Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Konsolirallipelit

No nyt. Onkohan se vihdoin pakko ostaa uus rallipeli. Yli 200 erikoiskoetta kuulostaa herkulta ja peli näyttää muutenkin tosi hyvältä.
 
Voi jeesuksen jenkkakahavat, että näytti hyvältä! Taas järjettömän laadukkaaseen pelivuoteen yks pakkohankinta lisää. :D
 
Aika yllätys että uuden WRC pelin hinta on vain 50€ alentaa ostokynnystä huomattavasti. Odotin vähintään jotain 60-70€ hintalappua.
 
Vuodenajat tosiaan varmistui ja tuo 200 pätkää kuulostaa kyllä todella paljolta. Edelleenkin odotan, että siinä on max n. 100 pätkää täysin uniikki tietä ja eri variaatioilla sitten saadaan tuo 200 kpl. Mutta olen erittäin mielelläni väärässä tässä. Vuodenajat on kyllä ihan hauska lisä, Monten teitä on kyllä mielenkiintoista ajaa sulallakin kokeeksi. Edelleen hyvältä näyttää ja ensiviikolla sitten taas esim. builderista tietoa.

Aika yllätys että uuden WRC pelin hinta on vain 50€ alentaa ostokynnystä huomattavasti. Odotin vähintään jotain 60-70€ hintalappua.
Joo, erittäin hyvä hinta kyllä näillä tiedoilla mitä pelistä on saatu. Ja kun deluxe-versio puuttuu, niin kukkarokin kiittää. Generations oli ilmeisesti jo julkaisussa vain 40 €, mutta WRC 10 sitten julkaisussa ja edelleenkin 60 €.
 
Vuodenajat tosiaan varmistui ja tuo 200 pätkää kuulostaa kyllä todella paljolta. Edelleenkin odotan, että siinä on max n. 100 pätkää täysin uniikki tietä ja eri variaatioilla sitten saadaan tuo 200 kpl. Mutta olen erittäin mielelläni väärässä tässä.
Itsellä kanssa epäily et tuohon 200 pätkään on laskettu eri vuodenajat samalle pätkälle, eli eri uusia teitä/ralli ei ole montaa vaan sahataan samoja edestakas. Mutta hankintaan peli menee silti.
 
Itsellä kanssa epäily et tuohon 200 pätkään on laskettu eri vuodenajat samalle pätkälle, eli eri uusia teitä/ralli ei ole montaa vaan sahataan samoja edestakas. Mutta hankintaan peli menee silti.
Haarukoisin tuota niin, että kutakuinkin joka rallissa olisi 1 (uniikki) yleisöpätkä ja sitten aikaisempien dirttien tapaan neljä uniikkia pätkää, joita saa sitten vielä yhdisteltyä pitemmiksi kokonaisuuksiksi (mainostettuun 30 km asti), joita ei siis lasketa erillisiksi pätkiksi. Näin saataisiin 18x5=90 uniikkia reittiä ja siihen toiseen suuntaan ajamiset, niin päästään lähelle 200. 600 km / 90 pätkää tarkottaisi 6,7 km keskipituutta erikoiskoetta kohden. Olisi suht linjassa aiempien kanssa. Mutta koska näistä ei ole mitään tarkennuksia annettu, niin hankalaa on kovin varmaksi mitään päätellä.

200 täysin uniikkia yhteensuuntaan ajettua pätkää tarkoittaisi 11 pätkää/ralli, joka on kyllä täysin utopiaa, kun pätkät kuitenkin pohjautuvat vähintäänkin vahvasti oikeisiin teihin, eivätkä siis ole mitään tekoälyllä luotua mielikuvitustiestöä. Lisäksi kun on sanottu, että tiestöä on 600 km, niin 200 pätkälle se tarkoittaisi 3 km/pätkä. Eli voisi turvallisesti todeta, että tuo 200 pätkää kattaa kahteen suuntaan ajamiset.
 
Lähes kaikki vaikuttaa ihan unelmalta. Nyt näytetyn perusteella olisi jo helppo tilata peli etukäteen vaikka kolmeen kertaa. Parempi kuitenkin katsoa tarkkaan, kuin katua.

Mutta on tässä vielä kysymysmerkkejä olemassa tuoko pelimoottorin vaihto myös jotain negatiivista peliin, EA, onko halvemman hinnan takana jotain huonompaa vielä piilossa. Ja sitten on toki ne pelin peruskysymkset laadusta, optimoinnista, ajettavuudesta sekä pelin syvyydestä varsinkin pidemmän päälle.

Maanantaina tuli ajettua Dirt Rally 2.0:sta. On se vaan todella hauskaa edelleen, kun rallifiilis on siinä pelissä edelleen aivan loistava. Toki muuten jo aika vanhentunut tuote ja kovin tutut erikoiskokeet osaa ajaa vaikka silmät kiinni.
 
ei mene tilaukseen jos on dirt tyylinen aja tuntuma se pilaa koko sarjan
Juurihan tuossa oli deep divessa kuinka peliä pystyy säätämään avustusten osalta sopivaksi monentasoiselle pelaajalle. Todella hienoa, että realististen rallipelaajien ystävillekin on pelattavaa. Nuo voidaan historiasta laskea varmaan yhden käden sormilla. RBR, Dirt Rally 1&2. Kuinkas monta arcade rälläystä ollaan tuossa ajassa saatu?
 
Viimeksi muokattu:
Pitkästä aikaa meinasin repästä ja ennakkotilata pelin! Menin storen sivuille ja sieltä WRC! Ensin tuli silmiin EA logo, logo jonka olemassaolo saa varpailleen, no menköön, codemastersin muistoa kunnnioittaen kun hintakin on kohdallaan, 49.95€!

Ennakkotilausnapin yläpuolella komeilee logo ja teksti: EA sports WRC Kuin kilpa-ajoa mutta rallia.

En vaan pystynny painamaan tilausnappia vieläkään. Kuudelta alkaa uusi stream kehittäjiltä!
 
Career näyttää mukavan freshiltä ja uusia juttuja. Ostoon menee, enää voi kusta vaan ajettavuus, mutta jos se on dirt rallyn pohjalta niin ei ainakaan itelle täys farssi ole
 
Kyllähän kun tuota gameplaytä katsoo niin kyllähän siitä huokuu sellainen laatu mistä WRC 10 ja Generations pystyi vain haaveilemaan. Uskon että rallipelaajille tämä tulee olemaan vihdoin SE peli. Edellisillä peleillä oli aina sellainen olo että viitsiikö tästä nyt maksaa, onko se nyt parantunut niin paljon. Nyt olen vetämässä jo ostohousuja jalkaan.
 
Hyvältä tosiaan näyttää ja 50€ hintalapulla tekis mieli painaa tilaa nappulaa :p
 
Pätkien osalta hieman pettymys mutta odotettu sellainen. Yksi pitkä pätkä ja sitä jaettu osiin joita sahataan molempiin suuntiin. No ei mene kauan kun oppii ne ulkoa.
 
Ylös Bottom