaa ja taustoja sopivassa suhteessa. Myöskään niitä "tyhmiä vitsejä" ja yrityksiä väkisin naurattaa yleisöä ei ollut niin paljon kuin The Last Jedissä. Mielestäni ei oikeastaan ollenkaan.

Täytyy sanoa, että kyllä Rogue One ja Solo pesevät mennen tullen nämä kaksi uusinta episodia. Onko se sitten aikajana, vai kenties "paremmat näyttelijät", parempi ohjaaja, vai parempi käsikirjoitus, sitä en tiedä. Silti Rogue One on ehdottomasti paras näistä Disneyn aikaisista Star Warseista ja Solo kakkonen.
 

Lebe80

Well-Known Member
Solo taas oli omasta mielestä hyvin väritön, hajuton ja mauton. Se oli leffa, joka ei oikein kertonut mistään mitään.

Salissa oli minun lisäksi noin kymmenen ihmistä, kaikki iältään noin 35+, nuorempia ei ollenkaan.

Tosin, uutistenkin perusteella avausviikonloppu jäi kauas tavoitteestaan. Silti, leffa oli hyvin tehty, ja näyttelijävalinnat itse Soloa lukuunottamatta hyviä. Jotenkaan en oikein välittänyt siis Solon näyttelijästä ollenkaan.
 

MAINOS

Ylös Bottom