Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Kyytiä omalle konsolille!

Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

PS3

- Hukkaa synkan langattoman ohjaimen kanssa satunnaisesti (huolto korjannee ongelman)
- Ohjain hieman liian pieni omille käsille
- Ne liipasimet...
- Värinän puute (Sixaxis)
- Tattien sijoittelu (Circle strafe FPS-peleissä aiheuttaa peukaloiden osumisen toisiinsa)

Xbox360

- Äänekäs verrattuna PS3:een
- Ohjaimen vakio d-pad
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

***** xbox360 pitää niin perkeleeeeeen moista melua että koko helvetin asuin alue herää yöllä kun pelaa ja kaikki ***** boksin pelit on niin ***** heikkoja !!! Kyytiä on annettu sekä xbox360:lle että ps3:lle, joten nyt on wiin vuoro:

- Hinta suhteessa tehoihin, pakotettu ostamaan nintendon kalliihko kaapeli sillä komposiitin kuva on roskaa, pakotettu ostamaan classic padi jos aikoo vanhoja pelejä pelata, sillä ei perus kapuloilla toimi kuin osa, pakotettu ostamaan joku verkkosovitin jos aikoo nettiin kytkeä. Ei tämä ainakaan halvempi kuin xbox360 ole, vaikka sillekkin joutuu ostamaan wlan sovittimen. Classic pelit voisivat olla halvempiakin.

- Classic padi piuhalla kiinni wiimotessa. Mikä hemmetin idea tämä on? Olisi suoraan langaton ja vaikka sen kympin kalliimpi, maksaisin sen mielelläni kun vastinettakin tulisi.

- Laajakuvasuhde ei ainakaan sonyn lcd töllöllä tunnistu automaattisesti (jos kuvasuhteen valinta valittu automaattiseksi), vaikka koneesta olisi oikea moodi valittu. Ei RGB kaapelilla, ei komponentilla. Kaikki muut laitteet vastaavanlaisilla piuhoilla on aina toimineet tämän suhteen ongelmitta.

- Vähän hyviä pelejä

- Ohjaus ei niin tarkka mitä voisi kuvitella olevan, ei tämäkään tapa autuaaksi tee

- Mikä idea on tehdä tuki SD korteille, jos niiltä suoraan ei pysty pelejä pelaamaan? Pitää aina siirtää kortista koneelle pelit mitä pelaa, ja SD kortti toimii vain varastona.
__________________
Nes --> Sega MD2 --> Ps1 --> N64 --> Ps2 --> Pc --> NGC --> Xbox 360 --> Ps3 --> Wii
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

pakotettu ostamaan joku verkkosovitin jos aikoo nettiin kytkeä. Ei tämä ainakaan halvempi kuin xbox360 ole, vaikka sillekkin joutuu ostamaan wlan sovittimen.

Eikös Wiissä ole wlan ihan vakiona, mutta joudut sille ostamaan ilmeisesti normaalin verkkosovittimen, ja samaan hengenvetoon valitat että boksille joudut ostamaan wlan-palikan? En löydä tuosta logiikkaa :p Ja eipä Wii ole ollut boksia halvempi pitkään aikaan.

Jottei menisi ihan offtopiciksi niin sanotaan nyt että Xboxissa vituttaa pelien aluekoodaus (jota ei onneksi joka pelissä ole) ja se, ettei ole isompia kuin 120gb kovoja saatavilla. PSP:ssä vituttaa euroopan paska store ja UMD formaattina on myös ihan turha, miksei voi olla korteilla pelit niinkuin DS:ssä, latausajat olisi paljon paremmat. DS:ssä vituttaa se, ettei ole internet-selainta vakiona ja se, ettei tuo osaa tämän hetkiseen WLANiini yhdistää koska ei tue tuota suojausta jostain syystä. GP2X:ssä vituttaa helvetin huono akunkesto, ja se ettei siinä ole akkua vaan joutuu akkupattereitten kanssa kikkailemaan..

