Ketutuskeskustelu

Omenanraato

Well-Known Member
Ai hemmetti aivan valtavan suuret osanotot sinne suuntaan. :/

Vaikka ei osaakaan kuvitella miten pahalta tuntuu luopua koirastaan niin itsekin koiran omistajana on tullut muutaman kerran mietittyä sitä, mitä sitten, kun tuosta omasta joutuu luopumaan, niin jo se tuntuu aivan valtavan pahalta ja saa palan juuttumaan kurkkuun. On ne vain niin rakkaita otuksia nuo lemmikit ja osaa osoittaa niin pyyteetöntä rakkautta meitä omistajia kohtaan. :/
Meilläkin koiria tuli kun olin 5 vanha, ne eli 15 ja 16 vuotiaaksi. Lopetettiin samaan aikaan.
Sillon mulla oli sit jo ns. oma koira kun asuin omillani.
Sit muutin kaupunkiin ja kerrostaloon, niin tuo koira meni mun vanhemmilleni asumaan. Sillon mulla oli myös kissa joka meni sinne myös, kun olivat maalla eläneet, niin en halunnut kaupunkiin.
Jäivät sit sinne, vaikka muutettiin itse takaisin maalle, mut koira oli jo vanha silloin ja pelkäsi lasten mekastusta.
Kyseinen koira täyttää maaliskuussa 13v ja kissa lopetettiin 2v sitten. Koiralta leikattiin vuosi sitten kohtu ja nyt puolisen vuotta vetänyt kipulääkkeitä kun lonkat aika jumissa vanhuuttaan. Lääkkeiden myötä menee taas kuin pentu. Mutta ”juuri” luopunut kissasta ja tuon vanhuksen kanssa ollu leikkausta jne ni jo pari vuotta asennoitunut kokoajan et kohta se lähtee.
Oli nyttenkin meillä 3kk hoidossa ja lähti viime viikolla takaisin kotiin.

Ja kun olin asennoitunut, että tää Onni tulee vain etsimään kotia ja on hoidossa, niin olin varma etten kiinny siihen. Mutta näköjään kun päätös tehtiin et jää meille ni kiintymys iski heti. Ehkä varsinki sen vuoksi kun tiesi ettei sitä oltu kohdeltu hyvin.
Mut aattelin ettei tää ois näin kova mulle, kun toisen kanssa pari vuotta odottanut koska saa haudata ja tämä taas ollut niin vähän aikaa. Mut eipä se siitä kiinni ole..perheenjäseneksi nuo tulee heti vaikka ei sitä halua myöntää.
 

Kain

Well-Known Member
Oli perheen iltapalahässäkässä jäänyt osittain syöty pussipuuropaketti lattialle ja joku perheenjäsenistä oli onnistunut astumaan sen päälle sillä lopputuloksella, että pussin sisältö lensi telkkarin ruudulle sotkien samalla myös pleikkarin ja soundbarin. Piti ladata aimoannos itsehillintää, että otsasuoni pysyi ehjänä ja ottaa nöyrästi rätti käteen. Jäi meinaan telkkarin rikostutkijat kakkoseksi meikäläiselle tarkkuudessa kun taskulampun kanssa etenin millimetri kerrallaan hitaasti samalla kiroten voimasanoja. Vahinkohan se oli mutta silti. Voi h*vonv*tun*aatana!
 

Liitetiedostot

Kain

Well-Known Member
Vatsatauti. Tuo ihmiskunnan vitsaus joka mahdollistaa tuhat ja yksi erilaista tapaa nöyryyttää ihminen. Onneksi sitä voi kuitenkin pelata moninpelinä! Jee! Hetken on taas olo kevyt kuin margariinimainoksella.
 

Kain

Well-Known Member
Näin eräänlaisena kirjanördenä pidän tätä tavattoman usein tapahtuvaa ilmiötä erittäin vettumaisena. Löydän kirjan joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pokkarin saa edullisesti joten ostan sen. Sen jälkeen kun kirja on suoritettu haluan loputkin sarjaan liittyvät osat joita on lähes aina yhteensä kolme. Ja nämä seuraavat osat löytyvät sitten kovakantisina. Ja joka kerta ne sorrun ostamaan ja joka kerta koen vettuuntumista kun katselen noita kirjoja hyllyssä. Yksi ei sovi joukkoon!! Ääääää!
 

Liitetiedostot

Senaattori

Toimitus
Lähes jokainen innolla aloittamani peli saa vitutuksen valloilleen hyvin nopeasti jonkun täysin reisille toteutetun perusjutun takia. Kultaako aika muistot vai onko bugien ja jäätymisten määrät lisääntyneet lähivuosina? Julkaistaanko nykyään liian usein täysin vaiheessa olevia pelejä, joita korjaillaan verkkaisesti, jos ollenkaan? Vapaa-aika on nykyään erittäin rajallinen, joten puolen tunninkin session jälkeen pelin kaatuminen ja tallentumattomuus on erittäin ikävää. Miten kokeneet pelifirmat voivat edelleen tehdä itsestäänselvät asiat huonosti?

Toinen päähän ottava asia on nettitilaukset. Miksi ne pitää tehdä niin vaikeaksi? Rajoitetaan maksutapoja, kysellään kaikki mahdolliset tiedot ja varmistukset, jonka jälkeen koko sivu heittää erroria. Siinä sitten hetki mietitään, että lähtikö rahat vai ei. Aivan niinkuin tämäkin asia olisi ollut 3 vuotta sitten paljon helpompaa. Tämänkin asian kanssa tuli tänään tapeltua ihan turhaan, koska tilausta en pystynyt tekemään.

Joka päivä aina jotain menee pieleen. Onnistunut päivä olisi edes joskus kova sana.
 
Eilen meni sit ps4 ohjaimesta L2 rikki, ihmettelin kun ei pystyny enää tähtämään, tänään on kyllä mielenkiintoista pelata miten onnistuu battlefieldin pelaaminen:cool:
 

Kain

Well-Known Member
Vituttaa suunnattomasti ne ihmisperseet jotka netin kautta myyvät käytettyä tavaraa uudenveroisessa tai hyvässä kunnossa kuvauksella. Avasin juuri postin tuoman paketin jossa sisällä oli hyvässä kunnossa oleva PS4 peli jossa korkeintaan pari sormenjälkeä. Todellisuudessa peli on naarmuinen sekä aivan täynnä sormenjälkiä. Onneksi sentäs sormenjäljet saa poistettua ja peli toimii mutta silti. Jos tunnistat itsesi tämmöiseksi kehveliksi niin haista paske!
 

Pirate fin

Well-Known Member
Ketuttaa omat hermot pelaamisen suhteen. Nimimerkillä viimesen kuukauden aikana 4 ps4 ohjainta ostanut henkilö
Eilen oli täällä ensimmäinen kerta, kun ohjain otti hieman kontaktia seinän kanssa, koska meni hermot Battlefield V:ssä niiden perkeleen maassa makaajien kanssa jotka eivät liiku matsin aikana ollenkaan ja huvittavaahan tässä oli se, että ne kaikki olivat omia tiimiläisiä :mad:
 
Ilmaiset kokeilut suoratoistopalveluissa ja ilmaiset kokeilut Nintendo Switcin ongline/pilvitallennuts ja ilmaiset Nes pelit. Ainoa pelattava peli, joka on kestänyt ajan hammasta, on edelleen Super Mario Bros. 3 EIKÄ MIKÄÄN MUU! kun tuo valikko aukeaa, niin aika iso jätevuori joka löyhää ja ei Game Boy Advancen -pelejä.

Netflix ja HBO nordic kokeilussa ja tuli nuo katsomisen arvoiset elokuvat tuli katsottua. Lisäksi nuo Netfliciä varten tehdyt Tv -sarjat ovat olleet täyttä paskaa matalalla budjetilla. Aika harmillista myös, että game of thrones sarja lagittaa paikoin suoratoistopalvelussa ja muutahan HBO nordic -palvelussa ei ole mitä ei Netflic -palvelussa olisi.

Ainiin, olisi mukavaa seurata striimiä jostakin hyvästä vanhasta pelistä, mutta asia päättyy aina niin, että koko peliä ei koskaan srtiimata ja jos striimataan, niin striimaaja on joku helvetin henkisesti jälkeenjäänyt kusipää.
 
Viimeksi muokattu:

shamaniac

Active Member
En tiedä mitä sarjoja olet Netflixistä katsonut mutta täällä päinvastaiset kokemukset. Tuntuu että se alkuperäinen epäily sarjojen laatua kohtaan on ollut turhaa ja aika ei riitä edes katsoa kaikkia hyviä sarjoja mitä siellä on tarjolla. Epäilin tosiaan melko paljon kun Netflix aikoinaan kertoi tekevänsä kymmeniä sarjoja vuodessa. Joo, ei noista varmasti kaikki oli kuin keskivertoa mutta yllätyin kuinka paljon siellä on oikeasti loistavia mukana.
 
No joo, ei tahdo aika töiden takia riittää ja onko kaikki edes nähtävillä, jos on tuo ilmainen kokeilu menossa? Tuli silloin semmoinen tunne, että osa elokuvistakin oli kadoksissa tuon "ilmaisuuden" takia. Lisäksi tuon HBO nordic -palvelun sisäänkirjautuminen on edelleen omituinen? Tuo salasana, mistä minä sen saan?
 

janneus

Active Member
Aika harmillista myös, että game of thrones sarja lagittaa paikoin suoratoistopalvelussa ja muutahan HBO nordic -palvelussa ei ole mitä ei Netflic -palvelussa olisi.
Tuli juuri muutama minuutti sitten saatua päätöksen The Officen US versio. Juurikin sieltä HBO:sta. Heittämällä paras komediasarja koskaan. Myös toiseksi paras eli Silicon Valley löytyy sieltä. Muita törkeän kovia sieltä löytyviä sarjoja ovat sen jo mainitsemasi Game of Thronesin ohella ainakin Vikings, Black Sails, Billions, Fargo, True Detective, Bosch, The Handmaids Tale, The Wire, Westworld sekä Last Week Tonight with John Oliver mikä on itselle ollut jo pelkästään syy tilata kyseistö palvelua viimeiset 7 vuotta :cool: Löytyy sieltä myös all time suosikki sarjani Dexter, mutta se on mahdollisesti myös Netflixissä, joten siitä ei voi pelkästään HBO:n meriitiksi laskea. Leffapuolella IMO netflix sitten taas vie, mutta sarjoissa HBO on voittamaton.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Tuli juuri muutama minuutti sitten saatua päätöksen The Officen US versio. Juurikin sieltä HBO:sta. Heittämällä paras komediasarja koskaan. Myös toiseksi paras eli Silicon Valley löytyy sieltä. Muita törkeän kovia sieltä löytyviä sarjoja ovat sen jo mainitsemasi Game of Thronesin ohella ainakin Vikings, Black Sails, Billions, Fargo, True Detective, Bosch, The Handmaids Tale, The Wire, Westworld sekä Last Week Tonight with John Oliver mikä on itselle ollut jo pelkästään syy tilata kyseistö palvelua viimeiset 7 vuotta :cool: Löytyy sieltä myös all time suosikki sarjani Dexter, mutta se on mahdollisesti myös Netflixissä, joten siitä ei voi pelkästään HBO:n meriitiksi laskea. Leffapuolella IMO netflix sitten taas vie, mutta sarjoissa HBO on voittamaton.
Todella paljon tuota The Office US versiota kehutaan, niin kaippa se täytyy lisätä katsottavien listalle, kun näyttää löytyvän myös Amazon Prime Videosta.
 
Viimeksi muokattu:

OK

Well-Known Member
Jos aika on tiukilla, niin kannattaa nyt ainakin tarkastaa The Office Jenkki version ensimmäiset kaudet. Hyvällä tavalla todella typerää läppää.

 

Ketunloikka

Member
Tuli juuri muutama minuutti sitten saatua päätöksen The Officen US versio. Juurikin sieltä HBO:sta. Heittämällä paras komediasarja koskaan. Myös toiseksi paras eli Silicon Valley löytyy sieltä. Muita törkeän kovia sieltä löytyviä sarjoja ovat sen jo mainitsemasi Game of Thronesin ohella ainakin Vikings, Black Sails, Billions, Fargo, True Detective, Bosch, The Handmaids Tale, The Wire, Westworld sekä Last Week Tonight with John Oliver mikä on itselle ollut jo pelkästään syy tilata kyseistö palvelua viimeiset 7 vuotta :cool: Löytyy sieltä myös all time suosikki sarjani Dexter, mutta se on mahdollisesti myös Netflixissä, joten siitä ei voi pelkästään HBO:n meriitiksi laskea. Leffapuolella IMO netflix sitten taas vie, mutta sarjoissa HBO on voittamaton.
Vikings on tätä nykyä todella tuskallista katsottavaa, omasta mielestä tavallaan koko sarja kuoli
Ragnarin kuolemaan
.

