Laatusarjat televisiossa ja muualla

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Altered carbon tuli myös ahmittua loppuun ja ihan heittämällä parasta sci-fi settiä pitkään aikaan.
Et ole väärässä. Tartti ihan googlailla, että mitä tietoa olisi 2-kaudesta, ja tällainen löytyi: https://www.monstersandcritics.com/smallscreen/altered-carbon-season-2-release-date-cast-and-everything-else-we-know/

Eli jos tuo artikkeli pitää paikkansa, niin heinäkuussa pääsisi tiirailemaan Kovacsin uusia seikkailuja. Oikein en osaa päättää, haluaisinko nähdä TV-sarjan mukailevan kirjoja vai kannattaisiko Netflixin tehdä Dexterit ja lähteä ihan omille raiteilleen. Ne pari jälkimmäistä Kovacs-kirjaa ovat ihan jännää tarinaa, mutta toisaalta toi universumi tarjoaa mahdollisuuksia vaikka mihin.

Täytyy varmaan katsoa se eka kausi uudelleen, ihan vain sen varmistamiseksi että se oli niin kova kuin vuosi sitten totesin.
 

Ac3way

Well-Known Member
Itselle ei oikein Altered Carbon maistunut viime vuoden alussa, tuntui jotenkin niin väkisin tehdyltä. Ehkä oli vaan liikaa scifiä alla, kun Star Trek Discoveryn eka kausi ja Expansen uusin kausi tuli katsottua juuri ennen. Henkilödraama ei alussa oikein vienyt mukaansa ja jätin puolentoista jakson jälkeen homman kesken.

Pitäisi varmaan antaa uusi mahdollisuus ja aloittaa ihan alusta.
 

pelle

Well-Known Member
'Spoiler alert' kakkoskausi on melko susi, koska sen ainoa tehtävä tuntuu olevan markkinoida Punisherin silloin tekeillä ollutta kautta sekä luoda pohjaa tulevalle Defenders kaudelle. Selvästi heikoin näistä kolmesta kaudesta.

Kolmoskausi taas on paluu juurilleen ja sarjakuvien maailmaan ja IMO kovinta supersankarimättöä mitä sarjan muodossa vielä nähty. Jos jollain on tähän vasta-argumentteja niin lupaan tarkistaa kys. sarjan :D
Samaa olen lukenut murosta tai io-techista. Toki myös punisher olisi tarkoitus tsekata ja jos kakkos kausi jotenkin sitoo sarjat toisiinsa niin sekin kuulostaa ainakin teoriassa hyvältä asialta.
 

pelle

Well-Known Member
Muistin, että täällä olisi joku kirjoittanut chilling adventures of Sabrinasta, mutta en minä sellaista löytänyt joten taisin lukea sen toiselta foorumilta tai olen sokea.
Joskus 90 luvulla tuli teininä katsottua telkkarista silloista Sabrina teininoitaa ja se oli lähinnä komedia.
Tämä taas on aika paljonkin synkempi versio vaikka traileri tekee kaikkensa antaakseen sarjasta mahdollisimman paskan kuvan. Tuon trailerin perusteella en kyllä itsekään alkaisi sarjaa katsomaan, koska se näyttää niin kamalalle ja valittu biisikin on täysin väärä.

Itse oikeasti yllätyin kuinka synkäksi tuo menee välillä ja mukana on esim kannibalismia.
Muutamassa jaksossa on muutenkin ollut paikoitellen paljon tiiviimpi tunnelma kuin monessa modernissa kauhu leffassa.

 

SkyPolaris

Moderator
Ylläpitäjä
The Wire -sarjassa olen aloittamassa neljännen tuotantokauden ja sarja on ollut todella hyvä tähän mennessä. Mielenkiinnolla odotan, mitä neljännellä tuotantokaudella on luvassa, kun tuo kolmas päätti ensimmäisellä kaudelta alkaneen juonikuvion. Hauska myös nähdä, miten teknologia kehittyy kokoajan. Kovimmille sarjan faneille on myös olemassa kirja All the Pieces Matter: The Inside Story of The Wire

Red Dead Redemption II:en innostuttamana voisi myös katsoa HBO:lta tuon Deadwood-sarjan. Viime vuonna tuli uutista, että aikoinaan luvattu Deadwood-televisioelokuva olisi vihdoin tulossa.

Kevyenä draamana olen katsonut All Americania, joka kertoo jengialueella kasvaneesta jenkkifutislupauksesta, joka rekrytään opiskelemaan Berverly Hillsiin.


Kaikki sarjat löytyvät HBO Nordic -suoratoistopalvelusta.
 
Ylös Bottom