Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Knack

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: Knack

Ei tää Knack omasta mielestä mikään huono ole. Ei nyt mikään mestariteoskaan. Mutta tasohyppelypeliks ja toiminnan sekotukseks ihan hyvä.
Pari tuntia peliaikaa takana ja suurimmaks osaks ollu hyvää ajanvietettä.
 
Vastaus: Knack

Tuli tämäkin poistettua storen tarjouksesta, huonoista arvioista huolimatta. Enkä kyllä ihan täysin allekirjoita arvosteluja, vaikka mikään huippupeli ei olekaan kyseessä. Ihan viihdyttävää mäiskettä ja pomppimistahan tuo on.

Muutama taso tuli emännän kanssa hakattua, eikä tuo co-op nyt ihan parhaalla tavalla ole toteutettu. Pelaajat ovat turhan eriarvoisia, kun peli keskittyy täysin ykköspelaajaan. Kamera seuraa vain ykköstä, vain ykkönen voi käyttää erikoishyökkäyksiä ja vain ykkösen kuolema aiheuttaa paluun edelliseen checkpointtiin.

Enkä käsitä miksi trophyt menevät jälleen vain ykköspelaajalle? Yksikään kokeilemani moninpeli ei ole antanut trophyja kuin vain ja ainoastaan ykköspelaajalle. Mikä sitten on hyöty siitä, että jokaisella ohjaimella voi olla eri käyttäjä kirjautuneena? Tämä on minulle vielä vähän mysteeri.

Joka tapauksessa ihan mukiinmenevä peli, josta tosin perheen pienimmät saavat ehkä enemmän irti. Co-oppiin suosittelisin ennemmin legoja, ihan jo siksi, että niissä se on paremmin toteutettu. Toki Legot on peleinä muutenkin parempia. Suomenkielestä plussaa, ja vaikka ääninäyttely ei mitenkään erityisesti loistakkaan, niin ei onneksi voi mihinkään digimoniin verrata.
 
Vastaus: Knack

Alelaarista tämän löysin 5 eurolla.. Eli odotuksia hinnan ja pelin saamien arvostelujen takia ei juurikaan ollut, mutta todella mukavaa ajanvietettä on ollut.. Positiivinen yllätys kaikin puolin..
 
Vastaus: Knack

Tekis kyllä mieli ostaa Storen alesta, mutta katellu lukuisia arvosteluja youtubesta ja lähes kaikki sanoo että peli on todella huono, metacritic 54 ei myöskään hyvältä näytä.
Mihinhän tuo Storen 4,5 tähteä perustuu.
 
Vastaus: Knack

Itse ostin tämän silloin kun taisi maksaa 7e storen alessa.
Olihan se tuon arvoinen vaikka onkin todella keskinkertainen. Knack ei saa uusia kykyjä ja vaikka se kasvaa isommaksi ja vahvemmaksi niin hetken pelaamisen jälkeen pelaaja pakotetaan käyttämään niitä "palikoita" jonkun oven avaamiseen ja taas knack on heikko pieni itsensä.

Esim mitä tahansa skylanders sarjan peliä on paljon hauskempi pelata mitä tätä. Tosin tuon mielipiteen kanssa taidan olla aika yksin :D
 
Vastaus: Knack

Ei tämä mitenkään aivoja työstävä ole. Aika samaa alusta loppuun, mutta kyllä ite odottelen ihan positiivisesti knack 2:sta. Ei tämä missään nimessä noin huono ole, enkä ymmärrä 4-5:n arvioita.
Ehkä 6,5-7:n peli, eli kerran pelaa ihan mieluusti läpi, mutta ei siitä muistoihin mitään jää.

Jos tosiaan johonki kymppiin jo lähtee, niin mielestäni ihan ostamisen arvoinen.
 
Vastaus: Knack

Ei noissa Storen arvosteluissa tunnu noin yleisesti ottaen olevan oikein mitään kontaktia todellisuuteen.
 
Vastaus: Knack

Miten Knack 2 toimii PS4 ja PROlla.

[video=youtube;kdqhei0yXwY]https://www.youtube.com/watch?v=kdqhei0yXwY&feature=push-u-sub&attr_tag=VgvtVvsDt_64pmFO-6[/video]
 
Sama homma ilmaiseksi lähti. Eiköhän Sony tuon lukitse ketkä on virheen vuoksi ilmaiseksi ladanneet.
 
Vastaus: Knack

Demoa pelailin ja oli kyllä aivan karmeaa kuraa. En tajua miksi mitään ei oltu parannettu ykkös osasta. Vieläpä demossa samaa sokkeloa uudestaan peilikuvana, niin ei varmaan huonompaa demoa voisi olla.
 
Vastaus: Knack

Itse pidin Knack ykkösestäkin..Ei mitään tuonut uutta, mutta oli ihan viihdytävä tämmöiselle jo 80 luvulta pelailleelle kaverille..Knack 2 nyt muoveissa edessä, enkä epäile, ettei olisi yhtä kiva pakkaus..Ei varmaan tuo mitää uutta edelleenkään, mutta samaa vanhaa..

Pelihän on täysin suomenkielinen(Puheet,valikot), eli lapsillekin mukavaa pelattavaa..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom