Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kiroiletko?

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Kiroiletko?

En oikeestaa kiroile, tai todella harvoin. En ole tottunut käyttämään, joten turha mitään on aloittaakaan. Viisaita sanoja by Slouwros. :eek:
 
Vastaus: Kiroiletko?

Niitä lipsuu ihan huomaamatta, ja paljon. Tarpeen tullen pystyn kuitenkin hillitsemään sanojani.
 
Vastaus: Kiroiletko?

Juu varsinkin nyt parin tunnin sisällä kun olen tätä vitun paskaa Mile vitun High Clubia hakannut veteraanilla! AGHR VITTUVITTUPERKELEVITTU!
 
Vastaus: Kiroiletko?

Joskus 10v kakarana tuli kiroiltua kun ei ollu äiti kuulemassam, sitten aikuistuin. Heh, hyvä lukea tuota että "vanhempien seurassa en kiroile, mut sit kavereiden kanssa kyllä"... Ei ole mitään niin teinimäistä kuin kuulla jonkun suusta **ttu :)

Kyllä pääsee joskus harvoin voimasana, mutta se liittyy tilanteeseen, ei puhetapaan... Siinä on mielestäni ero.
 
Vastaus: Kiroiletko?

En varmaankaan valehtele jos sanon "joka päivä", etenkin jos on kyse vihaamastani joukkueesta, lagaajasta, isosta laskusta, hukkuneesta esineestä tai muusta hermoja koettelevasta asiasta. Livenä siis kohtuullisen usein, mutta erittäin harvoin esimerkiksi kirjoitellessani. Kirosanakavalkadi on todella suppea, keskimäärin 3-4 vakiosanaa jatkuvassa käytössä, etenkin pelatessa jos kaikki ei suju niin kuin odotan. Niiden pelien myötä oppinut hieman hillitsemään, joissa on avoin mikki tai sitten kuulokkeista saattaa kuulua ristipurennassa olevien hampaiden välistä tukahdutettujen kirosanojen kirjaimia tai kiroilua muistuttavaa epämääräistä karjahtelua ja murinaa.

Toisen ihmisen kiroillessa kyseinen tapa kuulostaa karmealta, mutta silti sama tapa on säilynyt itselläkin, etenkin tutumpien seurassa, jotka ymmärtävät spontaaneja temperamentin purskahduksia.
 
Vastaus: Kiroiletko?

Muutama kelpo ajatus aiheeseen ja loput yhden sanan vastauksia + otsikon varjolla kiroilua. Eiköhän tämän ketjun anti ole tässä. Lukkoa.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom