Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kysy mitä vain -ketju

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja DarkShadow
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Onko konsolifin jäseniä jotka on Clash of Clans koukussa? Pitäisikö tälle tehdä oma thriidi? Sellaista en ainakaan löytänyt

Edit. Oli sittenkin. Ainakin jtn juttua
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Osaisiko joku sanoa tukeeko tämän merkkinen modeemi VDSL2 yhteyttä?

asus rt-n53
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Teknisesti on, sisällöllisesti ei. PS4:llä on reilusti parempi resoluutio ja tasaisempi ruudunpäivitys.
Okei, pähkäilen tässä vaan sitä että ostaako Destinyn pahimpaan nälkään, vai päivittää kalusto oneen tai PS 4...
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Kuinka luotettavia tällaiset sivut on missä myydään latauskoodeja konsolipeleille, niin että maksua vastaan saa jonkun käyttäjätilin, jonka avulla voi ladata tietyn pelin?
En missään nimessä suosittele. Käyttäjätilien ostaminen on kaikkien konsolivalmistajien verkkopalvelujen käyttöehtojen vastaista, ja kaiken lisäksi nuo myytävät tilit ja/tai niiden pelit on joissain tapauksissa hankittu rikollisin konstein.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Miksi minun xboxone ei toimi? nettiyhteys on kunnossa mutta laite ei anna kirjautua xbox livee janiiinedelleen.. :(
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Niinhän tuo näytti olevan, hieman vielä hakusessa tämä konsolin käyttö yms. Kaunis kiitos nisupullalle vastauksesta!
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Moi. Löysin oman vanhan PS1, mut ei pelejä. Olisko kellä tietoa, mistä vois helsinki seudulla löytä muutama peli? Tai pitäkö alkaa käymään kirppiksejä läpi ? :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Moi. Löysin oman vanhan PS1, mut ei pelejä. Olisko kellä tietoa, mistä vois helsinki seudulla löytä muutama peli? Tai pitäkö alkaa käymään kirppiksejä läpi ? :D[emoji23][emoji23][emoji23]

Myyrmannin yläkerran pelidivarissa löytyy suorastaan valinnanvaraa. Saman paikan antikvariaatistakin löytynee jonkin verran PS1-tarjontaa.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Minulla on säästöpankissa tili ja sehän irtautettiin nyt täysin pop ja aktia pankeista, joten myös bic koodi muuttui. Iban tilinumero pysyi samana.

Täytyykö esim veronpalautuksia varten verohallintoon muuttunut bic, vai riittääkö, kun tilinumero on edelleen oikein?

Esim firma jossa itse työskentelen, ei mitään maksuja saa läpi ellei ole tiedossa myös bic. Jos bic vaaditaan, meneekö se tieto automaattisesti eri tahoille.

Vakuutusyhtiö on toinen joka tulee mieleen ja on muitakin tahoja joissa maksuliikennettä on välillä minulle päin. Eli täytyykö muuttunut bic ilmoittaa nyt joka paikkaan?
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Ekaa kertaa tällaiseen törmään. Missään nimessä tonne ei kannata rahojaan hassata.

Testasin ostamalla tuolta nba 2k15 Ps4:lle. Sain samantien tunnukset, jotka oli bannattu psn:stä. Lähetin heti palautteen joka tuli julkiseksi ja puolen tunnin päästä sainkin uuden tunnuksen, joka toimi. Sitten menin vaa Storessa sinne pelin kohdalle ja siinä luki ostettu. Laitoin siis lataukseen, vaihdoin omaan käyttikseen ja voila. Sain huippupelin halvalla kovalevylle! Tilaan varmaan ainakin gta 5 tuolta ennakkotilauksena ku sitä tulee pelattua pidempään. Storessa 70e tuolla kaikki pelit 40e. Laillisuus on varmaan vähän harmaan alueen puolella, mutta kun toimii niin antaa toimia. Tuohan on ilmeisesti g2a.comin konserniin kuuluva lafka joka puolestaan myy koodeja. Tuntuu olevan tosi suosittu esim. Saksassa. Huom. Dlc:n toimivuutta omalla käyttiksellä en ole kokeillut. Ja veikkaan että tuo "uusi" tunnuksenikin bannataan jossain vaiheessa, mutta kun ei kuitenkaan ole tarvetta ladata uusiks peliä (toivottavasti).
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Vielä voisi testata jos tuon pelin lataus toimii uudestaan kaverin koneella, sehän vasta halvaksi tulisikin
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Laillisuus on varmaan vähän harmaan alueen puolella, mutta kun toimii niin antaa toimia.

Melkoisen riskinhän rikollisia rahoittava ostaja ottaa joka tapauksessa. Ennen pitkää Sony ja Microsoft kyllästyvät katselemaan moista toimintaa joka tuottaa silkkaa tappiota, kun luottoyhtiöt peruvat rikollisten tekemät luottokorttimaksut. Tässä tilanteessa helppo ratkaisu on ihan tylysti bannata luottokorttipetoksiin osalliset konsolit. Näin saadaan kätevästi vietyä kerralla pohja pois tuolta rikollisuuden alalta.

Bannatulla konsolilla ei pysty pelaamaan yhtään mitään verkkopeliä. Samoin aiempien, ihan rehellisesti tehtyjen ostosten uudelleen lataamisen kyseiselle konsolille jää haaveeksi, kuten kaikki muutkin verkkotoiminnot kaverilistoja myöten.
 
Vastaus: Kysy mitä vain -ketju

Ostajahan ei voi tietää tuotteen alkuperästä sen enempää kuin hm-asiakas lapsityövoima käytöstä.. Jos nyt spekuloidaan, niin luulen että myyvät samoja tilejä usealle ostajalle niin saavat näin hinnat alemmas, tai hyödyntävät eri regionien hintaeroja. Ja kun tämä huomataan, bannataan käyttäjä, mutta silloinhan pelit on jo ladattu = no harm done. Sivusto on kuitenkin kasvanut sen verran uskottavaksi että toistaiseksi loppukäyttäjät näemmä eivät vielä ole kärsineet, vaan ostelevat lisää. Siinä se riski sitten onkin kun Sony ja Mikki alkavat niitä jäljittelemään, mutta voipi olla että siinä menee yhtä kauan piratebayn tappamiseen.. Rikollisuuden tukeminen on kuitenkin vähän yliampuvaa, tai no niin, onhan piratebayn käyttökin rikollisuuden tukemista.. Noh eettisiä kysymyksiä?
 
Ylös Bottom