Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Killzone 3 [Hype ja ostohehkutus]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Vinnie
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Ihan korjauksena, niin ruudunpäivitystä ei voi syyttä, koska KZ3 pyörii vakaasti 30fps ilman mitään repeilyä.
Lähde

ps. Kannattaa jättää se linkin takaa löytyvä Crysis 2:een vertailu ihan omaan arvoonsa.

Juu kirjoitin "väärin" tuon juttuni. Ei peli siis mitenkään hidastunut tai pätkinyt, mutta jotenkin tuntui erilaiselta kuin kakkosen jälkeen muistin. Ehkä olen vain tässä välissä tottunut noihin muihin räiskintöihin sitten niin paljon tai jotain :eek: En tiedä, ei vaan tuntunut hyvältä tuo pelaaminen. :(
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Vähän samaa rutinaa täälläkin. Jollain tapaa peli tuntuu "hidastalevan" jatkuvasti. :) Mutta tämä johtuu varmaan juurikin siitä, että hahmon liikuttelu on paljon "raskaampaa" kuin esim. codeissa, samoin tähtäys on raskaampi, tuntui välillä kuin peli olisi melkeen pätkinyt tosiaan... Ei mielestäni hyvä asia, vaikka fps pysyisi kuinka hyvin 30 paikkeilla.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Minä en ainakaan huomaa minkäänlaista takkuisuutta pelissä. Hahmo liikku oikein hyvin, mutta silti sopivan raskaasti. Mahtava fiilis kun ottaa soluttautujan ja pääsee vastustajien selkään puukottamaan tusinan jannua :D

ja näistä näpäimetkin saa vaihdettua juuri selaaisiksi kun on bc2:ssa tottunut. Pitkästä aikaa joku pelaa mihin voi oikein paneutua. Loistaavaa työtä koko peli sanon minä. Nyt vain lisää pelaamaan ja single player demo & kokoversio peliä odottamaan..

Ainut mikä ärsyttää tuossa mp betassa että kun kyseinen kenttäkni on suht pieni ja sitten niitä vartijabotteja sun muita on joka kolossa. Ei tahdo päästä elävänä paikasta toiseen olematta soluttautuja (3. tason soluttautumisella).

Niin ja...
Milloin tämän pelinkokoversio on tulossa suomeen myyntiin ?
 
Akseli Hakonen: Päivämäärä 23. helmikuuta on mainittu ketjussa useampaankin otteeseen.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

ps. Kannattaa jättää se linkin takaa löytyvä Crysis 2:een vertailu ihan omaan arvoonsa.

Samaa mieltä. En alunperinkään ymmärrä miksi nämä kaksi pitää laittaa "vastakkain". On Crytekin oma ongelma, jos he haluavat paukuttaa omaa ylivoimaisuuttaan teknisellä puolella.

Sitä paitsi, PS3-omistajathan pääsevät pelaamaan molempia muutenkin. Convenient.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Imasin betan ja petyin jo alkuun , liian sekava ja aina kun johonkin osui niin tuli mielen 70- luku strobo valoineen , ei näin ! Spawn point pisteet on tyyliä herää ja kuole , ei kivaa olenkaan ! Äkkimakiaa vanhuksille -> en tykkää !
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

MP betan kanssa ilmeni visainen ongelma tänään, kun aattelin toista kertaa kokeilla ensimmäisen jätettyä hieman kylmäksi. Eli kun ensimmäisessä valikossa valitsee moninpelin, niin peli jää muodostamaan yhteyttä ilmeisen loputtomaksi aikaa, sillä syömässä kerkeää käydä ja yhä yhteyttä muodostellaan. No, muut moninpelit ja verkkoyhteys ylipäätään ovat toimineet tänään hyvin ja yritetty on useaan otteeseen, mutta joka kerta ollaan tilanteessa, että pitää ps näppäimellä mennä pois. En siis keksi mikä vielä voisi olla vialla, joten josko joku teistä osaisi neuvoa, ellei kovin ylliluonnollinen homma ole kyseessä, tai ainakin ilmoitella onko tätä ilmennyt muillakin. Se ensimmäisen kokeilu oli muuten ennen päivitystä. Ellei tämä nyt johdu minun huomaamattomuudesta tai jostain yksinkertaisesta niin kannattaa kai ilmotella virallisille tahoillekkin?
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

En ainakaan huomannut aijemmin että olisi mainittu asiasta muutakun spekulaatiolla joten, Retro Map Pack revealed:
Retro Map Pack
Kartat Salamun Market ja Blood Gracht siis, joista jälkimmäiseen toivon kyllä huomattavia muutoksia joukkueiden tasapuolisuuden nimissä.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Eli kun ensimmäisessä valikossa valitsee moninpelin, niin peli jää muodostamaan yhteyttä ilmeisen loputtomaksi aikaa, sillä syömässä kerkeää käydä ja yhä yhteyttä muodostellaan.

Niin, kyseessä on todella pelin beta-testiversio, eli kaikenlaista maan ja taivaan väliltä voi tapahtua ja tekijöillä varmasti on tästä tietoa kyllä. Sama ongelma täälläkin ja eilen ei päässyt pelaamaan sitä yrittäessä.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Yksinpelidemo ladattavissa Hong Kongin storessa, kokoa latingilla on 1522MB kutakuinkin tasan.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Niin, kyseessä on todella pelin beta-testiversio, eli kaikenlaista maan ja taivaan väliltä voi tapahtua ja tekijöillä varmasti on tästä tietoa kyllä. Sama ongelma täälläkin ja eilen ei päässyt pelaamaan sitä yrittäessä.
Jep. Toisaalta peli ilmestyy kahden viikon päästä, eli aika kiire tulee Guerillan pojilla jos meinaavat saada ongelmat kuntoon ennen pelin ilmestymistä.