PS2:ssa muistikortit ja aluekoodaus hajottaa, dualshockin paskuuden lisäksi. Vanhassa Xboxissa nakertaa vain se, etten ole sitä jaksanut koskaan modata.

Tuossapa nuo hajotuksen aiheuttajat suurelta osin onkin tällä hetkellä telkkariin kytkettyjen laitteiden ja kannettavien laitteiden osalta.. Kaikkiin muihin kuitenkin tyytyväinen, PSP oikeastaan ainut minkä ostoa on tullut kaduttua, kuin myös GC:n pois myymistä :-<
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Nyt saa Dreamcastini kirjaimellisesti kyytiä SER-keräykseen. Julkaisupäivänä 14.10.1999 ostettu laite sanoi vihdoin sopimuksensa irti kesken Shenmue II -session. No onneksi löytyi varamasiina mutta nyt täytyy sille sitten hankkia varakone. Ilman ei osaa elää.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Tulin kertomaan omista, eniten vtuttavista, ongelmista xbox 360:llä. Monille varmaan tuttuja.

-Ääni! Raastava melu ja suhina, etenkin DVD:n pyöriessä. Tarkoittaa mukavia leffailtoja ei-niin-pum-pum-leffojen parissa tuulettimen ja levyseman pyöriessä viimeistä päivää.

-Maksullinen Live Gold! Pari päivää sitten ostin pitemmäntähtäimen 12 kuukauden gold-ajan 50 eurolla. Vuoden päästä naksuttaa taas.

-Koin tuskan hetkiä RROD:n iskiessä juuri ennen joululomaa. Vuoden onnellisen pelaamisen jälkeen:(. Saksasta uusi.

-Levyjen naarmutus. Joihinkin pelilevyihin ilmestynyt himmeitä rinkuloita, jotka ovat ilmeisimmin syynä siihen, että tiettyijä maita peli ei suostu lataamaan. Esim Halo 3:ssa (eniten tahkottu peli:cool:) ei aina toimi maat floodgate, ark(paras) eikä päätösmaa halo.
(nyt sain toimimaan ladattuani kaverin pelin kovulle. Vie muuten 20 gigaselta tilaa.)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Tuohon mustaan kenkälaatikkoon menee hermo kun on 3 jo joutunut lähettämään nordisk filmille. Ja eurostoren valikoima, aika vitsi. Ohjainkin tuntuu ihan lelulta. Ja miksi ohjaimissa omat akut. Kun akku sanoo sopimuksen irti, edessä uuden ohaimen osto.

Kerran RROD. Keppi ja porkkana-tyylinen liven käyttö. Tosin viikon aikaisemmin pelidemoihin pääsy ei innosta maksamaan goldista. Laite kuulostaakin kuin joku tekisi kissantappo videota naapurissa. Ja levytin tuntuvat naarmuutuvan itsekseen kun niille vain boksia vilauttaa.

Ja tuon kolmannen kapula. Jännetupin tulehduksen saa miellyttävämmälläkin tavalla. Ei edes elokuvia osaa pyörittää. Muutenkin tuntuu eilisen lelulta koko laite.

Miksi nintendo pinkki? Eikö yhtään parempaa väriä keksitty. Vaikka oranssi? Ja mikä idea oli noissa nimidvd:issä? Kuullut koskaan sanasta standadi? Kuten virtajohdot?

Entäs tuo kannettava tikulla silmään laite? Ensimmäinen versio ja muotoilu näyttää aivokuolleen tekemältä. Ranteetkin hajoo pelatessa.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Herätelläänpä ketjua pikkasen, elikkä omasta PS3:sta sanottavaa:

*Miettii pitkään* No ainakin nuo ohjaimen tatit tuntuvat kuluvan löysiksi ja epätarkoiksi turhan nopeasti, samaten akut kuluvat nopeahkosti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

PS3:

Joo, noi ohjaimen tatit löystävät ihan selvästi. Ainakun kun kavereita käy pelaamassa ja ne kaltoinkohtelee mun ohjaimia, niin eron kyllä nykyään huomaa. Vaikka nhl09:ssä onkin se taitotikku-ominaisuus, niin ei niitä tatteja tarvis ihan täysiä riuhtoa puolelta toiselle... Toisena huonona puolena tattien pinta muuttuu liukkaaksi jos kädet vähän hikoavat.