True Detective kärsi myös pienoisesta mahalaskusta ekan kauden jälkeen.

Netflixin lopetin ihan pelkästä periaatteesta. Niiden omat leffat ja sarjat on niin puuduttavia ja jokaiseen ängetään väkisin jotain poliittista agendaa. Mielenkiinto The Witcher sarjaankin lopahti täysin niiden kaikkien huhujen takia enkä sitä halua enään nähdä.. Haluan, että kyseinen sarja säilyttää arvokkuutensa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Todella paljon tuota The Office US versiota kehutaan, niin kaippa se täytyy lisätä katsottavien listalle, kun näyttää löytyvän myös Amazon Prime Videosta.
Kyllä kannattaa. Ensimmäinen kausi on vähän niin ja näin. Tehty pienellä budjetilla ja näyttelijät vielä hakevat roolejaan, mutta toisesta kaudesta eteenpäin täyttä rautaa. Paras komediasarja ikinä. Huom. ensimmäinen kausi on onneksi vain joku 8 jaksoa, joten sen katsoo nopeasti läpi.

Kannattaa tosin huomioida, että kyseessä on mockumentary, eli hahmot puhuvat kameralle. Osa tykkää tästä tyylistä, osa ei. Omassa kaveripiirissä tämä on osoittautunut muutamalle henkilölle aika isoksi miinukseksi. Ei siis vain Officen kohdalla, vaan yleensä. Samaan kategoriaan menee myös sellaiset sarjat kuin Modern Family ja Parks and Recreation. Näille voi myös antaa suositukset, jos vielä katsomatta.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Kyllä kannattaa. Ensimmäinen kausi on vähän niin ja näin. Tehty pienellä budjetilla ja näyttelijät vielä hakevat roolejaan, mutta toisesta kaudesta eteenpäin täyttä rautaa. Paras komediasarja ikinä. Huom. ensimmäinen kausi on onneksi vain joku 8 jaksoa, joten sen katsoo nopeasti läpi.

Kannattaa tosin huomioida, että kyseessä on mockumentary, eli hahmot puhuvat kameralle. Osa tykkää tästä tyylistä, osa ei. Omassa kaveripiirissä tämä on osoittautunut muutamalle henkilölle aika isoksi miinukseksi. Ei siis vain Officen kohdalla, vaan yleensä. Samaan kategoriaan menee myös sellaiset sarjat kuin Modern Family ja Parks and Recreation. Näille voi myös antaa suositukset, jos vielä katsomatta.
Eipä tuo itseä häiritse, että puhuvat kameralle, niin kunhan saan Miehen Puolikkaat katsottua loppuun, niin on The Officen vuoro.

Ja, ettei tämä ketju ihan ot:ksi mene, niin kirotaas vähän noita pelien maahantuojia, kun tuli kysyttyä Discshopista Days Gonen toimituksista, niin saavat vasta huomenna pelit varastoon, koska maahantuoja on todella tarkka tuon toimituksista. Eli tuohon vielä, kun ottaa huomioon postin hitauden nykyään, niin menee varmaan ensi viikon keskiviikkoon, että pääsee sitä pelaamaan :mad:
 
Viimeksi muokattu:

Kadaj

Member
Se tavallinen, parveketupakointi. Saas nähdä pääseekö tänä kesänä sisälämpötilat samoihin lukemiin kuin viime kesänä. Kärvistelin hellepäivät 32-33C, kun ei voinut tuulettaa.
 

Ketunloikka

Member
Se tavallinen, parveketupakointi. Saas nähdä pääseekö tänä kesänä sisälämpötilat samoihin lukemiin kuin viime kesänä. Kärvistelin hellepäivät 32-33C, kun ei voinut tuulettaa.
Ai, mun kämpäs oli viime kesänä parhaimillaan 40C, viikon ajan pyöri siin 38-40. Ihan sama oliko ovi auki ja tuulettimet päällä.

Kämppä on pieni yksiö missä toista seinää peittää kokonaan ikkunat ja nää ikkunat on sopivasti iltapäiväaurinkoon, kämppä sijaitsee pienellä kukkulalla rinteessä ilman mitään varjoa... Innolla taas odotan.
 

MAINOS

Ylös Bottom