Pakko nostaa hattua pelin äänistä, BF Bad Company -pelien ohella parasta mitä on tullut kuultua. Muuten moninpelin meininki ehkä vähän turhan CoDimaista omaan makuun. Ohjaus tuntui myös vähän hassulta, mikä tosin johtunee yksinkertaisesti boksin padiin tottuneista peukaloista.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Tänää ensimmäistä kertaa tuli vastaan kunnollista spawnrapea. Tais olla operations tai sit se toinen, mut ei kuitenkaa se tdm, mut oli just sillee et yks mahdollinen spawni paikka, sinne ku spawnas ni 3 haulikko ukkellia siinä nurkissa, ja ulos meni ni sniperi pamahti joka kerta.. Ei kauhee mukava peli ollu, vaihdoin toiseen ni samaa taas.. Nytkun noita parhaita snipuja on porukka saanut auki ni jos pääsee sinne loppuun asti Isan porukoilla (siis sinne misä se pato), ni alkaa olemaan hankalaa päästä minnekkään jos on sniput vartioimassa keskustaa ja vasenta reunaa, ja haulikkomeihet vallottanu ne rappuset sielt oikeelta.. Hankalaa tekstiä, toivottavasti joku ees ymmärsi pointin :D
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Yksinpelidemo ladattavissa Hong Kongin storessa, kokoa latingilla on 1522MB kutakuinkin tasan.

Tosiaan nyt myös Euro-Storessa plussalaisille. 3D-demo tarjotaan erikseen.

Oikein makoisasta kohtaa yksinpelikampanjaa valittu ihan kohtuullisen pituinen pätkä, jonka voi demossa pelata myös cooppina. Tarjolla on
raideräiskintää, räiskintää, jetpack-räiskintää ja vähän raketinheitinvyörytysräiskintää.
Pelailin tuota vähän fiilistellen, kuten lukuisia eri aseita testaillen, ja tuli taas todistettua, kuinka ohjaus on selkeästi kakkososasta skarpannut. Päästään jo hyvin lähelle omia pädiohjausmieltymyksiä.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Kylläpäs yllätti tuo SP Demo ja Move-pelaajien kommentitkin, iso kiitos niistä!

Tekemisen puutteessa päätin kokeilla demoa, kakkosen yksinpeli ei juuri napannut.. Melkosta tykitystä sieltä kyllä on tulossa. Jotenkin vaan toimii vaikken fps-pelien ylin ystävä olekkaan.

Ja kampanjan pituus on myös meikäläiselle suuri plussa.
 
Joo tulihan se kokeiltua tuota kampanja demoa ja kylläpäs vakuutti, odotukset on aika tähtitieteelliset ja silti maistui paremmalta kun kz2 kampanja missään kohtaa, toivoa vaan pitää että peli säilyttää koko kestonsa saman laadun. Korviin pisti myös ääninäyttelyn kehittyminen aika paljonkin kakkos osasta jossa se oli paikoin kömpelöä. Lisää tätä kiitos. :)

Sent from my X10i
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Nelisen tuntia paukuteltu betaa menemään ja melkosta menoa on peli ollut. Kerrassaan namia, kun pääsee hyvässä porukassa mättämään vihulaisia maihin.

Pari hommaa kuitenkin jääny vaivaamaan. Mm. haavoittuneet taistelutoverit, miksi helkkarissa ne estää pelaajien kulun? Edes hyppäämällä harvemmin pääsee yli, tämän takia tullut monta täysin turhaa kuolemaa, kun kaveri tipahtaa juuri johonkin oviaukkoon. Siinä sitten taiteillaan hetki ennenkuin on jo kuula kallossa.:confused: Myöskin savukranaatti (normi savu, ei spawn) olis ollu mukava lisä peliin. Tuossa betan Frozen Dam -kartassa on välillä helvetillistä tuskaa ylittää tuo aukea, etenkin helghastien puolelle mentäessä. Muutenkin savulla olis varmasti muutakin taktista käyttöä.

Kokonaisuudessaan peli on mainio tekele, lopullista versiota odotellessa.. :D.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

En ole koskaan ollut kova FPS fani, viimeks varmaan Perfect Dark kiskassu näin mukaansa. Pelimittarissa aikaa joku 5 tuntia varmaan ja yllättävintä että tuolla ajalla rupee jo jokseenki sujumaan. Peliin oli aika helppo päästä mukaan vaikka todellakin alottelija olen ja KZ2stakaan en ole pelannut. Suosittelen kyllä kokeilemaan. Betan tavoin erroria pukkailee vähän väliä mutta kyllä tuolla testaamaan pääsee. Kaverin kans tuota ollaan pelattu ja lisää mielellään porukkaa ois mukava saada joten lisäilkää tuota nikkiä rohkiasti. 23. päivää odotellessa :)
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

Ihan mahdotonta voittaa tuo Operation hyökkääjänä ellei sulla ole joku über tiimi tai vastustajat ole täysin surkeita. :(

Kahdesti saanut laitettua sieltä padolta 2 pommia, mutta kolmantta en koskaan ehdi.
 
Vastaus: Killzone 3 [Hype]

On kyllä loistavaa mättöä tämä uusin KZ, vaikka päässyt vasta yhtä mappia tahkoamaan. Rankki taitaapi olla jo 21 ja pelikellossa joku vajaa 8h:eek:. Onkos kellään tietoa säilyykö rankki betasta itse koko versioon, vai joutuuko aloittamaan taas alusta? Enää vajaa pari viikkoa... aiaiai:rolleyes:
 
Ylös Bottom