Myös toi PS1 pelin puute PSstoresta vaivaa. Itse olisin ainakin valmis muutaman klassikkopelin sieltä ostamaan, jos tarjolla olisi... mitäs vielä...hmm... konsolipaketin mukana tuleva ohjaimen usb-latausjohto vois olla metrin verran pidempi (pieni vika, mutta valitus nyt kuitenkin). Mitään muuta vikaa en nyt konsolistani keksi...eli lähes täydellinen kapistus kyseessä, ainakin minun tarpeisiini.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Ärsyttää, kun pleikka ei tunnista kaikkia video ja audio formaatteja, joita PClta yrittää streamata. Miksi ei ole hakua tai olisi vaikka mahdollisuus katsoa audio tiedostoja kirjain kerralla (tarkoitan, että A:lla alkavat esiintyjät voisi katsoa kansiosta "A"). On hieman ärsyttävää etsiä tuhannenyhden artistin joukosta hakemaansa.
Miksi, oi MIKSI, pleikassa ei voi olla pientä näyttöä (kuten esim DVD-soittimissa), joka näyttäisi monesko raita on menossa (ja mieluusti vaikka esiintyjän). Olisivat laittaneet vaikka option, että ko näytön saisi pois käytöstä jos siitä ei tykkäis. Ärsyttävää surffailla AV-kanavilla.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Oletko ikinä ajatellut vaikka PS3:n imurointia? Kova ääni EI varmasti voi johtua pelkästä levyasemasta. Minulla nimittäin on ollut PS3 samasta päivästä kun se ilmestyi markkinoille ja oma konsolini ei ainakaan pidä minkäänlaista häiritsevää ääntä tai vielä vähemmän tärise. Mutta jos todella väität, että se johtuu levyasemasta, niin oletko harkinnut, vaikka takuuhuoltoa, koska ei tuollainen ole normaalia, vai oletko monenkin kuullut valittavan samasta ongelmasta? Niin juuri, sitä vähän arvelinkin, ET OLE.

Totta, en ole kuullut kenenkään valittavan levyaseman melusta. Mutta totta sekin on, että minä valitan juuri kyseisestä ominaisuudesta. Ja sekin on totta, että melua lähtee.

Takuuhuoltoa ei ole tullut mietityksi. Ongelman speksit menee näin: PS3 hyllyn päällä ja levy sisässä=Hylly resonoi voimakkaalla äänellä(paljon kovempaa kuin mitä soundia tuulettimista irtoaa). Levy pois ja vaikka ladattu socom päälle= hylly ei enää resonoi. Pleikka pois hyllyltä, vaikka lattialle ja levy sisään=ei resonointia.

Joillakin pinnoilla, kuten esim 2cm paksulla umpipuulevyllä tuota ilmiötä ilmenee. Ja se ketuttaa. Se ketuttaa nyt myös siksi, että juuri nyt rupesin miettimään, voiko pleikassa olla joku ruuvi löysällä ja lähtemässä lopunkin irti tai vastaavaa. Pahuksen Wolle kun sait minut miettimään moista ja toisaalta kiitos. Ehkä tuon asian voisi tarkastaa vähän tarkemmin tai sitten vai on pakko odottaa ja toivoa että jysähtää takuun aikana.

Joka tapauksessa: KETUTTAVA JUTTU!
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Xbox 360 vikoja:

-Meteli kun 747:n nousukiidossa.
-Viettää enemmän aikaa ulkomailla,kun omistajansa.
-Naarmuttaa pelejä.

Jatkoa tohon.

-Kesto/laatu!
Eikö nyt jumalauta mikkisoftin kaltainen pulju saa noita helvetin keksintöjä pysymään kasassa! 20 vuotta vanha Commodore 64 toimii kun junan vessa... Ei mitään vikaa!
Ja boksi jos edes kestää 6kk,se on jo ihme!!
Nyt on alkanut esiintymään jumittelua/jäätymistä...


-Kiintolevy
Pakko ostaa mikkisoftan ylihintainen kiintolevy,halvimilaan sellaisen saa 120gt 65e:llä.. 100e saa jo normi ulkoisen 640gt.(taitaa löytyä jo vielä halvemalla)
Miksi ei MS tehnyt kuten pleikkari leiri? Voi hakea kaupasta kiintolevyn(oliko se nyt 2,5 tuumaisen levy?),tumpata sen kiini koneeseen ja hyvin toimii! Mutta ei,mikkisofta vaan tahtoo rahaa noista levyistä..

Perkele,kohta vaihtuu XO kroketin pelaamiseen...

Anteeksi tämä avautuminen,mutta alkaa palaa päreet tohon keksintöön....
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Xbox360 omistajana joitain asioita jotka keljuttaa..

1.Se on ruma! Todella!
2.Headset on kamala, aivan hirveä.
3.Lisähärpäkkeet on hirvittävän kalliita.
4.Uudet pelit on naurettavan kalliita.
5.Häpeilemätön Mii hahmon kopiointi ärsyttää.
6.Rattituki on huono, hiton pitkä miinus siitä. (tahdon pelata forzaa G25:lla)
7.Hyvien lastenpelien puute.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

GBAn patterien kulutus on kyllä ihmeellistä. Ensimmäiset patterit kestivät reilusti yli kuukauden, mutta nykyään täytyy vaihtaa ne lähes päivittäin. Taustavalon uupuminen ei haittaa, sillä hyvän valaistuksen alla värit näkyvät kirkkaammin kuin SP:ssä. Näppäimistä löytyy myös sanottavaa, sillä ne ovat aivan liian löysät. Nykyään takanäppäimet hädin tuskin toimivat, ja D-pad kenkkuilee myös, sillä alas painaessa kone ei rekisteröi painallusta ollenkaan. Myöskin adapteriliitännän puuttuminen harmittaa.

DS lite taas vaikuttaa alkuun kelpo laitteelta, mutta GBA-pelien kanssa tökkii. Ensinnäkin pelikasetit eivät mahdu kokonaan koneen sisään, joten ne näkyvät outoina ulokkeina. Tässä harmittaa se, että meille isokätisille kasetit painavat käsiä kokoajan, ja mukavuudesta ei ole tietoakaan. Myöskin multiplayerin puuttuminen kyrsii. Ei se linkkikaapelin paikka nyt olisi niin paljoa vaatinut. Liukukytkimestä onkin valitettu jo aiemmin. Ja nettiin yhdistäminen on jotain ihan naurettavaa. Routeri täytyy resetoida, jotta DS saisi siitä signaalin, ja tällöinkin online riemua kestää vain muutaman tunnin.

Wiistä löytyy myös sanottavaa. Muistin määrä on naurettavan pieni. Shop Channelista lataillessa iski paniikki kun huomasi miten paljon pelit vievät muistia. Lisäksi Wii sekoaa pienestäkin sähkökatkosta. Töpseli pois seinästä muutamaksi minuutiksi niin toimii, mutta todellakin harmittaa tämmöinen. Lisäksi töpseli ei saa olla pistorasian pohjassa vaan se pitää jättää hiukan löysälle, tai Wiistä ei ole erotettavissa elon merkkejä. Pelitarjonnassa on aivan liikaa Casual-pelejä. Pelien ja lisälaitteiden hinnat ovat myös pilvissä. Mistä pystyy päättelemään että Wii on koko perheen konsoli? Lisäkapulat maksavat niin paljon ettei niitä tulee montaa hommattua. Grafiikoista en valita, koska minulle riittää grafiikat joista saa selvää.

Xbox taas on aina yhtä mukava laittaa päälle. Aina aamulla kun alkoi pelaamaan täytyi käynnistys aloittaa samoihin aikoihin kun seinäkellon lyönnit, ettei koko perhe herännyt. Tuntuu myös, että olen saanut bugisimman mahdollisen Xboxin, sillä monet asiat eivät toimi, jotka muilla toimivat, ja lisäksi monet asiat tökkivät. Esimerkiksi Sonic ridersin CG-moviet ja Sonic mega collection +n valikot. Pelit myöskin näyttävät vievän yllättävän vähän muistia, sillä konsolin muistimäärä tuntuu edelleenkin olevan se alkuperäinen 50 000 blockia, vaikka pelitiedostoja on vaikka millä mitalla. Ja DVD-kit se vasta toimiva kapine on. Xbox nimittäin väittää ettei sitä ole liitetty vaikka se varmasti on. Ja miksei DVD-levyjä voi toistaa 60hz-tilassa? Täytyy aina laittaa DVD sisään, huomata ettei se toimi, ottaa levy pois, avata box uudestaan, etsiä valikosta näyttöasetukset, laittaa levy takaisin sisään ja odottaa ikuisuus että se suvaitsee käynnistyä. Lisäksi pelejä ei löydy enää mistään, paitsi jotain alle kympin maksavia erittäin laadukkaita urheilupelejä, jotka luultavasti halkeavat keskeltä heti kun ruutuun ilmestyy enemmän kuin 3 pelaajaa samaan aikaan.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

PS3 =
*PS2-pelien tuen puuttuminen on huono juttu.
*Ei trophy-tukea vanhemmille peleille.
*Vanhemmat mallit voivat puhista.

Xbox 360 =
*Levynlukumeteli on karmea (jos ei installoi pelejä).
*Kaikki lisähärpäke maksaa, ts. MS rahastaa.
*Online-pelaaminen maksullista.
*Ohjaimen patterisysteemi.
*Kovalevyn vaihto tehty hankalaksi.

Wii =
*Ei HD-tasoista graffaa, ei HDMI-tukea.
*Liikaa tusinapelejä.
*Nettikauppa lapsenkengissä.
*Ohjaimet rajoittavat pelien kehitystä (kaikki pyörii liiketunnistuksen ympärillä).
*Muovisia ohjaimia ja muita kaapit täynnä - ei kuitenkaan yhtään kunnollista perinteiseen pelaamiseen (esim. FPS).
*Ei kunnon kovalevyä.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

En oo varmaan ainoo joka vihaa Nindendon ohjaimia. N64 ohjain on aivan karmee viritys, ei sillä voi pelata mitään. GC hieman parempi mutta sekin natisevan lelun tuntunen, etenkin ne napit. Ja tietysti aivan liian pieni. En oo NES:iin tai N64:äänkään koskenut aikoihin, kun emulaattorit ja xbox- tai xbox360-kahva hoitaa homman 10x mukavammin ja räpylät pysyy kondiksessa.

Wiimote tuntuu tähän mennessä laadukkaimmalta, mutta senkin pilaa superpieni peukalontappaja aka. Nindenton ristiohjain. Muutaman tunnin ku hinkkaa Mariota, niin saa kyllä sellasen jomotuksen peukaloon, ettei mitään rajaa.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

YouTube - Xbox 360 Vs. PS3: Round 6 (UI)

Tuoltapa löytyy jonkinsorttista haukkumista/kehumista kumpaakin "tehokonsolia" kohtaan. :) Huomatkaa, että round 6 on viimeisin mikä on tuubissa ja sitä ennenkin on tullut ulos materiaalia. En oikein keksinyt mihin tämän olisin tunkenut, niin laitoin sitten tänne. Modet siirtäkööt parempaan talteen jos haluavat.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Huomattavaa videoissa on se, että LP on KonsoliFINin jäsen. ;)

No eihän sitä kaikkea voi tietää. :D Mutta anyways, todella asiallista settiä vaikkakin kaikessa en luonnollisestkikaan pysty LP:n näkemyksiin yhtymään.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Viime viestin jälkeen on tullut hankittua suhtkohta kalliilla (440 euroa) julkaisu PS3 laatikossaan ja nyt on aika antaa mokomalle kyytiä.

