Laatusarjat televisiossa ja muualla

kopolanpoika

Active Member
Gotham-sarjasta olen ehkä jotain aiemmin tänne kirjoittanut, mutta voisi taas. Jätin sarjan kesken noin puoleksi vuodeksi yhden toooodella ärsyttävän juonenkäänteen takia, mutta palasin sen pariin tuossa joku hetki sitten. Yhä edelleen pitää todeta, että näyttelijävalinnat ovat suuremmaksi osaksi mahdottoman hyviä. Donal Logue pistettynä Bullockin rooliin on lyhyesti sanottuna täydellinen idea, josta ei sovi kahta sanaa vaihtaa, mutta yhä enemmän haluaa myös kehua Edvard Nygman, Pingviinin, Alfredin ja aika pitkälti myös Selinan ja Brucen rooleihin valittuja näyttelijöitä.

Roolittajalle isoa peukkua. Monta sellaista.
Gotham on kyllä itselle ristiriitainen sarja, periaatteessa diggaan ihan saatanasti ja silti valitsen katsottavaksi jotain muuta koko ajan vaikka uusia jaksojakin olisi tarjolla. Olen samaa mieltä, että yksi kaikkien aikojen onnistuneimmista cästauksista läpi näyttelijävalintojen, etenkin Alfred (what a badass) Gordon, Bullock ja Pingviini. Diggaan myös, että sarja kertoo Gordonin "näkökulmasta" Batmanin sijaan, mutta silti sarja jää aina kesken, koska Brucen hahmo on niin saatanan väritön, mauton ja ponneton nulikka itkemässä koko ajan, että vaikea kuvitella häntä isona Gothamin rosvojen kauhuksi. Näin ainakin kahden ekan kauden perusteella.

Siitä huolimatta todennäköisesti nautin kolmoskaudesta suuresti kun sen aika koittaa :D
 

pelle

Well-Known Member
Tuli huomattua tänään, että orange is the new blackin uusi kausi tulee netflixiin tämän kuukauden lopulla. Taisi olla 25. tai 27. päivä.
Saas nähdä miten sarja nyt jatkuu. Tavallaan en haluaisi edes katsoa, koska kuten sanottu niin se edellisen kauden päätös oli jo ihan sopiva.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä

jryi

Vastaava päätoimittaja, teknoniilo
Ylläpitäjä
Netflixin The Witcher tulee Joulukuun 20

Ja siinä on kaikki Wild Huntin sivutehtävät:
 

Fabre#4

Well-Known Member
Satuin lauantai-iltana katsomaan YLEä. Sieltä tuli ensimmäinen osa neliosaisesta sarjasta nimeltään Uhri. Kyseessä on skotlantilainen rikosdraama. Kertomus siitä, kuinka 15 vuotta vanha rikos repii hajalle useamman perheen. Mitä viha ja kyvyttömyys antaa anteeksi tekee ihmiselle. Miten syyllisyyden tunne kalvaa. Kuinka vaikeaa on päästää irti lähimmäisestä, joka vääryydellä on otettu pois.

Katselin loput kolme osaa Areenasta ja puhutteli ainakin itseäni suuresti. Suosittelen ehdottomasti muillekin.

 

janneus

Active Member
Jutun otsikko kertonee kaiken oleellisen:


Tuorein Last Week Tonight with John Oliver oli puhdasta kultaa, aivan loistavaa viihdettä jälleen kerran.
Mahdollisesti täällä joskus sanonutkin, mutta John Oliverin viikottaiset vierailut televisioruudulla ovat olleet itselle se tärkein syy HBO:n tilaamiseen viimeiset 7-8 vuotta.

E: No se olikin näemmä alkanut vasta 2014, eli ei nyt sitten noin kauaa olekkaan ollut se tärkein syy. :D
 
Ylös Bottom