PS3:
- Melu, vaikka mokoma on hiljaisempi kun oma Xbox 360, niin ei kyllä kauhean kauaksi jäädä, ja mokomahan on täynnä reikiä niin että tuuletus pelaisi (Xbox 360:llä sentään tekosyynä suhtkoht pieni alue jolla mokomalla voi olla tuuletusaukkoja)
- Ohjain, siis kuka idiootti keksi että yritetään kopioida alkuperäisen Xboxin ja Dreamcastin ohjainta muuttamalla L2/R2 napit liipaisimiksi? Tekisi ihan oikeasti mieli lyödä kaveria naamaan jos sattuisi eteen. Tietenkin myös d-pädi mentiin pilamaan niin että jos vahingossa painaa hiukan väärästä kulmasta vasemmalle/oikealle hamo saattaa hyvinkin lähteä jouksemaan vinoon ja alas tasolta. Tämä on TODELLA ärsyttävää Crash Bandicoot ykkösen bonus-tasoissa. Tietenkään mitään huonoa ei menty korjaamaan, ei edes Dualshock 3:n kanssa (jossa olisivat ihan hyvinkin voineet poistaa surkeat L2/R2-liipasimet.
- Design. Jos minä olisin täysi siivousfriikki enkä lähinnä lääväksi kutsuttavassa asunnossa asuva opiskelija, PS3:n wannabee pianolakkapinta ajaisi minut hulluksi niin helposti kun mokoma kerää pölyä
- Linux tila. Miksi, oi miksi helvetissä Sony ei ole jaksanut tehdä juuri MITÄÄN sille että kone on TODELLA pahasi tehoiltaan "kahlittuna" kun sillä ajetaan Linux distroja? Puolet RAM:ista (256Mt) on TÄYSIN Linuxin ja sillä ajettavien ohjelmien ulottumattomissa kiinni näytönohjaimessa jota ei edes pääse käytämään muussa kuin framebuffer tilassa (jolloin siis kaikki näytöllä näkyvä piirretään prossulla eikä näyttiksellä). Jos Sony antaisi ihmisten päästä käsiksi näyttikseen ja/tai sen muistiin niin kyllä PS3 saataisiin paljon tehokkaamiksi supertietokoneiden osiksi (suurin ongelma on siis tuo 256Mt RAM rajoitus) ja sitä pystyisi ihan oikeasti käyttämään viihdekäytössä.
 
Vastaus: Kyytiä omalle konsolille!

Aloitetaan nyt vaikkapa tuon boksin levyaseman metelistä, joka on melko kova. Onneksi pelit tosin voi asentaa kiintolevylle, mistä löytyykin jo seuraava valittamisen aihe. Olisihan se kiva vaihtaa tuohon itse kiintolevy, mutta Microsofti tahtoo rahastaa noilla järjettömän ylikalliilla levyillään. Paikallisessa Prismassa näyttää tuo 120 gigan levy maksavan 199€. Verkkokauapsta muistaakseni sai tuon levyn johonkin satasen pintaan, mutta ei naurata, kun tavallisia 2,5 tuuman 120 gigan levyjä saa viidelläkympillä.

Lisätään vielä se, että tuolta levyltä ei voi siirtää mitään esimerkiksi USB-muistitikulle. Olisihan ne tallennukset kiva saada talteen, mutta sitä varten pitää ostaa Microsoftin oma muistiyksikkö. Luulisi jo, että noista hel***** muistikorteista olisi jo päästy eroon, kun muitakin järkeviä vaihtoehtoja löytyy. Mutta kun rahastaminen turhasta on niin kivaa. :D Lisäksi tuo verkkopeli maksaa, mutta ainakin se toimii hyvin.

Lisäksi nuo boksit tuntuvat hajoilevan melko usein, tosin oma ei ole vielä hajonnut, vaikka onkin tuota alkusarjaa. Mitä nyt muutaman kerran osa äänistä on hävinnyt yllättäen. Onneksi Halo kolmosessa on tekstitykset, niin tietää mitä puhuvat, vaikka puhetta ei tulekkaan. Muut äänet kyllä kuului. :D
 
Ylös Bottom